A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kike, jobbulást Vercsinek!

Kecske :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
patr

Köszi mindenkinek-remélem nem fertőzi meg se a Kristit-bár valószínű hogy őt igen,mert egy szobában alszanak-se a Domit.
Remélem elalszik azért.

Kecsivel meg nem tudom mi lesz-jön a tél,széna nincs,Kukoricát meg nem tudunk venni,mivel nincs autó-Apa le akarja vágni,de én sajnálnám,bár igaz hogy nincs sok haszna-nem kell valakinek egy cukimuki kecsi?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, már csak egy kecske hiányozna innen!

De ha nem tudjátok hova tenni, akkor itt van egy kecskefarm, ők biztos befogadják!

Kép
Kép
patr

Az jó lenne,de el is jönnének érte?

Kép
Kép
Kép
kike

Megint vagyok egy kicsit,szegény Áron valamire felriadt,olyan keservesen sírt,megetettem és most megint alszik! :shock:
Nem szokott ilyet csinálni,de örülök neki! :lol:
1 óra múlva jön Anyós unokázni,meg jön haza Apa is!

Tudjátok mit csináltam?
Elkezdtem olvasni a regisztrációm időpontjától pár oldalt,micsoda dolgokat írtunk,mintha ma lett volna!
Olyan jó volt!
Aztán elolvastam Áron születésének napját,jól kibőgtem magam!
Olyan jó volt izgulni egymásért!
Olyan jó kis csapat jött össze!

Mindenki etet vagy hol vagytok?

Kép

Kép
ibm

Ha gondolod, megkérdezem!
De akkor írj valamit a kecskéről! Persze nem tudom, milyen paraméterei vannak egy kecskének, legalább azt, hogy hány éves!

Kép
Kép
patr

VIKI??????
Te mindig olyan aktív vagy?
Hol vagy?

Kike! Sajnálom szegény Vercsit!
Reméljük hamar meggyógyul!

Kép

Kép
ibm

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:04-kor.
20150601134430

Hasonlít?

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Kike, jobbulást a kisasszonynak!

Ami, mindenképpen adasd be a pneumococcus ellenit, majd későpbb még jövök a magyarázattal...

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:28-kor.
Vendég

Patr, akkor legyen jövő héten budaörsi kika. Jó? Ki jönne még? Tartunk kendő-önképzőkört. :lol: Nekem lassan már sikerül a hátrakötés is.

Sajna jönni nemigen van időm, még olvasni csak-csak szoptatás közben, de ahogy vízszintben a kölök, rohanok a dolgaim után.

Oltásos linkről Katák véleményére kíváncsi lennék. A szerző orvos, harmadik babáját várja, én igen kedvelem az írásai alapján.

potyka

Hát ez elég kicsi lett,na mind1!

Viki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy altattad el?
Ez olyan rossz,én is mindig úgy izgulok,hogy jó kedve legyen mikor jön valaki,mert tudod nálunk ráadásul nem egyszerű ha elkezd ríni!

Kép

Kép
ibm

Jaj de jó,mire elküldtem írtatok sokat!

Köszike az oltásos infókat!

Kata! Igen,tök jó lenne a következőket is együtt várni!
Remélem azért nem én leszek az első! :lol:
Mi elvileg jövő nyáron azért elszeretnénk menni nyaralni és majd utánna,de persze addig még akármi is történhet! :wink:

Kép

Kép
ibm

Patr:olyan másfél-két év körüli.Köszi hogy megkérdezed :wink:

Holnap majd én is Apát,mit szólna hozzá,ha nem a tányéron végezné szegény? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:03-kor.
20150601134430

nem tudom mi van ezzel a gyerekkel... reggel fél 8-kor evett, aztán fél 11-kor. utána kimentünk a boltba és mikor hazajöttünk letettem a kiságyába mert láttam hogy fáradt. Ez volt olyan fél 12 körül. Egy csomó ideig nem aludt el, csak rágta a kezét meg mindenféle hangokat adott, de aztán csak sikerült neki. És azóta alszik... Én meg közben megsütöttem a sütit, megcsináltam a portörlést meg a fürdősikálást és rendet raktam mindenhol. Már csak a porszívózás lenne hátra de azzal várok amíg felébred... Addig inkább fejek...

KépKép
muffin

Hú Muffin mennyi mindent csináltál!
Én konkrétan semmit!
Ma extra lusta vagyok!
Olyan jó itt üldögélni! :wink:
Főleg,hogy bármelyik pillanatban felébred,nem is erőltetem,hogy bárminek is nekikezdjek!
Inkább nosztalgiázom! :lol:

Kép

Kép
ibm

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:03-kor.
20150601134430

ja azt nem is meséltem, hogy ma megvolt a gengszter első rosszasága. Fürdéshez mindig be szoktuk vinni a pelenkázót a fürdőbe és általában reggelig ott is marad és még reggel ott teszem tisztába. Elég érdekes mosdónk van, pont elfér rajta, és a csap alá is pont bepasszol. Ami azért is nagyon jó, mert a csap Eliot nagy haverja. Folyamatosan azt nézi meg piszkálja. (gondolom mert fényes) és reggel ahogy teszem tisztába, megfogja a csapot de úgy szépen az összes ujjával ráfogott és közben ezerrel vigyorgott rám a tükörben. Aztán azzal a lendülettel meg is nyitotta. :) Csak nézett amikor vizes lett. :) Úgyhogy szépen átöltöztünk. (azzal meg az a sztori, hogy kb. két hete vettem Eliotnak egy elölpattentos body-t, mert a műtét után nem lehet fejen áthúzós. Nem is akartam ráadni addig, mondom majd a kórházban. De már gyanús volt egy pár napja. Most ráadtam és kicsi. :shock: Pedig elvileg 62-es és akkora ruhákat hordunk... Jó, még rámegy, de szerintem kb. még egyszer lesz rajta a jövő héten és annyi... Pedig annyira cuki... :( Na mindegy. Majd a következőre többet adom. :)

KépKép
muffin

Evelin, ma Zsolti is egész nap csak aludna! Persze a hasa felébreszti, de rotyogtat, tekerek, pukizik, és utána altathatom el újra!

Potyka, nekem jó a jövő héten a budaörsi Kika! Kinek még???!!!

Lányok, ha nem baj, én a kistesós projektbe már nem nevezek be! De igérem, hogy izgulok majd veletek együtt! :)

Kép
Kép
patr

na azt hiszem felébredt... pedig már csak 5 perc lett volna a fejésből... Na mindegy...

KépKép
muffin

Evelin, nekünk van valahol elől patentos bodink, szerintem Eliotra még jó, szívesen odaadom! Megkeressem?

Kép
Kép
patr

....
20150601134430

Sziasztok!

Na szóval!
Tuti azért szedték le, végleg, mert megsértettem a szabályzatot. El is kerülte a figyelmemet. :oops: Újra kell regisztrálni az extra oldalára és más névvel fel tehetem, csak a dalokat nem. Most azt nem tudom, hogy megcsináljam-e.

Ági!
Ezt a Front Page nevű webszerkesztővel csináltam, az Office termékek között van. Magamtól tanultam, nem jártam suliba, csak szórakoztam vele és a nyáribabás oldal a 3. "művem". Az első a páromék zenekarának a honlapja, a második meg egy srác kért meg, hogy tetszett neki a zenekari oldal és csináljam meg neki. Ő lagzis zenész. Hát ez lett volna a 3. Föltegyem vissza dalok nélkül, vagy nem.

ÓÓ, már megint tali! De jó nektek, irigykedem ám!!!De azért érezzétek jól magatokat! Csak gondoljatok ránk is!

Viki alszik, nekem meg mennem kéne vasalni! Szegénykém köhög meg alig tudom kiszívni az orrát!
Egy hülye kérdés: Hogy a fenébe csatlakoztatjátok az orrszívót a porszívóhoz???

Ami! Én is szoktam olvasgatni! Elolvastam Viki születése után én is. Hát a szőr állt a kezemen rendesen! Olyan jó volt!!!
Kistesó....hát egyszer lehet. Sőt! Szeretnék, az tuti. De majd idővel!!

Felébredt Vikk :shock: Apa meg jöhetne már!!!

sz.andi

Nekem is mnnem kell!

Jók legyetek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Jó sokat írtatok! Nem is tudok mindenre reagálni.

Ami! Szerintem nagyon hasonlít rád Áron.

Sziszka! Luca gyönyörű kislány, nagyon szépséges. Felírtam az adatokat.

Viki! Lackónak nagyon cuki a bodyja, szépen hízik.

Patr! Zsolti is nagyon cuki, én is szeretnék ilyen szép barna bőrt!!!!

Nem tudom, írtam, hogy Rolinak kötőhártya gyulladása is lett? Tiszta vér mindkét szeme, csurog a könnye és a váladék a szeméből. Most alszik.
Jázmin is nagyon csendben van már a kiságyban, biztos bealudt.

Rájöttem miért kelt olyan sokszor szegény kislányom. Fázott. Tegnap jól befűtöttünk és megint átaludta az éjszakát. 21-től 5-ig. Remélem tényleg ez volt a baj és megmarad ez a jó szokása.

Visszavittük megint a szemészetre Jázmint. Már nincs baci a szemében és tényleg szembetűnő a változás. Már csak kicsit könnyezik néha. Még csepegtetni kell a héten, aztán már nem kell visszavinni. Remélem így is marad.

Muffin! Én ma 74-es tipegőt adtam Jázminra. Icipicit még nagy, de nem pasla. Nagyon nőnek!

Timi! Bence nagyon aranyos, jó nagy kerek szemei vannak, édi!

Kike! Jobbulást Vercsinek, tudom milyen egy beteg nyűgös gyerek, hát még három! Kitartás!

Muffin! Nekem volt Twingom. Az is csilli-villi volt mindig. Kívül, belül! Nagyon szerettem. Ha már nem kell ennyi pakk, meg babakocsi stb, egyszer szeretnék megint egy olyat. Apáé lenne a Picasso, enyém a Twingo! Na ez sem most lesz!

:?

Kép
szly27

Andi-úgy sajnálom hogy levették az oldalt,amit csináltál-pedig nagyon jó volt.
szerintem csináld újra mindenképp :!: :P

Kép
Kép
Kép
kike

Szly:köszi-kitartok-legalább is próbálok,csak hulla vagyok mindig :?

Kép
Kép
Kép
kike

Pati, fel tudsz esetleg engem is venni és akkor jó lenne a budaörsi kika? Melyik nap? Busszal egy kicsit húzós...

Ági, köszi a kérdést. Jól vagyunk, bár Adél ma extra nyűgös. Semmi sem jó.
A tejallergiával kapcsolatban meg annyi, hogy nagy valószínűséggel az, amíg szoptatok, nem ehetek tejterméket. Aztán meg majd ő nem, amíg ( remélhetőleg) ki nem növi...
Adél egyébként szépen gyarapszik, hasa nem szokott fájni.

Kép
andkata

sziasztok
vagyok én is de sokszor csak az olvasásig jutok........

voltunk fejlödésneurologián-és tornára kell járnunk("ferdenyak")a diagnozis
mindegy nem tudom mi jön még majd kinövi

marcsi ugy gondolkoztam én is a husospalin,még sose gyártottam ,most is ebédet fözök 3 orakor jo mi???
de majd csak végzek egyszer,már kész a kacsám ,a chilis babom,fö a pörkölt még köretet kell gyártani

a délelöttöm elb....tt volt,a párom apját kellett sebésetre vinni és nekünk van csak kocsink

képzeljétek ugye én is probálkoztam a gyümölcsel de sose jutottunk el kb 10 kanálnál többik mert boákolt töle

tegnap vettem alma-sütötököt és egy félüveggel megevett belöle
nem mertem többet adni(mert még nem kapott nehogy baja legyen)
most lesz esedékes a 3ik kaja ma és gondoltam oda adom a maradék üveggel,d

de teljessen el voltam halva milyen drága a bébikaja mármint az üveges,
de ez van
ma nekem is hazajön a lányom juhéjjjjjjjjjj

a másik most babkocsit szeretnék venni valami kisebbet,egy bergonunk van de UTÁLOM
nagyon körülményes berakni az autoba
kinek milyen van?????????

andi: sajnálom az oldalt olyan jo volt és bizti jo sok munkád volt vele

ami:mi is beadatjuk a prevenált

elég sokan betegek (pedig azt hittem a szopisoknál nem nagyon fordul elö)
NEKIK JOBBULÁST

nehari ha valakit kihagytam hülye a hangulatom(olyan vagyok mint az idö)

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vercsi csajszi még mindig alszik,fél egy óta,igaz háromkor kijött pisilni,de mondta hogy még nem pihente ki magát ám :lol: Vissza is ment,és alszik tovább :D Biztos megint lesz láza mire felkel szegényem. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, Vercsinek jobbulást!!
Ami, Áron tiszta anyukája! Nagyon szép!!! :lol:
AKata, én is kiváncsi vagyok a pneumococcusal kapcsolatos hozzászólásra. Én nagyon arra hajlok, hogy beadassam. Egyébként hány hónapos korban a legideálisabb beadatni?
Muffin, nagyon aktív voltál! :shock: Eliot a kis rosszcsont! :wink:
Szly, szegény Roli! Remélem hamar meggyógyul!!!
Andi, nagyon sajnálom az oldalt! Pedig nagyon szuper volt! :cry: Én mondjuk arra szavaznék, hogy csináld meg újra, persze ha van rá időd! :wink:

Tali: Én nagyon szívesen mennék, főleg hogy a párom is ott dolgozik. Csak kicsit sok lenne reggel 9-től délután 5-ig. Nekem persze nem :wink: de Luca lehet hogy nehezen viselné. :?

Kép
sziszka82

Sziasztok!
Délután elmentünk sétálni egyet (természetesen 10 perc után kendőbe kellett raknom) :evil: Nem baj, így legalább elvolt.... és sikerült vennem magamnak csizmát!!!! :) Végre volt olyan, ami tetszett is, és a szára nem állt el a lábamtól (vagy ennyit hízott a vádlim :? ).

d.dodó

A Streptococcus pneumoniae ( Pneumococcus) leginkább gennyes tüdő és mellhártyagyulladást, de fül- és agyhártyagyulladást is okozhat.
Ritka, de álatában irtózatosan agresszív. Nagyon sok szövődményét ( főleg a tüdőgyulladásét) láttam a kórházban. Én ezért is adatom be, ha ez 1 éves kor alatt tudtommal 3 oltást is jelent.

Kép
andkata

Megint kendős szunyálás van. Az ágyban irtózatosan üvöltött,de nem csoda, ma 5 óta, kb másfél órát aludt...Hülye hidegfront...

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:28-kor.
Vendég

port
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:29-kor.
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Na csak sikerült összehoznom! Azért még vannak hiányosságok!

Kép
szly27

Szly:nagyon jó a tábla!! :D :D
Hogyan van most? a három hónapos adatokat is gyűjtöd?Vagy nem?vagy igen? :roll: :roll: :lol:
Csak hogy tudjam,mert akkor majd küldöm ha egyszer eljutunk majd az oltásra:remélem időben,bár ez a takonykór :? Így meg nem fogják beoltani.

Kép
Kép
Kép
kike

Kép Kép

Bocsi Szly, h képet nem küldtem még! :oops:

Roli hogy érzi magát azóta?
bencuri

Egy kicsit nagy lett bocsi!
bencuri

Milyen szép Szonja!

Köszi a táblit Szilvi! Nagyon szuper!

Kép
andkata

Köszi!

Bencuri! Elmentettem a képeket! Majd berakom! Hát Roli most kelt fel összeragadt szemekkel! Majdcsak javul!

Most elmegyünk kicsit levegőzni!

Kép
szly27

köszi Kata! :D
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:30-kor.
Vendég

Neked is köszönöm Kata!
bencuri

akkor még pár kép:
Kép
Kép Kép
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?