A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

csöre74: :oops: bocsánat. Bennem valamiért az volt, hogy van benne koffeint. Vagy az a zöld tea? :oops: Hupsz, bicsika. :cry:
Vendég

Csöre! És majd kapunk a fejünkre. :wink:
Bár nekem azt mondta, teázhatok, mivel a babavárás előtt kávéztam, de sajna azóta az illatától rosszul vagyok. :(
A vérnyomásomat meg szinten kell tartani.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: OK :wink:

Katuska: de édes Máté!! Esküvő mikor lesz ? :wink:

Csöre: jó kérdés :wink: Ugye a buksija lent van, feneke a gyomromban, a lábikók balra lenyújtva....Lehet,hogy a térde valahogy, vagy a könyöke?? Vagy így ültömben odaesik a feneke és a farokcsontjával bököd :lol: Mondták a Genesisben, hogy jókorákat tudnak vele türemkedni, ha éppen olyan pózban vannak, akár nagyobbat, mint kézzel/lábbal :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

semmi gond, Picuranyu :wink: de tényleg bizonytalan vagyok a kérdésben, inkább nem iszom :) a zöld tea ugyanaz a növény, mint a fekete tea, csak máshogy készítik elő... a vörös tea egy afrikai cserje levele (vörös fokföldicserje), és nagyon sok gyógyhatást tulajdonítanak neki: http://www.edenkert.hu/cikkek/elet-mod/ ... tioxidans/
Na ez aztán végképp elbizonytalanított, ha ilyen "hatásos" csodaszer, akkor lehet, érdemesebb kerülni
Hanna: persze, mindig csak kapunk a fejünkre :wink: ezért vagyunk :wink: nekem azt mondta, kávézhatok is :) így kávézok napi egyszer (hát, én odavagyok az illatáért :oops: ) kis tejeskávé a mokka mukkával ... hm... :oops:
Néha iszom teát is, főleg csipkét, bodzát, meg hibiszkuszt, néha gyümölcsös feketeteát is, de abba kellene cukor, így most hanyagolom. Nem hiszem, hogy egy-két bögre feketetea ártana, főleg a vizeseknek... de gondolom, ennek a megítélése is változó :)

Csöre
csöre74

Kata: nekem pont fordítva :lol: akkor mégis a lábikó vagy a könyök lehet :roll: vagy Kispocok is fejreállt egy óvatlan pillanatban? na azért azt éreztem volna :lol:

Csöre
csöre74

Csajok! Én soha nem tudom, mi hol van. :oops:
Már totál kivagyok ettől.

Kép
hanna30

Csöre! Most nézem a vonalzódat! Gratula a 27. héthez és a 3. trimeszterhez!

Kép
hanna30

:) köszi Hanna
Én sem tudom, mi hol van :) ha tudnám, nem kérdezném :wink: eddig a kis popsija volt lent, innen gondolom, hogy most is, mert nem éreztem nagy átrendezkedést, hacsak át nem aludtam :oops:

Csöre
csöre74

Csöre! :)
Nézd meg ezt a linket: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=272810

Kép
hanna30

Hanna: szuper! :lol:
Most beszéltem az egészségbiztosítási főfelügyelettel: szabad orvosválasztás van, nem kérhetnek semmilyen papírt a kórházban :) Ha az orvosom beleegyezik, hogy ellásson, akkor semmi akadálya, hogy ott szüljek, ahol akarok.

Csöre
csöre74

Csöre! Király vagy!!! :)

Kép
hanna30

Hanna , Andi, Kata, Csöre mindenkinek köszönöm :D remélem most már így is marad. :wink:
erzsebet0312

Erzsébet! Tuti, hogy így marad! :) Nyugi! De azért figyelj oda.

Kép
hanna30

szijjasztok!

Gratulálok mindenkinek a jó cukoreredményhez! Mégsem döntitek meg az átlag százalékot. :lol: Lehet, hogy hülyeség, de nem lehet, hogy sokat mászkáltatok, vagy idegeskedtetek azalatt a 2 óra alatt? Úgy tudom az is felnyomja a cukrot. :oops:

Hanna:hú, ti aztán tényleg korán keltetek! Remélem délután hagy egy kicsit Zsebi pihenni! És minden jót az uh-hoz!!

Van itthon rendes gyümölcsös tea, az a darabos, zacskós, amit a teaházban vettem, nem a filteres. Már 2szer ittam is belőle, és tényleg jól hajtja a vizet, na meg az alma is. :lol: 2 nap után ráálltam a mérlegre, és már 1 kilóval kevesebbet mutatott. :lol: Ez legalább ad egy kis erőt a továbbiakhoz. És ma reggel eléggé meglepett a pulzusom is, mert soha nem ment 90 alá, ma meg 86 volt! Mondtam én, hogy a víz a sok bennem, és nem a zsírt raktároztam el. Mert érzem is, hogy kicsit könnyebb vagyok, de ugye 2 nap után még ne várjunk csodát. :lol: Ma megyek boltba, barátnőm kirángatott a kuckómból muszáj taliznom vele, így boltba is muszáj mennem. Felvásárolom a zöldség-gyümi pultot. :lol: Almán és narancson kívül mit érdemes még venni? :oops:

Olyan jó olvasni, hogy babó hogy "játszik" veletek:kidugja valamilyét, találd ki mi az. :lol: Sajna a mi babónk, továbbra sem valami aktív. Napi 2-3 szor bejelentkezik, rugizik 4-5-öt, aztán elnyugszik. Kezdek félni, hogy valami baja van. :cry: DE végre 7végén apa is érezte a rugását, ami nagyon boldoggá tette. :lol:

Csajok:légyszi segítsetek!!!Fogalmam sincs holnap mit főzzek a páromnak! Valami egytálétel szerűség kell, mert valószínűleg majd csak éjjel, vagy szombat hajnalban ér haza, és nem szeret bíbelődni a kajával. Olyan kell, amit megmelegít, és már kész is. Na, és persze laktat. :lol: Rakott krumpli nemrég volt, úgyhogy az kilőve. :(

Kép
moffli82

moffli:töltött paprika? brassói?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Csak néhány gyors reagálás... :wink:

Kenyérsütés: nekünk nincs kenyérsütőnk, én a sütő szoktam sütni. Lehet kapni lisztkeveréket is kenyérsütéshez (a párom a Tesco-ban veszi, előtte a szomszéd utcában, a Ferencvárosi Malom mintaboltjában vette, de az most elköltözött egy kicsit odébb... :evil: ), de van olyan recept is, ami sima lisztes, mármint nem keverék, és élesztős.
A keverékhez nem kell csak víz, meg só - legalábbis a receptje szerint, de én szoktam beletenni egy kis olívaolajat is.
Ha olyan kedvem van, megbolondítom egy kis fűszerrel, de csináltam már diós kenyeret is, isteni volt. Este megpróbálom feltenni a receptet a másik topikba (egyébként Stahl Judit recept...). :)

Cukor: nekem hétfőn volt, de aznap du. a doktornéni nem mondta meg, azóta meg hiába próbálom hívni!!! Ma még egyszer próbát teszek, ha nem sikerül, akkor bemegyek személyesen... Hhhrrrrr!

Tea, kávé:
hát én nagyon imádom a rooibos teát, úgyhogy iszom. Nem készítem erősre, azt hiszem a mértékletes fogyasztás nem árthat. Ha igen, visítsatok!

Sajnos nem tudok lemondani a kávéról... úgyhogy reggel megiszom egy nagy adag tejeskávét (ha van időm, és nem hagyom ott az asztalon...), s utána tök jól elvagyok.
Most nem tudom, milyen az eredményem, úgyhogy édesítőszerrel iszom, de csakis olyannal, ami nem aszpartamos.

Katuska!
Hát ezek a fiatalok! Azt hiszem a kiscsaj mamája kezdheti összeállítani a stafírungot, ti meg kezdhetitek szervezni az esküvőt. ;)

Babakocsi:
Hát mi ezt fogjuk, valószínűleg megvenni... :)
http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... ts_id=2771

Szoba: még romokban. :evil:

Vásárlás:
Képzeljétek, én annyira rákaptam a Teszveszre, hogy csak na.
Meg is mutatom, mit vettem Kispöttynek, s mit vettem Julinak Karácsonyra. :)
Kép Babaház Kép Macis téli overál

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Moffli!

Tepsiben sült csirkehusi (comb, mellfilé...) esetleg gyümölccsel (alma, banán), mellé egy kis krumpli.
Ha van kedve az uradnak melegítés előtt nyakon önteni egy kis sajtos-tejfölös(ne adj' Isten fűszeres-mustáros) cuccal, az is jó, sőt feltuningolja az egészet - ahogy én szoktam modani, "fullextrás".
Ezt is elkészítheted előre, s a lötyinek is összeérnek az ízei (tejföl, reszelt sajt bele, teszel mellé mustárt, fűszert - pl. az oregano nagyon jellegzetes ízt ad...)
Hm?

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

mágnes:töltött paprika az jó ötlet. Csak abból nem lehet szerintem keveset csinálni. És ugye most én sem ehetek belőle, így szegény egész 7végén azt enné, meg még jövő héten is. :lol:
Bár ha belegondolok, le is lehetne fagyasztani. :?

Kép
moffli82

batkata:
ezt az overalt én is megfigyeltem, aztán hagytam, mert máikat sikerült lőni :)
Én is állandóan teszveszezek..:)

moffli:
én tuti fogok főzni előre cuccokat, és fagyasztom, mert baba mellett egy darabig sem idő, sem energiám nem lesz főzőcskézni, akkor jól fog jönni a frigós kaja... Gondoltam arra is, amikor bent leszek a kórházba, Apának és Annának előre lefőzök, de Apa kikérte magának, hogy tud ő főzni és ellátja magukat. :lol:

Felébred a jány, és jöhet a palacsinta sütés! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

batkata:nem hangzik rosszul. :lol: Csak sajna most 1 hónapig nem akar hallani csirkehúsról. Az elmúlt 2 7végén az volt, és nem szereti annyira. :cry: Csak ne lenne ilyen válogatós!!!! :evil:

Kép
moffli82

Batkata! szuper a babakocsi! Látom neked is sikerült találni kicsi pénzért nagy mutatványt:)
Néztem én is iylen háromkerekűt, avaterán van is egy 10 ezerért. Ugyanilyen lábzsákos, fektethető meg minden, kitűnő állapotban, ja és az első kereke forgathatós. Csak apának nem tetszik a háromkerekűs...:( állítólag nehéz vele felszállni a buszra a súlypontja miatt.
Julcsi biztos fog örülni a babaháznak. Nekem is egy iylen álmom volt kiskoromban. De nem kaptam...majd a lányomnak lesz azért is:)

Moffli! Én ha egyszerűt de nagyszerű akarok akkor előveszem a cserép fazekamat (oylan, mint a pataki tál csak mázas) belehajigálom a feldarabolt husit, hagymát, mindenféle zöldséget ami van itthon, fedő rá és mehet a sütőbe. Huh nagyon finom:)

Érdekes ez a roibos tea mert nekünk külön javasolta a a dokinéni hasfájásra mikor pár hónapos volt Máté. És tényleg jó volt. SZóval ha egy három hónapos baba ihat belőle akkor egy felnőttnek sem fog ártani. AMit vettem azon rajta van, hogy gyerekek is nyugodtan fogyaszthatják mert koffeinmentes is ráadásul.
Egyébként meg a sima fekete teát is lehet könnyűre csinálni. Mondjuk egy liter vízhez csak egy filter...
katuska79

Mágnes! van a palacsintához fehércsoki krémem. Mehetek?
katuska79

Mágnes!
Én is többet figyeltem meg, de aztán ez mellett döntöttünk apával, és a gyerekekkel...
Mivel az aukció végét épp, hogy elértem, biztonságból előtte apa licitált, de aztán hazaértem.
A történetnek azonban nem ez a lényege, hanem az, hogy az utolsó perceket a gyerekekkel együtt kísértük figyelemmel.
Szerintem az olimpiai vízilabda döntőn nem volt ekkora drukk bennük, s a végén üdvrivalgás tört ki: "Megszereztük Kistesónak az overált!" Majd' megzabáltam őket. :D
(Hogyan neveljünk teszveszes gyereket... 8) )

Főzés: az elején valahogy én is így fogok csinálni, bár nekem könnyebb lesz, a nagyok oviba/iskolába/dolgozóba mennek, én meg napközben tudom úgy intézni, hogy tudjak főzni.
Különben is: mostmár bátran oda tudom őket rendelni krumplit-répát vágni, sőt, Julcsi a csirkemellet is felvágja okos-ügyesen. Az ujjacskák még egyben vannak... ;)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

batkata:nagyon szép a babaház és az overál is! Nem baj, inkább ott költsd el a pénzt ! Így nyersz is rajta! :lol:

Kép
moffli82

:) ok Csajok, hiszek rooibos ügyben :wink: rázendítek mértékkel (eddig is ittam pár pohárral...)

Batkata: cuki az overál :) izgi lehetett az utolsó pár perc :) meg aranyosak a gyerekeid :wink:
én is kaptam egyet a héten anyu kolléganőjétől :) bordó virágos :) remélem, már nem nő ki Kispocok kukaca, annyi csajos cucca van :lol:
a babakocsi is tetszik, kár, hogy nincs hozzá merev mózes... most arra cuppantam rá :roll:

Ja, és légzésfigyelőnk is lesz. Az előző kettővel nem volt, nem hiányzott, és én most sem akartam, csak Apus szerint öreg vagyok, és így nagyobb a kockázat.

Főzés: hát, valami gyorsakat fogok produkálni... nem vagyok valami lelkes szakács :? inkább Apus meg Mesi... én sütni szeretek

Csöre
csöre74

Moffli!
Lehet darálthússal is és egyéb husival is.
Ha meg zöldséges korszakában van, akkor csinálj neki rizses-zöldséges egytálételt. Pl. tehetsz bele brokkolit, krumplit, borsót, paradicsomot, bármit, sőt ide is rakhatsz almát, s ínyenceknek ajánlom az előtte beáztatott mazsolát is...

Kerestem neked egy picinykét a neten (na jó, magamnak is!!!) :):
http://recept.paradicsom.info/index.php ... &kat_id=43

No meg a kedvencem, a www.mindmegette.hu!

Itt pedig hozzávalók szerint is tudsz keresgélni (ha apa valamire vágyik, akkor ez alapján könnyebben tudsz a gyomrához férkőzni...):
http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=receptkereso

Ha találsz valami finomat, kérlek, tedd fel a másik topikba!
8)
batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

katuska:
8-as kapucsengő ! :wink:

Húú csajok, most lőttem teszveszen szopipárnát ajándék gyönggyel 3300-ért! :) Egy csak csinálja, ráadásul postázni sem kell, mert makói, én meg megyek Nagyimékhoz jövő héten, akik szintén makóiak.. :lol:

batkata:
Anna is nagy teszveszes, folyton Elmot kell rajta keresnem.. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

csak=csaj.... lopakodó üzemmódban gépelek.... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Huh, lányok!

Annyit beszéltünk a kajákról, hogy én most elmegyek ebédelni...!
(Bár most veszem észre, ez már lassan ozsonna... :shock:)

Batka ;)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Mágnes!

Ezt én is néztem, iszonyatosan sok párnája van. Csak nekem egyiknek sem tetszett a huzata. Lehet, hogy bennem van a hiba?
Bár volt egy kockás-macis, de most nem látom...
Azt lőtted? :)

Na tényleg megyek enni, mert Kispötyike is azt üzeni: küldj kaját, anyám!!!
:lol:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

batkata:egy kék kacsáat lőttem, de most kérdeztem tőle, hogy lehet-e más huzatot választani? Várom a válaszát..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Az oldalán azt írta, 1500-ért küld... Ha egyről beszélünk...
Nekem az volt ezzel a bajom, hogy igazándiból nem látszanak rendesen a minták...
Fúj, a válogatós mindenemet!!! 8)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Akárhogy is igyekszem napi egynél többször nem sikerül hozzátok bejelentkeznem,de legalább van mit olvasnom.

Én korábban alig ittam, de most a gyümi teát szivesen megiszom és az szerintem nem árt a babának sem.Jó hallani hogy az alma vízhajtó, mert én rengeteget megeszem,de ennek ellenére elég sokat híztam.Viszont még a védőnő nem szólt érte pedig a 8 kilón már túl vagyok sajnos.
A vércukor eredményem szerencsére jó lett és a lábaim sem dagadnak még,majd a vége felé tuti.A lányommal is így volt!!! :roll:

Moffli82: látom nem csak nekem válogatós a párom.Mostanában nem tudok neki mit kitalálni.Tegnap töltött káposztát csináltam és szerintem nagyon finom lett, de neki nem ízlet.
Előtte a kedvéért csináltam francia salátát,töltött fasírttal de az sem volt neki az igazi.Ma feladom !!! :twisted:

Mágnes egy kis palacsintát fénypost ha kész van!!! :D
Amúgy én is rá vagyok kattanva a vatera és tesz-vesz cuccokra,nagyon élvezem a licitálást és a keresgélést! :D

Kép

Kép
poszani

batkata:
szerintem nem egyről :) Itt látszanak a minták rendesen, pk:830 ft

http://www.teszvesz.hu/item455412257_uj ... gynem.html

Ezt szereztem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

szerintem ez édi szopi párna. Hiába én katica rajongó vagyok:

http://www.vatera.hu/szoptatos_parna_uj_97133354.html
katuska79

katuska:
Nagyon vidám párna :) az ára is jó!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Legújabb szerzeményem :)
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?it ... 78#gallery

Éééés itt be is fejeztem Julcsám karácsonyi ajándékainak vásárlását.
Ha jó lesz, kap még egy ilyet is:
http://www.teszvesz.hu/item450663654_pl ... ml#gallery

Mágnes: sztem egyről beszélünk.
A minta az egyes darabokon jól látszik, csak az utolsó képeken nem lehet kivenni a mintát, ami alapján esetleg kérhetsz póthuzatot.
Az oldalán meg ezt olvastam:
"Ha szeretnél póthuzatot kérni van rá lehetőség,megbeszélés után privátra felteszem 1500,-/db."

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

JAAAJ Mágnes!
Mostmár értem a lényeget! Nem póthuzatot, hanem MÁS huzatot akarsz. Így már más. A postaköltség meg nem sok...
Most ugye látjátok lelki szemeitekkel, ahogy belecsücsült a bogár a fülembe... Hm, lehet, hogy szopipárnám is lesz? :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Poszani, Moffli!

Lehet, hogy a férjecskék is produkálják a kívánós tüneteket? :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

batkata:
szerintem sem sok, főleg, hogy utántöltő gyöngyöt is ad hozzá.
Végül maradtam az eredeti huzatnál, Annám imádja a kacsákat..
:wink:
Jajj úúgy örülök neki, Annával nem volt szopipárnám, de úgy szerettem volna! Remélem szülésig elalvásnál s segít majd nekem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!
De jó! :lol:
Énnekem sem volt, pedig biztos, hogy jó szolgálatot tett volna.
Úgyhogy veszek én is magamnak egyet... :oops:

Jus murumrandi: a doktornénim még mindig nem veszi fel a telefont!
:twisted:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

kitaláltam holnapra a kajcit!!!!!!!Tarhonyás-lecsós husi!!És olyat én is tudok enni, bár úgy, hogy félidőben kettéveszem, és páromét csak akkor sózom! És most olyan boldog vagyok!!Lement egy teher a vállamról. :lol:

Kép
moffli82

Batkata: tuti, Apusok biztosan kívánósak... :lol: mikor még Mesi lakott a pocakban, Apus utánaolvasott, és talált egy cikket arról, hogy a hormonok rájuk is hatnak :wink:

Na, látom mindenki beindult a szopipárnára :wink: nekem sem volt, egyelőre nincs is :) szoptatás nálunk fekve volt (lusta anya :oops:, de praktikus :wink:)

Poszani: én is azért tudok ilyen sokszor írni, mert egész nap a gép előtt ülök/fekszem/állok :wink: munka közben jólesik egy kis kikapcsolódás, legalább motivál arra, hogy siessek :wink:

Csöre
csöre74

Nekem sem volt szopipárnám mert én épp ott szoptattam ahol leültem....lusta lettem volna még a párnát is keresgetni :oops:
Meg van egy tök jó "félpárnám", azt tettem alá. De egy ilyen szopipárnát nem nehéz csinálni.Kell hozzá 40centi anyag kb (500.-ft a drágábbik fajtából) meg egy zsák szivacstörmelék szintén 500 FT-ért. És még futja az ablakba huzatfogónak is:)
VArrok is ilyen párnát mert alváshoz bizony jó lenne nekem is....olyan jóízűt alszik a csaj a képen vele:) :lol:

Moffli! de jó! ezt én is úgy szeretem mikor végre megvan a főznivaló. Én úgy szoktam, hogy pénteken elkészítem a következő heti menüt. Így sokkal olcsóbb bevásárolni is mert nem veszek össze minden hülyeséget, tuti itthon van a hozzávaló és remekül lehet tervezni, hogy minden napra változatos étrend legyen. Nálunk általában úgy néz ki, hogy ha egy nap hús van akkor másnap valami könnyű. Mindig van főzelék legalább kétszer egy héten, egyszer hal, egyszer valami édes kaja. Leves az nincs minden nap.
katuska79

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól.

Batkata! Szuperek a szerzemények!!!

Csajok, ha valaki, aki jön a talira és rendel szopipárnát, ami mikrogyöngyös, gondoljatok már rám töltetben. Nekem már totál lelaposodott az év során. :( De csak simán azt meg nem tudom, hol lehet beszerezni.

Kép
hanna30

HA valaki még kedvet kapott a szopipárna készítéshez:

http://otthonkreativan.hu/content/szopt ... Dt%C3%A9se

Hanna! olyan gyöngyöt szoktak árulni a baumaxban és egyéb barkácsáruházakban, szigetelési boltokban. A barkácsáruházakban általában az építőnyagok közt keresd! Viszont ott csak 5 kilós kiszerelésben van....múltkor láttam a teszveszen kis zacskósakat is!
Polisztirol-gyöngy néven keresd!
katuska79

Na, megyek a gyerekekért!
Legyetek jók, este megpróbálom elküldeni a csirkés cucc receptjét, ha megcsinálom az otthonra maradt munkámat és a hazavitt munkámat...

Katuska!
Tök jó ötlet ez a heti menü, én is sokszor nekiálltam tervezni, de úgy tűnik, nem vagyok elég kitartó.
Vásárolni én is cetlivel szoktam...

De jó!
Már csak 1 munkanap van, jöhet a hétvégi gályázás... :)
Szombaton Julinak lesz elmaradt szülinap az ovistársak számára...
Vasárnap ismét dolgozni fogok... Most "csak" 9-től fél hétig...

S szurkoljatok, hogy holnap mostmár megtudjam a terheléses cukorvizsgálet eredményét... :shock: Gondolom, hgy ha baj lett volna, szóltak volna eddig is, nem? De én biztosra szeretnék menni...

Nagy ölelés nektek!
batkata :)

PS: holnap nem tudom, be tudok-e nézni... :cry:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Andi, Poszani, örülök, hogy rendben a cukrotok.

Mágnes, mi addig nem is veszünk semmit, amíg nincs kész a szoba, hisz nincs hova tenni a dolgokat. Így a néhány kapott ruhán kívül nincs semmi, szerencsére így kísértés sincs. Remélhetőleg november végére meglesz a szoba, és akkor mindent bele babaruci beszerzés és mosás. Már alig várom.

Csöre, szerintem noname márkájú sütőnk van, AFK. Viszont évek óta használjuk, és még soha nem volt vele semmi probléma. (Na, ezt most gyorsan lekopogtam.)

Erzsébet, ez jó hír. A 7,2 tényleg jóval a határérték alatt van. Azért elgondolkodtató, mitől volt rossz pár napja, most meg ilyen szép.

Hanna, jó mozizást!

Picuranyu, köszi ha megírod, melyiket használjam. Először azt gondoltam, az a legjobb, ami mindent mér, aztán rájöttem, hogy azzal úgysem tudnék mit kezdeni.

Katuska, aranyosak a képek!

Én ma voltam terhelésesen, meg vizeletet is néztek, holnap tudom meg az eredményt. Remélem, elérem a dokimat. Ami most idegesít kicsit, hogy elkezdett felkúszni a vérnyomásom. Nekem mindig alacsony volt, a terhesség elején még abból is ment lefelé, aztán beállt olyan 90 és 100 közé. Most meg pár napja a 110-et veri. Ez tudom, hogy önmagában még nem sok, sőt, viszont a korábbihoz képes igen. Ha rossz lesz a cukrom, holnap megemlítem a dokinak. Most beparáztam a toxémia miatt. :evil:

Kép
petne

Katuska! Nagyon szépen köszi! Megnézem!

Batkata! Jó hétvégét! Pihenj amennyit tudsz!

Kép
hanna30

Petne! Remélem, jó lesz a cukrod! A toxémia miatt meg nyugi! Nem parázunk.
Ja, én nem mozizok, csak dokinál voltam.

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?