Köszi jobb a kedvem, nem beszéltem még vele, de most hogy lehiggadtam elég jó volt a hétvégém (és tegnap együtt voltunk ) Ja és tegnap volt szerintem a lh tesztem pozítiv. (egyformán erős volt mindkét csík)
Pici: Fél egyre ér haza a férjem a munkából. Pont jó mert 2ig lehet érte menni. És ma hajnaéra ment. Igy fél1re itthon van. Szóval pont oda érünk a laborba. KB 4re már hozom a hirt.
Pici: Szegény párom biztos aludna egyet. Hétfőnként ha hajnalos (mert van amikor 11-re megy) a Szabinával együtt szoktak aludni ebéd után. Ez most kimarad mert Szabina kocsiban úgyis alszik (imád ott aludni) Igy most a párom estére hulla lesz. De hálistennek csak a hétfő ilyen neki. atöbbi nap 8-ra megy és 3óra 10ig van:) De azt mondta akkor is eljön velem.
Már ő is kiváncsi mi lett a véreredményem.
Na meg a szomszéd nénit is elvisszük mert pont ott van kórházban a klinikáknál az Anyukája és igy nem kell bebuszoznia neki.
Én is keltem párommal. Ő is ment át 4.30-kor.
és már nem aludtam tovább.
Mi is így szoktuk.
Bár ez ritka mostanában.
De van hogy én is 6-ra járok.
Akkor szintén korán kelek Télen bírom.
Nyáron nehezebben.
Sajna nem tudtam pihenni Márk 1 órát sirt az éjjel a foga miatt nem akart semmi se használni A végén már attól is sirva fakadt,hogy betakartam, igaz,hogy meleg van nálunk de csak a derekát akartam védni.
Már 7 előtt fennt volt szóval most nagyon fáradtnak érzem magam.ű
ű
Nem asokára megyek a mh-re ill. apumhoz (levágja a Márk haját) talán ott felébredek.
Megjöttem, nem volt egyszerű, de hát mi az manapság a magyar egészségügyben?
Lényeg, hogy kaptam táppénzes ajánlást, olyat, amilyet a háziorvosom kért, de emiatt (fenyegető vetélés) a jógára nem kaptam írásos engedélyt... Most vagy hagyják, hogy papír nélkül menjek, vagy nem tudok, csak otthon mozogni valamit.
Október 22-én lesz a genetikai uh.
Addig meg növesztem a pocakom
Cat: Köszi a hormontáblázatot. Még pénteken én is kinyomtattam. Igaz nekem a prolaktin a 19. napon van levéve. De a dokim azt mondta vagy a 3. vagy a 19-21napi a jó. Mivel a 3napiról lecsúsztam igy mentem a 19. napira. Meglátjuk. Kicsit izgulok. Mert ha magas akkor legalább tudom mi a lúdas. De ha normális lenne annak jobban örülnék.
Október 22. már csak 16 nap... Alig több, mint 2 hét.
Szerintem a táppénzes javaslat többet ér, mint a jóga... De ez a magánvéleményem, és az lehet az oka, hogy én semmiféleképpen nem tornázhattam volna Benivel.
Csucsu!
Úgy várom már az eredményedet!
Nika!
Hol vagy már?
Beni most angolul nézi a 101 kiskutyát. Ő akarta, hogy angolul menjen...
Cat: Nálunk Szabinának most a SZilaj jön be. Egész hétvégén azt kellet néznem vele. A 101kiskutya érdekes nem is kötötte le. Pedig most másoltuk azt is át. Most csak a szilaj a menő nálunk.
Én is nagyon kiváncsi vagyok és félek is úgy dobog a szivem ha csak rágondolok akkor is:(
Nemlajos!
Örülök, hogy jók az eredményeid.
De jóóóóóóóóóó 2 hét és újra láthatod őt.
Csajok, ha tudnátok, hogy várom már én is ezt a pillanatot
Cat!
Édes lehet Beni!
Csucsu!
Én szorítok, hogy jók legyenek az eredményeid.
Az enyémek az egekben vannak, kivéve progeszteron.
Tehát több petécském volt, és igaz amit a doki mondott.
FT4 16,94 11,5-22,70 valid
FT3 5,20 3,5-6,5 valid
FSH 16,2 1,5-7,0 valid
Prolactin 270,0 27.3-525 valid (ez múltkor kevesebb volt, de még talán belefér)
Ösztradiol 490,1 43,0-63.60 valid
Progeszteron 6,02 4,77-63,60 valid És íme, elég alacsony a sárgatest.
Tesztoszteron 3,08 0,50-2,60 valid
Én most várom a pirit, és majd szedem a 3. naptól a Clostilbegyt. 2 szemet, 5 napon át. Majd 11. napon uh, és újabb hormontábla vérvétel. Majd még 20-án pajzsmirigy gondozó.
Egyenlőre ennyi
Csucsu!
Igen csak sokat. Van ember aki sajnos így küzd érte, és van sok szerencsés, akinek rögtön sikerül, és van aki azért szerencsétlen, mert nem akarja és becsúszik neki.
Szóval nem egyszerű ez.
Néha könnyebb néha nehezebb nekem is.
Most már kicsit görcsölgetek...
Jönni fog pirianyó.
Ezt vártam, de mégis tudnék sírni
Ööööööööööööö.... hát a fényképezőgép még nem igazán használható, amíg vissza nem hozzák a képeket. De a telcsimmel csináltam képet, de azt meg egyenlőre nem tudom feltölteni.
Én is megyek holnap fodrászhoz:) akkor a topic tagjai mind szépek lesznek illetve már most azok:)
Mindjárt megyek a véreredméynért. Délután este fele leszek.
Puszi.