A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hat en is nagy takaritasban vagyok,de tobb a baby szunet :D

Koszi a szavazatokat,arik vagytok!!! :D

Kata!
Mindenki keknek latja,de en neha mar latom h barnas es mintha vilagosodna.Pedig en imadnam ha kek maradna. Nalunk enyem kek mondjuk van egy kis belso kor ami barnas benne,de nekem oviban meg total vilagos kek szemem volt. Apa barna.En szuleim is.Parom apuja is,egyedul anyuja kek. Na majd latjuk,de mar nagyon izgulok :lol:

Csaba es Domi baba nagyon edesek!

Muffin!
Egy gyors helyzet jelentes?

Timinek akartam meg vmit,mindjart visszanezem:)
Vendég

Luke vagyok,irtam is. A takaritast csak nev lemaradt.
Szoval ez neked szolt Timi:)

Jazminnak nagyon jol all a sapi. Vagyany kiscsaj:)

Kriszta: Mi is tornaztunk igy a fiukkal,eloszor feltem h majd nem szeretik,aztan lattam h elvezik is mert nagyokat vigyorogtak rajta :D
Vendég

sziasztok!

kike!

én kölcsön adom a mosogatógépem, ha végzett...
De aztán kérem ám vissza, mert én is utálok mosogatni!

Szly!
Szupi az a sapika. én is olyat keresek mindenhol, de eddíg még nem találtam!

Muffin!
Csudaszép Eliot pofija!!!!!
És milyen ügyes, hogy már tud enni!
A szopi is biztosan menni fog hamarosan!

Nálunk tegnap este pótlást kellett adnom a csajónak, de legalább megette.
Remélem, ez ismét átmeneti mizéria, mert nem akarok neki tápit adni....

Most rohanok tovább, még beugrok szavazni Maverick apura, mert rengeteg dolgom van, ráadásul itt volt a tesóm, akivel jól eldumáltuk az időt....
Most főzök, mert Emma rögtön ébred, én pedig még sehol sem tartok... :oops:
Vendég

Próbálok feltenni egy videót Jázminról, nem túl jó minőségű, de azért lehet látni!

http://www.youtube.com/watch?v=b9LP3tRH0rM

Kép
szly27

Maverick apu átvette a vezetést.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Muffin annyira kis drága Eliot! Egyszerűen csodaszépen néz ki. Nagyon örülök hogy ennyire jól alakulnak a dolgok. Hát nemhiába mert olyan erős ez a kisfiú mint az anyukája. :D

Kike Domi annyira cuki, még mindig elbűvől a sérója!

Maverick Vivinek már elkezdett barnulni a szeme, még kék de már látszik hogy nagyon sokat sötétedett neki, tuti barna lesz. Nálunk a családba mindenki barna, csak anyukám szeme kék.Pedig annyira örültem volna neki ha az lett volna, mert nekem nagyon tetszenek a barna hajú kék szemű gyerekek.

Képzeljétek apa ma bíróságra ment, kivi vagyok mi lesz. Ugye ő börtönbe dolgozik, és az egyik elítélt csalt egy papírral, amivel az én uram megfogta, és most ezért kellett neki menni. Mondtam neki máskor ne vegyen észre ilyen papírokat, de hát nemlehet. :?

Ugyhogy most ez miatt itthon poshadok egyedül, mikor jobb dolgunk is lenne. :? Na mindegy

Kép
linda24

Mav, már kettővel vezet!

Kép
Kép
patr

Roni! Feladtam a csomagot, mivel még délelőtt, lehet, hogy holnap oda is ér!

Kép
Kép
patr

Szly juj de édes Jázmin. Mindjárt megzabálom. Már én is várom ezt az időszakot mikor megfogja így a játékokat. :D

Kép
linda24

Kép

Csaba sztriptizel,tegnap du pihizett a 2 vagany csavo
most meg igy alszanak

jo ez a progi,nem kell kicsinyiteni,meg nem lesz sok a kep
Vendég

MAv: ezek a fiucskak! Csuda jo pasik! Anna nem is bir valasztani:)

Amugy van meg olyan baba akit ennyire erdekel a computer. Anna addig tekeredik, amig latja ha mi filmet nezunk rajta:) Tenyleg apja lanya....Mindenki ezel jon: tiszta apja. HAt ha az eszet es a szivet is orokolte, nem banom :wink:
Vendég

Linda:köszi :D

Marcsi,Viki:jöhet minkettő,hamarabb végzek-majd visszajuttatom :wink:

Szopizik Domi-a másikból meg folyik a tejci-pedig ilyenkor nem szokott,max csöpögni,mert jól kiszívja,és már egy ideje nem hordom a melltertót se,de most úgy tűnik muszály lesz,meg ismét melltartóbetétet is.és most cserélhetem le a felosőmet is.

hihetetlenül meleg van kinnt,tök jó :D kiteregettem a rucikat,meg kivittem Proffomat is babakocsiban,nagyon szupi az idő.

na megyek,elveszem a cicit tőle,mert a máikból még mindig jön a tajci :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Na,Domika alszik,ruhacsere megvolt,melltartó+betét fel-pedig de utálom :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:18-kor.
20150601134430

Nagyon édes Jázmin ahogy játszik-látom ő is méregbe tud gurulni ha nem sikerül egyből megfognia,vagy megkóstolni :D

az ikrek meg egyszerűen imádnivalók :D

Kép
Kép
Kép
kike

Végre itt,
tegnap elvágták a telefonkábelt, nem tudtam netezni se, tűkön ültem egész este, hogy mi van Eliottal...
Hát örülök, hogy túl van a műtéten, nagyon édes lett a kis pofikája! Nagyon drukkoltam!!!!!

Nándika felébredt :? talán még jöv

KépKép
szkagi

Na,Domi is felébredt :roll:
És még a mosogatással se végeztem-tényleg kell egy gép...

Kép
Kép
Kép
kike

kritikus töltöttségű a telepem és a töltő benn van, mi meg kinn a vizit miatt. Minden oké, este írok. :) Csak visszaolvastam gyorsan. maverick apu hajráááááááá ! :)

KépKép
muffin

Szavazzunk Mav apura,mert megint 2.
20150601134430

Egy nap csak egyszer lehet szavazni? Mert akkor én már ma nem tudok!

Kép
szly27

Maverick! Csabi és Bence nagyon aranyosak! Jók a szerkóik!

Kép
szly27

Kérek egy linket,és segítek nyerni :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Mav apura én is és férjecske is szavaztunk!!! Jelentem 5-tel van lemaradva...

Kike, a sok slejmtől lehet zöldes a kaki...

Én ma nagyon fáradt vagyok. Evés talán egy kicsit jobb ma, legalábbis mérsékeltebb a lázadás. Gyakrabban van cicin és kevesebbszer visít...Talán ezen is túl leszünk.
Köszi lányok az ötleteket- Kata a cumit próbáltuk, meg a cumisüveget is, nem jött be...

Éljen Eliot már csak 1-2 nap a kórházban!

Kép
andkata

Kike!
www.tompavagyok.hu
álomarcok 4.hét pontszám szerint

Sajna 1 nap 1 mail cimrol csak 1szer.

Szly!
Koszi! Pont tegnap mondtam apának h olyan rosszfiusan neznek ki hogy még 1-1 graffitty spray kéne a kezukbe es rogton lecsuknák őket! :lol: 8)
Vendég

regiztem,már csak az emailt várom,és lehet szavazni. :)
Visszakerestem,pár oldallal arrébb volt a cím :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Annyira édes Csabi, meg hogy megnőtt!

A búnyós ikrek meg...:)

Kép
andkata

Kata:Köszi a választ!
Törd le a lázadást-Adél baba-tessék enni,hallod? :!:
Kitartás!

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:11-kor.
Vendég

Én sem tudok ma már többet szavazni, és nem is szabad egy gépről egy nap többet, mert érvénytelenítik! Nehogy emiatt kizárják Mav aput!!!

Kép
Kép
patr

Vidokata! Azt a sárga zsiráfos rugit, a Corában vettük és 500 ft volt darabja. Már sajnálom, hogy nem vettem többet, volt más színben is!

Kép
szly27

3 hónaposak vagyunk...

Kép Kép

Szly ha lehet a másodikat szeretném a tábliba! Köszi!!!

Kép
andkata

Andkata! Adél baba nagyon szép és aranyos! Azok a szemek!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:12-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:12-kor.
Vendég

8)
Vendég

Vidokata! :D

Kép
szly27

Köszönjük!
És az asszem lassan talán zöldülni látszik ( apájának olyan van...)

Szly, Nálad ok a tejkérdés?

Kép
andkata

KATA MENT A PÜ

Képimg][/url]
Kép
ronix

muffin de jo most már minden rendi lesz,

csajok nagyon fáradt vagyok,én hülye ha kel a kiscsaj pl 4kor akkor megetetem és utána nem fekszem vissza,és este 11ig fenn vagyok,
és ez megy kb 1,5honapja ez van
ma voltam visszamondani a tgyást és gyest igényelni,ez is kész

hanem most azt hallottam ha visszamegyek dolgozni és visszamondom a tgyást akkor a gyes nemjár csak 1 éves kor után
tud erröl valaki valamit?

Képimg][/url]
Kép
ronix

csak gyors bekukkra jöttem.

visszaolvastam. nincs időm reagálni mert főzök és sütök.

paprikáskrumpli, máj + aprókagyló, és sütit is sütök.

jah és ezért jöttem....

Egyedül eszek:
Kép

Kép

Kép
timi1982

ja ma vettem járokát jobban mondva én vettem és az aposék fizették mert ha dolgozom legyen helye a babonak náluk is minden legyen kiságy hijján ez is jo lesz
fotot nem csináltam de négyzet alaku és fa rácsos,négy kereke van ami fékezhetö,és két magasságba lehet állitani az alját...
na ezt jol meg mondtam...

Képimg][/url]
Kép
ronix

jaj... nézzétek csak a hátteret :) mármint hogy mi megy a notebookon :D :D :D

(milyen rossz anya vagyok... fontosabb a bbnet mint hogy etessem a gyereket ;) )

Kép

Kép
timi1982

Roni, én úgy tudom, hogy jár a gyes!

Kép
Kép
patr

Bence nagyon ügyi...
nekem holnap lesz fözés meg sütés.............
jön a lány
csak azt nem tudom mi.......... legyen

Képimg][/url]
Kép
ronix

már totál kész vagyok... megint egész nap a kezemben volt a gyerek, mert csak úgy nyugszik meg. Ráadásul reggel 9-kor kapott fájdalomcsillapítót és mondták, hogy legközelebb csak este kaphat. :twisted: :twisted: :twisted: Azért az előbb kisírtam neki egyet. És négy után egy kicsivel már megkértem apát hogy ő is fogja egy kicsit. Persze egy perc múlva szólt hogy tegyem tisztába. Aztán jött azzal hogy kérjek neki fájdalomcsillapítót, aztán meg mindig valami és a végén elvettem tőle és megnyugtattam. Aztán megint visszaadtam neki de a bébi megint elkezdett kicsit sírni. Ezen totál kiakadt és megint vissza akarta adni, de mondtam hogy ennyi neki is férjen bele, ha én már egész nap sétáltam vele (mert ha leülsz az sem jó) erre beszólt, hogy de én vagyok az anyja... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ő meg az apja... Na de most úgy látom hogy vége annak a fél órának amit nála volt, mert megint sírás van. NEM. Letette az ágyba... Ahogy lehetett lepasszolta... Na mindegy. Most nem mérgelődök, csak már nagyon fárasztó. Majd még jövök.

KépKép
muffin

Evelin, kitartás, már csak egy nap! Gondolom jó nehéz lehet...Legalább tudtál aludni éjszaka? Kicsi Eliot most már nem sokáig fáj.. ( Adél külön csókjait küldi :) )

Lányok nem hiszem el, 9 nap után megint véres volt a kaki...Már nem tudom mi ez... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
andkata

Evelin, apa nem tesz tisztába? Ejnye- ejnye! :o

Kép
andkata

Hát én már nem tudom mi van! Hagyom bömbölni kicsit, hátha elfárad! :evil: :oops:
Már napok óta elég nyűgös, de ma mindenen felültesz!
Nem kell neki se cici, cumisüveg se, cumi se, se tea, tej semmilyen formában. Letenni lehetetlen, a jól bevált hinta felejtős. Kakil rendesen. Kendő sem jó, mert melege van benne, csupa víz tőle.
Ha fogom, az sem mindegy hogyan, csak függőlegesen. Már több, mint 6 kiló, folyton ficánkol, hát nem bírom egész nap tartani.
Leraktam bőgni. Valami elviselhetetlen hangja van! A hajam tépem! Kész vagyok! :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

lányok!

Törpémet neveztem szépségversenyre.
azt nem kérem tőletek, hogy emelt díjas sms-t küldjetek mert rohadt drága, de 20 percenként lehet ugyanarról az ip címről is szavazni.
megteszitek hogy ha eszetekbe jut szavaztok???
pl. ha naponta 4-5 alkalommal ide bekukkantotok és közben szavaztok is az már 4-5 szavazatot jelent :) és elég sokan vagyunk itt és elég soxor :D :D

a linket igyekszem berakni a képünkhöz hogy onnan bármikor megtaláljátok...

köszike!!!

Kép

Kép
timi1982

Muffin: kitartas. ne huzd fel magad parodon, minden energiadra szuksegevan a kis hosodnek.
par nap es vissza all a rend!most csak te kellesz a kisfiadnak! valahol ertheto. nezd a jobbik oldalat: legalabb te meg tudod nyugtatni. ez sokszor meg egy kisebb fajdalomnal sem mukodik minden gyereknel.
sok erot neked!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?