A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

nem pati nem kaptam semmit :?

de mond hová és mennyit utaljak
ne a te pénzed álljon benne

Képimg][/url]
Kép
ronix

mindjá enni fogunk,
ráadásul az oepesek meg az államkincsárnál is szivatnak :twisted: :twisted: :twisted:

ugy látszik panasznap van.........
mármint nálam

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vendég

http://www.babamamatudakozo.hu/disneyon ... kat=p#vtop

szűrés: csak fiuk és ott lesz az első oldalon bence :D

Kép

Kép
timi1982

Liza már bébiételt is eszik meg tejpépet, olyan cuki!!! Annyit nevetünk rajta! Mint egy malacka, evés végére úgy néz ki és baromira ízlik neki, majd lenyeli a kanalat!!! És -eddig azt hittük, csak véletlen, de nem!!!- ha kifolyik a szájából, akkor fogja a pelusát és letörli :!: :shock: :lol:

Mi a baj, miért szivatnak az államkincstárba?
magdolnam

Az en linkemnel a masodik.:)

Csajok!
nekem is kell mintas pelus. azt hol veszitek?
Vendég

Jaj, hát tényleg nem a fiú választ!
Amúgy meg mi mint itt a legkisebb ugrifüles, nem is tudunk választani a sok idősebb nő között! :lol:

Azért még jó hogy szóba került a téma, így legalább jönnek a csini babafotók! :wink:

Mi is:
Kép afterfürcsi

Kép éberkóma

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

49 szavazat timi :D

vissza akarok menni dolgozni és melette gyesre menni,ott azt mondták lehet az oepnél azt mondják nem
ami érdekes az államkincstáros nö egy büdös szoval nem mondta hogy nem mehetek gyesre
lefénymásolta az összes papirt és azt mondta rendben

Képimg][/url]
Kép
ronix

én még csak a gyümivel probálkoztam az nagyon nyögve nyelössen megy

milyen pépet adtok elöször?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni, ráérsz utalni, csak szólj, ha ott a csomag!

Kép
Kép
patr

Mav! Én a Kenguru Goldban vettem kétfélét a mintás t.pelusból.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

magdi!

a hozzátáplálást hogy csinálod?
mármint a bébiétellel kezdted? tejpépet milyet adsz? vagy gyümölcsöztök vagy hogy csinálod? és mikor kezdted?
leirnád nekem? köszike. jó püében is ;)

kriszta!
nagyon szuper képek. a kómás nagyon bejön :D

Kép

Kép
timi1982

Mav. én az Aldiban vettem 10 db volt 2000.
De Muffin az Ikeaban vette, az is nagyon jó fajta!

Kép
Kép
patr

jah igen mav!

mintás pelust kapsz a tescoban is. azt hiszem 5 db-os kiszerelésben lehet kapni.

Kép

Kép
timi1982

Én is adok neki pépet! Milumil HA pép, vaníliás! Nagyon szereti és rohadt ügyesen eszik kanállal!!

sz.andi

Pillanatok alatt ígysírva tud fakadni! Kép
Kép

Kép
Kép
patr

Na igen, erről beszéltem! Hát ennivaló ez a Zsoltika! :oops:

sz.andi

patr!

bence is igy csinálja. tele szájjal vigyorog, valami eszébe jut és már bömböl is.

jah és rájöttem hogy nem szereti ha kicsit hangosabban és nem gagyarászós hangsullyal beszélek.
ha az ölemben van és mással beszélgetk akkor is kedvesen, gagyarászósan kell csinálnom... tök jó igy felnőttekkel beszélgetni :D:D
nem szoktak hülyének nézni :oops: (mert ugyebár itton már megszokott természetes dolog, és igy észre se veszem ha a boltban vagy a zöldségesnél is igy kérem a dolgokat)

Kép

Kép
timi1982

Zsolesz még pityergősen is zabbantanivaló! :wink:

Úgy birom ahogy a szájukat tudják biggyeszteni! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jaj egyem a szívecskéjüket a kicsiknek, pláne a sírósnak!!!

Na, mi kb 1 hete kezdtük gyümivel, pontosabban a hipp babadesszerttel. Először nagyon kétségbe voltunk esve, hogy eza gyerek tuti élete végéig tápin fog élni. Aztán rájöttünk, hogy azért sír, mert még nem tudja magáénak a kiskanálból való étkezés technikáját. Kb a 2. etetésig volt a sírás rívás, aztán véletlen rájött és azóta majd lenyeli a kaját és követeli a hozzátáplálást. Először csak 2 kiskanállal adtam neki, egynap 1-2szer. Mára már 1 nap egy fél üveggel bevág. Nagyon kitartónak kell lenni, mert idegesíti, hogy nem tudja, miként kell kanálból enni.
A tejpépet ma kezdtem. Nagyon ízlik neki. Hippeset eszünk (őszi-sárgabarisat)Viszont szintén csak keveset adtam még neki. Kb olyan 5 kiskanállal, a többit én ettem meg :P. Nagyon finom
magdolnam

Timi, elképzelem, amint a zöldgégesnél kérsz egy-két répus-bépust, egy kis savi kápit és mindezt megtűzdeled egy gu-gu-gá-gá-val! :lol: :lol:

Egyébként köszi mindenkinek Zsolti nevében, de nem osztom meg vele az általános imádatot, mert a végén még öntelt lesz, és csúnyán bánik a lányokkal! :D

Kép
Kép
patr

mav: a csikos es allatkas ikeas nekunk, a zsirafos nemetbol van a macist meg anyos vette, tan tesco, vagy bababolt
Vendég

a tescoban asszem macis, vagy kutyusos van pelusból.

Kép

Kép
timi1982

Ez jo! Nalunk ikea nincs,se egy aldi,majd a tescoval megprobalkozom.Koszi!
Vendég

na evett a kisasszony is
negyed alma és negyed banán meg 70 táp

Képimg][/url]
Kép
ronix

Timi 59.
Mennyi kell h elso legyen?
Vendég

kell... de nem kell mindig szavazni :D
csak ha eszetekbe jut.

Kép

Kép
timi1982

Azert szavaztam mert eszembe jut:)
Vendég

csak gyorsan elujságolom,hogy Domikám hasról hátára tud fordulni! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ezt a topiklánybabáknak:
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

stipistopi
magdolnam

hogy rakod be a pluto kutyust????????????????????
magdolnam

hű de ügyes Domi! Lassan már mászni fog, ha így folytatja
Kép
magdolnam

Magdolnám:de édi ez a babó :lol: :lol: De tényleg nagyon siet valahova :roll: 8)

Kép
Kép
Kép
kike

Magdi! Az URL-lel kezdődő sort úgy ahogy van beillesztem.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

:shock: de nem csinált nekem olyat
csak simán a képet, meg vmi olyasmit írt hogy legközelebb próbálja.... tán akkor vmi technikai mallőr lehetett
magdolnam

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 07:55-kor.
Vendég

????????, hogyhogy nem adnak??????? :shock:
magdolnam

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 07:55-kor.
Vendég

Sziasztok!

Én is itt...

Timi!
Én is szavaztam ismét...

Kike!
Milyen ügyes Domi! :shock:

Emma még csak oldalra sem fordul... :roll: most irígykedem...
Persze ő egy igazi kis lusti kiscsaj...
viszont ha megmutatom magának a tükörben, akkor hangosan nevet! :lol:
Vendég

én is irigykedek!
Marcsi :shock: én is ugyaezt a cicót néztem ki
magdolnam

Köszönöm a dícséreteket :D De azért Domi fiú-persze neki erősebb az izomzata,szerintem azért ilyen ügyi.Bár igaz hogy nem mutattam meg neki hogyan csinálja,csak úgy rájött magától. :D Na meg gondolom az is előnyt jelentett neki,hogy elejétől fogva csak hason szeret lenni,meg úgy alszik,és így is erősödtek az izmai :D
Ma már egyszer délután is akkor ő fordulhatott meg,mert meg úgy emlékeztem hogy hasra raktam le,de mire bementem a hátán volt,csak ugye nem láttam a műveletet és nem voltam benne biztos-de most láttam! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Tescoba voltunk délután:Szerzemények Dominak:
Kép

Kép
Ezt meg tudja fogni,és rágja ezerrel :D

Apának is vettünk télikabátot,Kristivel meg most ment be Apa hogy neki is vegyen kabátot,meg cipőt:persze hozzátartozik hogy 120e-rel gazdagabbak lettünk ebbe a hónapba,még a baleset miatt kaptunk pénzt ami annó volt a kocsival :D

Kép
Kép
Kép
kike

Timi:73 szavazat :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
timi1982

TIMI 77 :D

DE MAV-ÉKNAK ELKÉLNE A SEGITSÉG 3.IK HELYEN ÁLL

Képimg][/url]
Kép
ronix

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 07:56-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 07:56-kor.
Vendég

Sziasztok csajok, hát itt irtó helyes pasik vannak, Levi, Zsolesz, Bence :):):)

Mi dédmamát látogattunk és naaaaaon ügyesek és okosak voltunk.
Ma nem cicisztrájkoltunk, hanem gyönyörűen ettünk, a pótlást mondjuk főleg Szoptaníttal és keveset kanállal eszünk. És egyre gyorsabban és ügyesebben elalszunk napközben is.

Egyébként Adél még nem fordul és bénán eszik kanállal, kb a fele melléfolyik....
De majd belejövünk, ebbe is.

Kép
andkata

Timi, Adél is ilyen cukin csücsöríti a száját, ha nagyon koncentrál...
Zabálnivaló ez a kiskrapek!

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?