A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én sok-sok nagypocakos kismami között vártam, már majdnem szóltam, hogy bocsi, de Ők már egésznap otthon vannek, nekem ezer a dolgom, nem mehetnék b ha még időpontom is volt???
szilzi

Szia Szilvi!
Akkor te tetesd rendbe magad, hátha A: minden rendbe jön közben!

Kép
muzsuzska

Én körülöttem is rengeteg kismami volt!
Sőt két velem egykorú kismamával beszélgettem.

Kép
muzsuzska

Zsusi akkor már téged is szeretnélek megkérni egy sms-re, mivel mi holnap megyünk le Füredre, mert apuék mennek Horvátországba négy napra és nekem kell ott lenni a borozóba, tehát a szabadnapjaimon megint munka lesz! És ez azt jelenti, hogy nem tudom mikor leszek gépnél. Tehát kedves Zsuzsi és Benó kismami, legyetek szívesek nekem sms-ben beszámolni mit láttak bennetek at uh-n. Légyszi, légyszi
szilzi

Nagyon szívesen!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Én elkezdtem a clostit, annyit tudok tenni, hogy amit az orvos mond betartom! Megteszem, elmegyek hozzá amikorra mondja, most még mit tudnék tenni??

Szegény A. is próbálta meggyőzni a dokiját, de Ő határozottan mondta, hogy még nem csinál vizsgálatot!
szilzi

Köszönöm!
szilzi

Szilvi ez kezdetnek bőven elég, eddig semmi sem történt !
A closytól ne félj, legalább rendezi a piridet max mellékhatásként terhes leszel!
Kép

Kép
muzsuzska

Tancsu, sajnálom, hogy most megint szomorú vagy a R. miatt! :( Igazán nem ezt érdemled, de szerintem Ő most fogja fel az egész felelősséget, még idő kell neki hozzá, hogy alkalmaznkodjon az új helyzethez. Ez tudom, hogy üres okoskodás, de nem tudok okosabbat írni, szívesen segítenék, de sajnos nem tudok. Öntsd ki nyugodtan a szíved bármikor, ha legalább azzal segíthetünk!
szilzi

Na megyek kaját csinálni, hogy mit azt még nem tudom. :D

Kép
muzsuzska

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, az A-nak is mondtam a hiperstimulációt pco-nál, először nézett rám szegény bután, utána mondta, hogy nem baj akkor már lehet, hogy Ő nem is kell ahhoz, hogy baba legyen! :lol: :lol:
szilzi

Szisztok!

Jottem hozzátok. Mára befejeztem, nincs tobb órám, de a buszom csak fél kettokor megy. Addig lekotom magam valamivel.

Kép
flóra 11

Szilzi, legalább nevettem egy marha jót az A. megjegyzésén. :lol: :lol: :lol: Aranyos, minek a babához apuka. :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtam én a múltkor, hogy már annyit olvasunk, már annyit tanulmányozunk, hogy lassan képesek leszunk onmegtermékenyítésre. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Egyébként komolyan nem járunk messze az igazságtól. Múltkor a gyakori kérdések oldalán egy no azt kérdezte, hogy ha befecskendezi a huvelyébe a spermákat akkor is teherbe-e eshet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

A F.-nal azon gondolkodtunk, hogy honnan csapolta a spermákat. Megcsapolta a férjét álmában, mert esetleg a férj nem akar babót? Vagy a férjnek nem lehet és lecsapolt egy ismerost? Mindenképp hulyeség. :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu, a fene essen ebbe a R.-ba! Mi a francos fene szállta meg! Szerintem egyáltalán ne vedd figyelembe az ilyen kijelentéseit. Nem tudok most jobbat. Esetleg jegyezd meg neki, hogy ha gondolja egy napra kipróbálhatja Gergovel, aztán majd talán megérti, hogy miért alszik ot, ahol éppen alszik, vagy miért nincs idod megcsinálni valamit.

Kép
flóra 11

Ma nincs it a faluban víz. Erre pont ma jon rám a pisilés. Már tegnap is sokszor mentem, de ma ez szornyu! Nagyon megfázhattam valahol. Hiába a torkom már nem fáj annyira, de a lábaim fáznak itt a suliban, meg a hátam is. Etol a hidegtol meg állandóan pisilek. Ma már 8x voltam. :evil:

Kép
flóra 11

Nem is írtam, hogy tegnap a sulin buvész eloadás volt. Én nagyon nem szeretem az ilyen lokott mutatványosokat, szinte rosszul vagyok toluk. Erre nem engem szemelt ki áldozatnak, kihívot, hogy varázsoljak, hókusz-pókuszokat kellet csinálnom a botjával. :evil: Az osszes gyerek elott.

Kép
flóra 11

Azt hiszem befejezem, jonnek a kollégák be a tantestuletibe. Ha tudok, még jovok.

Kép
flóra 11

Na,helló!
Hát mi van itt? Mi ez a pangás? Én már itthon vagyok munkából,végre,mert hulla éhes vagyok. Gyorsan eszem egy kis levest.

Kép
flóra 11

Merre van mindenki? Várlak benneteket.

Kép
flóra 11

Én most elhúzok haza, bepakolok, mert holnap du már megyünk Füredre, de délelőtt még leszek!

Flóra, sajnálom, hogy nem értem rá délután... Remélem nem fáztál fel nagyon! :shock:

Puszi
szilzi

Hát sajna Szilvi. :( Én holnap délelőtt nem tudok lenni. :( Kár. Már 12x voltam pisilni ma,és megint kell. Őrület!

Kép
flóra 11

Helló, lányok! :D
Megjöttem a fejtágításról Pestről, marhára hasznos volt, ahogy vártam is. :roll:

Tancsu, mondd meg a R.-nak, hogy jöjjön el ide hozzánk, és én megmutatom neki, milyen feleségek is vannak a földkerekségen, nemcsak olyanok, mint te, hanem olyanok is, mint én, és a lábnyomodat kellene csókolgatnia, hogy ilyen profi nőt talált magának! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ne félj, ha ideküldenéd, majd megbecsülne! Neked pedig nehogy lelkifurid legyen emiatt, gondolj arra, hogy az a természetes, ha a Gergővel foglalkozol, ha ott alszik, ahol akar, ahol te akarod, nem apuka és mások igényei a fontosak jelenleg, akármennyire fáj is neki. A porszívózás és minden egyéb megvár, ezt gondolhatta volna a baba megszületése előtt is. Csúnya dolog ez tőle. :twisted: Nagyon. :twisted:

Zsuzsi, örülök, hogy holnap megint mész uh-ra, legalább akkor ketten megyünk. :lol: Remélem, holnap nem várakoztat meg téged. :twisted:

Szilzi, rendben a babadolog, minden oké, menj csak haza, anyukádéknak jó utat, jó kikapcsolódást, te pedig azért remélem, találsz időt a tesódékra, a gyerekekre. Még jó, gondolom. :lol:

Timimami, csak nem megszültél? :shock: Merre jársz?

Flóra, örülök, hogy veled játszottak a mutatványosok! :lol: Bár a gyerekek előtt én se szeretnék játszani ilyeneket. :roll: Nagyon sokat pisilsz. Igyál zsurlófű teát és sok joghurtot, kefírt, ilyeneket, az a hólyagra jó állítólag.

Ma reggel megint hánytam 1x, meg most a vonaton hazafelé volt hányingerem, de nem hánytam. De ma nem ettem sokat, sajnos, mert, ugye, főtt kaját nem adtak, csak szendvicset és pogácsát, meg vittem magammal szendvicset, egyet megettem abból is.

KépKép
benó

Lányok, én minden alkalommal nézem, nem vérzek-e és néha vérszagot érzek. Megzakkantam? :shock: :shock:

KépKép
benó

Tegnap volt ez a sok kismama, Szilzi?

KépKép
benó

Szia Benó!

Kép
flóra 11

Már csak egy napot kell kibírni, és este megyünk Pestre. Utána természetesen jövök. Fél 8-ra van időpontunk, nem tudom, mikor érünk haza.

KépKép
benó

Na, helló, tessék, nem láttalak. :D

KépKép
benó

Én nem tudom,Zsuzsi, esetleg fogod tudni.Okozhat a Duphaston vagy a Closti ,bár azt már régebben szedtem, hányingert? Ma délelőtt olyan erős hányingerem lett lányok, hogy azt hittem kirohanok az osztályból és kidobom a taccsot.
Az is lehet, hogy a megfázásom miatt van. Valami nyavalya kerülgethet.

Kép
flóra 11

Nagyon késői időpontod van. De én holnap kora este nem is tudok lenni. 5-re megyek szülőire a gimibe. Sokáig szokott tartani és utána még a szülői munkaközösség ülése is...Lesz 8 mire végzünk. Még haza is kell érnem.

Kép
flóra 11

És a gimi is Jókán van?

KépKép
benó

Flóra, Flóra,
- sokat eszel (igenis, én tegnap úgy láttam)
- sokat pisilsz
- hányingered van
:wink: :wink: :wink: :wink: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

ÁÁÁÁ, az csak egy nagy falu. Ott nincsenek középiskolák. A gimi itt van helyben Galántán. Itt több középsuli is van. Tudod, gimibe jár a két fiam.Nekik megyek szülőire. Közel van a gimi.Kb. 10 perc. :wink:

Kép
flóra 11

Tudom Benó, de ez nálam mind lehet a bigyóktól,mint a Zsuzsinál is. Sajnos. A hormonok sokszor csalókán kecsegtetnek bennünket,tehát csitt.

Kép
flóra 11

KépKép
benó

Nézd meg, amit az előbb beszúrtam. Lehet forgatni is a babát, nagyon izgi. :D

KépKép
benó

Viszont ma nekem is feltűnt, hogy kegyetlen éhes voltam. Sose volt még ilyen. Vittem magammal egy joghurtot suliba meg 2 almát. Ezt meg is ettem, semmi. Éhes voltam. Akkor ropogtattam a rizskenyeremet, semmi. Délben már rosszul voltam az éhségtől. Egyik kolléganőm adott egy kalácsot,a másik egy kekszet.
De ez is mind lehet a hormonok mellékhatása Benó.

Kép
flóra 11

Csinálok tejbegrízt, hamarosan visszajövök.

KépKép
benó

Nagyon aranyos! :D

Kép
flóra 11

Azt én is megenném, de elhasználtam a babadarát vasárnap a galuskához.

Kép
flóra 11

A múltkor is nagyon éhes voltál, mikor jöttél haza. Szerintem vigyél mást is a suliba, ne csak almát meg ilyeneket. Vigyél szenyát.

KépKép
benó

Nem eszem kenyeret meg szendvicset. Nagyon felpuffaszt minden, amiben liszt és élesztő van.

Kép
flóra 11

Akkor küldök neked. Én is a múltkor vettem, már jó ideje nem volt itthon búzadara. Azt olvastam egy könyvben, hogy az a teljes értékű kaja, amiben megvan mindhárom élelmiszerfajta (szénhidrát, fehérje, zöldségféle), na, mindegy, ez nem lesz túl tudományos, de pl. a tejbegríz majdnem teljes értékű, mert van benne szénhidrát (a dara), és van benne fehérje (a tej). Még ehetnék hozzá egy gyümölcsöt, és tökéletes lenne. Reggel ittam banánturmixot cukor nélkül, az is szuper.

KépKép
benó

Vettem magamnak ma sajtot a rizskenyeremhez és müzliszeleteket. Holnap ezt is viszek magammal. Meg persze marad a joghurt és alma.

Kép
flóra 11

Akkor valami szárított gyümölcsöt, diót, valamit, amitől nem halsz éhen.

KépKép
benó

Engem is puffaszt minden, de valamit kell ennem, úgy vagyok vele. Úgyhogy, Zsuzsi, én kérődző állat vagyok, sajnos. Bebizonyosodott. Tegnap is majd' szétrobbantam.

KépKép
benó

Én a tejbegrízre nagyon szeretem a bébipapit ráönteni. Nagyon finom. Bébipapi pedig nálunk mindig van itthon,én magam főzöm be. A fiaim is szeretik tejbegrízre. :lol:

Kép
flóra 11

Jó, rendben, csak vigyél valamit.

KépKép
benó

Mi az a bébipapi?

Én mostanában (néhány napja) viszek szendvicset a suliba.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?