A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

[quote="kata8110"]Batkata: de jó, hogy te is megkerültél!!
Most aztán már tényleg pihizz!! Mikor lesz nyugi végre?? :roll:

Hááááát nem is tudom, leírjam-e...
November közepe-vége.
Úgyhogy inkébb meg kell kergüljek a megkerülés mellett, hogy végig tudjam csinálni... :wink:
Az utolsó olyan rendezvény, ahol nekem is ott kellene lenni november 19-én lesz. Ja és most tudtam meg, hogy akkor a gyerekeimnek tanítás nélküli nap lesz a oviban (és úgy tűnik, az iskolában is...)
:twisted:

Na befejezem, mert jön a főnököm hozzám látogatóba...

Vigyázzatok a kisbabókra, magatokra és a kispapákra is!
batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Hello Lányok!
Húúú, tényleg furi ez a cukros arány. :( Na remélem én nem gyarapítom a stábot... :( Bár én azért gondoltam, hogy gyanús vagyok, mert én csak a pocakomra híztam és 8kg-t!!! Azért gondolom, hogy ez túl sok, mert Pötyivel ilyenkor még csak +4nél tartottam és akkor többet ettem!!! :shock: De aztán látom, hogy van köztetek, aki alig hízott és mégis cukros. Szóval már nem értem min múlik ez a dolog. :roll:

Cicák: vicces, mert nekünk is van anyuméknál 20 éve macska, voltam már bolhás, férges is tőlük, de toxora én is negatív vagyok... :roll:

Hát csajok, annyira belelkesítettetek, hogy már lassan nekünk is minden megvan Ádinak... Pötyivel ilyenkor még javában dolgoztam és alig volt valami meg. Mi a szobát majd novemberben alakítjuk át azért, hogy Pötyi megszokja az új helyét.

Ha valakinek kell diétás étrend és táblázat priviben dobjon emil címet, mert nekem még megvan minden. Anno diétás tanácsadáson is voltam. :?
Na megyek gyerkőcért oviban. Ma már csak 4-en voltak a 16-ból... ennyien betegek. :? Remélem az enyém még húzza egy darabig, mert én is betegen, ő is betegen nehéz napjaink lennének itthon kettecskén. :shock:

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Kép
Kata: íme Cilu kecses szoptató pózban :) jobb képet nem találtam :)
Batkata: na, ezekkel a nevelés nélküli napokkal nekem is tele az életem :evil: mindig a legrosszabbkor jön :evil:
akkor addig dolgozol, ameddig én... csak nekem kevesebb mozgással jár :wink: bár, ha meglesz az utódom, nekem is Bp-re kell majd utazni betanítani ... :roll: ja, hogy még nem is keressük? :roll:

Csöre
csöre74

Csöre: hát Cilu egy tünemény!!!! :D Még hogy csúnya!! Gyönyörű!!! De a picikék mekkorák a képen és szopiznak :D Édi-bédi cicacsalád

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Mint eltünt én is gyorsan bejelentkezem! :wink:
Olvastalak benneteket csak már sokmindent nem tudok lereagálni!

Voltam én is vércukron csak még az eredményt nem tudom,de remélem nem lesz gond.
A diétázóknak kitartást,ha meg lesz a babóca minden vissza áll a régi kerékvágásba!! :D

Pontos haditerv nincs a kórházba menetelre de nekünk itt van a szomszédban a nagyi és bármikor tudom riasztani.Ennyiből nagy szerencsénk van! :D

Tegnap a barátnőmmel elmentünk csavarogni és persze mindenhol a babás cucokat néztük.Nem mertem még vásásrolni mert szeretném ha többször elhangzana a dokitól hogy fiú ez a pocaklakó .Ne hogy a végén bevásárolok mindeféle kék holmit aztán meg rózsaszínű kell.Bár olvasva a történetet a kismamáról akinek ikrei lesznek :shock: Hát már semmin nem szabad meglepődni.

A cicák nagyon aranyosak,nekünk régen volt egy Mici nevü macsekunk azt imádtam.Egy kis tarka és szinte azonnal szobatiszta lett,ott aludt velünk sokszor a párom fején!! :D
Nagyon szerettem de nagyon csúnya dolog történt vele és nekem azóta nem kell macska.

Bocs az álltalánosságért!!
Mindekit üdvözlök és ha van időm írok rendszeresen!

Kép

Kép
poszani

Kata: 3,5 hónapig szopiztak, mostmár Mió akkora, mint Cilu, súlyra legalábbis :roll: Cilunak átadom a dicséretet :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok, én is vagyok! :)

Tegnap megjártuk az UH-t, Kristóf jól van, 603 gramm már. :D Jó képeket sajna nem kaptam. :( Már csak otthon vettem észre, hogy csak a buksija, pocakja, combcsontja, fütyije lett elmentve a lemezre. :(
Kép Kép Kép Kép
Viszont sokat kell feküdnöm, mint kiderült, nem jó, hogy hosszabb séták közben feszül, keményedik a hasam. ... Dokibá szerint ebből később befektetés is lehet. :(

Látom sokan túl vagytok már a cukron.
Engem a 26-28. héten küldött el.
Volt valaki olyan későn?
Mert ahogy látom mindenki a 24-26. héten megy, ment.

Na, dobok egy 24 hetes pocakfotót:
Kép Kép
Jobban mondva 2-t. ;)

vickybabe: gratula a 900 g-hoz. :)

andi: azért ez az eset nem semmi! Mikor a szívét nézték a kicsi(k)nek, akkor hallaniuk kellett volna a dokiknak/dokinak, hogy 2 szívhang van, nem?

bretovsky: sajnálom a cukrot. :(
A babóca pedig nagyon cuki!
Védőnőd meg kapja be a bal bokámat. :evil:

kisbogacs: gratula a nunishoz. :)
Méhszájat sajnálom. :( Melyik kezdett el kinyílni? Ha a külső, akkor nincs nagy gáz. De tessék pihenni!

kata8110: :lol: :lol: :lol:

Hanna30: hol vagytok?
Vendég

Hali Csajok!

Vagyok én is.

Picurkák gyönyörűek. :)
Olyan jó, hogy már ilyen nagyon!!!!

Örülök, hogy mindenki jól van.
A cukor sajna nem jó hír. :?
Tényleg oda kell figyelni. A ch bevitelre.
Ha rendesen eszünk, akkor a 160g nem olyan kevés ám. :wink:
Csak tudni kell, mikor és mit kell enni. Mivel vannak gyors és lassú ch-ok, illetve tiltott kaják!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csöre: hát ezek a ciculik?? gyönyörűségesek :lol: picuranyu: Kristóf nagyon szépen nől és a pocakod is nagyon szépen formásodik :lol: holnap megyek ismét cukorra szorítsatok légyszike hogy ne legyen ez is magas :wink:
erzsebet0312

Sziasztok!

Én is vagyok, alig győztelek visszaolvasni.
Katuska, Mágnes: Eredendően én is a közeletekből származom. Hódmezővásárhely.
Sajnálom a cukor eredményeket. Hallottam már, hogy sokaknak megugrik a terhesség alatt. Én is voltam, szerencsére oké lett. Vigyázzatok magatokra.
Édik a cicák. Imádom őket! Én is összeszedtem gyerekkoromban minden kóbor kisállatot, anya örömére. Ma se tudok elmenni mellettük, hogy legalább kaját ne adjak nekik.
Babarucik: szépek a horgolt kardigánok. Én most kötök. Régen anya megtanított, és tök jól megy még most is. Egy kis kardigánt kezdtem, fele már kész is.
A hétvégén nagyon édi ruhákkal lepett meg anya is, anyósom is. szaporodik a kelengye.
krisz78

Picuranyu: én pont töltöttem a 26-ot, amikor voltam
látom növöget a pocak, nagyon csinos :) Kristóf nagyon szépen növöget :)

Erzsébet: szorítok :wink:

Krisz: várjuk a fotókat a rucikról :wink: én még nem kezdtem el kötni :( nincs időm :( majd...

Csöre
csöre74

HU de szepek a cicak, csore a ti picikeid enni valok, na gondolom azotta mar szep nagyok am :lol:
Picuranyu az uh-s kepek miatt ne aggodj, az en dokim maniaja is az, hogy a neki fontos dolgokat nyomtatja ki, persze az a dolga, nem is banom, de most is van egy csomo kepem a nem tudom ilyen aortarol, szivrol jobbrol ballrol stb. , labcsont.... szerintem ok siman csak elfelejtik, hogy nekunk a nagy szam az arcocskaja, testecskeje, labacskaja stb. amibol ki is tudunk valamit venni, na meg a csaladnak is be tudom meselni, hogy most ott az van amit en mondok es tessek mar latni :lol:
Hanna: rendesen el vagy tunve, de jo hogy meglettel
Tenyleg valaki tud valamit MOfflirol? Mar nagyon reg jart erre? REmelem minden OK

Kép
brestovsky

Hanna: örülök, hogy te is megvagy :wink:
Katuska,Mágnes,Krisz: az ér, ha Anyukám Békésről származik? Akkor egy kicsit én is onnan eredek :wink:
Picuranyu: milyen nagy már Kristóf Baba, ennivaló kis drágaság!
Vigyázz akkor magadra, pihizz sokat!

Nem felejtettem ám el a pocifotót, íme, majdnem 28 hetesen:

Kép

Krisz: kötés! Engem is anno megtanított Anyukám, de nem tudom, menne-e még, pedig szeretnék! Csak először fel kell elevenítsem, mielőtt veszek egy rakat fonalat, aztán elrontom :oops: Vagy a cicukák szanaszét hordják a gombolyagokat :lol:

Kisbogács: nagy gratula Ági babához,tényleg szép nevet kapott!! Améhszájat sajnálom, pihizz sokat -- gondolom, eddig is az volt, meglátod, minden rendben lesz!

Csöre: melyik Mió?

Munka utám a Mammutban voltam, vásárolni ezt-azt, épp a Hervisben álltam sorban a pénztárhoz, mikor úgy begörcsölt a pocako pár pillanatra, hogy minden vér leszaladt a bokámba, meg is kellett támaszkodjak :oops: Lehet,kicsit sok volt a meleg, levegőtlenség, magassarkú, de aztán gyorsan el is múlt. Biztonság kedvéért azért ma már pihi :wink:

Tényleg, Moffli, merre vagy??

KépKép

KépKép
kata8110

Kisbogács: az előbb kicsit értelmetlenre sikerült: szóval gondolom, hogyte szegény eddig is pihire voltál fogva :(

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: a kislány Mió :wink: (mint megtudtam, fekete-vörös-fehér cica csak lány lehet, fiúk nem öröklik ezt a színt :D)
Nagyon szép a pocak :) igazi kis gömbölyű :)
Vigyázz rá, nem vásárolgatunk ám annyit :wink:
holnap én is teszek pocifotót :oops: ha nem húzom fel megint magam :oops:
Moffli nekem is többször eszembe jutott a napokban... hol lehet?

Csöre
csöre74

Csöre: de ciki, én a nagy macskás...pedig elvileg tudtam, hogy trikolor csak kislány lehet -- csak valahogy nem jutott el az agyamig, hogy a képen is van egy trikolor baba!
Apának szülinapi ajándékbeszereztem, jövő csütörtökön lesz, azért kolbászoltam a Mammutban :wink:
Köszi a pocakdícséretet! :D

KépKép

KépKép
kata8110

Köszi a hiányolást.
Vidéken voltunk, majd ezer dolog akadt.

Kata! Nagyon szép a pocid!!! Mars pihenni. :wink:

Mofflival pár napja msn-eztem, mondtam írjon. Remélem, minden oké vele. Akkor sokat takarított azt tudom.

Kép
hanna30

Hanna!Köszi!

Naná,hogy hiányoltunk! :wink:
Ha te hallottál Moffli felől, akko9r jó, ez megnyugtató, ha esetleg nincs ideje jönni!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! :oops:

Csajok! Taliról van valami?

Kép
hanna30

Sziasztok,

Andi, nem semmi, hogy mik vannak. Hol volt a szeme a dokinak a 29. hétig?

Vickybabe, igen, tegnap voltam, bár inkább szokásos orvosi vizsgálat volt, aminek egy része volt cask az UH. De azért láthattam pár percre. A 4D-re 15-én megyünk.

Rita, sajnálom a cukrot. Kicsit félek, hogy én is ilyen hírekkel fogok jönni jövő héten. Köszi az infót a kocsiról, megnyugtató. A kép pedig csodás babócáról!

Kisbogács, fel a fejjel. Az a lényeg, hogy a kicsi lányoddal minden rendben van, és szépen fejlődik. Te pedig pihenj sokat. A sógornőm a 18. héten nyílt, és most egy 2 éves édes unokaöcsém van, aki a 38. héten született. Szóval nyugi, és nem lesz semmi baj.

Picuranyu, nagyon klasszak a képek, és a pocid is növekszik szépen.

Kata, neked még mindig hihetetlenül nagy a pocakod.

Kép
petne

szijjasztok!

Bocsi,hogy eltűntem, de nagyon sok dolgom volt, 7végén is kicsit túlhajtottam magam, szombaton pl. 2 tortát kellett sütnöm, és a csoki elég vacakolós volt.

kata:utólag is boldog szülinapot! NAgyom szép virágcsokrokat kaptál!

jandrea:nagyon szépek a horgolt felsők, ügyes vagy!!

kisember83:üdvözlet a fórumban?

kisbogás:örülök, hogy te is csatlakoztál! Szépek az esküvős képek! És gratulálok a kislányhoz!

katuska:sajnálom, hogy apukádnál ilyen súlyos baj lett. Viszont örülök, hogy nem hagyta el magát. Lehet, jobb is, ha nem tud mindent. Bizti nagy örömöt szereztetetk neki!!

rita:remélem jobban vagy már! Cukrot sajnálom, remélem azért nem lesz nagy baj, és elég lesz a diéta!

csöre: kitartást!!SAjnálom, hogy neked sem lett jó a cukor, de remélem a mostani jobb lett!!

pocik:szépen alakulnak már! Vickybabe, picuranyu(bocs, ha valaki kimaradt)

együttalvás:manócska velünk lesz a hálóban, persze külön az ágyacskájában.Apa csak 7végén van itthon, így csak 2 éjszakát kell kibírnia.

TEgnap megcsinálták nekem is a cukorterhelést. Éhgyomori:5,4, 2,5 óra múlva vették le a következőt, addigra jutottam be, az meg 5,3 lett, kicsit fura. :D

Csináltak teljes vérképet is, és vizeletet. SAjna már kezd rosszabbra váltani a vérképem, és sajna a vizeletben is megjelent a fehérje. Doki szerint a magas vérnyomásom lappang a háttérben, és ödéma is kezd kialakulni. Az erek nehezen bírják a terhelést, ezeket a víz hozzányomja a csontokhoz, ettől lehet a zsibbadás is, ami egyre rosszabb. CSak 3 hét múlva kaptam időpontot neurológiára, addig szenvedek. Viszont ha nem is megy feljebb a vérnyomim, 3 hét múlva elkezdhetem szedni a dopegyt bogyót vérnyomira. SAjnos 8 kilót híztam eddig, így diétára ítélt, plussz sódiéta is. Bocsi, de már elfelejtettem kinek kell még ezzel a sóelvonással szenvednie! Nagy szükségem lenne a segítségére!!

Szép éjszakát mindenkinek!

Kép
moffli82

kisbogacs: sajnálom a méhszájat, de ha a külső van nyitva, az nem olyan veszélyes, úgy tudom. Sokat kell pihenni vele. Szomszédomnak 28. héten nyílt ki a méhszája, és 39. hétre szült tavaly.

Kép
moffli82

Rita,nagyon szép a babóca

Csöre,édesek a kiscicák ahogy befúrták magukat az anyjuk alá

Én holnap megyek cukor vizsgálatra,zsemlével,tejjel felszerelkezve
Ma el akartam menni szülésfelkészítőre a János kórházba,mert még nem voltam,de inkább aludtam délután 2 órát.
Az éjszakai alvás inkább áll folyamatos forgolódásból

Tomibaba mostmár nem csak egyszerüen rugdos,hanem folyamatosan átrendezi az egész belsőmet

Picuranyu,ha sétálok nekem is olyan erősen elkezd keményedni és befeszülni a hasam,nagyon kellemetlen.De nekem elég ha öt percet gyalogolok,már érzem
liuska

Kép
liuska

Ez a kutyus az én gizikém,a cicát még a volt barátom anyukájának a pincéjében találtuk pár éve,picike volt még,ex-anyósom kifejezetten nem szerette az állatokat,ezért nem voltam hajlandó otthagyni a kiscicát,hazavittem.Azóta anyunál van.
liuska

Sziasztok nagyon szépek a kis állatkák,különösen gizi kutya tetszik :lol: A sétával én is gondban vagyok pedig nem viszem túlzásba...reggel viszem csak amandát suliba meg délben hozom :D a baba nálunk is a szobában fog aludni 1 éves koráig biztossan,engem megnyugtat :oops: a pocakok gyönyörüek,a babák szintén,sajna amit én eddig kaptam képeket azokból nem sok mindent lehet látni :(mi már nem nagyon tudunk 4D uh-ra menni,mert sajnos a felújitás nagyon sok pénzt elvitt,meg a babának is még sok mindent meg kell vennünk 1-2 darab használt babaruhán kivül mi semmit nem kaptunk,én meg bogiról mindent elajándékoztam anno,mert nem gondoltam hogy még egyszer kismama leszek :D

Kép
gizella82

Sziasztok, jó reggelt! :)
Na végre Moffli! Örülök, hogy rendben van, a vérnyomásra nagyon figyelj. Nem mondott addig semmit a doki, hogy mire kell figyelni? A diéta biztos segíteni fog.

Kata: :wink: sejtettem, hogy tudod, én meg felvágok a pár hetes tudásomra :lol:

Liuska: szegényem, nem tudsz aludni? Tomibaba forgolódása miatt? vagy nem találod a megfelelő helyzetet?
Lányok, én még mindig hason alszom :oops: ugye nem nyomom agyon Kispockot? Fájni nem fáj, Kispocok akkor macerál, ha oldalt fekszem, és egyszerűen másképp nem tudok elaludni :oops: Katuska tanácsára alápárnáztam a csípőmet, így talán annyira nem nehezedek a hasamra... :roll: nem tudom, meddig megy ez így, egyelőre jó.
Liuska: cicust, kutyust beültetted, vagy ilyen édesen pózolnak egymás mellett? :lol:

Gizella: én is így jártam a babacuccokkal :lol: :lol: szerencsére a családban azóta sok baba született, így viszont öröklünk :) azért nem jön össze egy teljes kelengye, de úgyis vásárolnék neki :lol:
Velünk is egy szobában lesz a baba, de közben dolgozunk a saját szobáján is :) Amikor pici volt a két nagy, akkor én is minden pisszenésre felébredtem :) biztos, most is így lesz :)

Csöre
csöre74

Jó reggelt!

Moffli! Örülök, hogy írtál. Vérnyomásra nagyon figyelj oda!

Keményedőknek: nyomassátok a magnéziumot és calciumot.

Kép
hanna30

Sziasztok, jó reggelt!

Moffli, csakhogy megvagy :wink: Vigyázz a vérnyomással! A diéta szerintem is jó lesz majd!

Liuska: cuki-cuki kis jószágok!!! Nagyon tetszenek mindketten! Te szegény, a forgolódás miatt nem alszol?? :roll: Nekem meg ugye nagyon kellene preferálni a bal oldalon fekvést, úgyhogy bevágom a vigyázállást alvás előtt, átölelem a szopipárnát (szegény Apa! :shock: ),láb kitámaszt. És valahogy mindig a jobb oldalamon ébredek :lol:

Csöre: ha nem mondod, eszembe nem jutott volna :oops: :oops: Pedig hallottam már :lol:
És várjuk ám a beígért pocifotót :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre! Csatlakozom Katához! Várjuk a képet! :wink:

Kép
hanna30

Lebuktam :oops: pedig igyekszem ám megúszni :lol:
(33 változatból ma végre sikerült választani :lol: )
Kép
Na íme a 27 hetes pocak :lol: (na jó, holnap lesz 27 hetes)

Csöre
csöre74

És tudjátok mire volt jó a pocifotózás? Az egyik képen megtaláltam azt a labdát, amit Zaza 2 napja keres (Igen, Hanna, azóta sem találta meg :)), lesz öröm :)

Csöre
csöre74

Csöre! Nagyon szép Kispocok lakja!!!!!!!!!!!

Örülök, hogy megvan a labda! :)

Kép
hanna30

Hanna: tőled is :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!
Csak beugrottam,mert most viszem a védönönek a cukros eredményt.A védönő azt monta,hogy tejet zsemlével egyek a laborba meg lebasztak,hogy kimonta ezt a hülyeséget szendvicset egyek ásványvizzel.Nem ajánlom,hogy rossz legyen,mert bemegyek a laborba és .........a nőt.Ugy látszik felénk ilyen hülye orvosok vanak,kezd elegem lenni belölük!!!!!!! :evil:
Én a két oldalamon alszok,mert külömben ugy elgémberedek,hogy fáj mindenem.Azt mongyák,hogy jobb oldalt nem jó aludni,de remélem nem lesz semmi baj.

Kép
andi0716

Kata! :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Csöre: nagyon szép poci!! Most nekem is kb. ennyi variáció készült, ezt most Apa csinálta,amit felrektam :wink: Akkor lesz öröm Zazának, hogy megvan a labda!! Tök jó! :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Andi! Ez nekem új dolog. :shock: A tejes megoldás sem a legmegbízhatóbb sajna. :(
A legjobb a cukros löttyi és 2 órát ott ülsz. :wink:

Kép
hanna30

Kata, Hanna: köszi :)
Hanna: csatlakozom Katához :wink:
Andi :evil: arról nem is beszélve, hogy marhára összehasonlíthatók az eredmények, ha valaki zsömlézik, vagy akármilyen szendót csinál... (na meg hányféle szendvicset lehet csinálni)
Én a jobb oldalamon nem tudok aludni, mert begörcsöl a hasam :? de szerintem ha nem alszol sokat egyszerre a jobb oldalon, nem lehet gond... (ott is van valami elnyomnivaló, az én pici pocim úgy tűnik, elnyomja :()

Csöre
csöre74

Csöre! :lol: Majd pénteken. :wink:

Csajok! Ki mit főz ma? Adjatok már ötletet.

Kép
hanna30

Hanna: nem főzök :( a mai menü (de pont nem ezt választottam, amit választottam, azt elfelejtettem :oops: ): tojásleves, rántott tonhal, rizs, hagymás kukoricasaláta
Ebből a tojásleves fix nekem is (fognak örülni a cicák :lol: mindet biztos nem tudom megenni), a másodikat utólag tudom meg :) meglepi :)
A tegnapi menümet tudod... a végén Zaza ette meg az aranygaluskát :) legalább volt egy jó napja: ebéd aranygaluska, uzsi aranygaluska :lol:

Csöre
csöre74

Csöre! Akkor Zaza jól járt. :)
Én is rendelnék kaját, de nálunk nincs a közelben menza, csak a házhozszállítók. Az meg szerintem baromi drága, és pici adag. Laca éhen is halna. :oops:
Valamit összeütök, aztán fekszem vissza. Már mind a két lábam fáj. :(

Kép
hanna30

Pihi Hanna, ráérsz összeütni! Nincs már a fincsi halászléből? Nem kéne ennyit pörögni...

Csöre
csöre74

Csöre! Nincs. :( Megettük. Na, meg nem ehetünk 3 napig halászlevet. Ennem kell valamit. :lol:
Most is fekszem. :)

Kép
hanna30

Akkor csak óvatosan :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Már csak egyet kell aludnom, és mehetek cukros vizet inni :cry:
Nem tudjátok, az eredményt megmondják azonnal, vagy vissza kell érte menni? Most elképzeltem, hogy olyan kütyüvel mérik, amilyet a cukrosok használnak, ujjbegyet kicsit megszúrva, de ez talán hiú ábránd, ugye?

Jó főzőcskézést és pihenést. Aranygaluska, nyami-nyami. Jajj, de megkívántam. Szerintem megvan a hétvégi édesség. Na persze csak ha rendben van a cukrom.

Én is éhes vagyok, megyek, elpusztítom a maradék karfiollevest.

Kép
petne

Petne: vért vesznek... nem az ujjadat böködik. Állítólag megbízhatóbb...
A cukros víz nem szörnyű citrommal.
Nekem nem mondták meg az eredményt azonnal, másnapra viszont telefonba az orvosom igen. De szerintem kérdezd meg a nővérkét, aki leveszi a vért, hogy mikor lesz meg. Gondolom, ez is kórházanként változik.
Jó étvágyat :)

Csöre
csöre74

petne:
nincs szerencséd, nem vércukormérővel nézik, komplett vérvétel.. Az eredémy nem tudom hány nap, a klinikán 2 nap múlva megvolt, az más kérdés, hogy én még nem tudom...

moffli:
Örülök, hogy megkerültél, és rendben van minden :)

Jelentem, nekem legalább a pajzsmirigy értékeim jók lettek, így már csak a cukor aggaszt ... de az nagyon... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Petne! Nem olyan tragédia a cukros víz. Vigyél citromot!!!!
Sajnos normális vérvétel lesz.

Mágnes! Gratula a jó pajzsmirigy eredményhez!

Kép
hanna30

Sziasztok, én is vagyok. :)

Hű, micsoda szép pocakokat láttam feljebb. ;) gratula a tulajdonosaiknak. :lol:
Cicák, kutyusok szintén tündériek. :)

Keményedésre: magnézium. Nekem most már naponta 2X minimum szednem kell, reggel és este. Amúgy nekem is elég, ha 5-10 percet intenzívebben sétálok, már feszül is. :(

Méhszáj: volt egy ismerősöm, akinek a 21. héten a külső 1 cm-re kinyílt, és mégis pár nappal túlhordta a kicsit. :) Szval nyugi! Fekvés, pihenés!

Én ma voltam védőnőnél, és hát eléggé ideges vagyok, ugyanis most magasabb lett a vérnyomásom, mint eddig (130/80), úgyhogy mérnem kell. És szóba került a terhességi toxémia is. :cry:
Amúgy meg vizeletemben nem volt fehérje, nem vizesedek, és eddig 4 kg-ot híztam a mérlege szerint. :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?