bocsi, de csak egy gyors kérdésre futja: Julcsi kerek egy hete náthás. Most este rózsaszínű váladék jött az orrából. Nem az orra vérzik. Holnap orvos????
Pls help!
Köszpussz
Kangi
2004.01.22 18:56
2004.01.22 19:22
Hú, mennyit izgultunk miattatok-veletek a tavaly!Asszem, 7-8 év múlva nagy élvezettel fogja olvasni a Nagyfiú
És teljesen normális időben teljesíti eme mérföldkövet! (huh, ez képzavar
)
Julkának is jött ilyen rózsaszínes 2x3x amikor nagyon náthás volt. DOkinéni szerint nagyon pici hajszálérpattanás (pattanás?
-most gondoltam bele, milyen hülye szókapcsolat
) a beteg nyálkahártyában.
a mi fogdokink szerint sem kell Dentinox v. hasonló, elég a jó táplálkozás. Cukrod
gyakorlatilag egész nap. Vettem ma egyenhintát
csak zöld, nem sárga. 2004.01.22 20:50

De ZabásJulka 

Bélpoklos
2004.01.22 21:05
Remelem hamar megszuli mar! 2004.01.22 21:25
! Furi, hogy már egy éve született...
2004.01.22 21:52

De minden babának és mamának minden jót és gyógyuljatok ki ebből a jó masszívra sikeredett takony kórból!!!!! 

2004.01.23 01:13
Siessetek vissza
Mint a Blendi fogkrémet. Utóbbit zabáltam is rendesen (képzelem, mostanra mekkora káosz lenne a számban, ha nem teszem. Bár így is van, de még lehetne fokozni)

És hát megy a tájtájtáj folyamatosan, nagy mosolyok közepette. Hogy megzabálná az ember
2004.01.23 07:49
2004.01.23 08:12

Keksztől??? 2004.01.23 08:13
Egyszerűen zabálnivaló volt, ahogy lapozgatta. (azelőtt mindig azt akarta nézni, amit éppen én is olvastam) Ja meg bukfencezni tanítom...mikor mondom, hogy bunkfencezzen, akkor leteszi a kezét meg a fejét a földre, és csinál egy oldalra gurulást
Szinte hihetetlen, hogy mennyit fejlődnek ezek a kölykök. 2004.01.23 08:41

Aztán vihogva eldől
2004.01.23 09:17

Ma lázasan adták ki az oviból, dokinéni annyit mondott, hogy csillapítsuk a lázát és hétfőn menjünk vissza, mert más baja nincs csak a láz + egy kis köhögés, de nem piros a torka. Ja és dokinéninek kivágta a taccsot, erre az volt a válasz, hogy biztos a gyomrára húzódott a vírus.
2004.01.23 09:23

Ma lázasan adták ki az oviból, dokinéni annyit mondott, hogy csillapítsuk a lázát és hétfőn menjünk vissza, mert más baja nincs csak a láz + egy kis köhögés, de nem piros a torka. Ja és dokinéninek kivágta a taccsot, erre az volt a válasz, hogy biztos a gyomrára húzódott a vírus.
2004.01.23 10:28
Pláne, hogy tegnap a járóka szélébe csimpaszkodott kívülről és felhúzta a lábát és úgy lógott vagy két percig.)
Drukkolok, hogy az ismétlésen már minden rendben legyen.

!!!! 2004.01.23 12:04
Van benne fólia és minták is.
). Szóval vidéken néhol még adják.
Remélem nem szúrom el.
Bukfenc
2004.01.23 12:25
Próbáltam párolva is, de úgy sem.
Egyedül a banánból eszik.
2004.01.23 12:50
2004.01.23 12:50
2004.01.23 13:03
es mar majdnem kutyazik is, azaz neha felmegy negykezlabig, kezdene rugozni, csak derekasan hasraesik. Kicsit meg gyurnia kell
azert en csak hadd csodaljalak
Itt maradt egy babaarckrem, remelem, hamar visszatalal Bekihez (arra celzok, hogy hamar osszejovunk megint)
2004.01.23 13:42
2004.01.23 13:42
, hogy megnéztem persze a duplababás képet a tar.hu-n, nagyon arik!
Julkának drukk, hogy szépen visszahízzon!
.
. Anka már többször is kapott, asszem tényleg 10 hónapos kortól mehet. Én azt a zöld hüvelyűt veszem általában, fagyasztottat. Krumplival együtt pici sóval megfőzöm, turmixolom kis reszelt sajttal (ez is 10 hótól mehet), bele egy csirkekockát (mármint nem Maggi
, hanem előre megfőzött-leturmixolt-lefagyasztott csirkemell), és kész. Anka imádja. Mostanában teszek neki hozzá egy kis vajon párolt póréhagymát is, na így még fincsibb, ez bármilyen zöldséghez adható!
!!!
, drága lehet...
, de pl. ha a kezébe adok egy üres bébiételes üveget, vagy egy nagy műanyagkanalat, bármi olyat, amit érdekesnek talál, akkor közben be tudom varázsolni a szájába a kanalat, láss csodát, még tátog is.
, szerencsére egyelőre nem vészes a helyzet. És végül két kép:
2004.01.23 13:55
neki kell fognom megint főzni, mert kiesz a házból
most olvastam vissza, szegény Lőrinc
Rúdmixerrel törd össze a babot, borsót. De lehet, hogy megeszi már villával összetörten is. Ha sikerülne összehozni a fiatalokat, képzeld, milyen kék szemű unokáink lennének!
drukk, hogy pont úgy járj, mint Toffi
azaz P2-es legyen a P3-ból. Én bezzeg még el sem mentem dokihoz
látom, Marci sem szokott túl korán lefeküdni
Ma Julka jó kislány volt, már 10-kor elaludt
Jó utazást!
én vélemény
adjál neki még babatejet, legalább az EU csatlakozásig
Annyira megbízhatatlanok a bolti tejek, és ha kiszámítod, nem sokkal kerül többe a tápszer a tehéntejnél. Cicizés nem megy már? Vagy abba akarod hagyni? 11 fog
atyavilág
hol veszitek a fluorozott sót? Jaj,jaj, kár volt dícsérned kinézetemet, tegnap észrevettem az I. SZEMRÁNCOT! Tiszta depis lettem tőle
rendben van Timici szeme?
csak nagyon drága
Ja, és a Chicco Ponyt is dícsérik sokan.
2004.01.23 14:05
2004.01.23 14:11
Sajnos a hétvégén már nem tudok jönni, mert vendégek lesznek, de igyexem képben maradni. 2004.01.23 14:28

2004.01.23 14:52
).
De biztos finom osszeturmixolva is
2004.01.23 15:43
(kipróbáltam a 7gabonás pépet, de pépnek minősitette és nem volt hajlandó enni) De sokszor még csak megkóstolni, egyetlen kanállal se hajlandó! Huh, elég fárasztó, hogy készülgetek, hátha ez vagy az, aztán kidobálom. (a mi kosztunk azért nem egy 9 hósnak való még) 2004.01.23 19:11
Amúgy nagyon jól csinálja! 2004.01.23 21:24
és akkor visszahízott kicsit így mostanában kezdte újra, bár ahogy látom azért még nem túl szigorúan
2004.01.23 21:45
2004.01.23 22:30
Takony
hess-hess! 

Én majd holnap tesztelem, ma már elég szénhidrátot tömtem be.
Fáj a torkom és a fejem, kezdek köhögni. Voltam dokinéninél, írt fel Marinept és kanalast. 2004.01.23 22:44
.
.
.
ari lehettél.
.Igaz még ma is fáradt vagyok, nem igazán sokat aludtunk. Robónak pár napja nem volt kaki, így szörnyen szenvedett, mire sikerült kicsalogatni az iszinyatosan kemény székletet. Három után tudtunk elaludni, így nem sok idő jutott a pihenésre. Nem tudom, csak sejtésem van, hogy talán az almától lehetett ennyire kemény neki a széklete? Viszont nem csak magában kapta, hanem őszibarackkal.Ami elvileg lágyító hatású, nem?
.
2004.01.23 23:27
Nem is mertem tegnap bevallani, hogy szárazbablevesembe mártott kenyeret evett, nem lett semmi baja tőle
Én mindig kidobom az első vizét, állítólag abban van a puffasztó.
Julka is rajtam lóg, pedig nem első, sőt
Valahol olvastam, de hol? De jó. "Az anyaság 3 mondatban összefoglalva: 1) Anya, vegyél fel! 2) Anya, tegyél le! 3) Anya, hagyjál békén!"
hogy ízlett a zöldbab Lőrincnek? Hogy van a szeme?
sima joghurtot már ehet a dokinénink szerint (nem is szólva arról, hogy Andris anno 2 hónappal hamarabb kapta), sajt reszelve v. beleolvasztva más kajákba. Én kefirből csinálok túrót (kb. 1 perc 600 W-on) imádja gyümivel, reszelt kekszel is. Ja, én is Dentocarra gondoltam, nem Dentinoxra. A nagyok heti 1x kenik a fogukat Elmex géllel, de azt picikkel nem lehet, 5 percig kell szájban tartani. Asszem mehet már a tojássárgája is, de ennek még utánanézek.
Anka gyönyörűséges
és édes
és okos tekintetű
és, és, és ...
Nestlé almapüré rizzsel nálunk is menő
remélem, megúszta szépszemű Lackó ennyivel
Mikinek gyógyulást, és el ne kapja Zsuzsi-Niki!+++++++
a kenyér nálunk is nagyon menő. Karácsonyra vettünk sütőt, azt eszi, amit én sütök neki. Kedvence a köménymagos teljes kiörlésű, amit a nagyok méla undorral elutasítanak. Mint szinte minden egészséges kaját
nincs valami ötleted, hogy mért esik be minden kenyerem teteje? Kelesztéskor szépen feljön, sütéskor lesz homorú. És egy kicsit túl sűrű a kenyér.
nagyon ügyes Robó
szilva? a főzijéhez? Van szilvás bébikajában is.
milyen a dolgozó? Szilárd hogy viseli az anyátlan napokat? 2004.01.23 23:43

Vagy mar inkabb
. 2004.01.24 09:20
-, meg kellett szoptassam, aztán fél 6-kor megint ébredt, de hiába szoptattam, nem volt elég tej, csak nyűglődött, úgyhogy meg kellett reggeliztetni, azóta fent vagyunk
Eléggé zomboid a hangulatom. Kispapa alszik. Én irigykedem.

Drukk a szemecske további javulásához, és a dáthából is lábaljatok kifelé!

Ujjadról se fogad el semmit?
).
Hálistennek nem lett baja ...

Mammammma ... hát, igen ... így kezdődik, aztán tizenkét év múlva elmagyarázza neked a matekpéldáját, te meg majd csak lesel 

Szegény ... ráadásul nem is mehetünk látogatóba
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint
| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|