Evelin: Nagyon szorítok nektek holnap!!! Ügyik lesztek mint mindig!!!!
Eliotnak nagy jóéjtpuszikát kívánunk és puszi a pocijára, hogy következő evésig kibírja!!!
Gondolunk rátok holnap!!!
Maverik: Szavaztam én is, én voltam az 50. és csináltam még 3 új jelszavasat és beceneveset ezeknek várom a visszajelzését. Ha sikerült akkor még csinálok. Kivi leszek...
Levit ma is mérlegeltük a dokinál és megint hízott pár dekát, Ki érti ezt, de persze nagyon örülök csak nem tudom mitől hízik. A doki és az aszisztens is próbálta megetetni, de nekik sem sikerült.
Voltam ma a csajszinál aki felajánlotta a tejciét (nem felajánlotta 2000.- ért adta volna) csakhogy a fiam sporolós és nem kellett neki.
Kiváncsi leszek a tejbankosat megeszi e (az ingyenes csak sok anyáé és forralt).
Olyan édes volt ma este a,mikor adtam neki a tejpépet amikor meglátta a kanalat mindig nagyra tátotta a száját. Most persze fele annyit csináltam mint szoktam és a Tamással csináltattam gyors mielött elfogyott az első adag és a másodikat is bevágta.
Csak lesz valami ebből a gyerekből....
Ma este úgy aludt el, hogy beraktam mellé egy dinó állatkát és abba fúrta a és morgott hozzá. Nagyon édes volt. Legalább így nem sírt.
Annyira édes mikor este lekezdem vetkőztetni a fürdéshez és közben mondom neki, hogy pancsi-pancsi-pancsi. Egyből elkezd kapálózni, teliszájjal nevet, még akkor is, ha elötte épp sírt a fáradság miatt.
Ma kakilt és anyatejes kakija volt. (már bocsi) olyan jó volt érezni az anyatejes kaki illatát...
Na elteszem magam holnapra.
Bocsi, hogy nem reagáltam többet.