A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Nagyon komolyan néz Zsigi ezen a képen! Nagyon kis aranyos!
Mondanám, hogy megpályázzuk a lánykámmal, de azt hiszem a baráti körünkben a kissrácok már lecsaptak Rékára (legalábbis apukák lefoglalózták). Van két kislegény, aki fél évvel idősebb RÉkusnál, meg egy, aki egy évvel. Már riogatják mi apánkat, hogy mi lesz itt kb 15 év múlva!!! :lol: :lol: :lol:

panna1

Kedvet kaptam én is a képfeltöltéshez... Hátha vki nem néz galériát :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

panna1

Sziasztok :)

Réka és Zsigi is nagyon édes, örülök hogy tettél fel képet Panna, mert én örülök, ha a fórumot el tudom olvasni, a galériákra nagyon ritkán jut időm sajnos. Olyan jók a mosolygós képek, mi igazi mosolyt még nem tudtunk elkapni sajnos :(
Mi is idősebb pasira pályázunk, én már lefoglaltam Barbi szőke hercegét :) De Zsigi is nagyon tüneményes :)

Viszont én több anyukától hallottam már, hogy a Laktoherbtől fájt a baba hasa, ezért mi HIPP-est vettünk.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boniko, Panda, nagyon édesek a babák!

Tátom a szám, hogy Réka, már hogy kinyomja magát! Nem semmi :) Lili még épp hogy csak emeli a fejét.

Rizsi, azt hiszem te kérdezted a tornát, én a GYM mozgásközpontba járok, Lili egyenlőre végigaludta, így őt nem is nagyon mozgattam, a nagy labdára ültem vele, és úgy rugóztunk, azt nagyon élvezte. Majd ha nagyobb lesz, jobban élvezi ő is. Több kis baba volt, fél év körül, jöttek, mentek, nagyon édesek voltak. Olyan baráti hangulat volt :)

Ma megint feltérképeztük a Kopaszi gátat, nagyon jó volt, és tök jó idő, szuper lesz pénteken! Gyertek el minél többen!

Jó éjszakát!

KépKép
columbine

Ma nem ittam lakoherbet egyáltalán. Homeos bogyikat továbbra is kapja a leányzó. Nyűglődés minimális, most 7-től alszik, lassan fürdeni kellene...Remélem nem éjjel fog kukorékolni.... :lol: Nem tudom a nagy nyugi a teaelhagyásnak vagy a bogyiknak köszönhető-e. :?:

Köszönjük a bókokat. :wink:

Ági! Réka lány létére tiszta kis izompacsirta. DOkinéni mindig megdöbben, hogy milyen erő van benne. Már pocakban is durván nyomta a boxot meg a rúgásokat..Persze az sem mindegy, hogy most súlyban 5900gr körül tartunk.... Azt hiszem látszik is a kis hurkáin :lol:

panna1

Fel akartam tenni egy képet én is, de nem jön össze. Viki ma felfedezte, hogy milyen jót lehet bokszolni a mellé akasztott arctörlő pamacsos zacsival a fürdőben. Teljesen jól elvolt amíg én Cintust fűrdettem, még mosolygott is neki.

Niki! Cintusnak vettem meg az oltást. Ő három, így ugrott a 17e. :(

Apro! Azt hiszem itt Miklóson is van ringató a sárga házban. Én a védőnőm által tartott tornára készülök hat hetes korunk óta, de nem érek oda. Illetve az oázisban van zeneovi, az is már pár hónapostól azt hiszem. Mi jártunk a Cintussal, de kb. két éves korától csak.

KépKép
jazmin2005

Réka tényleg nagyon ügyes és gyönyörű ahogy a többiek is!
Zsiginek ari az állán az a kis gödör. Vikinek is van, de csak picit látszik ha mosolyog a két orcáján. Ma ő is négy órát aludt délután, úgyhogy kiváncsian várom az éjszakát.

KépKép
jazmin2005

Kép boksz

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Megint csak olvasó üzemmódban voltam. Nagyon aranyosak a babák. Örülök, hogy mindenkinek ilyen szépen gyarapodik a porontya.
Lenne pár kérdésem:
Valaki írta, már nem emlékszem ki, hogy volt a babájának könnycsatorna elzáródása és elment kimosatni a szemészetre. Asszem nálunk is ez lesz a helyzet, de nagyon félek tőle. Ráadásul jövő héten kapjuk az oltást és nem akarom rövid időn belül két traumának is kitenni Andrist. Nem tudom mit csináljak. Hogy zajlik ez a szemészetes dolog?

A másik kérdésem a pneumo oltás és a 2 hónapos diperte egyszerre történő beadása. Mert engem a védőnő lebeszélt róla. Illetve úgy állított be, mint egy szívtelen anyukát, aki a gyerekének mindkét combját megszúratja. Én meg megijedtem. De ha jól olvastam köztetek is van, aki így oltatta a babáját. Akinek így volt az nyugtasson meg, hogy lehet ezt így is.

Rita, te hova mentél oltásra? Még a régi helyre? Csak mert nekem azt mondta a védőnő hétfőn, hogy megjöttek az oltóanyagok. Jól látom, hogy még az autótok itt áll a ház előtt? Kár, hogy elköltöztök.

Sajnos a talira most nem tudok menni, de nagyon támogatom a rendszeressé tételt.

Ma végre mi is vettünk pihenőszéket Andrisnak. Aludt is benne egyet. Ez még az elalvás előtti kép.
Kép

szuszu

Jó reggelt köszönöm a dicséreteket!

ZSigire is sok stipistopp van már

:lol: :lol: majd válogathat

PAnna nagyon ügyes Réka baba

Jázmin Apájától örökölte a gödröcskét, meg egyébként is egy az egyben apája.Viki igazi női boxoló lesz Miló Viki utódja :lol: :lol:

Szuszu hogy meg van illetődve Andris.ZSigi is így reagált elsőre

:lol:
Vendég

gondoljatok rám délután, ma megyek gasztroenterológushoz a szorulás miatt stb stb :cry:
Vendég

Panna,
Nekem is rögtön feltűnt, hogy mennyire kinyomja magát Réka :shock: NAgyon ügyes!!!!

Szuszu,
Mi nem a Ráskayba járunk oltásra, már ZAlánnal is asszem a 4 hós volt az utsó, amit a R doki adott be. A kocsi még ott van, mi már anyuméknál, mert se ágy, se hűtő, se mosógép, kiürítettük a lakást. Ha tudunk, akkor most hétvégén megyünk, csak azt nem tudom Levente hogyan tud hazajönni, mert fapados gép pénteken nincs, aki jönhaza a cégtől, az mind ma jön :(
Az én dokinénim beadta volna egyszerre a 2 oltást, a 3 hóssal is beadja, de azért szólt, hogy "az 2 szúrás akkor". Nálunk nincs más lehetőség, de Csanádnak semmi baja nem lett a tegnapi oltástól, be sem pirosodott a helye, pedig nem is borogattam. Viszont hipernyűgös volt, egész éjjel mellettem aludt, de így viszont aludtunk :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok! Ritkán jövök... most még gépünk sem volt. Küldök néhány mosolyt, hogy mindenkinek jól induljon a napja....

Kép Kép Kép
bende

Sziasztok!

Panna
szerintem is lehet a Laktoherb teától pocakfájós. Nekem elegem lett mindenféle szerből, és kidobtam mindent, és tök jól vagyunk. Azon filóztam, hogy honnan fogom tudni, ha már nem hasfájós, ha folyamatosan adom neki ezeket a szereket? Így megpróbálkoztunk nélküle. Már 2 napja nem használunk semmit. A pukik még nehezen jönnek ki, tornázunk hozzá, az segít. Szóval a visítós sírás már teljesen elmúlt. Lehet, hogy a 2 hónap tényleg vízválasztó.

Ági megadnád a számodat? Mi készülünk holnap 10-re kiérni a Kopaszi gátra, csak a forgalmat nem tudom kiszámolni innen Budakalászról. Remélem nem késünk, de ha mégis, akkor csörögnék, hogy épp merre jártok. Melyik épületben lett ott kávézó? Mikor utoljára voltam kint (május) még üresek voltak az épületek.

rizsimami

Rizsimami, valószínűleg mi sem érünk oda 10-re. A kávézó a játszótér után van, a félszget vége felé. Szerintem nevezzük ki a játszótér, kávézó környéket találkapontnak, akkor nem kell senkinek ott ácsorognia és várnia a többieket a bejáratnál.
Vendég

Sziazstok!

Köszi a hozzászólásokat a kengurukhoz (végül a chicco mellett döntöttem) és a zenéket is köszi!!

Most irigykedem a talik miatt...egyszer remélem nekünk is sikerül eljutnunk.

Nagyon szépek a babák!

levink múlthéten hátról hasra fordult. Csak lestünk az Apjával, no meg négykézlábazik a kiságyban...

Elkezdtem én is a homeót adni a gyerkőcnek, remélem hatásos lesz...

Julcsinak utólag is Boldog Szülinapot!

Szuszu nálunk is volt elzáródás sőt szűkület is,de magától "megygógyult". Pedig engem is ijesztgettek rendesen a tisztítással....remélem nálatok is rendeződik a dolog!
makadu

Zsófi (Apró) nálatok elmúlt a hasfájás a gripe waterral és a camomillával? Teljesen? Csak simán bírta a gripe watert a gyerkőc?
makadu

Szerintem is a játszótér felé kéne találkozni.

Rizsi, a számom: 06 30 518 88 99 hívjatok, mi kint leszünk legkésőbb 10-re. Tegnap leteszteltem, mennyi idő gyalog tőlünk. Aki esetleg szintén gyalogosan jön, nagyon vigyázzon, mert pont előtte nincs zebra így nehézkes az átkelés! Fogok is írni az önkormányzatnak, hogy ez mekkora felelőtlenség. Kicsapom a hisztit, hátha tesznek valamit. :D

KépKép
columbine

Na, nagy felindulásomba fel is hívtam őket, azt mondják folyamatban van aluljáró meg minden kialakítása, de még nincs kész. Szóval óvatosak legyetek!

KépKép
columbine

Sziasztok!

Nagyon édik a babák! :D
És milyen ügyes már Réka baba! Mióta tudja igy tartani magát?

Fül:
Néhány napja eléggé sok fülzsír van Virág fülében, ma reggelre a lepedőre is került. Letisztítom a külső részét de másnap ismét tiszta sárga és rászárad a fülére. Van ilyen másnak is? Ha megnyomom a fülét nem fáj neki, így remélem nem fülgyulladás.
A másik, hogy a fülei mögött van amolyan fehér lerakódás ami egy kissé büdös is. Azért nem értem, mert a füle mögött is megszoktuk mosni és olajjal is kenem, tehát nem kosz. Ez mitől lehet?

Kép
Kép
dia123

Nagyon falat a kis boxoló csajszi, meg Andris is!

Bende! Édesek a kis törpéd mosolyai. Nekem főleg az utolsó tetszik! Úgy néz ki, mint aki egy kicsit felöntött a garatra :lol:

Ági!
Én is elmentettem a számodat, vmikor érkezünk majd a talira. Kocsival hol tudok ott parkolni? Rég nem jártam arra, parkolni kb sose parkoltam, babakocsival meg méginkább nem közlekedtem arra.

Dia! Hát őszintén szólva nem tudom megmondani, mióta tartja magát. Már egy pár hete biztos. Fürcsizés előtti olajozásnál mindig hasra is fordítom, és ott tök elvan (pedig nem szeret hason lenni). RÉgebben csak könyökölt, most is persze az van, hogy ha így rakom le, hogy nyújtva van a keze, akkor tartja, persze kinyomni azért nem bírná magát. A fekvőtámaszokkal még várunk egy kicsit... :lol:
RÉkának kb 2-3 naponta törlöm ki a fülét, de nincs sok fülzsír. Nem tudom mi lehet az Virágnál. Talán kérdezz rá a dokinál...
A füle mögött nekünk is volt, hogy fehér,kicsit hámló csík volt. De rájöttem, hogy attól, hogy a vattával nem tudok teljesen a hajlat mélyére jutni. Azt szoktam, hogy fültisztító pálcával olajozom meg azt a hajlatot, és fürcsi után azzal törlöm szárazra. Az elég vékony, hogy teljesen kitörölje a hajlat legbelsejét is.

Már nem hiszem, hogy be tudok nézni (azért hátha). Nemsokára ébred RÉka, addig még pakolok, utána megyünk anyummal a kocsiért a szervízbe, aztán tovább pakolok, megint kaja, és indulunk Bp-re. Remélem jól bírja majd a kiscsaj az utat, mert kettesben még sose mentünk ilyen sokat. Ha alszik nincs gond, úgyhogy drukkoljatok!

panna1

Panna, van nagy parkoló, simán meg tudsz állni. De ha bármi van, hívj és megpróbálok segíteni.
Jó utat, küldöm az álommanókat Rékusnak :) vigyázzatok nagyon!

Dia, a fülecske ügy is egyedi, van akinek jobban termeli, van akinek nem. Ha nem fáj neki, nem valószínű, hogy gond lenne. De azért kérdezz rá a dokinál vagy a védőnőnél. Én is gyakran tisztítom neki, különben gyorsan lerakódik.

KépKép
columbine

ezt a képet ma csináltam, annyira szép tiszta a szeme, igazi őszinte gyermeki nézés. gondoltam nektek is megmutatom.

Kép

KépKép
columbine

"jó reggelt!"

egytől-egyig tündériek a babók! ;) a sok kis vasgyúrci! :D

Boni, melyik kengurut vettétek pontosan? én is gondolkodom... csak a megkötősöktől azért félek, mert nem biztos, hogy elég ügyesen meg tudom kötni, ha egyáltalán sikerül... :(

holnap akkor kik leszünk a kopaszin?

sophie27

ha valakinek nem sikerült letölteni a zenéket, akkor ki tudom írni mp3-ban cd-re!?

én ezeket mentettem el:
babazene 1-4
álomszép zenék
esti csendben
lovely sleepy baby

ha valakit érdekel, akkor még ma szóljon, mert reggel korán indulunk apával!

sophie27

Visszaolvasni még nem igazán tudtam...
Ági nagyon jó a kép és Lili is gyönyörű rajta.
Én is dobok fel mindjárt képet.
Voltunk ma neurológusnál, kiderült, hogy nincs eltörve a kulcscsontja Zsombinak és izomhuzódása sincs, mint ahogy eddig tippelték, viszont nagyon kötöttek az izmok a nyakában, ezért is tudja nagyon szépen és sokáig emelni a fejét. Dokinő mutatott tornát itthonra és el kell vinni valahova ahol szakszerűen foglalkoznak vele, mert különben a dokinő szerint csak rosszabb lesz. A kötöttség mellett féloldalas fejtartása is van. Adott 3 tippet, hogy válasszak közüle... majd kitaláljuk, hogy hova menjünk.

Két kérdésemre nem kaptam egy választ sem :(
Megpróbálom még egyszer: milyen melegítőpárnát használtok? hol lehet ilyet venni? Ismertek-e olyan homeopata orvost, akikt fel lehet hívni tanácsért? Vagy elmenni hozzá újszülötteel is?
Vendég

Itt van egy új lovag a csajok számára, csak sajnos fiatalabb, mint a legtöbb leányzó, így nem csoda, ha nem őt választjátok :D

Kép

Fürdés, imádja, alig várja minden este, itt egy kicsit elcsodálkozott valamin
Kép

Törülközünk
Kép

Nekünk is van pihenőszékünk
Kép
Vendég

Csenge, Zsombi kiköpött Zéti. Nagyon cuki. Látom ő is ökölbe szorítja a kezét fürdéskor, csakúgy, mint Andris. Nekem van egy jó kis tornasorom mondókákkal, amit egy olyan barátnőmtől kaptam, akinek a fiának ugyanaz volt a baja, mint Zsombinak. Ha gondolod átemailezem neked. Sajnos melegítőpárna ügyben nem tudok segíteni, mert mi nem használunk és homeos dokit sem ismerek. :(

Ha esetleg valaki hasonló cipőben járna, mint én, hogy nem jutnak eszébe dalok vagy mondókák, akkor nagyon ajánlom ezt az oldalt:
http://www.musicwebtown.com/ovoda/

szuszu

Sziasztok!

Újra egy csomó nagyon édes kép :) Ági, tényleg nagyon jól sikerült kép ez Liliről, és Bende mosolygós képeitől tényleg autómatikusan mosolyra húzza a száját aki látja :D
Úgy tűnik ez a fürdés minden babának bejön, formás lovag ez a SIR Zsombor :D

Csenge képzeld,egyik este azzal álmodtam, hogy valaki kérdezte a melegítő párnát, és én elfelejtettem válaszolni.... szóval mi nem használunk, de a DM-ban láttam olyan kispárnát, ami cseresznyemaggal van töltve, és mikróban lehet melegíteni, szerintem ez tökéletes lehet. A másik kérdésre én nem tudom a választ, azaz a mi gyerekorvosunk az, de kicsit messze van nektek Paks.

Kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Csenge! Én a melegítőpárnát az ElektroWord-ben vettem. Ez elektromos, bekapcsolom, beteszem a pocija alá, és egész jókat tud rajta aludni, ha épp nagyon fáj a hasa. Akkora, hogy még én is tudom a hasam melegíteni vele. 5 ezer ft körül volt. De kaptunk olyan zselét is, amit be tudtunk tenni forró vízbe, így átvette a meleget. Viszont ez igen hamar kihűlt :( Nem tudom mennyibe kerül. Azt hiszem hogy gyógyszertárban lehet kapni.

Ági! Köszi a számot, mindjárt felírom magamnak. Nem tudom, hogy hol fogunk kint szoptatni, de mi lehet, hogy kint azonnal szopival fogunk kezdeni. Hol 10-kor hol 11-kor eszünk. De mostanában két cicit kiszív, ami fél-fél óra. Szóval lehet, hogy a séta felét enni fogjuk :) Majd megyünk utánatok.

rizsimami

Szuszu! Szuper a link! :D Jókat nosztalgiáztam a zenéken! :)

rizsimami

Sziasztok!

Sophie
nekünk nagyon bevállt a www.babakozelben.hu ról rendeltem. de a www.liliputi.hu ról is lehet.nagyon egyszerű megkötni, ne félj tőle

meggymagpárna
nekünk ez is bevállt jó sokáig tartja a hőt és 3 percre teszem be a mikróba.a Mária bababoltban vettem, de a DMben is láttam

Nem tudom gondoltatok e rám, ahogy kértem,voltam dokinál és kiderült nem aranyerem van, hanem "szétrobbantotta a kemény széklet a végbelem 3 helyen is

:cry: kaptam rá ecsetelőt..remélem most már rendbejön...sok rostosat kell ennem..

babák gyönyörűek,

CSenge ugyanilyen a pihenőszékünk

:lol:
Vendég

Boni, ez rosszul hangzik, jobbulást Neked!!

Köszi mindenkinek a sok-sok köszöntést :-D Apától nagyon szép csokrot kaptam tegnap :-)

Az oltástól lett valakinek lázas a babája? Mi jövő szerdán megyünk, és egy ismerős mondta, hogy az ő kisfia 3-4 napig lázas volt tőle, de ez állítólag ritkán fordul elő...

yuyu79

Csenge, sajnos homeos dokit nem ismerek, meggymag párnát pedig dm-ben vettünk 800 Ft-ért...

amúgy ez a torna, ami a nyakacskára kell, ez árt azoknak a babáknak, akiknél nincs ilyen kötöttség? Beni is nagyon ügyin tartja a fejét, kicsit ferde is, de az ortopédián csak a csípőjét nézték meg, azzal nem volt gond. szóval, ha mondjuk tornáztatnám Benit, akkor abból baja lenne, vagy sem? és esetleg meg tudod majd mondani, hogy milyen tornát javasoltak?

köszönöm előre is! ;)

akkor holnap, szerintem én már kicsit hamarabb is ott leszek Benivel, mert férjem 9re megy dolgozni, és ő visz minket be!

akkor holnap találkozunk, remélem, hogy sokan leszünk!

Rizsi, én sem tudom, hogy mikor kell szoptatni, mert még mindig nincs rendszer a kis életünkben, de ez van! ;)

sophie27

Boni, jobbulást!!!! :(

sophie27

Köszi lányok,

de jó lesz Nektek holnap :cry: kár hogy messze van.. párom meg vidéken lesz, bkv-val meg enm mennék, mert most gyógyult meg drágám! Érezzétek jól magatokat és kérünk sok sok képet!
Vendég

sziasztok lányok!
minden nap olvaslak benneteket.
pihenöszék vételnél mi a fontos? szuszu esetleg?
a másik: a kislányom, mostanában elkezdett sírni.....kaja után teli a poci, eddig elnézegetett és most meg üvölt, persze kézben nyugi van.........megoldás esetleg?napközben rendi, eszik leteszem alszik.....de esti kaja után ez van.....nem a pocója.vmi ötlet?

Kép
winona

szerintetek zavarja a babát, ha alvás közben mózesből átrakom a hordozóba?mert h. autóba abba viszem... amúgy alszik tovább.....ki sem nyitja a szemét...de nem tom h. esetleg jobb lenne neki háborítatlanul a kiságyában aludni??mert ma is ráncigáltam ide oda......ő gyönyörűen aludt........vélemények??tapasztalat?

Kép
winona

Winona, pihenőszéknél nekem az volt a szempont, hogy sokáig használhassuk. Egy barátnőm mesélt a Fisher price pihenőszékről, mondjuk ők a 3in1-t vették, ami hinta is. Mi a 2in1 széket vettük meg, ami 18 kg-ig jó, mert később kisfotelnek használhatja a gyerek. A www.jatsszvelem.hu oldalról rendeltem meg és 11.500 Ft volt. Ez a cég adja a legolcsóbban a Fisher price cuccokat.
Mellékelem a képet róla, Andris nagyon szereti.
Kép

szuszu

szuszu:nagyon szépen köszi az infót!!!supi, meg is fogom rendelni.....
gyerekek asszem kezd kinyílni a lányom csipája......este üvöltött....és ahogy kézbe vettem, rajtam úgy bealudt h. super, már be is csempésztem az ágyába......mostanában nagyon igényel.....főleg este.....nem tudom mikortól lehet, vagy kell nevelni.....h. nem vesszük fel.....ehhez még kicsi szerintem......
nem?????

Kép
winona

Reggelt!

Szuszu kár hogy nem elöbb tetted fel ezt az oldalt, mert ezt a forgókát rendeltük ZSiginek, de 2000Ft-tal drágábban

ez a pihenőszék nagyon király..na mindegy mi ajándékba kaptuk, nekünk is fel lehet teljesen ültető pozicióba tenni de nem ilyen magas.de az etetőszéket lehet innen rendeljük meg

LÁnyok éjjel azt álmodtam, hogy Zsigmondom felült és kockákkal játszott! :shock: :shock:
Vendég

jó reggelt!

naív voltam azt hinni, hogy minden úgy lesz, ahogyan azt elterveztem... :(

az éjjel ismét katasztrófa volt, olyan vagyok már, mint egy holdkóros, gyerek sem különb! :(

a lényeg, hogy nem tudtunk apával elmenni, volánbusszal meg nem tudok bemenni, így a mai találkozót mi is kihagyjuk, legnagyobb bánatomra! :'(

remélem, hogy jövő héten már összejön a dolog...

sajnálom, hogy így alakult, de ugye anya tervez, baba végez, szóval így jártunk!

remélem, hogy csináltok fotókat és fel is teszitek!

jó szórakozást Nektek!!!

sophie27

íSophie sajnálom a rossz éjszakát, nem próbálosd ki azt a homeos bogyót amit belinkeltem tegnap? ismerősömnek is az segített
Vendég

Sziasztok!

Nagyon drukkoltam magunknak, de mi sem leszünk ma ott a talin.
Levente 2 napja rengeteget bukik, nem tudom, hogy ez mitől van, de mivel a lábát is húzogaja és kicsit étvágytalan, lehet hogy bekapott valamit a dokinál.
Így inkább nem adnánk tovább. + eléggé nyűgi is sajna.

Remélem rendeződik a dolog, mert ha nem akkor hétfőn irány a kórház, vagy még előbb, ha kiszárad. :cry: :cry: :cry:
Drukkoljatok!

Visszaolvasni nem volt sajna időm, de a képek nagyon édesek, azokat átfutottam.
NA ennyi időt engedélyezett az úr, mennem kell pátyolgatni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

aproo jobbulát Levinek!!! :(

sophie27

Aproo drukkolok, hogy rendbejöjjön LEvi
Vendég

Jobbulást Levikének!!

Jó talit, aki ott lesz, és várjuk a képeket :-D

Nálunk nincs semmi gond szerencsére, csak messze lakunk... De most éjjel szigorúan 3 óránként keltett a kisasszony, pedig már 2-3 hete átállt egy kelésre.

yuyu79

Sziasztok!

Majd tegyetek képeket a taliról, nagyon kíváncsi vagyok, Julcsival majd összehozzuk valahogy, hogy egyszer fel tudjunk menni. Julcsi, egyszer-egyszer nálunk is volt ilyen, de vissza állt szépen, szerintem csak front vagy ilyesmi okozza.

Boni: jobbulást neked, nem hangzik túl jól, de talán jobb mint az aranyér....

Wiona: mi most két és fél hónaposak vagyunk, és mi is felvesszük, ha igényli, ha nem, akkor pedig szépen játszik egyedül, nem szoktattuk, így alakult. Ahogy arra sem szoktattuk, hogy egyedül aludjon el, és már második hete cumival ügyesen elalszik egyedül. Én azt gondolom, hogy ezeket a dolgokat a babára kell bízni. Persze akiknek nem ennyire angyal a babájuk, azoknál teljesen más a helyzet.....

Remélem azért ilyen nagy a csend, mert szuperül érzitek magatokat a gáton, majd meséljetek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, tegnap nem voltunk levegőn, lehet hogy ez is volt a kelés oka, meg napközben elég sokat aludt tegnap, azért az se mindegy...

Én is nagyon várom az élménybeszámolókat :-D

yuyu79

Sziasztok:)

Megjöttünk a szuriról mi is, szegénykém nagyon sírt vagy 5 percig, de utána bealudt és jó hosszan, 4 órán keresztül szundizott...
eddig nyugodtnak, mosolygósnak tűnik, remélem nem fog belázasodni sem.

Betegeskedőknek jobbulást!

Várom én is az élménybeszámolót, képeket;) jövő héten már mi is megyünk;)

sniky

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?