szijjasztok!
Kivasaltam, fürdőt takarítottam, úgyhogy most jöhet egy kis traccsparti.
Köszi, hogy hiányoltatok, és hogy örültök, hogy itt vagyok. Bevallom, nagyon jól esett, és könnyet csaltatok a szemembe.
Sajna nekem előtte is magas volt a vérnyomásom, és ezért is járok 2 hetente terhesgondozásra, vérnyomás-nalóval. Nem tudok ellene semmit tenni, örököltem kedves anyai ágamtól, és csak a gyógyszer tudja levenni. Úgy néz ki, dokinak igaza van, és sajna nem fogom megúszni a vérnyomi csökkentőt, mert most már nem nagyon akar 130 alá menni az első érték. Csak 3 hét múlva kell mennem hozzá, de ha 1 hétig tartósan felkúszik 140-re, akkor azonnal.

Remélem nem kerül erre sor. Most tudom, hülyeséget kérdezek, de remélem tud valaki nekem válaszolni. Ha szednem kell a dobegytet, attól majd szoptathatok, vagy ezzel el kell búcsúznom a legnagyobb álmomtól,mert az nem igazán tudnám feldolgozni.
Nagyon szépek az új pocakképek! Nekem nincs kedvem csinálni.

Most, hogy eddig is egy csomó mindent megvontam magamtól, és így is hízom, elment minden életkedvem. Már nem tudom honnan szedhetnék le. Dokinak is mondtam, hogy nem elég a sódiéta, meg még rendes diéta is, csak akkor azt mondja meg, honnan szedjek még le. FElsorolt egy csomó dolgot, mit ne egyek, mire én mondtam, hogy azokat már 1 hónapja nem eszem. Ő meg csak megrángatta a vállát, hogy akkor nem tudja. Köszi!!
Bocsi, megint csak magamrl írok, ne haragudjatok. CSak nagyon éhes vagyok, és ilyenkor ideges is.
Nagyon aranyosak a cicák, bár én inkább kutyás vagyok.
hanna:mi történt a lábiddal, mitől fáj?
vércukor:nálunk a következő terhesgondozáskor mondják meg az eredményt. Nekem szerencsém volt ebből a szempontból, mert a teljes vérképet már aznap vinnem kellett terhesgondozásra, így nekem nem kellett sokat izgulnom a cukorérték miatt.
aranygaluska:én is kristálycukorral készítem, szerintem azzal az igazi!