A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindolanda ne mérgelődj, húzd ki éjszakára a telefont :wink:
Az utóbbi napokban már csak 2x aludt szinte semmit, még csak szusszanni sem volt időm.

Családi képeket lehetne feltenni???? az apukákat nem is ismerjük, meg az anyukákat is csak néha látjuk.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Ákosnak boldog 3. születésnapot!!! :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Hát igen, lehet, nem lenne rossz megoldás. De néha a csengőt is kihúzzuk, aztán elfelejtem visszakapcsolni, a postás meg nem tudja beadni a pénzemet :lol: :? Aztán mehetünk a postára. :? AZ meg nagy procedúra, mert ugye a babakocsiban nem szeret ülni Rugó, vagy kibírja, vagy nem :lol:

A babakocsizás amúgy azért is nagy kaland errefelé, mert a szennyvíz miatt az összes utcát felásták, de burkolni már csak a főutcát sikerült. Ha leesik az eső, bokáig járunk a sárban, a múltkor elakadtunk hazafelé, ott ráncigáltam a kocsit a zuhogó esőben :evil:

Na, befejezem a mérgelődést.

Történt velem jobb esemény is, reggelre elvesztettem a fülbevalóm hátsó részét, már gondolatban készültem az ékszerészhez. A másik fülemből persze nem tudtam kiszedni a maradék fülbevalót, úgy nyomtam egy darabban. Aztán szerencsére megtaláltam, az egyik kispárnából kiesett, ahogy ágyaztam.

Kép
vindolanda

Sziasztok!!!!!

Képzeljétek, két ovis fiam van!!!

Úgyhogy mától (kop-kop), napközben "egygyermekes" anyuka vagyok!
Most éppen szórakoztatnom kell a kisasszonyt, de ma még mindenképpen jövök olvasni és írni is próbálok, és ezentúl talán már tényleg tudok sűrűbben jönni... jajj, nagy a baj, anya nem hagyja, hogy Zita a billentyűket nyomogassa.......mennem kell......de jövök még és ezt vehetitek fenyegetésnek !!!

KépKépKép
bongyi

Na, amíg ezt írtam, Rugó magára borogatott fél liter vizet a flakonjából. :lol:
Megyek, átöltöztetem. :arrow:

Kép
vindolanda

A tábla szerint Ákosnak MA van a szülinapja!!!

Heni! Szuperek a műtermi fotók! :D

Ágica! Jaj, de jó!!! :)

Mesi! Én akkor lettem 30, mikor Szelike a pocakomban volt, és nekem ez annyira elterelte a figyelmemet arról, hogy felzaklasson! :)
De most már néha ledöbbenek, hogy 31... :shock: :lol:

Azt még tegnap kihagytam, hogy szoktam Szelinek mondani, hogy „kapcsold be a tv-t!”, erre ő megy, és már nyomja is a gombot! :lol: Pedig ezt nem is tanítottuk, csak néha volt, hogy bekapcsolta (mert milyen érdekesek azok a gombok rajta), és én meg kérdeztem, hogy „bekapcsoltad a tv-t?”, ennyiből meg is jegyezte.

Kép

Kép
regcsiken14

Vindolanda! Én is épp tegnap vesztettem el a fülbevalóm hátsó részét, de sajna nem találom. Ráadásul voltam ruhát venni, lehet, hogy a próbáknál esett ki... :( Ott már hagytam el így egy hajpántot is... :oops:

Egyébként vettem magamnak egy téli kabátot, mert amit tavaly vettem, kicsit lóg :) (akkor még 85 kg voltam... :)), meg túl csini ahhoz (hosszú bézs), hogy Szelivel sétálgassak, meg játszóterezzek... :roll: Ez praktikusabb! :D Igaz, fehér, de rövidebb fazon, így ha Szelit felveszem, nem ér hozzá a (sáros) cipője... Nagyon belezúgtam, nem tudtam otthagyni, legfeljebb többször mosom... ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Ákosnak nagyon boldog születésnapot kívánok én is!

Nagy puszi a hófordulósoknak is: utólag Ádámnak és VikDaninak, mára pedig Emmának és Máténak!

Gremese! Aki olyan kortalan, mint Te, igazán ne aggódjon az évek számán! Az csak egy adat. :wink: :lol: Korkülönbség nálunk is megvan, én vagyok az idősebb, félévnyi előnyöm van. :lol: Én is meg szoktam kapni az öregasszony címet. :lol: :lol: MIndegy, apa meg vén kecske lesz ilyenkor. :lol: :lol: :wink:
Egészség?
Igen, menjetek már el arra a 4D-re!!!! Nem szabad ennyit lustizni! Ez egy akkora találmány, nagyon szép emlékeim vannak a vizsgálatokról.

Heni! Ti mentek majd 4D-re? Hogy tervezed. Hátha könnyebb lesz nevet választani. Nálunk mindhárom fiú lánynak készült. Gergőnél például annyira meg voltam győződve róla, hogy lányunk lesz, hogy csak lány nevekben gondolkodtunk mi is. Aztán egy uh után vigyorogva mondtam apának, hogy kezdhetünk fiú neveken gondolkodni. :lol:
Családi kép: én szoktam apáról is feltenni. Magamról meg nem nagyon találok jót, olyan idétlén képeim vannak. A családom is kijelentette, hogy rólunk, mármint Vacakocskáról és rólam nem lehet jó képet készíteni. Ha nekem is ilyen szép mosolyom lenne....
(De hát ugye hozott anyagból dolgozunk, ez van :oops: :oops: )

Vindolanda! Igen, ez jellemző, a telefonálás protokollját nem igazán ismerik errefelé. Én speciel egyből bemutatkozok, ahogyan felveszem a telefon, kivéve, ha a mobilon látom, hogy éppen ki keres. Régebben egy öreg néni zaklatott állandóan a mobilomon, a férjét kereste , természetesen mindig elütötte a számot. A legvégén meg már direkt rajtam kereste, még a Kedvesnek is azt mondta, hogy én bújtatom a férjét. Akkorra már a férjével is többször beszél Albert, miután megszületett Vacakocska kérte, hogy próbáljanak valamit tenni, mert nem hiányzik, hogy naponta többször is felhívjon a néni. Idős és beteg hangja volt, v.milyen intézményben volt és unatkozott, hiányzott neki a férje, aki meg egy nőnél volt. A kedvencem az volt, amikor a Valentin nap után felhívott, hogy ő milyen jót sírt tegnap, mert olyan szép, szomorú ünnep volt. Mondtam neki, hogy egészségére. :oops:
Máskor meg, amikor kinyomtam a telefonomat, amikor ő hívott, ha felvettem, kiosztott, hogy miért teszem le. :shock:

Oó, mennem kell.
dmaggie

Bongyi! Ne csak fenyegess! :lol: :lol: Billentyűzetet, egeret Bercó is imádja, a múltkor addig nyomogatta, hogy eltüntette felülről a menüsort is. Lehet, hogy karácsonyra baba laptopot fog kapni? :lol: :lol:

Vindolanda! Az én fülbevalóim is kijárnak, csak segítséggel. Bercó szopi közben a fülemet piszkálja, nem egyszer kapta már ki a fülbevalómat. De örülök, hogy megtaláltad. A vidéki élet szépségei :lol: Bocsi, de nagyon vizuális vagyok. :oops: :oops: Jót nevettem. :oops: :oops:

Regi! Az én táblámban is. :lol: Vásárlás: :lol: :lol: , szupi!

Jött az egyik szomszéd, szerencsésen felébresztette a csengő Bercót, most éppen leamortizálja a lakást. Felpakolom, aztán irány sétálni, olyan szépen süt a napocska.
dmaggie

Én is akarok már magamnak venni valamit! Kabátot nem vehetek, teli minden szekrény, apu szokott viccelődni, hogy ha legközelebb kabátot veszel, vegyél szekrényt is :oops: lehet leselejtezek párat.
Melegitőket szeretnék venni télhez. Mert addigra már nagy lesz a pocak, meg jó volna valami terhes kord is.

Maggie nem is igaz, ha tettél fel (ritkán magadról) mindig gyönyörködtem benned.

Bongyi hogy ment az oviba szoktatás?

Regi te is csak 25 nek nézel ki, emlékszem a tavalyi kabátodra, tök jó az is.

Heni
KépKép
heni81

Egy kabátért még én is bejelentkezek majd ősszel. Nekem olyan kinti van, de elegánsabb nincs. A télen meg ugye alkalmak lesznek, meg kell jelennem :roll:

Maggie: hát ez a néni nem lehetett semmi, nem is értem, miért nem álltok vele kapcsolatban a mai napig :lol:

Heni: én nem nagyon szeretem magamat propagálni. Nincs jó fénykép-arcom :lol: És soha nem tudok mosolyogni csak azért, mert fényképeznek :roll:

Regi: az első gondolatom nekem is tegnapi ruhapróba volt. De nem tudtam kirázni az ágyneműt addig, amíg Rugó aludt benne. Így csak rohangáltam fél-fülbevalóval.

Biztos jó lesz a kabát, még ha fehér is :D

És igen, már Rugó is ráncigálta ki. Nem tudom hogyan tette, egy darab kő van benne mindössze, egy kis gömb az egész :roll:

Kép
vindolanda

Maggie
Ezek szerint Bercus is napenergiával működik :)
És látom a te fiad is azt műveli mint Lilla. Mindig azt hiszem az lesz a megváltás, ha a sokadik felsírás után beteszem közénk, de általában csak sokkal rosszabb szokott lenni a vége. vergődés, meg nyöszörgés. Nekem lövésem sincs ezt miért csinálja..neked?

Regi
Hát persze megértelek téged...nekem is biztosan nagyon rossz lenne, ha felettem faragnák a tetőt. Szerintem itt még tovább tartott mint 3 hónap mire kész lettek a lakások. Én 1 évet hallottam.
Temetés :(

Panndi
:( kitartás, remélem hamar túl leszel rajta és kórház nélkül. Valaki írt homeopátiás szereket...azt még esetleg nem próbáltad ki...hátha.

Vindolanda
OK :)
Alvás wow :) sztem meg tuti páleszes kenyeret csak nem mered bevallani :lol:

Sense
Fúú hát elhiszem, hogy pocak miatt érdekes lehet szemben aludni a gyerkőccel...:( és ez a követés :)
Nem is...tök szuper ez a katica torta
Nagyon jók a képek.

Mesi
Mi ide Miklósra. Szerencsére itt van tőlünk 5 percre és tényleg nagyon jó. De nézd meg a www.ringato.hu oldalon, hogy hozzátok melyik helyszín esik a legközelebb és mikor van. De én annak is örülnék, ha itt együtt járnánk :)
Mi ide Miklósra. Szerencsére itt van tőlünk 5 percre és tényleg nagyon jó. De nézd meg a www.ringato.hu oldalon, hogy hozzátok melyik helyszín esik a legközelebb és mikor van.
A haj nem semmi.
De jó, hogy Zsófi ilyen okos és nem kell küzdeni vele.
Ő is már jó pár napja lázas :(
És hogy ünnepeltétek a 30.at?

Heni
Cuki a pocak..nekem most is van ekkora majdnem :lol: lehet én is terhes vagyok??!! :) csini vagy.
De legközelebb a fejed se vágd le :)
Ügyes Péterke

Timi
Jó utat!!!

Nektarin
De jó, hogy feltetted a képeket :)

Sense
Hát nem csodálom, hogy Boti nem alszik, ha ennyi foga jön..
Nagyon klassz az ágy
Babakocsi nekünk Retrus volt, tavaly még nagyon szerettem, mert meleg és mély volt, viszont később már nem volt praktikus. Elég nagy is, nehezen fér el a kocsiban.

Heni
Jó hogy betetted az ágygyártó linkjét :) el is mentettem :) sosem lehet tudni mikor lesz rá szükség :)
Nagyon szépek vagytok a fotókon!

Miléna
És végül hol vesztek lakást? Milyen lesz?
De cuki Zéti..olyan ritkán teszel róla képet...

Vindolanda
:wink: ja :lol:

Mesi Boldog szülinapot üdv a 3 x-es klubban :) én is nemrég töltöttem :)
Kép

Ákos Boldog szülinapot
Kép

Lilla is már eszi a mi kajánkat, látom lassan mindenki más is ezen az úton van :) és amúgy ki sem lehetne hagyni, mert ha meglátja, hogy eszünk jön kunyizni.

Na ezt most küldöm, mert Lilla nem hagy, majd jövök még valamikor

KépKép
KépKép
fleur

Na, sziasztok megint!

Igazság szerint tűkön ülök, jár az agyam ezerrel, kapkodok a tennivalók között, mindez azért, mert az én kicsi szülinaposom ma először hosszúnapos, vagyis ma alszik először az oviban és várom, hogy hívnak-e, hogy nem bírnak vele.....Az a fránya cumi az oka az izgalmamnak, elvileg oviban már nem szabad, de ő még nem tud nélküle elaludni... :oops: :oops: :oops: (azért végszükségre otthagytam neki az óvónéninél)
Apropó! Köszönjük a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! És szégyellem magam, mert én meg -mivel nem is jártam erre mostanában sokat- nem köszöntöttem senkit! :oops: :oops: :oops: Na de majd ezután! Már ha Zita enged a billentyűhöz nyúlni! Szerintetek a régebbi billentyűzetünk, ami már nem volt jó, az miért nem jó neki játszani? Az nem kell, csak amin anya pötyög!

Biztos, ami biztos, ezt elküldöm, aztán olvasok és megint írok. Legalábbis így tervezem.

KépKépKép
bongyi

Bongyi, mi már kipróbáltuk azt, hogy a másik gép billentyűzetét adjuk oda neki játszani. Nem kötötte le. Leszedtük a notebookhoz tartozó billentyűzetet - nem kötötte le. Csak ha mi is püföljük :lol: Most leszedjük, eldugjuk, és akkor csatlakoztatjuk a géphez, ha alszik. Mi meg itt szenvedünk a notebook-kal. De hát ez van :lol:

Ha mi eszünk, Rugónak is kell belőle, teljesen mindegy, hogy mi az. Már megszoktuk. Aztán ha tudom, hogy nem szereti (pl. savanyú vagy édes ételek), akkor viszek neki mást, hogy közben is tömje a kis hasát valamivel.
Ideggyenge lesz, ha másokat enni lát, és ő nem teheti :lol:

Kép
vindolanda

Mindjárt sírok! Egy kész regényt írtam nektek, erre egyszerre fagyás és eltűnt minden! :( Most meg már nem nagyon van időm, a fenébe! Pedig amikor elkezdtem írni, eszembe jutott Fleur, és hogy word-be kéne írnom, de persze nem így tettem.

Mit is írhatnék? Nagyon jó volt titeket olvasni, és jópár dologról írni is, de ezt már nem tudom visszacsinálni!
De nem tántorodok el, próbálok még ma jönni, ha nem megy, holnap egész biztos!

Pá!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok :)

Képzeljétek, ez a második nap, hogy egyszer sem hánytam :lol: El sem hiszem, ez valami jutalom :D

Na visszaolvasok :)
Vendég

Halihó!

Akkorát sétáltunk, kettő körül értünk haza, f.3 óta alszik Vacakocska. Már olyan fáradt volt, nem bajlódtam a melegítéssel, majd eszik leveskét, ha felkel. :oops:

Hú, Bongyikám, nem is csodálom, hogy izgatott vagy. Tapasztalatom szerint nagyon jó problémamegoldó óvónénik vannak. :lol: :lol: Sokszor a mamákat jobban megviseli ez a fordulópont, mint a csemetéket. De azért nagyon kíváncsi vagyok én is. Majd adj hírt, kérlek! Zitusról meg képet szeretnék látni, már olyan régen voltál, lassan el is felejtjük, hogy hogyan is néz ki. Pontosabban nem is tudhatjuk, hiszen biztosan ő is nagyon megváltozott, "meggyerekesedett". :lol:

Billentyűzet, egér csak akkor érdekes, ha az éppen működő szg-hez tartozik. Bercó figyeli a monitort, hogy milyen változást ért el. Az a gyanúm, hogy nem is kell sok idő, és már ő is használni fogja a gépet, ahogyan a bátyuskái.

Fleur! Amint rájövök, egyből megosztom Veled, jó? Már írtam, azt hiszem már mindent kipróbáltam, változást viszont nem igen van. Bár talán.... De én sem írok semmit, ahogyan Ágica. :lol: :lol: No, mégis, már három éjszaka nincs nemtomhány ébredés, csak 3-4. Óvatosan fogadom, mert ez nem olyan egyszeri kutyavásár-féle.
Bercó már nagyon régen azt eszi, amit mi. No, ez is szép kis menet volt. Általában nem is eszik nagy mennyiségeket. De még sokszor szopizik. Mostanában viszont azt figyeltem meg, hogy a leveseket nagyon szeretheti, mert azokból egyre több fogy az ebédek alkalmával. A tejpépeket meg egyre kevésbé, pedig jól betáraztam a múltkoriban. Majd lehet, hogy a nyakunkon marad.
Majd mindjárt megnézem a linkeket is.

Panndi! Éljen, éljen! Hátha elvonulnak így felőled a kórház-felhők. Ha megoldható lenne, én adnék neked egy kis zsírocskát, belőlem - már írtam - remek zsírdonor lenne.

Hétvégén megint voltunk meccsen, Dávidék játszottak. Ott találkoztunk a kis barátnő anyukájával is. Már tudom, hogy miért olyan a kislány, amilyen. Nagyon szimpatikus volt az anyuka is. :lol: :lol:
Sajnos, megint kikaptak, viszont Dávid megint nagyon ügyes volt. Az a baj, hogy egészen 19 éves korig játszhatnak az ifi csapatokban, Dávidéknál meg főleg 13, 14, 15 évesek vannak. Még nem tudják igazán felvenni a versenyt a nagyobbakkal. Sem állóképességben, sem technikában, a fizikumukról meg nem is szólva. Fele akkorák voltak tömegben, mint az ellenfél. MInt kés a vajon, úgy mentek át a falon a 70-80 kilós nagyok. Dávidéknál meg szerintem az átlag olyan 40-50 kg lehet. Ha ezeket nézem, akkor azt kell mondanom, nem is olyan rossz a csapat.

Jaj, már megint olyan sok lett. :oops:
dmaggie

Panndi, ügyes vagy! Akkor most már tessék hízni :lol:

Kép
vindolanda

Panndi: hajrá! csak így tovább.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Lassan vagyok én is :roll:

Igyekszem majd újra képbe kerülni.

Fleur hívtalak de ki voltál kapcsolva.
Holnap újra kereslek :wink: :lol:

Jó éjt

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Mesi Boldog Születésnapot!
Kép

Ákosnak is Boldog Szülinapot!
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Üdv mindenkinek a verőfényes Egyiptomból !

Gyors helyzet jelentés:
Ádi istenien bírta a repülőutat. 1,5 órát aludt a többit meg végig bohockodta.
Hát nem akarlak titeket elkeseríteni de itt napközben kb 35 fok van este meg 28-30.
Így ha a szobában vagyun végig megy a légkondi.
A szálloda csuda szép és hatalmas.
Egésznap hol a medencébe hol a tengerben vagyunk.

Na lépek is ha haza értünk teszek képeket is.

Puszi mindenkinek.
20200310173350

Jó reggelt!

Fleur! 1 év??? :shock: Na, addig nem lakunk itt! ;)

Szerintem Heni azért vágta le a fejét a pocakos fotóról, mert akkor a mosolya elvonta volna a figyelmet! ;)

Babakocsi: Én már rájöttem, hogy nem feltétlenül jók ezek a többfunkciós babakocsik. Más kell télen, más kell nyáron, más, ha még csak fekszik a baba... :roll: Persze vannak ezek a nagyon drága babakocsik, amik mindennek megfelelnek.

Bongyi! Óóóó, de kár, hogy elszállt, amit írtál. :( Nagyon bosszantó tud lenni.
És végülis hívtak az oviból? Kellett a cumi?

Szeli olyan szinten nem éhes délben (pedig még a tízórait is teljes egészében kihagyjuk már egy ideje), hogy tegnap is csak turkálta a kaját, aztán letettem aludni, és 3-kor meg befalta ugyanazt! :shock:

Maggie! „Nézd meg az anyját, vedd el a lányát!” :)

Panndi! Ez szuper! Kezdődhet a hízás! :)

KTimi!!! Juj, de jóóó! Én tudtam, hogy Ádinak nem lesz gond a repülővel! ;) Olyan jó kisfiú! :) Hát a kánikula miatt most lehet, hogy nem irigyellek ;), mert itt is száz ágra süt a nap, tegnap is 20 fok volt! :)
Tök jó, hogy vitted a laptopot! :)

Jaj, én olyan jót tornáztam tegnap! :) Apa elvileg csak a csütörtököket vállalja, de tegnap feldobta a labdát, ha akarok, ma is mehetek! Naná, hogy lecsaptam! ;) A nátha miatt úgyis kimaradt két hét, volt mit bepótolni! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

Regi, én is mehetek tornázni csüt. és pénteken, Apa tud maradni kicsit reggel:)

Panndi, de jóóóó

Bongyi, de jó, h jelentekztél

Fleur, voltunk ringatón, nagyon jó volt, tetszett Robesznak, igaz az első negyed órában nézett mint a lukinyúl, tátott szájjal, a gitár az nagyon bejött, de képzeld a furulyától félt, egyenlőre.
Ja és itt is minden megváltozott, nem a H. T. tartja, de ez a csaj is nagyon jó.

K.Timi, de jó, én is gondoltam, hogy Ádi jól fogja bírni, ha Robesz bírta nyáron:)

Emese, úristen mindjárt szülsz, na mi lett a megoldás, már többször kérdeztem, de sztem átsíklottál felette, no ha ezt sem veszed észre felhívlak:)
Istenke éltessen!

Ákosnak is boldogságosat!

Hát Robesz nagy zsivány, jön-megy, tegnap ringató után játszótereztünk, hát du. inkább nagyok vannak, őket nézte folyamatosan.
Hétvégén, Anyumnál hagyjuk aludni is, ilyen még teljesen nem volt, csak úgy, hogy éjjel én is hazamentem vagy Anyu aludt ugye nálunk, de sztem nem lesz baj, sőt, imádja Anyumat, így hát lesz egy kettesben töltött hétvégénk, megyünk mozizban, ebédelni, vásárolni, nézelődni, meg hát azért takarítani is fogok.
Kicsit várom, bár tegnap Apával kicsit összezörrentünk, de már szent a béke:)

Babakocsi, nekünk jack pol van, ide Érdre tuti jó, mert hát az utak, de nagy és nehéz, viszont nagyon kényemes Robesznak, a kocsiba pedig Chicco van mint Fleurnéknak, én szeretem és Robesz is.

Na megyek főzni, teregetni
ja Robesz alszik, a változatosság kedvéért
:)

Kép
Kép
nektarin

Heni, el is felejtettem írni, nagyon jók a képek, szépek vagytok

Maggie, hú remélem majd én is mehetek Robesz meccseire, még el sem tudom képzelni, hogy egyszer ilyen nagy lesz és a koszos tornacipőjét csak úgy ledobja:)

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok, vagyunk mi is.

Éjjel még megnéztem a Sweeney Todd-ot, de mától megint kemény munka vár rám. Három nap pihenés szerintem elég is volt :wink:

Hát igen, néha én is arra gondolok, hogy most még puszilgatjuk itt Rugó lábát meg a talpát, de egy 15 év múlva már nem fogjuk, az biztos :lol:

Szép napot, igyekszem azért figyelni.
V.

Kép
vindolanda

Halihó!

Jaj, lehet, hogy elkiabálom, de meg kell osztanom veletek, hogy idejét sem tudom, mikor volt ilyen jó éjszakám. Kétszer, azaz kétszer keltett fel a kisfiunk. Volt 4 óra alvás, meg minden. Teljesen más ember vagyok. Ha egyszeri eset volt, akkor sem bánom, most egy kicsit feltöltődtem, ha vissza kell térni a régi rendre, akkor is könnyebb lesz. :lol:

Mónikám! Várunk!!!!!!!
Nektarin már jelentkezett. :lol: Meryke, Dettyk, Juba, Timi, Dotildi, Anitja, Kolbi?????????

Ébredés van! Megyek, majd jövök. :lol: :lol:
dmaggie

Vaklárma volt. :lol:

Regi! Nagyon irígyellek, én már két hete nem nagyon tudok megint tornázni. Mindig van valami, ami megakadályoz. Tegnap este már nem bírtam, csak hasaztam egy kicsit a BK közben. Csak ne lennék olyan fáradt már akkorra.

Nektarin! Én ezt csak nászutazásnak szoktam nevezni. :lol: Jó kis feltöltődés lesz. Fogyi?
Bocsánat, hogy mindig rákérdezek, de nekem is erőt ad, ha arról olvasok, hogy mások is kitartanak. :oops: :oops:
Én végre 69 alatt vagyok, bizony voltam 75-76 is. :oops: :oops: Egy bő hónap múlva lesz apáéknál a szalagtűző, addigra valami gyors eredmény kellene produkálni. Mégis csak meg kell jelenni. :oops: :oops:

Jaj, ez a tornacipő dolog annyira igaz. :lol: :lol: :lol: Borzasztó, ráadásul Dávid nagyon izzadékony, gyakorlatilag ki tudjuk önteni a vizet a cipőjéből egy-egy meccs vagy edzés után. Mi meg éppen tegnap játszottuk azt Vacakocskával, hogy a séta után "sajtosellenőrzést" tartunk. Nagyon tetszett neki, hogy "büdösnek" találtam a lábacskáit. Aztán cseréltünk is. :oops: :lol: :lol: Jókat röhögtünk.
dmaggie

Jó reggelt,

most aludt el Péter babám:-)

Regi édespofa vagy:-) nem direkt vágtam le a fejem, csak apa igy vett le, de majd este egész alakosat fotóztatok fejjel együtt :wink:

Maggie biztosan nem egyszeri alkalom. Nálunk most az éjszakák jónak túnnek, csak az esti altatással van gond, van hogy 3x is feláll miután már elaludt.

Timi hát nagyon irigykedünk ám rád! Élvezzétek ki a tengert!

Épp tegnap mondtam apának, hogy engem vonz Egyiptom, vagy Tunézia, de pici gyerekkel nem mennék, majd ha nagyobbacskák lesznek.

Nektarin szupi, hogy jól elvan anyukáddal Robesz. Eddig én csak apára mertem bizni Péterkét, de szoktatni fog kelleni, hogy másnál is aludjon.

Regi kb egyforma kaliberű babakocsint volt a képek alapján, na én tuti nem vennék még 1x olyat, de tesónak is ez lesz amig csak fekszik, mert ez azért kényelmes. Sétálni meg nem igen járunk, majd csak az udvaron, vagy a teraszon alszik benne.

Heni
KépKép
heni81

Elkezdtünk fűteni a cserépkályhába, mert mindig meg voltam fagyva a gáz mellett. Jaj de hogy ez Péterkének milyen nagy boldogság, segit begyújtani, ott térdel a kályha előtt, pakolja. Az eszem megáll. Magyarázom neki, hogy meleg az ajtó, ne fogja meg, mert bibi lesz, de nem akarja megérteni. Miután befűtünk körbe kell barikádozni a kályhát.
Az új nappaliba meg most akarunk venni olyan fekete kandallót mint Timiéknek van, na annak az oldalai is felmelegszenek, hát lehet egy egész erőditményt állithatok majd köré.
Nagyon sok nekünk a gázszámla, 26 ezer, pedig csak 21 fokon van max. Ha igy emelkednek a gázárak, már lassan senki nem fog azzal fűteni.

Heni
KépKép
heni81

Szaisztok!

Timi: irigyi-irigy :lol: Mi két éve ilyenkor pont Tunéziában voltunk, ott voltunk nászúton, és meg is beszéltük, hogy most télen visszamegyünk, ha nem leszek terhes. Hát nem megyünk :lol: :lol:
Zsófival már szívesen mennék, de egy pár hónapos kisbabával nyáron sem vállalom be. Pedig olyan jóóóóó volt :oops:

Annyi mindenkinek annyi mindent akartam írni, de ez a kismama agy... :roll:
Vendég

Hello Lányok,

megint csak egy tábla erejéig tudok jönni. Megyünk dokihoz, mert szegénykémnek begyulladt az egyik mellbimbója :cry:
Olvasni nem sikerült, de ha kedd, akkor tábla, úgyhogy ezt nem mulasztom el most sem :wink:
Gremese, Te már mindjárt a végső harmadban vagy :shock: ! Kettőt pillantunk, és elmentél szülni :D

Kép

silka
silka

Bongyi
No rendben ment az első ott alvós nap?

Panndi
Hurrá! Hátha vége a hányós időszaknak..

MAggie
akkor ha működik várom a csodareceptet

Móni
Jajj sorry..ezek szerint nem írtam az új számom. A cégeset visszaadtam.

Timi
Húú de klassz lehet :)

Nektarin
Jajj igen akartam is írni neked, hogy Timit megkérdeztem és abban a szerdai időpontban van az óra, amit mondtál, meg amikor nálunk van csak más tartja...no de most már te is tudod.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Remélem a furulyát is megszokja Robesz hamar :)
Sose bánd valamelyik nap mi is összezorrentünk, de aznap a csillagok sem úgy álltak. És olyan fura volt, mert nem is vezsekedtünk igazán, de Lilla megérezte azonnal, hogy valami nem ok köztünk.

Silka
A mellbimbója?? :shock: hogyan? belekapott?

Ma reggel én is lementem edzeni, addig apja vigyázott Lillusra. Annyira jó volt. Főleg hogy 7végén mindketten rosszul éreztük magunkat. Minden porcikánk fájt. Állítólag influenzának is lehet ilyen tünete. Hát nem tom olyan gyorsan elment, hogy csak na. Már kutya bajunk :) szerencsére.
Lillus is annyira édes dolgokat művel :) segít teregetni (valahogy le kellett szerelni, mert különben lefelé szedi a ruhákat) így inkább letettem neki a vizeseket és kérem, hogy adogassa. Benne van a játékban :) persze néha lefelé is kerül 1-1 ruhadarab. Most már egyre ügyesebben jár ő is.
Előszeretettel engedi el a kapaszkodókat a lakásban is :) és megy világot felfedezni. A tanuló kutyusuának van néhány dala amit nagyon szeret és azt végig is hallgatja és van egy olyan amiben a testrészei vannak és akkor mutogatja, amit tud.
Ja és szombaton elmentünk a Tropicáriumba. Én nem mondom, hogy minden rész tetszett neki, de az akváriumba a kis halacskákat nagyon nézegette :) a cápák különösebben nem izgatták fel :)
Meg egy fiatal srácnak udvarolt még erőteljesen :) persze a srácot sem hagyta hidegen :lol: már kezdett időnként zavarba jönni. Főleg mivel lányom nagy vigyor kiséretében hatalmasat kacsintott rá :) (az kb olyan, hogy hatalmas erőfeszítéssel egyszerre pislog és még egy kicsit a fejével is bólogat)

Nem tudom miért, de az elmúlt pár napban aggasztóan sokat iszik....ötlet? Már azon filózok, hogy most vigyem orvoshoz vagy ne? Mert ugye hallottam már olyat, hogy cukorbetegség jele is lehet. De mostanában csak nappal 8x125 ml körül és még este is iszik kb 2x125 ml-t....hmm, de nagyon pontos adatokat azért nem tudok
Szerintetek???? :?

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Katasztrofálisan le vagyok maradva!!!!!!

Nagyon sok boldogságot az elmúlt egy hétben ünneplőknek!

Timi: én is irigyellek nagyon!

Heni: a mi kandallónk oldalai nem melegszenek fel, viszont annyira meleg van a közelében, hogy VikDan automatikusan kerüli.

Sajnos egy időre búcsút kell mondanom nektek... :cry: :cry: :cry:
Férjem holnap elköltözik és viszi a gépet magával...
Jó ideig nem lesz gépem, de a munkahelyről igyekszem majd néha bejelentkezni, ha olvasni nem is tudlak titeket...

Remélem nem felejtetek majd el... :)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
timi26

Timi jelentkezz be minél gyakrabban a munkából, csak egy életjel erejéig is, nagyon fogsz nekünk hiányozni, hiszen te is egy oszlopos tagja vagy a mi nagy babanetes családunknak:-)

Heni
KépKép
heni81

Helló! Aranyosak vagytok, hogy vasárnap és hétfőn is egész nap köszöntgettétek Ákost! Így legalább több jutott neki! Amúgy tényleg október hatodikán született. Mikor is születhetett volna Görgei vezetéknévvel?

Ovi: tulajdonképpen egész zökkenőmentes volt a beszoktatás végig. Levivel annak idején egyáltalán nem izgultam, annyira láttam rajta, hogy szüksége van a foglalkozásokra, a társaságra és hogy én már nem vagyok mindig elég, és tudtam, hogy olyan jellem, hogy élvezni fogja. Gyakorlatilag most jár harmadik éve, de még soha nem mondta, hogy ne menjünk oviba, és soha nem volt a legkisebb hiszti ott sem. De Ákos annyira más személyiség..... meg régen volt róla szó, hogy nem beszél..... meg a cumi...... és ehhez képest, már második nap fél délelőttre otthagytam, harmadik naptól egész délelőttre, tegnap meg ugye ott aludt! Cumi nélkül! Kicsi sírás volt azért, aztán óvónéni simogatta az arcát meg a szemét, és elaludt. Szóval ahhoz képest, hogy nála mennyire tartottam a nehézségektől, eddig semmi nem volt. De nekem annyira furcsa Zitával kettesben lenni! Meg hogy rendet rakok, porszívózok és még egy óra múlva is van látszatja.......

Maggie! Ez igen, ti már a barátnő témakörnél tartotok! Most olvasom, milyen jó éjszakátok volt, de jó! Nálunk is egész nagy volt a nyugalom!

Húúúú, nagyon gáz a vonalzóm, holnap megpróbálom átszerkeszteni, meg teszek majd pár frissebb képet amúgy is!

Ezt megpróbálom elküldeni, mert megint szórakozik a gép!

KépKépKép
bongyi

Timi: gyere gyakrabban, ha megoldható :wink: Remélem, minden rendben lezajlik :wink:

Bongyi: Örülök, hogy az ovival nem volt különösebb gond. Biztos rendes óvónénitek van, és az is megkönnyítheti a dolgot. A Zitával való otthonlét örömeit pedig élvezd ki :lol:

Innivaló, Fleur: Rugó kb. a szopikon kívül olyan bő félliter vizet iszik meg naponta. De nem tudom, mi a normális. Ha nem kelt volna fel Rugó, akkor most keresgetnék a neten Neked információkat.

De sajnos felkelt :arrow:

Kép
vindolanda

Lehet, az is számít, az elfogyasztott ételeknek mennyi a folyadéktartalma. kiugrik a kezemből :arrow:

Kép
vindolanda

KTimi! Félre ne értsd, én is nagyon irigykedek, hogy hol vagytok! Csak úgy értettem, hogy itt sincs az a ronda hideg! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Timi26! Nagyon hányzol, már most! Kitartást és sok erőt kívánok Neked!!! Puszi

Kép

Kép
regcsiken14

Én meg már öt éve nem tudom magam rávenni, a tornára, valami mindig megakadályoz, leginkább a lustaságom meg az időhiány. De majd most! :D Aha, így tanulok angolt is öt éve.....

Most, hogy visszaolvasok, látom, hogy csak magunkról írok megint.....

Fleur, vizet iszik, vagy teát, gyümölcslevet? Mert az utóbbiakat lehet, hogy csak íz íze miatt, ha nem szomjas, akkor is.
Na rákerestem gyorsan a neten, azt olvasom, hogy egyéves gyerek folyadékszükséglete kb egy liter. Nyilván átlagszám, meg sok minden befolyásolja, de ettől azért drasztikusan nem tértek el szerintem.

KépKépKép
bongyi

Na, altatás alatt volt időm a mailben küldött, munkára vonatkozó dokumentumokat elolvasni, és így elsőre nem is tűnt annyira ijesztőnek.

Azt hiszem, szükségünk lesz egy másik note bookra. Megnézzük majd az akciós gépeket a héten. Ha egyszerre akarunk éjszaka dolgozni, sajnos kell. Egy szobánk van, és a böhöm gépünk (ami nem note book), úgy zúg, hogy az Rugó elleni bűntett. Így meg mind a ketten kinn tudnánk dolgozni a konyhában.

Aztán ha hazautazunk, akkor sem elég sokszor egy gép.

Én eddig leginkább papíralapon éjszakáztam (szigorlat, angol), de ennek, azt hiszem, vége.

A böhömöt talán eladjuk :roll:

Kiadások, kiadások :evil:

Kép
vindolanda

Halihó!

Vacakocska mostanság aludt el, mikor lesz így este elalvás? :roll:

K. Timi! Én is csatlakozom a többiekhez. :lol: Érezzétek nagyon jól magatokat!

Heni! Én annak idején azt csináltam, hogy amikor már kihűlt annyira a sütő, hogy nem lehetett a babának semmi baja, akkor oda tettem a kis kezét és mondtam, hogy "süt". Utána már elég volt szólnom, kikerülte a sütőt. Bercó nehezebb eset, mondjuk nagyon figyelek, de ő akkor is meg akarja fogni, nem érdekli, hogy süt-e vagy sem. Ja, meg az én kezemet tolja oda. Van esze azért, égessem én meg. :lol: :lol:

Regi! Mikorra is lesz véreredmény? OK minden?

Timi! Tényleg nagyon fogsz hiányozni, már most is. Gyere, amilyen sűrűn csak tudsz. Sok erőt, sikert kívánok! Pussz.

Fleur! Fogalmam sincs, hogy miért. Töröm a buksim, de semmi olyan nem jut eszembe, ami megmagyarázná. Majd lesz ez még így se, ahogyan a gyerekemet ismerem. Ez a ringató nagyon szuper lehet. Én mondjuk elég sokat mondókázok, énekelek Bercónak, szereti is nagyon. Sajnos nem tudok elég jól furulyázni, de a Süss fel napot szívesen hallgatja, sőt ő is fújja már a furulyát. Tény, hogy utána hagyni kell száradni. :lol:

Bongyi! Ugye, ugye. Szuper. Nálunk a nagy korkülönbség miatt érzem úgy olykor, hogy egy gyerekes vagyok. Néha meg azt hiszem, hogy legalább százan vannak, azt sem tudom, hogy hova kapjak. :lol: Élvezd ki nyugodtan, néha szusszanni is kell ám.
(Én is hagyom a vasalást, inkább itt pötyögök.) :oops: :oops:
dmaggie

Halihó!
Csak gyorsban jelentkezem. :oops:

Timi!
Ma olvastam pont a leveled a gmailen. Azért gyere amikor tudsz! És kitartás!

Fleur!
Szerintem Botond is sokat iszik. Napközben 4-5x125 ml-t. Kizárólag teát (hársfa, citromfű, vöröstea vagy csipkebogyó), kevés cukorral. Ami sztem gáz, hogy ha éjszaka felébred, akkor bevág mindg egy üveggel, mielőtt visszaaludna. Ma éjjel 5 üveggel ivott meg!! (a pampers 3 üvegig hitelesített... :shock: )

Heni!
Nálunk is van cserépkályha. Botond is imádja a begyújtást. De amikor már meleg az ajtó, akkor nem nyúl hozzá. Láthatóan elkerüli. (lehet, hogy már megégette vele magát?!) Gázszámla nálunk is kiakasztó 22e/hónap (átalány). Ezt még meg is értem, Csak az nem világos, hogy mi a fenét csinálunk, hogy 20e-t fizetünk havonta villanyra is! :shock:

Ktimi!
Hát el bírnám viselni a 30 fokot. Jó nektek!

Rólunk:

Botond orrfolyása megállt. Végre. Fogak még mindig sehol csak vörösödik az ínye, és duzzad.
Az én hangulatom borzasztó. Kissé depis vagyok. Fogalmam sincs miért. (illetve valószínű van, de inkább hagyjuk! :cry: )
Pénteken megyünk UH-ra, már alig várom. :) Remélem a doki megerősíti (vagy cáfolja) a nemre való utalásait. Igazából mindegy, de jó lenne biztosat tudni. (hogy bírták régen a szülők, hogy akkor derült ki a baba neme, amikor megszületett?! :roll: )
Remélem a doki után már neveket is tudok mondani Silka táblájába!
Egyébként Silka!
Kistarcsán fogok most is szülni!

Köszönöm a babakocsis hozzászólásokat.
Botond kocsija kölcsönbe volt. Egy régebbi peg perego klasszikus mózes+sportrész. Monstrum, egyébként. De vissza kellett adnunk,mert a barátnőm is terhes, és el akarja adni. (Én nem szívesen vettem volna meg) Amihez ragaszkodom, az a mózes. Sztem nagyon fontos egy újszülöttnek. Lehet merev aljú textil is. A testvérkocsit kilőttem. Úgy vélem, ha Botond nagyon kocsizni akar, majd akkor beruházok. De ezt kétlem. Egyébként én nem tömegközlekedem babakocsival, hosszabb útra pedig töbnyire nem egyedül megyek.

:arrow: Talán még jövök.
puszi

Ildikó
KépKépKép
sense4

csak gyorsban

csak vizet iszik...néha belekóstol gyümi lébe, de az a miénk és pohárból.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Fleur: teából, gyümiléből sokat meg tudnak inni. Ismerős fia 1 éves és napi 2*7dl. Gyümilevet megiszik. A víz ivása érdekes.Ha mész dokihoz vagy védőnőhöz azért szerintem említsd meg neki.

Timi: gyere amikor tudsz!

Bongyi: jó, hogy minden rendben az ovival!

Sütőt Niki is meg akarja fogni de szerencsére még el tudtam terelni a figyelmét.

Ti milyen teát adtok? Granulátum v. filteres gyerekteát?

KépKép
anikoh

Anikoh, Rugó vizet iszik. Mikor kicsi volt, akkor kapott ízesítés nélküli köménymag-teát pár kiskanállal étkezésenként, az filteres volt. Egyszer meg granulátumot próbáltam neki adni a vashiányára, de azt nem itta meg. Én magam sem szeretem a teát, de ha inni kell, mert beteg vagyok, akkor filterest vagy teatojásost választok. Szerintem Rugónak is azt adnék. De hát ez is mindenki máshogy látja, biztos :roll:

Sütő: én olyan ritkán használom, hogy ez a veszély nem fenyeget minket :lol: Néha sütőtököt, pizzát vagy hurkát csinálok ugyan, de akkor Rugó alszik általában. A radiátort egyszer fogta meg, és azóta óvatos vele.

Kép
vindolanda

Most csak két képpel jövök, mert még nem múlt el a megfázás, nem is vagyok túl jól még.
Az első képen Zsozsival a 27. hétben vagyok, a másikon Gergővel a 27. héten. Látható a különbség frizurában, pocak- és fenékméretben. :lol:
Nem tudom, mekkora lesz a pocakom, ha most már ekkora... :shock:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Voltunk csavarogni, pénzt költeni :oops: vettem új képkereteket Péterke új képeinek, mig beleraktam a képeket Péterke igy lelocsolta magát a csőrös poharával :shock:
Kép

Regi igértem neked egy fejes pocakos képet:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Emese jóval nagyobb a pocakod, de nagyon édes vagy:-)

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?