Sziasztok!
Eszter!
Én igazából úgy értettem ezt az egészet, h nem akarom minden nyikkra felkapkodni, meg akkor sem, ha csak tutira hiszti van, mert akkor a fejünkre fog nőni, és nekem ahhoz nem lesz energiám. Nem akarom azt elérni, h ha leteszem az ágyába, akkor egyből ordítson, mert inkább kézben akar lenni, vagy a mi ágyunkban akar aludni, ami szeretném, ha tabu lenne. Ezen kívül tutira ő is nagyon meg lesz mindig szeretgetve, meg minden.

Tudom, h az újszülötteknek az anyjuk közelségére és babusgatásra van szükségük.
Igen, én is tudom más gyerekét nevelni, de saját az tutira más lesz. Aidant pl simán ott hagytam az ágyában bőgni fél órát, mert azt mondták, h ezt csináljam, meg hát én is tudtam, h csak hiszti, és az ellen csak ez a fegyver...1-2 napon belül nem is volt gond. Persze ő akkor már elég idős volt ehhez. Mindig felismertem a hangjából, h most ez éppen micsoda. Volt, h azonnal rohantam, mert hallottam, h na most tuti beszorult a lába, vagy vm van, van amikor csak unatkozott, vagy kifejezetten hisztizett, mert nem akart aludni, de közben álmos volt. Hihetetlen, h mennyire kiismertem egy év alatt...nem kevésbé, mint az anyja.
Szerintem az nagyon szomorú, ha ilyeneken képes vk összeveszni. Sztem mindneki úgy csinálja, ahogy akarja, saját felelőssége, és mindenki tudja, h mit szeretne, mit nem, mennyit bír vagy hajlandó elviselni, stb. (pl én órákon át tartó fenékpaskolásra, 5db ágybatevési kisérletre nem leszek képes - persze ha egyébként nem beteg, és semmi egyéb gáz nincs - , de tudom, h vk ezt csinálja, hiába van már kikészülve, akkor is) Meg pl azt sem értem, h a lassan 2éves olasz anyuka Aidan-ék házában miért kel fel még mindig 2-3x a kiscsajhoz éjszakánként. De ez is szíve joga. Én tudom mik a határaim, mit vagyok képes és hajlandó elviselni, milyen rendszert akarok, más meg mást...és soha nem tudnék ezen összeveszni. Attól függetlenül, h van egy képem, rengeteg tanácsra van szükségem, és érdekel is, h ki hogy csinálja, elolvasok mindent, és amit jónak látok, azt bezsebelem, amit meg nem, azt meg elfogadom, h ő így csinálja és kész...Na jól elnyújtottam ezt!

Szeretném, ha mi nem járnánk így, és nem lenne majd probléma ilyen dolgokon. Tapasztalatcsere a cél, nem bírálat.
Jaj, Szentendre! De szeretnék most én is sétálni ott egyet! Februárban mi is voltunk egy baráti reggae-zenész párral, és annyira jó volt. Nem beszélve arról, hogy lehet, h ott alakult ki a kiscsaj a pocimban. Nem tudni...de ez az egyik esélyes időpont. Előtte kora délután voltunk együtt, úh lehet, h simán utána a séta alatt képződött a kis drága.
Remélem,h sikerül majd jó kezekbe adni Benit, és nem kell ez miatt paráznod!
Pipal!
Jobbulást! És kitartás a melóhoz, ezt az 5 napot már fél lábon is! Illetve sztem már hazafelé tartasz, úh csak 4.
Katinka!
Neked is gratula a 36.héthez! Hogy miii, neked még nincs meg a kórházi pakkod? Mi lesz így a közös tervünkkel, az enyém már kész!
Sajna nem igazán vagyok jobban, most megint fáj a torkom, pedig ezen már egyszer túl voltam...

A kaptárfej is játszik még.

Csak most ne kelljen szülnöm!
Izsuzsi!
Welcome back!
Écike!
Nagyon sajnálom, h ennyire fáj a hátad! Nyáron ilyen volt anyukámnak is...ő megfázott a légkonditól otthon, mikor beszerelték, és vizes fejjel/háttal üldögélt alatta. Nem lehet, h nálad is ilyen visszamaradt dolgoról van szó? Vagy az túl egyszerű lenne. Nála is pont ilyen volt, h egyszer csak úgy beleállt a görcs a hátába, h moccani és megszólalni sem nagyon tudott.
Nagyon örülök, h Zolika egyre jobban fejlődik, csak így tovább! Nagyon édes a képen, rengeteget nőtt és változott!
Katica!
Örülök, h ti is jól vagytok, csak így tovább! Remélem hamarosan otthon lehettek!
Dalma!
Izgi, h már te is készülődsz! Gratula a nem-hízáshoz!
Képzeljétek, épp ma van 2éve, h kiköltöztünk Londonba...hehe!
Ma elmentem kicserélni a szopis melltartóimat, mert úgy döntöttem, h mégiscsak kicsi lesz, amit vettem. Ez ilyen sima toppos,lecsatolható 2db-os csomag, otthonra....többet egyelőre nem akarok venni, mert nemtom mekkora kell. Majd ha tele leszek tejcsivel, akkor elmegyünk, és beszerzünk még 4-et mondjuk (még 2-t otthonra, és 2 elmenőset

). Egyúttal vettem még 2kissapit, nagyon picit, mert ami van, az sztem túl nagy lesz, még mikor megszületik, úh ezeket a piciket viszem a kórházba. A Mothercare-el szembe átmentem a Primarkba (ahol azokat az olcsó baby cuccokat vettem, és mutogattam még nyáron) is venni 2 pizsi alsót, hogy legyen mit bevinnem, meg majd otthonra is...A régiek nem jönnek rám, egy van ami jó, de azt most itthon hordom, és ha épp nem lesz kimosva, mikor menni kell, akkor nincs mit vinnem. Úh most van 2 új, kemény 2font, 600ft volt darabja...

Ez is lerendezve. Már csak egy videocamerát kell venni.

Remélem jövőhéten ezt is letudjuk, nehogy camera nélkül maradjunk, mire megérkezik a kiscsaj. Van 2 digi fényképező is, de az más. Na nem akarok horror filmet nézni, és viszont látni a szülésemet...csak onnantól, h kibújt a csajszi, szeretném, ha folyamatosan lenne róla felvétel...mondjuk minimum érettségiig.
Ezután rohantam haza, mert ma kellett mennem az első szülésfelkészítőre...késtem pár percet, és igazából elég unalmas volt. Egészséges táplálkozásról, nyavajákról (hátfájás, lábgörcs, lenti izületi fájdalmak), meg a szülés 3 fokozatáról volt szó. Nem mondtak újat, és mindesz 1,5 órában...szal nem volt egy nagy kaland. Jövőhéten szülés-videot nézünk, az már izgibb lesz.

3pasi is volt, az egyik feka srác nagyon azt hitte magáról, h iszonyatosan poénos, és kb percenként benyögött vmt, úh "vicces" volt...persze a többiek általában röhögtek, de nekem már sok volt. Lehet a kaptár fejem, és kaparó torkom volt az oka. A jó oldala viszont, h a végén megkértem a midwife-ot, h mérje meg a vérnyomásom, 120, úh egyelőre minden oké...remélem nem is lesz ebből toxémia.
Ja, és képzeljétek, reggel rókáztam egy akkorát!!! Megittam a szokásos reggeli málnalevél teámat, aztán éreztem, h hajjaj, itt lesz vm...fél perc múlva már indultam a fürdőszoba felé, mondván asszem ott nagyobb biztonságba leszek. Ahogy odaértem, már jött is kifele az egész bögre...Nemtom mi lehetett. Volt egy ugyanilyen kb 16hetesen, amikor már rég elmúlt a rosszullevős korszak, és csak úgy egyik pillanatról a másikra. Remélem nem lesz több ilyen.
Na most megyek, este még visszanézek, hátha vk...