A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:26-kor.
pironya

muti :lol:

én is kinéztem már szindinek a dohányzóasztalt két puff-al..ezt kérte.márha befér még a kupitól :lol: :lol: :lol:

dávidnak a holdkom

szilvi még nem tudja

férjemnek természetesen semmi..és nekem se :lol:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:26-kor.
pironya

Piri ez tényleg nagyon szuper ajándék! :D

én még csak apa szülinapi ajándékát szereztem be 1-2 plussz cuccal. novemberben lesz a szülinap. ti szoktatok a bookline-nál könyvet rendelni? most van jópár könyv, a vincze és a kossuth kiadótól amire 50% kedvezmény jár. rendelek is 3-at, az egyik a presserről (apa bírja), a másik egy régészeti világatlasz, a harmadik pedig egy kertészeti enciklopédia. összesen majdnem 16 000 lenne de most így csak 8000. ha karácsonyra valakinek könyvet szeretnétek akkor megéri böngészni. ;)

mia_snow

Pironya!!!Ez nagyon jó ajándék!!!!Nekem szerényebbet kért....csak 1 pengetőt...... :shock: a drága telefon mellé :lol: 8)
Vendég

Pironya: mi is hordozóval megyünk vásárolni (de én már 3-4 hetesen is vittem :oops: :oops: :oops: )
Mi mindig megvárjuk apát a nagy bevásárlással, egyedül ha babakocsizunk csak a piacra megyek meg ilyen helyekre....

Márti jó a kép Kristófról!!!!
bszilvi25

Hello!

Tegnap megkaptuk a 3. oltást + pnemuot. Szegény úgy sírt. Szerencsére csak nagyon enyhe hőemelkedése lett meg elég nyügi azóta is.

A mai jógát asszem kihagyjuk.

Dorina is 3* kel éjszakánként. Kezdem megszokni. De jó lenne egybe legalább 4 órát aludni néha. :roll:

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Mia Milánját leszámítva mindenkinek felkel a babája éjjel???
Merci simán végig alussza az éjszakákat!! Vagy ez már nem tart sokáig?? nemáááááááááááááá
bszilvi25

Szilvi, elég sokat próbáltam utánaolvasni a dolognak. arra jutottam, hogy ha egyszer már átaludta az éjszakát, majd ismét elkezd ébredni, annak 3 oka lehet.

- megnőtt a kaja-igénye,
- nem fárad el eléggé nappal, tehát kicsit át kell variálni a napirendet, főleg a késő-délutáni órákban fárasztani,
- jön a foga, de ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni. homeopátiás bogyót ajánlanak sokan, chammomilla ch15, nappal óránként 1 golyócska vízben oldva, éjszakára pedig 5 golyócska vízben oldva. van akinek használ, van akinek nem.

szóval nálunk is kelt Milán 1 éjjel, úgyhogy most extra-fárasztás van délután és többet adok neki enni. igaz én nem tejcsivel pótolom a + mennyiséget de ezt tudjátok, aki csak szoptat annál szerintem egy gyakoribb szoptatást meg lehet próbálni. Szilvi, meg aki még igény szerint szoptat, tegyétek mellre mondjuk 2 óránként, akkor is ha nem jelzi hogy éhes, így szerintem megelőzhető a "baj".

úgy néz ki hogy nálunk bejött mert tegnap este már 3/4 8kor kidőlt, és reggel fél8ig aludt, majd utána fél9től 10ig ismét... :D

mia_snow

Szilvi: szerintem visszafogod sírni még ezt az időt :wink: Ha tudnád, hogy mi vár még Rád, akkor az a gondolat, hogy felébred het Mercike éjjel, hát eltörpűl majd a mindennapos "gondok" mellett :wink:
bluebox

Kép

Kata&Milán

oszman777

Én már teljesen hozzászoktam, hogy nem alszom át az éjszakát február óta, és hogy napközben is csak 3-4x fél órákat alszik Kristóf :wink: Megpróbáltam alkalmazkodni hozzá, ha tehetem mellébújok. Persze, ha kész van az otthoni teendőim. főzés, bevásárlás, takarítás (ez nem mindennap :wink: ), aztán hazajön a nagyobbik kicsifiam lelki fél, 1 óra, aztán jön apa, beszélgetés....... szóval a napom ki van táblázva. Ja és persze vannak közte séták is :wink:
bluebox

szia Kata :wink:
bluebox

[quote]V írta:agy ez már nem tart sokáig?? nemáááááááááááááá

Jó neked Szilvi és reméljük így is marad!cserélhetnénk!de mint ahogy blue is írta....sajna "kis gyerek kis gond,nagy(obb) gyerek nagy(obb) gond....Leszel Te még nem kipihent anyuka,mert éjjel nem alszol....csak akkor lehet,hogy Mercike már 16 éves lesz és kimarad éjszakára... :wink: 8)
Vendég

Fúúúúúúú!!!Ez nagyon sz@r hozzászólás lett,de most nincs ihletem.... :oops: :roll:
Vendég

Ez sem rossz Csiri :wink: Igen, én már duplán nem alszom :wink: Már van hogy kimarad éjszaka egy buli miatt :wink: Vagy amikor későn jön haza :wink: Hát, akkor tényleg eltörpűl az éjszakai műszak problémám :wink:
bluebox

szia Márti! Sziasztok.

Kata&Milán

oszman777

hűűű én már előre rettegek az ilyen éjszakai kimaradozástól. meg majd ha kocsit vagy motort vezet... jááááááj.. pedig szándékaim szerint következetes, de laza anyuka leszek. hát majd meglátjuk. :DDD

na hoztam pár képet ;)
ez a mostaniak közül az egyik kedvenc:
Kép

a kis önálló :D
Kép

tegnap rákattant a barátnőm 1 éves kislánya... de Milán meg gyakorolta a "csajokatbosszantó-flegmanézés"-t :D
Kép

mia_snow

sziasztok!
az átmulatott éjszakáktól én is féltem majd a kölköket..főleg amilyen szemét világ van..
de amíg ilyen pasi,és buli gondok nincsenek én azt mondom
KIS GYEREK NAGY GOND ÉS MINNÉL NAGYOBB ANNÁL KEVESEBB A GOND..

dávid is átalussza az éjszakát(vagyis most elszóltam magam)

nappal is alszik álltalában délelött 4 órát és délután,közben álltalában vihog..rengeteget nevet a védőnő azt mondta a legéletvidámabb gyerek a körzetében,doktornő is így látja..

eni továbbra is fekve feszengve :x na az már nem olyan happy :twisted:
Vendég

jóóó képek!!
mia:ez kocsiba való kisbabakocsi?
Vendég

köszi a dícséretet

ez a mi rendes babakocsink. ez a váza = sportrész ha ráhúzom a sporthuzatot. esernyőre csukható. erre lehet rápattintani a hordozót és is a mózest is. 2002-es chicco, manapság "chiccho travel system" elnevezéssel fut...

mia_snow

mia! nagyon édi Milán,nagyon helyes fiu. :D
Bari! Olvastam veletek meg mi van. Basszus,te mindig meg járod.Mármint hogy betegek vagytok.
De az evééééssssssssss,na jo hadjuk. Nálunk a tápszerrel vannak a gondok.
:cry: :wink:
csiri! GYÖNYÖRŰEK A GYERMEKEID!!! büszke lehetsz rájuk.

Kata&Milán

oszman777

3 órája alszik Milán.
A tápszert oloy annyira megutálta,hogy ha meglátja az üveget a kezembe,már tiltakozik.
Ha,keserű,cukroztam. Már nem kell neki,most irattam fel milupa milumil 1-et,jo ize van. Nem kell az sem neki.
Reggel tejpép,
aztán gyümi,alma,őszi,baba piskotával,Ezzel várom most. :lol: :D :lol: :D :lol: :D
Aztán sütőtök,répával,és estére ismét tejpép.
Nem tudok vele mit csinálni nem eszi a tápszert. :twisted: :twisted:
Sütőtököt én sütöttem,kis müanyag pohárkákba lefagyasztottam.
Jó édes,fini nagyon.
Bari! ti mit esztek?

Járt már valaki igy mint mi??????????????? :roll: :roll: :roll:

Kata&Milán

oszman777

Oszman: köszi a dícséretet. :)

nálunk Milán most a délutáni cicizést hanyagolja. tudja jól hogy utána van valami finomság, na most alapból a b-menüt választja. oké ez most még csak 1 kaja megtagadása, de akkor is... másik tápszert lehet venni vagy ízesíteni, de én mit csináljak a tejemmel? lehet innom kéne valami koktélt, hátha az bejön a gyereknek. :lol:

mondjuk vörösbort szoktam. :oops:

mia_snow

kata dávid nagy undorral feszengéssel 4x tápol ,de érzem,hogy egyre nagyobb undorral egyre kevesebbet..szóval tejpép,őszi alma,répa konzerv mindíg van és azt eszi ha kevés a táp vagy esetleg eggyáltalán nem megy...
alma őszit én is babapiskótával adom...
ez van nem tudok mit csinálni

mia:látod hiába a tápszer váltás akkor sem kell,szóval nem az anyatejjel van baja milánnak csak rájött a B menű tényleg jobb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
okaosak ezek a kisfickók..3 hónap és a pizzaszeletért fognak tátogni :lol: :lol:
Vendég

milán most kelt.
biztosan nagyon éhes.
biztos ami biztos elkészitettem 60ml tápszert,azzal kezdünk.
itt az ölembe,ha tudnáááááááá :roll: :roll: :roll: :roll:

Kata&Milán

oszman777

Kép

60ml lement,aztán gyorsan még 30-at csináltam,az is lement.
mindjárt zigány kerekezek egyett.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:27-kor.
pironya

Helló csajok!

Mia:Milán nagyon tündéri kispasi!

Kíváncsi leszek,hogy nálunk véletlen volt vagy esetleg beáll az éjszaka átalvása?!
Jó lenne,bár ezzel az egyszeri keléssel elvoltam.

Piri:de kár,hogy nem engedte magát fotózni a kisasszony!Messze van a buli,te mész érte?

Kép
melike

Azon gondolkodom,hogy az én fiam ilyen ügyi vagy még nem kapott elég finomságot,mert ő simán benyomja a tápszert.(200ml.)

Kép
melike

Mia: nagyon jók a képek!!!! Mindnek megvan a varázsa, amiért jó!!!! (legalábbis nálam)
bszilvi25

Piri... jajj ne is mondd, gólyabál, szalagavató, az élet legfontosabb eseményei voltak amire hetekig készültünk :D

a dícséreteket megint csak köszi.

a fiam ma akkorákat alszik... tízóraira és ebédre fél órával később kelt... most 4kor lett volna uzsi, már itt áll bekészítve az alma-répa-krumpli, ez a gyerek meg még mindig alszik.

mia_snow

na ez is megvan...kitakarítottam a teknősöket amiket MAGAMNAK VETTEM.. nem szilvinek :x :o
Vendég

Ügyi vagy Bari!

TÖBBIEK?

Mia Milán mikor ébredt?

Kép
melike

3/4 5-kor. :D
azóta nem aludt, most pancsiznak a fiúk a nagykádban. :wink:

mi ez a nagy csend. azé sötétedés után ENNYIRE már nincs jó idő hogy kint legyetek... :D

apa hamburgert csinált vacsira és meg tudtam állni, nem kértem! 8)

mia_snow

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:27-kor.
pironya

Sziasztok!

Márti, nagyon édi Kristóf, amint palacsintázni készül :) :) :)
Milán meg azzal a sármos pofijával :) Nagyon szép!
Mia, mik azok a növények abban a sok cserépben?
Pironya, bár már lezártad a kérdésre válaszolhatóságot, azért elmondom, Bonit mi vagy kenguruban, vagy babakocsiban szoktuk vinni bevásárolni. A babakocsival annyi a gáz, hogy sok helyet elvesz a csomagtartóban.
Boni meggyógyult, ma már nem is volt taknyos :) És olyan sokat aludtunk éjjel :) 5-kor kelt először, utána meg 8-ig aludt. :) Azért remélem ennél csak többet alszunk, rámférne már!
Holnap megyünk Dombóvárra párom szüleihez vasárnap jövünk haza. Addig írjatok sokat és jókat :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stella40 2008.10.10 21:18-kor.

Kép

Kép
[/url]
stella40

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:44-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:45-kor.
hékás

Hékás!
Zoé is nagyon sokszor van fent éjszakánként!és azt bírom a legjobban,hogy amikor hajnalba átlibegek hozzá lazán a rácsrarakva a lábát nyöszörög és amikor észrevesz,elmosolyogja magát....ezt eljátsza reggel fél 7ig,amikor elkezd éledni a család többi része is,így már én sem alszok vissza...Ö viszont bealszik és fél 10kor kel!!!!Kis huncutkám.... 8) :roll:
Vendég

Jó éjt és jó hétvégét mindenkinek!
Tölem-nektek!
Kép
Vendég

Még mielött azt hinnétek bekattantam,hogy éjjel is a babaneten ülök....elmondom,hogy emberem úgy horkol,hogy még a képernyő is rezonál... :evil: NEM BÍROK ALUDNI!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:45-kor.
hékás

jó reggelt!

Csiri,ez tényleg jó!Köszi.
Mi ma is átaludtuk az éjszakát!1/4 7kor kelt,aztán evés után mellettem még fél 8ig aludt. :lol:
Kipihent vagyok. :wink:

Kép
melike

csiri ez nagyon jó thank you :lol: :lol:
ennyi baba :roll:
Vendég

sziasztok!!!!!

Mit főzzek ma??????????????????????????
Ki mit főz??????????????????,
Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hel meeeeeeeeeeeeeeeeee
bluebox

Csiri: nagyon éééééééééééédes a kiscsajszi:)
Ma elneveztem az enyémet "hisztis qvának" :wink: (halvány lila rugiban van)
bluebox

[quote="hékás"]M írta:hékásár nagyon kéne aludnom egyet. Egy hete éjszakánként sokszor felkel Marci. Az előző éjjel hétszer (!!!!) kellett kimennem hozzá. Szerintem meghibbant :? Ja, és evett 11.kor, 4-kor, meg 7-kor :?

Nálunk is dilis volt Kitti. Csütörtök éjjel. Azaz este kb. 5x kelt fel 11-ig, és utána hajnalban 3 után is 3x, aztán aludt 7-ig. Biztos volt valami front! :evil: :twisted:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Milán nagyon édes baba.

Csiri: ez nagyon jó!!!!

Bari: azért nálam van kiírva a topic honlap, mert Brigihez már nem fért ki!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi: BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép