A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

nem baj Magdi, Anyjuk, majd a csajaink együtt elmennek fickózni és valami jóképű pénzes ürgét összeszednek!

Mi a baj Magdi??

sz.andi

hat mia z ikrekre strtolunk...de tudom szivuk mar mase.
ez van, Annat egy nagyob lovag akarja maganak, illetve az apja foglalozta le. de asszem en nem adom majd nagyon konnyen. A minimum a lakas:) meg egy jo allas. akkor allunk szoba az udvarloval :P
Vendég

bogarkam tul van az ebeden. Hat rohadtul nincs tejem, ha o ket cici kiszivasa utan benyomott 120 tapot :cry: :twisted: :evil: szoval a homeo sem jon be:~(
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:09-kor.
20150601134430

A mi kinézett pasink Zsoltika volt. Ja meg prof. Domi.

sz.andi

Ja, igazad van Andi! :D

Hát elég sok minden nyomja a szívem..... Itthoni dolgok, otthoni dolgok,meg rokoni dolgok, meg kórházi dolgok ja és nem utolsó sorban pénzügyi dolgok. (itt kapásból kikéne csengetni 12millának a 8%át....)
magdolnam

Magdi! Jázmin sem olyan kapós, pedig van róla kép! De majd fog magának fickót! Ki is idősebb nála?? Talán senki? Most nem jut eszembe senki4 Szabi is fiatalabb, az ikrek is, megvan! Áron idősebb! Na akkor mi harcba szállunk Áron babáért!

Liza nagyon szép és sokat változott! :lol:

Kép
szly27

Kép nyamm, edeskomytea

Kép opsz, mellecsuszott

Kép ez a zumi mokas allat
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:07-kor.
20150601134430

Lizának mondjuk már a pocakban volt udvarlója. Olyan édesek voltak. A kórházban találkoztak és amikor Niki -kórháztárs 1 hónapon keresztül,Dominik anyja- volt ctg, Lizus annyira hevesen reagált rá! Ja és persze fordítva is gaz volt. Már hivatalosak vagyunk hozzájuk látogatóba. A kisherceg látni óhajtja leendő hitvesét :lol: Csak nagyon messze laknak
magdolnam

Hoppá!Áronról megfeledkeztem! Ő is..Mindegy, úgysem innen szerezünk.

Magdi! Nekiállok kutatni pasi után, ha valami jó pénzes jön, szólok!! :lol: :lol:

sz.andi

ezek most keszultek az ebredes utan az erkelyen
Vendég

Ok! Viki! Akkor egy párbaj Áronnal is! :lol: GYőzzön a jobb! LAckó már ki lesz akadva a sok párbajtól, vagy megedződik és legyőz mindenkit! :lol:

Kép
szly27

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:07-kor.
20150601134430

Anyjuk nagyon édi Anna! Szereti a Tommi typpit? Lehet nem így kell írni?! :oops:

Kép
szly27

Viki! :D

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:06-kor.
20150601134430

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ok Andi!

De szép babóca!

Viki írtam

[quote]E írta:gy párbajjal több vagy kevesebb nem számít. Mi gyúrunk vazze....
:lol: :lol: :lol:
magdolnam

hoppa hoppa, hasrol hatra atfordult a kistunderlany:)
igaz gondolom veletlen tortent, de akkor is!
Vendég

-m
magdolnam

Roli most feküdt le. Mostanában ebédelünk és közli az utolsó lenyelt falat után, hogy alszik. De így mondja: " alszik" . Akkor nincs párdon, menni kell lefektetni. Nem sok gyerek alszik ilyen könnyen.

Még a jövő héten tp-en van, aztán felmond és talán lesz egy másik munkahely, persze kevesebb pénzért. :cry:

Kép
szly27

Andi!
Miért csak volt Zsolti???!!! :oops: :cry:
Mi még nem csajozunk, de ami késik, nem múlik!
Előbb megtanulunk ALUDNI! és aztán jöhet a csajozás!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

bocsi hogy így eltűntem a napokban, de vagy netem nem volt vagy épp takarítottam, főztem
ma is még megy a nagyüzem a konyhában, estére várom családomat Erdélyből, ugyanis holnap lesz nekünk is keresztelőnk :lol:
majd hozok képeket
most nincs időm visszaolvasni, csak egy kicsit visszalapoztam Evelinék miatt

Muffin!
agy-nagy gratula Eliotnak a műtéthez! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
millió gyógypuszi neki!
Szuper kispasi lett!!!

jelentkezhetünk még a listájára vagy betelt?
:wink:

remélhetőleg hétfőn már tudok jönni
addig is puszi minden babánakés anyucinak :P
legyetek jók

Kép
kimma

Kép

Kép
Kép
patr

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:05-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:18-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:18-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:05-kor.
20150601134430

....
20150601134430

Viki!
Igen,spontan jottek az ikrek! De volt meg jo par csaj a korhazban akiknek szinten. Nem tudom mi ez a sok iker mostansag. En ismeglepodtem h mindenkinek spontan volt. A szomszed csajnak is 2 spontan fia van 1hoval fiatalabbak nalunk :D

Csajoknak meg!
ugyis mindig a no valaszt. Nem sirankozni,valogatni :wink:

Apa azt mondta majd o megtanitja oket csajozni. Attol felek en...szegeny csajok :lol:
A multkor epp Annat nezte ki nekik amugy:)

Anna baba kit valasztasz?
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:04-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 12:04-kor.
20150601134430

Én Döbröginek szoktam hívni! :lol:

Anyjuk, Anna nagyon édes, jól látom, hogy fogja a cumisüveget? :shock:

Kép
Kép
patr

Jaj most olvastam csak vissza. Eliotot megműtötték! És milyen szép munkát végeztek! Evelin, kitartás már csak 1 nap és hazajöttök!!!!

Igen, igaz valóban!!! Mindig a hölgyeké a választás!

Milyen szép a "Buddha-baba"
magdolnam

Viki! Elolvastam Murphyt a gyerekbetegségekre! :lol: :lol: :lol:
Nagyon találó, de egy kimaradt! Az én gyerekem (Zsuzska) mindig péntek délután lett beteg!

Kép
Kép
patr

Kép
Ezért a képért tuti kapok, ha nagyobb lesz! Sajna én nem tudok 18-as karikát csinálni!

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.10 18:19-kor.
Vendég

Mav apu 4 szavazattal le van maradva! Húzzunk bele!

Kép
Kép
patr

mav!

mi van ott nálatk a környéken hogy spontán jön össze a többes szám?? :shock:

egyik bnőm gombásoknál dolgozik. őt ugy vették fel oda,hogy közölték vele hogy amig itt dolgozik egy pár évig ne tervezzen gyereket mert olyan vegyszereket használnak ami nem tesz jót... vagy nem jön össze vagy többek lesznek...
nah jol elkalandoztam... gondolom nálatok nem igy áll a helyzet. csak most eszembe jutott :oops:

Kép

Kép
timi1982

Kata, nem tart sokáig kanállal?
Zsolti nem hajlandó enni cumisüvegből, neki csak a cici a jó! Úgyhogy egy darabig nem mehetek sehová nélküle!

Kép
Kép
patr

Zsolti mint egy torok basa tronol a kadjaben:) tunderi

hat Mav. mi az ikrek kozul barmelyikukert ringbe szalunk, de Zsolti is az elsok kozt all:)
Vendég

patr: fogja o neha ez a tommy ez konnyu ezt el is birja, augy a kis kezecskei mindig rajta vannak nehog valaki elvigye:)
Vendég

Halihó!

Amióta Oti oviba jár a héten, Nati nem bír magával, egyedüli megoldás a sétaméta lenne, de hát nem lehetek egész nap nyargaló remete... többórás nyűglődés után már letettem és hagytam üvölteni, és lám, ez használt, kb. 5 perc után bealudt. Csak az az öt perc kb. 10 órának tűnt... :roll: és ki tudja, meddig szunyókál ilyen nyugiban ez a kis macilány... :?

Muffin - Eliot nagyon csini! És örülök az izomgyűrűnek is! Remélem, már nem fáj neki annyira!

Mav - én is szavazok rendületlenül!

Párbaj-téma: sztem bárki bárkit válasszon is, az anyóstársak biztosan jól járnak egymással :wink:
És újra visszaáll a régi családmodell: a szülők választanak a gyerekük helyett :D hmmm, mennyi kesergő szerelmes novella és vers fog ebből születni :D :lol:

MERIVA MÉG SEHOL!!!!!
Németo-ban cs.sztek el egy papírt, ahol rossz alváz- v motorszámot írtak fel, emiatt nem adják oda a rendszámot :evil:
csak jövő hétre tudják kijavítani... már kezdem azt gondolni, hogy a gazdasági helyzet miatt szőröznek velünk, hogy akkor kössük meg a hitelszerződést, amikor már a legalsó béka s.gge alatt lesz a forint...

A 23-i hétvégén terveznénk egy ausztriai kiruccanást, amolyan hegyekben sétálós fajtát. Van ötletetek, hol lehet barátságos, alpesi jellegű, pénztárcakímélő szállást találni? Köszi!

Kép
Kép
bondi

Na jó, feladom! Ennyi szép csajszival nem tudunk versenyezni! Nem megy úgy a karate, ahogy gondoltam. Az éjszakákat inkább alvással tölti! :lol: (ez nem olyan nagy baj) Így a gyakorlás elmarad! :lol: :lol:

sz.andi

Hat Timi jo kerdes! Talan tul ugyes pasik?? :D :D :D
Nalunk van apanak ikertesoja amugy.
Szavaztam megint! Kozben neztem mennyi Bence van:)

Patr!
Zsoltikat Bence kivalasztotta havernak! Az elobb meglatta a kepet es nagyot mosolygott.:)

Es ha az o nyelven beszelek hozza(gágágügüzök),akkorakat sikit hogy megsuketulok.
Meg odaadtam neki a cumijat erre kitepte a szajabol es szo szerint hozzam vagta.Kar h nem volt levideozva
:D :shock:
Vendég

timi a linket mégegyszer ahol rátok lehet szavazni

kata ment a pü

Képimg][/url]
Kép
ronix

nyugi magdi
nekem napok ota hülye napjaim vannak
tele a t.........m mindennel legszivesebben kimennék a világbol.................

Képimg][/url]
Kép
ronix

és még laptetö is :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
nem ért oda a csomag?

Kép
Kép
patr

Bondi, azt nem tudom, hogy mennyire pénztárca kímélő...de V(W)öllersdorf nagyon jóóóóóóóó hely -kirándulás szempontjából
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?