A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:42-kor.
hékás

Sziasztok!
Mi is megjöttünk az oltásokról :wink: 3 oltást kapott ebbe már benne volt a pneumo is :wink:
Hékásékhoz hasonlóan 3 másodperces sírást produkált, utána hüppögöt egy nagyon picit, majt belefúrta az arcát a melleim közé és nem nézett többet a doktornénire :wink:

adataink: 4 hós -7280 g
-68 cm :P :P :P
bluebox

Ez is milyen hülyeség, hisz 4,5 hónapos már Kristóf :wink: Na ennyit a statisztikáról :wink:
bluebox

márti milyen 3 oltás :shock: ?
mi a rotával eggyütt kaptunk 3-at, de az szájba :roll: nem oltás
Vendég

Bari: a 2. rotát azt múlt hónapban kaptuk. Most kaptunk 1 kötelezőt, 1 neisvac oltást, 1 pneumot :wink:
bluebox

Sziasztok!

Bari, jó, hogy megkönyörült rajtad a fiad :) Most már csak azt kéne kitalálni, mi volt az oka. Szilveszternek jobbulást.
Csiri, gyönyörűek a lányaid, irigy vagyok rájuk. Kitti nagyon hasonlít Zoéra :)
Andi, Kitti nagyon ügyin ül, és az a copf, nagyon Édi Bébi :)
Akik oltáson voltak, gratulálok nagyon ügyik voltak, reméljük senki nem lázasodik be.
Ebéd: Provence-i csirkecomb, párolt brokkolival.
Mi, most beújítottunk egy kötőhártya gyulladást. Tegnap megbeszéltem a doktornővel, hogy akkor ma nem megyünk tanácsadásra, mert ugye folyik még az orra Boninak, erre meg odaértünk délelőtt :)
Pneumot mi is megkapjuk, meg asszem a meningo-t javasolta,de a mi dokink nem egyszerre adja a többivel, majd besorjázza a havi tanácsadásba. Mindenesetre megrendelte minden 2 év alattinak.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Megjöttünk.
Nézzétek mit vettem Máténak: Kép

Kép
melike

Melike, ez nagyon szép és aranyos :P
bluebox

Visszaolvastam, és lehet hogy félreérthető volt amit írtam. Nem a statisztika hülyeség, az nagyon jóóóóóóóóóó :D Hanem, hogy a 4 hónapos adatokhoz beírják a 4,5 hós adatokat a kiskönyvben :cry:
bluebox

490 ft volt. :lol:

Kép
melike

Bari: Te is vettél pihentetőszéket Dávidboynak nem? Miért nem próbálod abba etetni? Vagy rosszúl emlékszem? Valakivel összekeverlek?
bluebox

hol vetted Meli?
bluebox

turiban

Kép
melike

márti tényleg vettem,vagyis kaptam,nem is tudom miért nem abban etetem..ez jó kérdés :lol:

neisvac AZ MI????

jó a pipő :P
Vendég

Sehol senki?

Ti overállt vagy zsákot vesztek télre?

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:42-kor.
hékás

Bari: agyhártyagyulladás ellen van a neis vac
bluebox

xxx
hékás

[quote="bluebox"][ írta:blueboxb]Bari: agyhártyagyulladás ellen van a neis vac

csak azt nem értem nekünk miért nem szólt senki? :roll:
Vendég

ja bocsánat mondták :oops:
csak nekünk azt mondta a dokinéni,hogy egy éves kora után adja be de pár héttel egy éves kora elött váltsam ki..mert akkor olcsóbb..és megvárjuk amíg betölti az 1-et és akkor adja be mert akkor már csak 1 kell..na ezt is csak én értem :oops: :oops:

na megyek..lécci drukkoljatok,hogy dávid ne kapja el szilvesztertől a vírust mert neki nagyon rossz lenne..szilvi kb 36x volt vécén sápadt lázas..ilyennek sem láttam még..marhára ránkjár a rúd
Vendég

Hékás, köszi! Két keresztneve van és a másodikat használjuk. Már akkor tudtuk mikor megszületett, hogy Boni lesz, de apa így szerette volna.

Kép

Kép
[/url]
stella40

na mi ez a csend, mindenki tanul főzni annácskától? :lol:

mia_snow

jó éjszakát mindenkinek :wink:

Bari: ez tényleg így van. Nekünk ez már a 2. volt.
bluebox

Sziasztok Lányok!!!!

Már káprázik a szemem olyan fáradt vagyok. Az utobbi napjaink nagyon zsufoltak voltak,vannak.
Vissza olvasgattam. De még holnap van mit bepótolnom
(mert rég voltam) :cry:
Áhhhh ténleg alig látok már.

Képzeljétek miota Milán eszi a minden féle finomságot,nem kell neki a keserű tápszer.Cukrozom,már ugy sem.
Alma-őszi+babapiskota,gyümis tejpép,őszi,sütőtök.
És a tápszer napi 80ml,kb.

Mit csináljak lányok????????????????

Tegnap voltunk doktornéninél iratni más tápszert ami nem keserű,nem HA.
MILUPA MILUMIL 1-et irta fel.
Nem kell neki ez sem.
Probálkozom még vele reggel.
Jo lenne ha legalább,reggel este enné.

Na mit szóltok??????? Hadjam a tápszert?
Dokinő azt mondta adjam a gyümölcsöket nyugodtan. De hogy erre a tápszer sztrájkra mit fog szólni?

Valaki adja még ugyan ezt?????????
Én hallottam vaniliás tápszerről,vagy valami izesitett. De itt hallottam,rég. Azt felirathato??????????És mi a neve??????

Tejpépet is hallottam,vagy grizt ami felirathato dokival. PASSSSSSZZZZZ.
Born,born vaniliás tejpépet vettem tegnap dm.-be. Fini lehet.

A KECSKEMÉTI BÉBI ÉTEL A BRENDONBA MINDEN !
4 hós 165FT

Itt nálunk kevés a vállaszték,de a pestiekbe,sok féle van leértékelve.
Nézzétek meg a honlapot.
:lol: :lol:
Holnap vissza olvasok,jegyzetelek,és jövök.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

Kata&Milán

oszman777

jó reggelt

Oszman Milánnak is volt ilyen tegnapelőtt meg azelőtti nap, mondjuk csak a délutáni kaját utasította el. az a durva hogy ő ugye anyatejes.... és a délutáni kajánál elfordította a fejét. tök szarul esett. persze a sötőtököt megette... szóval ő a B menüt választotta. tegnap meg nem volt gond, úgyhogy nem értem.

szerintem próbálkozz kitartóan, ha nem kell neki 1 etetésnél a táp, itasd meg aztán várd meg míg ő jelzi, hogy éhes, és ne kínáld mással. nekünk kell őket terelgetni, nem nekik minket. ;)

mia_snow

sziasztok!
kata mia:én ezt hívtam étvágytalanságnak..akkor nekünk is csak a tápszerrel volt baja mert a gyümit tejpépet megette...
a mi dokinénink nem mondana rá semmit csak azt mint nekem..hogy türelem,de nem tudom a ti dokinénitek mit fog mondani...

na megyek mert már kieseik a szemem a fáradságtól...a nagyfiam tartja az 5-10 percenkénti vécéjáratot...hát iddig is úgy nézett ki mint egy csontváz...most mi lesz belőle :roll: ?
és akkor még a kérdés :?: :?: :?: elkapja e dávid :o :o
Vendég

Jó reggelt!

mi nemsokára indulunk az uh-ra! Tessék nekünk nagyon szorítani!!!!!
Pironya tudom, Te gondolsz ránk! :wink:
Én nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekünk mindig szarul jönnek ki a menéseink. Mindig akkor kell menni valami orvoshoz, amikor pont kajaidőnk van.
Reggel is felkelt 6-kor, bekajált majdnem 200-t, és 9-kor kellene megint ennie. (DE 9-RE VAN IDŐPONTUNK) és még haza is kell jönnünk bkv-val. Szóval már most kész vagyok. Arról nem beszélve, hogy így hogy menjek be vele a mérlegelésre amit akartam?????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

MONTANA: hol vagy?????????????????????????
bszilvi25

Sziasztok!

Szilvi, drukk az UH-ra, hogy minden rendben legyen! Mercikét, meg Uh után gyors megszopiztatod, még ott.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Lányok: UH-os kérdésemben senki nem tud segíteni? Brigi köszi a választ.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca: a budai gyermekkorházban nem voltam. Én itt a XIX. kerületi rendelőben voltam, beutalóval, ingyenes volt. Szerintem ha beutalóval mész, akkor neked is ingyenesnek kell lennie nem?
Ez csak vélemény, de inkább hívd fel őket, érdeklődd meg :wink:
bluebox

Sziasztok!

Szilvi, drukk! Nem tudod úgy kérni az időpontokat, hogy ne essen bele az etetésbe?

Brendonos kajcsi tippet köszi, már bevásárolt a párom a tecsoban :( Na, majd legközelebb :)

Nekem ma reggelre megjött... :( Bakker, pedig Bence 3 óránként eszik... Jó kis házisárkány voltam ma hajnalban, be is rágtam a páromra, ő is megsértődött meg én is :oops:

Nem tudom, hogy mi a fene van, de csak nem sikerül Bencétől pisit nyerni... :( Hogy lesz így labor belőle??? Áááá, mindegy, hétfőn újrapróbálkozom hajnalban vele, hátha akkor végre nem használja ki az alkalmat és engedi a pisit a pelenkázóra vagy kakilja le fullra a zacsit :)

Megyünk sétálni, majd jövök még, ha minden igaz... Ja, nem biztos, mert délután fogorvos, előkészíti a fogam a koronához...

Puszi

Kép

Kép
bettica

Bettica nekem már 2szer megvolt, pedig Milán is 2,5-3 óránként cicizik. jó mondjuk éjjel nem.

Milán és a sütőtök:
http://www.youtube.com/watch?v=EeabHf9mC54

mia_snow

[quote="bettica"]N írta:betticaem tudod úgy kérni az időpontokat, hogy ne essen bele az etetésbe?

DE JÓ IS LENNE, de mivel "igény szerint szopik" a lányom, így nálunk nincs kialakult rend, és sztem nem is lesz. :wink: Ő simán felkel 5-8 között bármikor, és ugye onnantól számolunk.

Stella: jó lett volna,de képzeld nincs sehol ilyen hely a klinikán. Azt mondta a nő, hogy maradjak ott a szobában, és forduljak az ablak felé, de azt meg én nem akartam. Ott jöttek-mentek az emberek, az orvosok......

Odaértünk a védőnőhöz, és mérlegelés után megetettem ott!!!!!
Olyan cuki a védőnőnk, mondta, hogy annyira szereti a Mercikét, hogy had büfiztesse meg Ő! :shock: :shock: :shock: Mondtam , jó! 8)
Na 1 hét alatt 18 dekát hízott a lány, és ne felejtsük el, hogy korgó hassal mérlegelt!!!! :!: (ha eddig mentünk, mindig kaja után voltunk )

A csípőszűrésen azt mondta az orvos bácsi, hogy rendben van, és csak tornáztatnom kell, valamint 1 hónap múlva a csípőszűrésre visszavinni.... Oldalán nem fekhet, csak hason vagy háton. Nálunk ebből nem lesz vita úgy érzem. Oldalt elég keveset szokott lenni...

Na most asszem jó sokat írtam Nektek!
bszilvi25

És igen, csak kihagytam valamit!!!!

Bocsi Andi! Nálunk a beutalóval ingyenes volt az uh.!!!!
bszilvi25

hú tényleg nekem már 2 napja késik,neeem ilyen nyomorult nem lehetek :o
Vendég

Bari nem nyomorult vagy hanem hülye. hogy mondhatsz ilyet?????? :( már ne is haragudj de úgy felhúztam magam. :roll:

mia_snow

mia:én nyomorultnak érezném magam ha ezzel a havi egy azaz 1 alkalommal(vigyázva) abortuszra küldeném magam...gondolom 3 császár után amiből az utolsó 3 hónapja volt nem igen lenne szerencsés gyereket vállalni :oops: :?
Vendég

Andóca, ez tb támogatott vizsgálat, gyermekorvos beutalójával nem magánklinikán ingyenes biztos.

Kép

Kép
[/url]
stella40

azért mondtam hogy hülye vagy Bari, mert egyrészt nem biztos hogy babát vársz, és nem kell előre a falra festeni az ördögöt... ismerek olyat akit szó szerint letiltottak a 4. gyerekről, aztán teherbe esett és ugyan szigorú orvosi felügyelet mellett megtarthatta és lám, csodás, egészséges babája született. mindig találsz magadnak paráznivalót.

amúgy most néztem a statisztikát jobban, az átlagos hízás 3 kg volt az első 3 hónapban a gyerekeinknél, ezt Dávidod túl is lőtte elég jól, pedig nemcsak most, hanem hónapok óta aggódsz amiatt hogy nem hurkásodik, stb. nem olyan tipus, na. nyugimá, ne keresd a feszkót mindig. ;)

mia_snow

Elkezdtem reagálni,de inkább kitöröltem,jobb lesz így mindenkinek....... :? :wink:
Vendég

mia:valamit félreértettél nem parázok ettől eggyáltalán csak úgy eszembe jutott..mert valaki épp erről írt..amúgy ezen egy percet sem agyalok,ha igen igen ha nem nem..
de nem hiszem mert azért a havi 1 az elég karcsú :oops: :oops:
de ha véletlen tényleg ilyen szerencsétlen lennék és esetleg az orvos látna reális esélyt,hogy kihordhatnám(bár tuti nem javasolná) akkor sem tartanám meg semmi féle képpen
Vendég

na megnézem én is a statisztikákat!lehet,hogy hülyevagyok de nem értem miért andóca hozzászólásából lehet megnyitni???
ezt csak én nem értem???? :oops:
Vendég

mia:most látom a kisvideót milán tényleg szereti a sülőtököt..
te fekve eteted? :shock: vagy csak úgy tünik?
Vendég

Szilvi, örülök, hogy minden rendben Mercikével :) Nekünk is ezt mondták, hogy ne feküdjön oldalra, de Boni sem szokott :)

Mia, Milán nagyon élvezi az evést :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bari, ha lemented a könyvjelzőkbe onnan is meg tudod nyitni :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

sziasztok!

bari!nem 3 hanem pontosan 4 hónapja szültél!boldog hófordulót!(neked is) örülök hogy eszik Dávid.
Mira 530-at hízott 3 hónapos kora óta és 6260 gramm és nem parázok,jól néz ki, boldog és virgonc!imádom és 64 cm!

kriszta visszajelöltelek, először nem tudtam ki vagy, aztán megláttam Zétit és egyből vágtam, hogy Zétianyu.

megjelölhettek akivel nem jelölgettünk Ruzsa-Sinka Veronika!

mia-Mira is tipikus éjszakákat végalvó volt eddig!most negyed ötkor kel már kb 2 hete, s nem tudom hogy miért. bár néhányszor van hogy elalszik 7 ig, fél 8 ig mint eddig de ritkán. gondolkodtam hogy adok neki fagyitejet még szopi után. azthiszem ma este megpróbálom. vagy mit csináljak?

Rám jött, hogy megint szeretnék állapotos lenni, ahogy tegnap itt volt a babát váró barátnőm.nem gondoltam, hogy ilyen hamar vágyok rá ismét. lehet egész életemben terhes akarok lenni :lol:

Kép
Kép
eyi

Most látom csak...

Eyi, Bari! Boldog hófordulót Mirának és Dávidnak!!!

Kép

Kép
bettica

Eyi: Én lehet, hogy nem adnék neki, ha eddig nem kelt fel... Vagy az esti szopi utánra gondoltál? Tea, víz? Itatsz vele valamit egyébként?

(Módosítottam, mert kicsit szórakozott vagyok :oops: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bettica 2008.10.09 14:09-kor.

Kép

Kép
bettica

Eyi: basszus, ne haragudj! Nem voltam elég figyelmes!

Boldog hófordulót!!!

már be is jelöltelek iwiw-en! :wink:
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?