Nekem meg hazajön hamarosan a Gy.-kám, akkor majd lelépek, fürdés, döglés stb.
Ja, azóta, mióta kiderült, nem szexeltünk normálisan, csak manuálisan, vagy hogy kell ezt mondani.

(Nem merek. Tudom, hülye vagyok.)
Na, még azt akartam volt mesélni, hogy már eddig 2 embernek mondtam (azóta, hogy csíkos lett a teszt) rákérdezésre, tehát, amikor rákérdeztek, hogy na, és nem jön a baba?, hihihi-hahaha,

, hogy még nem, majd szólok, ha igen. Ügyi vagyok, nem? Az egyik a kidobócsaj, aki a bulikra szokott jönni hozzánk a suliba, közel áll hozzám, de nem akarom elmondani, mert akkor egész bulin majd nem hagy békén, és ugye, még nem tudni semmit... A másik ma történt, az állomáson, egy volt iskolatársam kérdezte meg, aki egyidős velem, és képzeljétek, 11! éves fia van, beszarás, nem? Na, szóval, ő kérdezte, az ilyenek már okoskodósak, ezekkel nem jó kezdeni, úgyhogy azt mondtam, még nem, és kész. Erre mondta, hogy egy másik csaj, az én volt osztálytársam viszont terhes, 4 hónapos, és képzeljem el, hogy be van a csaj tojva, mert jaj, ezt azért mégse gondolta komolyan, ez felelősség, ez lemondással jár stb. Én ügyes vagyok, hogy nekem nincsenek ilyen félelmeim, vagy csak nem fogtam még fel? De szerintem nekem nem lesznek. Egy gyerek nem akadály semmiben (csak a takarításban, az igaz

). Egyébként meg a hátadra csapod és mehetsz bárhová.