Rózsaág - nagyon sajnálom Mírát, remélem még időben elkaptátok a dolgot és a kezelésekkel mindent rendbe lehet hozni! Gondoltam rátok szerdán, örülök, hogy találtál egy ilyen gyógytornászt, aki ezt kiszűrte és segíteni is tud. Az is sokat jelent, ha már egy kezelés ilyen jótékony hatású volt. Szülésnél húzhatták meg?
Ildi - még én sem engedném a hosszabb ideig történő ott alvást. Már látom én is ilyen leszek, de mi tudjuk mi a legjobb a gyereknek. Engem ezekben a dolgokban az dühít fel, hogy a páromnak mellettem kell állnia minden gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésben, még ha a család miatt merülnek is fel a problémák, nézeteltérések, mert a gyerek igényei az elsők, és szerintem ez a nehéz, félretenni a vitát és ezt szem előtt tartani. Mert nem az a lényeg, hogy mit szól az anyós/após/rokon...stb.
Kriszta - sajnálom ami veletek történik! A rabosítás tényleg egy megalázó dolog, el sem tudom képzelni hogyan juthatott ez az ügy idáig. Sajnos otthon vagyok a jogban (környezetemben csak ezt hallom), így tudom miről van szó. Kitartást kívánok nektek!!!!!!!! Az most rátok fér! Zéti fejlődése, fejtartása rendeződik? Hatékony a torna? Betegek vagytok még?
Most ennyi, Zolcsi ébred...