A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nahát, milyen rendes férjikéd van neked! :D :D :D :D De jó! :D :D

KépKép
benó

Na egyre jobban nyüzsög Gergő...
Ébredezik...:)
Mentem,amint tudok jövök még...:)

Cupp nektek...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Puszi, jó Gergőzést! :D

KépKép
benó

Benóóóóóóóóóóóóóó

500.dik laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Ó, de jó, akkor velem marad a babám, ugye, ugye, ugye, ugye, ugye, ugye, ugye, ugye, ugye? :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Én sose hittem, hogy velem ez megtörténik, bocsánat, hogy nyafogok megint, lányok (mindenki), de biztos ti is ezt fogjátok majd csinálni (Szilzi, Zsuzsi, Flóra), mert ti meg főleg túl sok mindenen mentetek már keresztül, hogy ne higgyétek el, hogy álomszerű legyen az egész. Ezt le kellett írnom. Kedd óta én azt se tudom, hol vagyok, mit csinálok. A vonalzómon a baba azt mondja, hogy higgyem el és minden rendben lesz, miért ne lenne rendben. Néha egy rohadt kisördög meg nem ezt mondja. Meg amikor elmondtuk pl. anyuéknak meg a Tündiéknek, és a Milu kibontott egy tök régi, nagy becsben tartott piát (a Gy.-val itták) az örömre, akkor arra gondoltam, hogy ezt biztos álmodom, ezt mondtuk volna a Tündiéknek? :?: Na, jól van, befejeztem.

KépKép
benó

Megyek, nézek tv-t. Puszi, szép álmokat! :D

KépKép
benó

Sziasztok.

Ez nem fér! Mikor én idejutok,akkor mindenki elmegy! :cry:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, ne izgulj! Nálunk is ez a helyzet, hogy nálam a hiba! :wink:

Kép
flóra 11

Na visszaolvastam. Látom, hiányoltatok. Még szép!!! :lol:

Munkából hazafele gondoltam egyet és bementem egy fodrászatba. Olyan nehéz hetem volt, a hajam meg idegesített, mert tök hosszú volt már és a szemembe lógott. Gondoltam megérdemlem a kényeztetést. De in kább ne tettem volna, jöttem volna hozzátok. Olyan szar lett a hajam, hogy senkinek sem tetszik,még nekem sem. A F. is azt mondta, hogy maradhatott volna a másik! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
flóra 11

Szóval ennyit erről! Mondom a fodrásznőnek,hogy nyírjon belőle annyit, hogy az állam aláérjen. Erre tudjátok milyen rüvid? A fülem aljáig ér!!! A tarkómon még rövidebb. Ez hülye volt ez a nő!

Kép
flóra 11

Benó, gratula a laptetőhöz! :D

Jól emlékeztél, nem ma van az, hogy későn jövök,de nem is tegnap,hanem tegnap előtt. Csak nektek nem tűnt fel,mert a suliból írtam nektek. :lol:

Kép
flóra 11

Hát az a nap is egy hülye nap volt. Annyi bajom volt az ügyelettel is és aznap volt ott a faluban az a lövöldözés. Meg a F.-nál a lakás eláztatása. Tegnap egy roma apuka nekem állított azzal, hogy az ő lány miért nem kap stippendiumot. Hát mondtam, hogy biztos azért,mert nem tanul úgy. Mikor megtudta,hogy aznap is ötöst kapott a lány, elkezdett vele kiabálni, hogy még ő akar stippendiumot? Hogy tűnjön haza! Otthon gondolom megverte őt,mert ma két ötöst is kapott ez a lány, és sírt, hogy ne írjam be, mert otthon megölik. :?
Vannak szülők,mi? Inkább tanulnának a lánnyal! Persze ők még annyit sem tudnak, mint a harmadikos lányuk!

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D

Képet kérünk, majd mi lemeózzuk! :D

Amúgy jól vagy? F. már nem morog, ugye?

Kép
szilzi

Ma pedig egy roma anyuka berontott az iskolába, megfogta a nyakánál a kollégámat, aki olyan 50kg lehet ruhástulés felnyomta őt a faliújságra a folyosón. Szünetben történt, a sok gyerek szeme láttára! Ordított vele az anyuka, hohy megöli őt. :shock: Állítólag tegnap megfogta és megrázta út a kollégám, mármint a gyerekét,mert egyébként egy irtó rossz kölök. Az iskola réme. Én is tanítok abban az osztályban, hát annak a gyereknek úgy 100 kerékkel kevesebbje van. Óra alatt szabadon mozog, beszélget, hőröget, szemtelenkedik, dobál cuccokat. Lehetetlen ott tanítani és el kell viselni őt, mert ilyenek a törvények. Tehetlenek vagyunk ellene. Ha meg egy ujjal is hozzáérsz, látjátok mi az eredménye. Jönnek a szülők verekedni. Most az islkola feljelentést tett az anyuka ellen, mert nyilvánosan megtámadta a pedagógust.

Kép
flóra 11

Ja a fejemről? Arról most inkább nem. Tökfejem lett, egy hatalmas nagy golyó. Nekem a rövid haj nem áll jól.

Kép
flóra 11

Szia Szilvi egyébként.

Kép
flóra 11

Most nem morgós,tegnap csak olyan ébredés utáni kómás morci volt rajta. Tudod,mint mikor valaki túlalussza magát. :lol:

Kép
flóra 11

Ma este kezdte megint kicsit, na nem morogni, csak morfondírozni a pénz miatt. Mert ugye ma vált számára valahogy világossá,hogy vannak kölcsöneim isés akkor ha én anyaságira megyek, akkor neki mennyit kell majd dolgoznia,hogy a fizetésem kiesését behozza,mert miből fogunk ennyit fizetni. :evil:

Kép
flóra 11

Aztán megnyugtattam, hogy ezekből a kölcsönökből még lefaragódik,mire én elmegyek anyaságira, meg emelik a fizetésemet is némileg, és anyasági alatt is azért csurran innen onnan, meg mondtam,hogy adjuk ki a lakását és meglesz a fedezet.

Kép
flóra 11

Szóval csk gondolkodni kell, de ő mindenből szeret problémát csinálni,pedig probléma egy szál se. Vagy ne szüljek? Mert várni nincs időm,hogy elhalasszam akkorra,mikor már lefizettem mindent. Vagy most vagy már nem szülök. :evil:

Kép
flóra 11

Szóval az egész hetem egy nagy szar volt lányok, erre még a F.is jön nekem a "jövővel", hogy ő a jövőn gondolkodik és máris sötéten lát mindent. Nagyon pesszimistán gondolkodik. Aztán én meg mindig bebeszélem magamnak, és talán igazam is van, hogy a F. annyira fél attól, hogy anyagi gondjaink lesznek,ha én itthon maradok, hogy akarja a babát, de néha talán gondol olyanra, hogy ha nem jön, talán jobb, a pénz miatt és az ilyen gondolatok miatt nem jön a baba. :evil:

Kép
flóra 11

Én ezt nem is értem, miért nem adja ki a lakását?? :shock: Sokkal egyszerűbb lehetne az életetek anyagilag!

Kép
szilzi

Flóra, ezen ne gondolkozz! Én is magyarázgathatnám magamnak a dolgokat, de mit érnék el vele?? Szerintem csak kiakadnék! És gondolj csak bele! A Benóéknál mindenremdben volt és mégsem jött a babó, ott mi lehetett a baj?

Kép
szilzi

Mondtam neki,hogy engem a pénz nem érdekel.Sose volt, nem is lesz,mert a pedagógus fizetés az csak ennyi és kész,ő sem keres sokat, ő meg víz- és gázvezeték szerelő. De nekünk gyerekkorunkban is kevés volt, sose éltem életemben nagy lábon, nem engedhettem meg magamnak. És voltam ettől 100x rosszabb helyzetben, abbólis kimásztam. Nincs mitől félnie. De talán szereti magát fontosnak feltüntetni.

Kép
flóra 11

Nem is akarom az okokat keresni, csak egyszerűen hülye hetem voltés mikor kicsit fel akartam magam dobni, még az is balul sülel. :evil:

Kép
flóra 11

Flóra, vacsizz egyet, fürödj le, nézd meg nyugiban a BK-t.... Lazíts! :D

És utána meséld el nekem a BK-t :lol: :lol: , mert én ma későn érek haza, mivel megszüntették a buszomat és bejárom fél Pestet, hogy hazajussak! :evil:

Kép
szilzi

Megpróbáltam készíteni magamrólképet,de csak mobillal tudok,ez meg olyan csúnyákat fényképez rólam,nem is ilyen vagyok...

Kép
flóra 11

Jó pienést Mindenkinek, lassan indulok haza! :D

Kép
szilzi

Jó,majd mesélek! Sajnálom a buszt....
Jó utazást,szegény Szilzi! :(

Nálunk zuhog az eső.

Kép
flóra 11

Zuhog az eső, sötét van és a Péter most ment élete első vezetésére.Most nyolctól van az első órája. Szegény gyerek. :(

Kép
flóra 11

Sajnálom Flóra a hajadat,és utálom a hülye fodrászokat! Nekem is lenyírta a lagzira és azóta fel sem tudom tűzni, de majd megnő.

Kép
muzsuzska

Mi eddig sörtétben sötétben ücsörögtünk, mert se net se kábel tv nem volt. Zuhogott az eső, dörgött villámlott.
Beadtam az injekcióm, mosakodtam, pelenkát cseréltem. :D

Kép
muzsuzska

Mond a F.nak a gondolkodás néha árt az egészségnek! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Tancsu, mi van a pociddal, húzódik vissza? A vágásod szépen begyógyult?

Kép
muzsuzska

Benó!!!!!!!!!!!!!! Hát nem elég neked a zebrás teszt még az 500. laptetőt is eloroztad!!!!!!!!!!???????????? :evil: :D

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!

Benó telhetetlen. :lol:

Kép
flóra 11

Szia!!!!!
Láttam egy gyöngyös nyakláncot, olyan mintha laza horgolással készült volna és olyan kesze-kusza rugalmas fonalból. Ilyent keresek a neten de nem találok semmit!

Kép
muzsuzska

Egy jó hírem is van,megint lement egy kiló. :D

Kép
flóra 11

Jaj, nehogy elfogyj, szerintem ide jött rám, az előbb mérlegeltünk! :D

Kép
muzsuzska

A keresztlányom gyönyörű láncokat fűz.

Kép
flóra 11

Ami nekem tetszik az olyan mintha egy necchálón lennének egyszínű gyöngyök! Szanaszét!

Kép
muzsuzska

Szerintem a Clostitól fogytam,mert az az agyalapi mirigyre hat serkentőleg, az termelvalami hormont, amitől a pajzsmirigy is műxik. Nekem meg ez ugye alultermel.Ettől szerintem beindult és így a fogyás is beindult.

Kép
flóra 11

Láttam már ilyet. Olyan szélesebb, nem? Úgy elterül a dekoltázson.

Kép
flóra 11

Szóval valamire jó volt a Closti. :wink:

Kép
flóra 11

Holnap veszek E-vitamint. Mindig volt itthon,mert a F-nal szedettem,de már megette. :D

Kép
flóra 11

Én hízom a lóadag hormonoktól! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
muzsuzska

Neked 11 nap a ciklus végéig, nekem 11 a peteérésig! :D

Kép
muzsuzska

Hát nem csoda. Lehet, hogy majd most a Dufastontól én is hízni fogok. Őrület, hogy mit kell a szervezetünknek kibírnia. Főleg neked. Nagyon meg kell, hogy becsüljenek minket a fiúk, hogy ennyi kínlódásra képesek vagyunk, hogy szüljünk nekik egy utódot. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.03 20:09-kor.

Kép
flóra 11

Tényleg!!! :lol: És 11én születtem. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?