Andus: GRATULA !!!!!!!!!! Végre akkor mindketten megkönnyebbülhettek!
Fogorvos: még én sem voltam, egyelőre én is a halogatós fázisban vagyok
LkVerus: ezek a közös képviselők tényleg nagyon durvák tudnak lenni. Nálunk a házban, amikor odaköltöztünk, volt egy, aki konkrétan meglopta a házat. Azt leváltottuk, most van egy, aki semmit nem csinál. Nehéz normálisat találni, a legjobb az lenne, ha a házban lenne valaki, aki rá is ér, és lelkes is, de hát hol találni ma ilyet ...
Amy: rossz lehet ez a depis állapot, próbáld felrázni magad, mert ez senkinek sem jó! Azt hiszem ez az egyetlen jó dolog abban, hogy még dolgozom, mert így nincs időm ilyeneken agyalni.
Gjéti: vigyázz magadra a kiránduláson! Akkor ezek szerint ott leszel tőlünk nem messze, mi kb. 10 perc sétára lakunk az állatkerttől.
Ez az óvoda - játszótér helyzet tényleg elég durvának látszik, hát majd meglátom, nálunk mi a helyzet ... Sok jóra azért nem számítok ezen a téren.
Mi ma megyünk a nőgyógyászhoz, remélem minden oké lesz. Megnézetjük vele Maszatkát, hogy még mindig fiúnak látszik-e, mert végülis nekünk még csak egyszer, a 18 hetes UH-n mondták, hogy fiú, és azért ez nem olyan meggyőző.
Egyébként a mocorgás most már nálam is állandósult, nagyon jópofa érzés.
Egy kérdés: szerintetek érdemes beadatni az influenza elleni védőoltást?
Szép napot mindenkinek, itt most nagyon jól süt a napocska!