2008.10.05 15:08
2008.10.05 15:17
2008.10.05 15:45

2008.10.05 16:48

2008.10.05 17:27
2008.10.05 17:38
2008.10.05 17:48

2008.10.05 21:44
[quote] írta:n pcos-es vagyok. Alig több, mint egy éve diagnosztizálták. Clostylbegit nevű peteérést elősegítő gyógyszert kaptam, amit az orvos rendszeresen havonta ellenőrzött is nálam. Jól reagáltam mindegyikre. Tüszőrepedés is volt. Ha nem lett volna, akkor szurival besegített volna a dokim, azt mondta.
Mindezek ellenére egyszerűen nem bírtuk eltalálni a megfelelő alkalmat, pedig mondhatni, már csak rajtunk múlt (legalábbis elvileg). A nyárra szinte már egy év eltelte óta le is mondtam az egészről. Ekkorra már a második hosszabb Clostys kúrámon voltam túl, legutóbb 5 hónapon keresztül szedtem. Úgy döntöttem befejezem, nem szedem többet. Ebben az első Closty nélküli hónapban jött egy sugallat, hogy csináljak ovulációs tesztet (elótte soha ilyet nem csináltam -én balga). Megcsináltam, és aszerint időzítettünk. Annyira jó sikerült, hogy pénteken múltam 10 hetes terhes.
Emellett fontos lehet: ittam a cickafarkfű teát, aminek nagyon sok nőgyógyászati jótékony hatása van. Ittam a palástfű teát is, ami a esetleges beágyazódás segíti. (Cickafark az első mensi naptól 14 napon keresztül, a több nap a palástfű veszi át a terepet)
Szedtem E-vitamint és folsavat.
Ezekre nagyon esküszöm, mert szerintem ezek együttes segítsége hozta meg nekem a várt boldogságot. Már csak azt bánom, hogy miért nem előbb kezdtem szdni. De mindegy nem panaszkodom.
Javasolnám, hogy próbáld ki, és keress fel nőgyógyászt a Closty miatt. Pcos-es betegeknek is lehet babájuk, ezt későn, de én is megértettem. Egyik utcabelink nemrég szült egészséges kisbabát, és neki is pcos baja van.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|