A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szavaztam. :wink:

Kép
dittke

Vkata!
Hat nem en dontom el.Majd ok megverekszenek. Egyikuke lesz Dorika masikuke meg Adel! Nekem mindegy hogy osztoznak,lenyeg h 2 szep szemu csaj kerul a csaladba. :D :wink:

Kriszta!
Miert lennel rossz anya? En is ki szoktam borulni neha!
Nem konnyu egy gyerekkel(hat meg 2vel :shock: )
Nagyon sz.r erzes mikor mar nem tudsz vele mit kezdeni csak sir es sir es ilyenkor van hogy en is magara hagyom de aztan tudom h bizti baja van es lelkiismeret furdalasom lesz h nem segitek neki es ugy megszeretgetem es bocsanatot kerek.

csajok!
nagyon le vagyunk maradva megint! nem lesz ebbol mar semmi :cry:
Vendég

sziasztok!

Maverick apura szavaztam!

Timi!
Milyen szavazás?
Vendég

Megvan!!!
Rögtön ott is szavazok!

Muffin!

Eliotnak szépséges lett a pofija!
Nagyon aranyos, ahogy alszik.
Örülök, hogy végre holnap otthon lesztek már.

Többiek írták, hogy anya csak egy van. EZ ÍGY IGAZ. Ez a mi kiváltságunk, bár valóban néha nagyon fárasztó, viszont ez a legjobb dolog a világon!
Vendég

Rátok is szavaztam! :lol:

Na, mostmár lépek, mert nem leszek kész. :roll:

Jön a Lillus!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Timi!
En is szavaztam! Mar 17 :D

Muffin!
Eliot pofija tenyleg csodas! Olyan jo h minden ilyen szepen alakul :D

Koszi a szavikat:)
Vendég

mav: en is szavaztam, de tenyleg tul nagy most a kulonbseg:(
Vendég

Timi!
Már 18!

Mit lehet nyerni?
20150601134430

Maverick! Én is szavaztam és mostmár értem is, hogy miért második! :oops: Eddig én kb a 8-nak láttam, csak nem hetek szerint néztem! :oops:

Kép
szly27

Szavaztam én is..meg férjecske is...csak egy kicsit van Mav apa lemaradva.

Eliot! Így közelről még szebb. Evelin tényleg nagyon jó munkát végeztek. Már nem olyan nyűgös, ugye?
(Adél üzeni, hogy lányok ne is versengjetek, Eliot az enyém lesz :))

Véda, hát nem tudom, szerintem még mindig a tejallergia, a gastroenterológus szerint más nem lehet. ( bekaptam hétfőn két cikk étcsokit, de az annyira minimális mennyiség, remélem nem az volt...)
Ritka esetben előfordul, hogy a gyermek az édesanyja tejére allergiás...úgyhogy ha nem szűnik meg, lehet, hogy meg kell próbálnom csak tápot adni neki. Az nagyon gáz lenne, sokat küzdöttem hogy egyáltalán tejem legyen és Adél ráadásul kb. 2 nap alatt képes lenne leszokni a ciciről. Főleg ahogy most állunk. ( ma még nem volt hiszti: kop-kop-kop)

Kép
andkata

Szavaztam én is..meg férjecske is...csak egy kicsit van Mav apa lemaradva.

Eliot! Így közelről még szebb. Evelin tényleg nagyon jó munkát végeztek. Már nem olyan nyűgös, ugye?
(Adél üzeni, hogy lányok ne is versengjetek, Eliot az enyém lesz :))

Véda, hát nem tudom, szerintem még mindig a tejallergia, a gastroenterológus szerint más nem lehet. ( bekaptam hétfőn két cikk étcsokit, de az annyira minimális mennyiség, remélem nem az volt...)
Ritka esetben előfordul, hogy a gyermek az édesanyja tejére allergiás...úgyhogy ha nem szűnik meg, lehet, hogy meg kell próbálnom csak tápot adni neki. Az nagyon gáz lenne, sokat küzdöttem hogy egyáltalán tejem legyen és Adél ráadásul kb. 2 nap alatt képes lenne leszokni a ciciről. Főleg ahogy most állunk. ( ma még nem volt hiszti: kop-kop-kop)

Kép
andkata

Régebben én is neveztem Rolit a babamamatudakozón is, meg a bastianon is, de sajna sosem nyertünk semmit! :cry:

Kép
szly27

Maverick! Szavaztam. 3-al van lemaradva.

Kép
dittke

Én is szavaztam még reggel!
Valahonnan kéne még egy pár szavazatot szerezni!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
Becsülettel végigolvastam mindent...nekünk még mindig vendégeink vannak, ezért vagyok keveset!

Muffin!
Nagyon szép lett a fiacskátok, és ez még csak a kezdet ;). Továbbra is kitartást!

kriszta!
Attól nem vagy rossz anya.... ilyenkor kéne egy fél órás kikapcsolódás neked...csak egyedül.... hogy valaki vigyázna addig Leventére, és elmennél vagy kozmetikushoz, vagy fodrászhoz, vagy vásárolgatni, vagy csak szimplán sétálni! nem megoldható? Anyukád nem tud besegíteni? Sajna többször lesz még ilyen "mélypont" de attól nem vagy rossz anya...szerintem mindenkinél előjön, csak mindenkinél más formában.

d.dodó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:15-kor.
20150601134430

Dodó, Anyu csak hétvégén tud segíteni, mert még igen aktív kereső.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Mav! No, bevetettem mindent, de a freemail nem enged be. Na majd később! Már csak 1 kell, de ha sikerül, azt megadom. Többet nem tudok!

Az én kis tüneményem is elkelt. Itt nem kellett egy fickónak sem, (pedig tartogattam magunkat), hát a párom kisfia lecsapott rá! Vagyis a szülők csaptam le rá! :lol: :lol:

Megyek, mert fel is ébredt!

sz.andi

Ja, Timi! Rátok meg folyamatosan megy a szavazat! 8)

sz.andi

Hali!

Van kb 10 mp-em írni :twisted:

Kriszta - dehogy vagy rossz anya!!! Muszáj néha otthagyni őket, mi is csak emberből vagyunk! Az meg hogy épp akkor hányt egy nagyot, csak szerencsétlen véletlen! Akkor is megtörtént volna ha ott vagy! :wink: Ha én nem hagynám néha ott Bugrit egyedül pityogni (visítani... :twisted: ) akkor még pisilni sem jutnék el (mert ő ugyebár aludni sem szokott viszont egyedül lenni sem szeret.)

Timi - én simán vinném magammal anyóst is sétálni. Senki miatt nem vagyok hajlandó megfosztani a gyerekemet a napi sétájától! Na meg magamat egy kis csendtől! 8) :lol: Ha jön hozzánk látogató, akkor szépen jön velünk sétálni, legyen az rokon vagy barát/nő! Nem egyszer előfordult már! :wink:

Vkata - írtam neked privit :)

Szly - nekünk is volt véres kaki, ahogy Véda is írta :wink: 1x. Én a sok narilére gyanakodtam, de bármilyen rostos dolog túlfogyasztása esetén előfordulhat. Más tippem nincs. Nekünk Normaflore-t ajánlott rá a dr, napi 2x fél ampullát tejben elkeverve. Az már más kérdés hogy nekünk az nem jött be mert bukott tőle a drágám, de azért próbáljátok ki!
Vendég

szerintem attol ha sir a baba nem rossz az anya. nekem is volt mar hogybogve hivtam fl a ferjem, hogy azonnal jojjon haza mert megorulok- akkor 4 oran at megallas nelkul bogott Anna, kezben is cicin is...igaz akkor meg kicsi volt, azota ilyen nem volt. Az meg hogy az ember 2egyedul" van, hat ezzel jar az anyasag. A ferjnek ha munkahelye van, akkor a no a gyerekkel otthon marad,.. De en ezt nem erzem bezartsagnak, hanem szabadsagnak,mert osszecuccolok es megyek ha akarok. Es minel nagyobb lesz a babo annal inkabb igy lesz, annal tobbszor tobb helyre lehet vele menni.
Ok vannak korlatok, foleg bkv miatt nekem, de nem erzem magam maganyosnak. Pedig se kozel se tavl egy babas ismeros. nem mondom neha azt erzem semmi ertelme nem volt a napomnak- es en ezt az erzest utlaom- es tuti telen meg nehezebb lesz, de aztan egy egy mosoly gogicseles eszembe juttaja, hogy ezert elek, nem pedig a tiszta ablakokert, 3 fogasos ebedekert, uj ruhaert......
bar tenyleg szemelyiseg fuggo is . en mar evekkel ezelott lealltam a porgesemmel,es igen boldog tudok lenni a ferjemmel es most mar a gyerekemmel. 5 evvel ezelott belzakkantma volna ha eltelik ugy nap hogy nem megyek valamerre, dumalok valakivel.....most mar lenyugodtam, jo ez a kis seta, olvasgatas, enekles, netezes...ha kezdneek befasulni majd felrazom magam:)
Vendég

Szavaztam Apukára:egyenlő az állás :D

Kép
Kép
Kép
kike

a legnagyobb hirt nem mondtam
tegnap este nem visitott Anna a viben, sot a kezdeti siras utan tok csondben volt:)
ennek oromere pezsgot bontottunk :D :shock: :lol: :oops: :roll:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:14-kor.
20150601134430

Viki: koszke!
most pl megyek ki napozni- eljen a topp haziasszony :lol: :P
Ugyis mindjart ebred a lanykam
Vendég

mav én is szavaztam reggel

timi akkor hajrá oda is szavaztam
ha 20 percenként lehet akkor hajrá
rajtam ne muljon szavazok akkor sokszor................

Képimg][/url]
Kép
ronix

mav: mozgositottam apat a szavazassal
naluk a cegben van ilyen koremail, ha csak 2en megcsinaljak is mar jok vagyunk!
Vendég

Tiomi! Mikor ér véget a szavazás?

sz.andi

Ja és köszönjük a szülinapi jókívánságokat és a Cévitaminos segítséget mindenkinek!

Viki - szerencsére nem lázasodott be Nonó. :)
Vendég

Maverick - Apa újra vezet, én voltam a 192. :D
Vendég

[quote="sz.andi"]
írta:
sz.andi
Az én kis tüneményem is elkelt. Itt nem kellett egy fickónak sem, (pedig tartogattam magunkat), hát a párom kisfia lecsapott rá! Vagyis a szülők csaptam le rá! :lol: :lol:

Ez hülye! Mármint én...Nem a párom kisfia, hanem a kolegájának a kisfia, pontosabban a szülei...na mindegy. :lol:

sz.andi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:14-kor.
20150601134430

Andi' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Patti!
Hogy vagytok? Zsoli bébi?
20150601134430

Viki - tökjó ez a katica! :D Lackó szunyál?

Meg Szly és Babuli váltakozó képei is!! Én is fogok majd ilyet csinálni ha Nóri már óvodás lesz és lesz egy kis időm! :twisted: :
Vendég

mav!
szavaztam. 1-el van lemaradva apa :(

Kép

Kép
timi1982

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:13-kor.
20150601134430

sz.andi, az én lányom sem kell senkinek itt :( ez van :(
magdolnam

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:12-kor.
20150601134430

Magdi:Anna sem kell.sebaj majd szerez maganak
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:12-kor.
20150601134430

:shock:
magdolnam

....
20150601134430

Kép
magdolnam

áh, én nem vettem én sehogy. Nekem tök mindegy, amúgy is elég szar a kedvem, meg egész nap bőgnék
magdolnam

Murphy törvényei gyerekbetegségekre

http://velvet.hu/poronty/2008/10/10/mur ... tegsegekre
20150601134430

Kép

elszundítva
magdolnam

Na jo legkozelebb 3as ikreket szulok es visszuk az osszes csajt innen.8) :D

Timi!
kaptal egy 40-et is:)
Vendég

:shock:
magdolnam

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:11-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?