Andabella: jó pihenést nektek!
Gjéti: ezek után beterveztem egy babamozit, hátha számomra is teljesen egyértelmű lesz, h mi van a lába között
Verus: engem a nagymamám „fáraszt” mindig, h másnak nagyobb a hasa ilyenkor. Pedig szerintem nem kicsi. Eddig a melleimtől nem láttam a cipőm orrát, most már a hasamtól
Abencze: grat a fiúhoz!
Zsuzsi: hsz írásának módszere nálam, nyitok word-öt, leszűkítem a fele szélességre, másik oldalon a babanetes hsz-okat, így egyszerre látom a két képet, olvasok és válaszolgatok. A végén pedig beillesztem.
Én is nézegetem a pocimat
Julcsi: nem vagy háborodott, csak kismama, és tombolnak a hormonjaid
ZétiVera: jó olvasni, h jobb a hangulatod. Örülök, h jobban vagy és, h Zéti meggyógyult! A játszószőnyegről, majd tegyél fel képet.
Panna: jobbulást neked, a párod meg nagyon rendi, h így is elment veled.
Andus: Jó, h minden rendben volt az UH-n!
Mist: jobban vagy már?
Nekem náthára nagyon jót tesz a pirítós sok fokhagymával.
Tegnap voltam dokinál, minden rendben.
A védőnő nálunk még nem volt, remélem, csak akkor jön, ha hazajöttünk a KH-ból, de utána majd mi megyünk, ha kell, mivel az utcánk végében van az ovi-védőnő-gyerekorvos komplexum kb. 2 perc sétára.
A genetikai UH nálunk is kb. 25 perc volt, abból 10 perc a pofikeresés.
Szülés utáni nagydolog produkálása pedig azért kell, mert minél tovább bent marad, annál nehezebben jön ki. Másrészt, hasi műtéteknél előfordulhat,h leáll a bélműködés. Nálunk a kismamik korpát kaptak, ha az nem volt elég jött a pezsgőkúp ill. a Laevolac. De készülhettek szilvalekvárral is, homeopátiás cuccal is.
A homeopátiának is az az egyik elve, amit mindig el is mondtam a kismamiknak a tejnövelővel kapcsolatban, h hinni kell benne. Szerintem ez a gyógyszerekre is igaz. A dolgok, részben a fejünkben dőlnek el!
Nekem a bőröm olyan, mint régen, csak a bimbóudvarom szárazabb.

Ha minden igaz akkor sikerült fel raknom amit az orvos adott papirt bár ezekböl az adatokbol csak a méreteket diktálta a többit az aszisztens irta hozzá. Hozzá kell tennem hogy az aszisztens nem láta a monitort meg én se. Akkor honnan irta a többi adatot. Szóval nem igazán értem a dolgot. És lehet hogy hazudok és csak 1.5 percet vizsgált. Ti is ilyen papirt kaptatok??? És a végen a blabla semilyen felvilágositás nem volt. Meg rendes vizsgálat sem 

Levágtam egy kb. 15x50cm-s darabot puha pamutból(1750 Ft volt métere), hengert varrtam belőle, Zvel megtömtük darált szivaccsal és csomót kötöttem a végére. Még azt nem tudom hogy lesz kifli alakja, de majd kitalálom

Z a kórházban 3 naposan, csak megtaláltam ezt a képet és nagyon szeretem úgyhogy gondoltam...