pelus ügyben, mi is a liberot használjuk, illetve most már a DM, babylove-ját (egy titkos info! ugyanaz gyártja a DM-s pelust, mint a liberto...

), a pampers és a huggies egyáltalán nem jött be!

no mindegy! ez van! tesco-ba meg nem nagyon járunk, így arról még nem tudok nyilatkozni!
Csenge, nem fáradtság, a méretek: 71,5x44cm (a perem pedig 2 oldalon 3,5cm, illetve a kád egyik végében hosszában, a másik végénél pedig olyan 3cm).
Cs-andi, Gellért-hegyi lány voltam vala, az Avarozás, amit Snikivel említetek, az AZ az avar, ami ott van a BAH csp. közelében?
Mazska, tápszert én cumisüvegből adom Beninek (TommeeTippee márkájú, cici alakú szilikon cumival), de a cicire ugyanúgy rácuppan a kis drágám, bár nyuglődés szokott lenni, ha már gondolom nem úgy jön a tejcsi, ahogyan őfelsége elvárná!

szóval szerencsére tudom még szoptatni is, bár tényleg nagyon kevés van a ciciben, főleg neki, aki már közel 6kiló
éjszakai etetés, illetve nem etetés kapcsán! milyen jó is annak, akinek a babója elfogadja a cumit! hát Beni konkrétan meg akar fulladni tőle!

utálja, olyan grimaszokat vág, hogy csak na! szóval az éjjeli cumiztatás nálam nem nyerő ötlet!

bár végülis nem bánom, ha szopizik este, csak sajnos nagyon sokszor bealszunk mind a ketten, így egy egy ébredés eléggé elhúzódik, sőt van olyan is, hogy egyszerűen nem akar visszaaludni! passz, hogy miért!?
sírás! nálunk is csak a szempillái vízesednek egyelőre, illetve a szeme sarkában látom, hogy nedves, de könny nem csordult még az arcocskáján egyszer sem!

illetve azt is olvastam, hogy azért is csipásodnak olyan könnyen a babák, na persze nem a kóros csipásodásra gondolok, mert még nagyon sűrű a könnyük. passz, hogy miért!
gyerek bealudt... de, hogy miért, vagy mitől? érdekes. pihenőszékben horpaszt, és most várom, hogy keljen! szerettem volna ma kitolni a fürcsit, 9re... na, annak lassan 1 órája!

tegnap a 8as fürdetés is kínszenvedés volt! lehet, hogy ő már nem akar ma fürdeni!? vagy felkeltsem!? ... huh. mekkora dilemma!
holnap megyünk családozni! kicsit félek, mert nem nagyon szokta jól viselni ezeket a kirándulásokat! "sajnos" minden rokon 1/2 órányi távolságban van max. így a kocsiban sem alussza ki magát, ha pedig kihámozom a hordozóból, akkor felkel és nyügi lesz! na mindegy, csak túléljük valahogyan!
na jó éjt mindenkinek, bocs a pofázkodásért, csak most volt időm...