A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

A pénzed előkerűlt?????? :shock:
bluebox

nekem mindíg van valami nyomorom..csak az jut mindíg eszembe(tudom már írtam bocsi),hogy a magzatmozgással is csak nekem volt bajom annó...nektek szinte soha!!
és visszagondolva be kell valjam dávidboy rengeteget mozgott...többet mint a másik kettő..sokszor leírtam a parámat és 10-20 perc múlva már majd kiugrott a hasamból,csak már szégyeltem 20 perc múlva újra írni..hogy már semmi"bajom"
szarul esett amikor csiri megkérdezte:ORVOS LÁTOTT MÁR?
de basszus lehet,hogy igaza van...ááá nem lehet bitzos!! :?
Vendég

[quote="bluebox"]D írta:blueboxe ha megkérdezed és mi leírjuk, akkor el is hiszed, vagy csak 5 percre megnyugszol aztán folytatod tovább az őrült elmélkedéseidet?????? :wink:

ahogy mondod 5 percre..lehet,hogy tényleg nem vagyok normális?
Vendég

én szivesen nyitnék egy topikot,hogy nem normális anyukák beszégessünk..de szerintem nem lenne partnerem..

priviben van egy "partnerem" viszont ő normális..csak megérti az olyan hülyéket mint én :oops: nagyon kedvelem :lol:
Vendég

Halihó!

Tényleg BAri: mi újság a pénzeddel? Élvezd a babakorát Dávidnak!

Én Libero pelust vettem a DM-be és nem akarok hazudni, de úgy emlékszem, hogy 40 Ft-ra jött ki a 4-es és 35 Ft-ra jött ki a 3-as darabja. Majd megnézem a számlát! Úgy jött ki ilyen áron, hogy felhasználtam a 15%-os kedvezményemet, amit a pontgyűjtésnél kaptam.

Kriszta: mi újság szomszédügyben?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi: rajtavagyok a honlaptémán (ne hagyjatok le róla), csak még nem volt időm elküldeni hozzá a cuccaimat. Van még rajtam kívül valaki, aki ilyen trehány?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:08-kor.
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:08-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:06-kor.
hékás

[quote]b írta:e kell valjam dávidboy rengeteget mozgott

Aha!!!Mert ha ébredés után nem mozgott 26 perccel,akkor rögtön felébresztetted... :lol: Emlékszel???Mondtam Én,hogy majd most visszaadja... :wink: :lol:

[quote]s írta:zarul esett amikor csiri megkérdezte:ORVOS LÁTOTT MÁR?

vissza nem vonom,de ne feledd...hangsúllyal és hanglejtéssel változhat a szavak értelme... :wink:

VISZONT DÁVIDFIÚ szerintem teljesen EGÉSZSÉGES!!!!!!!!!ÉS A KAJA IS RENDBEN VAN!!!!kÜLDJEK 1 KIS HURKÁT????ESETLEG 1 FOTÓT??? :wink: :lol: :wink:
Vendég

b.szilvi! Ezenel kijelentem mindenki elött hogy nem akartalak meg bántani. Csak az őszinteségem orditott belölem,bocsika. :)

Bari! már rég kérdeztem,hogy Anyukád mit szól ezekhez a dolgokhoz??? kb.2 napja,és még nem kaptam rá vállaszt. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Szerintem sincs semmi baja Dávidkának. Amit leirtál elegendő. Nem kell tömni azt a gyereket.
Milán se eszik sokat,sose evett sokat.
Tápszerből pld:sosem evett 150ml meg.
Gyereke válogatja. Mindig 120-at eszik vagy annyit sem.

Kata&Milán

oszman777

csiri lécci most emeld ki újra de az egész szöveget!!
az is legyen ott..hogy:igazad van!!!
és akármilyen hangsúllyal mondtad akkor is IGAZ
én nem vagyok 100-as :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :(
Vendég

kata:anyám padlón van tőlem,és a terhességem alatt is padlón volt..mert neki olyan dolgokat olvastam föl a netről...hogy:milyen komplikációk lehetnek stb stb

na megszabadítalak titeket magamtól egy pár órára:megyünk judóra
Vendég

Helló!

Voltunk sétálni és vásároltunk is!Az egyik kínaiban 50%os leárazás van.2300ért vettem Máténak egy nagyon vastag, téli kabátot egy kantáros nacival!Nagyon jó!
Majd megmutatom csak épp mosom.

Kép
melike

Sziasztok!

Gyors bekukk :)

Bari: Ez már haladás, és táp mellé nem kell tea, elég az a folyadék neki ;)

Tegnap Bence megkapta első HA-s tejpépjét. hát látnotok kellett volna, teljesen odavolt érte meg vissza. Apa nem tudta eléggé gyorsan kanalazni neki :lol: Benyomott belőle 120-at, nem akartam elsőre teljes 160-as adagot adni neki. Viszont semmi baja sem lett, úgy hogy ma kap ismét. De sajna nem aludt tőle többet :( Éjfélkor már fent volt, hogy őkelme éhes... Nem tudtam teával kedvére tenni, bár abból benyomott 80-at, majd mikor meguntam a lehetetlen küldetést, adtam neki még cicit is. Aztán szent volt a béke :D Ennyit enni... Végülis 8 kiló :)
Tea: Szerintetek lehet sima zöld teát adni nekik? Én most azt adtam és bejött a Kiskrapeknak...

Fagyasztás: Én is Aventes pohárba tettem... A gyógyszertában lehet kapni 100-ast és 150-es tégelyeket, állítólag azok is jók erre a célra és nem olyan drága, mint az Aventes pohár...

Óóóó, lassan kajcsi van és ezt már számon is kéri az Úr ;)
Megyek...
Jövök még!

Kép

Kép
bettica

Aki tejpépet ad,az magától adja vagy megbeszélte dokival?Hülye kérdés?

Az Aventes pohár mennyibe kerül?

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:06-kor.
hékás

Melike: Én nem beszéltem meg a dokival, mert még az alap kérdéseimet sem tudom feltenni neki... Váltanom kéne, de amíg az oltások nincsenek letudva, addig nem akarok...
Avent.hu-n a webshopban a 10db-os Via pohár 1200 körül van, asszem...

Kép

Kép
bettica

sziasztok!majd visszaolvasok, csak egy gyors kérdés:
a nektarint mikortól lehet adni?mert azt kaptam, már be is mélyhűtőztem.

Kép
Kép
eyi

Bari! Milán most evett 90ml tápot+még ki is jött belöle valamennyi.
Most beszélget a kiságyába,én meg megyek a Corába bevásárolni.
ÉS NEM AGGODOM:lol: :lol: :lol:
Van ilyen. Mi sem eszünk egy formán.
Be nem áll a szája.
Na Apa kitalálta ők is jönnek.
Mentem öltöztetni. Hali

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!!!!

Bari!mizu a pénzzel?meglett????

Eyi:6. hónap

Gyümölcsök: alma, őszibarack, nektarin, meggy, (friss hiányában: mélyhűtött vagy bébidesszert, lé vagy pép)

Zöldségek: (főzelékként): burgonya, sárgarépa, sütőtök, cékla,

Húsfélék: fiatal állattól, zsírtalanított, elsősorban baromfi (csirke, pulyka)

Babapépek: forralt vízzel készítendők. Ha kevés az anyatej vagy tápszeres babánál egy étkezés helyettesítésére

Rizs és kukoricapehely: sűrítésre

Napi étkezés: 3-4 óránként kb. 5-ször

Folyadékpótlás: forralt víz, szénsavmentes ásványvíz, babatea pohárból

7. hónap
Gyümölcsök: (lé vagy pép) banán, körte, narancs, gesztenye

Zöldségfélék: saláta, cukkíni, brokkoli, spárga, fehérrépa, pasztinák, zöldborsó (héj nélkül), főzőtök, /avokadó/

Növényi olajok: olíva, napraforgó, kukorica

Ízesítés: petrezselyem, kapor, zellerlevél, paradicsom, citromlé, metélőhagyma, fahéj, vanília

Gabonafélék: búza /van, aki csak 1 éves kortól ajánlja/

8-9. hónap
Gyümölcsök: szilva, ringló, cseresznye, sárgadinnye, görögdinnye, sárgabarack /esetleg mangó, papaya /

Zöldségfélék: karalábé, karfiol, sóska, spenót, padlizsán,

Ízesítés: citromlé, paradicsom, póréhagyma, fokhagyma, őrölt kömény, majoránna, bazsalikom, citromfű, kakukkfű, gyömbér, koriander

Húsfélék: marha, sertés, (csirkemáj- heti 1x maximum)

Gabonafélék: zab /pehely/, rozs, árpa

Tejtermékek: sajt, kefir, tejföl, tejszín, vaj /a főzelékébe téve/, joghurt, túró

Rágcsálni valók: (felügyelet mellett) kiflivég, puha zöldségdarab, sárgadinnye, banán

10-12. hónap
Zöldségfélék: sárgaborsó, kelkáposzta, kelbimbó

Tojássárgája: 9. hótól (keményre főzve heti 1-2x)

Ízesítés: csípmentes paprika, őrölt babér, menta, őrölt szezámmag, szerecsendió, tárkony, rozmaring

1 év után adhatók
Kakaó, tojás, méz, malátakávé, gyógyteák, gyümölcsteák, tehéntej

Nyers, lereszelt zöldségfélék (uborka, paprika, retek)

Ananász, kókusz

Sárgaborsó, feles borsó, fejtett bab, csicseriborsó, káposzta, csemegekukorica, gomba

Szójatermékek: tofu, bab, tej

Teljes kiőrlésű gabonafélék, köles, hajdina

Olajos magvak (darálva): dió, mogyoró, mandula, tökmag, napraforgómag

Tejtermékek: juhtúró, juhsajt, kecskesajt

1, 5 év után tanácsos egészben adni
Gyümölcsök: ribizli, kivi, szeder, egres, áfonya, som, eper, szamóca, málna, csipkebogyó, grapefruit

Nem ajánlottak: Füstölt húsfélék, belsőségek, szalonna, májkrém, kolbász, édességek, chipsek, szénsavas üdítők

melike:miért kellene a tejpépről megkérdezni a dokit???A bébiételekről sem kérdezzük meg...vagy de????nem tudom.... :roll:
Vendég

Ja!ez a sok okosság,nem az én agyszüleményem...
http://kanga.internode.hu/babaetetes0512
Vendég

Sziasztok!

Dorina állandóan a bal oldalára fordul, arra fordítja a fejét és sokszor arra hátrafeszíti magát. ma jógán szóltak, hogy talán egy kis izomrövidülés vagy -letapadás lehet, beszéljek a dokival :(

Állítólag egy kis torna rendbehozza, de azért nem örülök neki.

SZILVI: Dorina pont ugyanígy csinál, ha cumisüvegből próbálom etetni, de mondjuk ő is csak anyatejes. Hiába, a cici az cici. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Abban biztos voltam,hogy Csiri megkérdezi,hogy miért?!

Én csak kérdeztem.Amúgy meg én egy első gyerekes,aggódós anyuka vagyok. :lol: :cry:
Ezért.

Akit nem érdekel,lépjen tovább:meghalt Albert Györgyi.

Kép
melike

[quote="melike"][ írta:melikeb]Abban biztos voltam,hogy Csiri megkérdezi,hogy miért?!
Én csak kérdeztem.Amúgy meg én egy első gyerekes,aggódós anyuka vagyok. :lol: :cry:
Ezért.

Akit nem érdekel,lépjen tovább:meghalt Albert Györgyi.

hiába olvastam el kétszer,nem láttam,hogy odalett volna írva,hogy ÉN ne válaszoljak.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

köszi csiri, akkor az is lehet akár az első az almával?

mi komolyan meghalt?bizti?mi lett vele?kapcsolom is a tévét

Kép
Kép
eyi

VALÓSZÍNŰ SZIVROHAMOT KAPOTT,EGY TAXIBAN...

igen eyi...kb elsők közt lehet!!!!

JÓ HÉTVÉGÉT NEKTEK!!! :wink: 8)
Vendég

Nem is volt odaírva,tehát semmi probléma!

Én sem akartam elhinni,hogy meghalt.A TV-ben viszont nem hír,mert nem mondták. :shock:
Amúgy nem csíptem a csajt.

Kép
melike

Most mondják Györgyit.

Kép
melike

Iyeneket csinálunk már egyre gyakrabban. :lol:
Kép Kép Az új ruci.

Kép
melike

melike édi máté és erős!!
jó a cucc!

én is válaszolok:én nem kérdeztem meg a dokit...a védőnőnek viszont mondtam és azt mondta :ok adjak,csak ne gyümülcsöset hanem natúrt

judo:nem tetszett neki még gondolkodik,hogy menjen-e..mert odavágták és lejött a bőre :?

pénz:nem lett meg :x
Vendég

[quote]j írta:udo:nem tetszett neki még gondolkodik,hogy menjen-e..mert odavágták és lejött a bőre

Ez jó! :lol:

Kép
melike

Ha nincs senki,megyek.
Pápá!
Apa melegszenyát csinált.

Kép
melike

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:09-kor.
Vendég

Kriszta: nagyon jóóóóóóóóóóóóó :P :P :P
bluebox

Édes manókat látok!!!!!!

Kriszta
: a upc az internet szolgáltatód???? vagy a kábeltv??
A telekom mi?? telefon vagy kábel tv??? vagy a net??
Ha nagyobb sebességű internetet sóztak rád, az nem azért van amiért Te ma odaszóltál. Ott dolgozom (Magyar Telekom) , ismerem a dőrgést. Hanem azért mert a rendszer így akarja hogy még 1 ill. 2 évig leszerződj vele............ De ez megy már mindenhol. Ha a raiffeisen bankhoz telefonálok be, ott is sms szolgáltatást meg miegymást ajánlanak fel nekem.
Minél jobban telített a piac, annál jobban ragaszkodik a meglévő szolgáltató az előfizetőjéhez. (csak épp kedvezményt nem ad neki)
Édi bédi Zéti bébi aranyos nagyon, így nem gáz lánynak nézni ugye??? :oops: :oops: :oops:
Aki nem tudja, hogy fiú :roll: :lol: :lol: :lol:
bszilvi25

krísztaaaa ez qrva jóóó!!!!!!!de ééédííííí!!
gondolhatod ha dávidnak lenne haja......
ha még rózsaszínben lenne..
hajat akarok dávidnak!!!!
Vendég

jobb mint a jófiú frizkó!!ez még azon is túltesz :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!
Az "éjszakai party" után ahogy kikapcsoltam a gépet, telefonál apa, hogy mindjárt látja a házunkat, uh.üssem neki a tojásokat. :lol:
naagyon cuki a copf Zétinek, tényleg elmenne lánynak :lol: meg a többiek is édibédik

Kép
Kép
eyi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:28-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:29-kor.
pironya

Na szebb jó reggelt!

Itt pocsék idő van. Esik az eső!!!! :? :? :? :?

Hol vagytok???? Nem csodálnám, ha még aludnátok ilyen időben.
Én éjjel egy csomószor felkeltem, és forgolódtam, mert alig kaptam levegőt az orromon.......
Aztán Mercikém 7-kor kelt enni, de én már fent maradtam. Hát itt nálunk ezek vannak. Apa meg dolgozik.
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:07-kor.
hékás

sziasztok!

Bari írt,hogy leszakadt náluk valami felsővezeték,azért nem ír.Nem tudja mikor lesz jó.

Nálunk is rettenetesen pocsék idő van.Máté is nyüglődik.

Az ebéd már kész van. :lol:

Kép
melike

Melike: de jó neked!

Ma szombat van, a mama főz! :D Apa most megy érte!
bszilvi25

Szilvi:akkor neked jobb! :lol:

Kép
melike

Többiek???

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 13:07-kor.
hékás

Brigi:azt jól "bevállaltad",nem 5 perces kaja.

Én egy gyors levest csináltam meg rántottam ki husit,májat,krumpli pürével.Ennyi.

Kéne már nekem is sütni palacsintát.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?