A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hol van a Zsuzsi?

Kép
flóra 11

Helló, Flóra! Na, mi van, gyűlünk? :lol:

Zsuzsi, nagyon drukkolunk az uhuhoz! :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Uh-on, nem? :roll:
Laptetű, végre neked is, Flóra! :D :D

KépKép
benó

Igen, nekem is!!! Csak sajna feleslegesen. Ebben a hónapban nekünk tuti nem jött össze. De nem baj.Majd ír ki a doki dupla adag Clostit. :wink:

Kép
flóra 11

Én se kérdeztem még sose, hogy hogy is volt a baleseted, Flóra, csak nagyjából tudtuk, de hát ez borzasztó lehetett, szegénykém! A gyerekek képzelem, hogy retteghettek érted! Meg a Flórián is! :cry: :cry: Szerencse, hogy itt vagy és életben vagy! Mert még kellesz, még van feladatod. :D

Látod, Zsuzsi, te is nagyon beteg voltál, mikor lebénultál, és te is felépültél, rád is vár még feladat, ez azért van. :D

KépKép
benó

Dupla Closti dupla baba! :D
Ja, egyébként a Boszik Klubjába üzenem, hogy a Zsuzsi felsorolása teljes mértékben helytálló, tényleg így lenne, az kapna idegbajt, akit a Zsuzsi leírt. :lol: A legeslegjobb verzió a fiú-lány, de egyébként totálisan tök mindegy, csak egészségesek legyenek, lehetnek fiúk is, aranyosak azok is. :D Majd mennek íjászni. :D
De nyugodtan fogadhatunk! Miben fogadjunk?

KépKép
benó

Az az érdekes, hogy rögtön ott a kórházban,mikor a F.elkezdte, hogy belegondolni is rossz, hogy ottmaradhattam volna, azt mondtam, hogy Te butuska, én nem halhattam meg, nekem még gyereket kell szülnöm neked! Még van feladatom.

Én is ezt éreztem, hogy ezért maradtam meg.Meg hogy nem maradhatott volna ott csak az egyikünk. Vagy mindketten, vagy megmenekülünk. Szerencsére az utóbbi történt. :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, szerintem is felelőtlen dolog otthon szülni csak úgy. És én se szívesen mennék látogatóba. Főleg egy idegenhez, mert annyira azért nem áll közel hozzád anyuka, vagy nem igaz? :wink:

Örülök, hogy tegnap sokat szeretgettétek egymást, az nagyon fontos most mindkettőtöknek.

KépKép
benó

Benó, én csak azt érzem egyelőre, hogy az egyik fiú. :wink:

Kép
flóra 11

Szerintem van ebben valami, Flóra.
:wink:

KépKép
benó

De majd rádhangolódomés kifirtatom,hogy mi vagyis ki lakozik még benned. Majd sámánkodom.

Kép
flóra 11

Na, ketten maradtunk?

Kép
flóra 11

A Zsuzsi ilyen korán ment ma uh-ra?

Kép
flóra 11

Ledobott a gép, de visszajöttem.
Oké, majd sámánkodj. :lol:
Nem tudom, hányra ment uh-ra.

KépKép
benó

Benó, neked is és a Sziulvinek is napi 2-őt írt fel a doki a Clostiból. Én csak napi 1-et szedtem ebben a ciklusban. Azt mondta,ha nem leszek terhes, megemeli. Tehát én csak most érem majd el azt a szintet,mint ti.

Kép
flóra 11

Akartam kérdezni, hogy szerintetek nem gáz, hogy csak nov. 11-én kell mennem uh-ra?

KépKép
benó

Azért mondom. :D

KépKép
benó

A Zsuzsi azt írta az előző oldalon valahol, hogy du. fog jönni az uh után.

Nálunk ma szüreti mulatság van (persze Battán max. füstöt lehetne szüretelni, de mindegy), bábszínházzal, meg pesti hajókázással, gyümölcsvásárral, úgyhogy arra megyünk 10 órára anyuékkal és a kislányokkal. Úgyhogy sajnos, sokáig nem ülhetek itt. Már 5-kor fenn voltam, megetetni a babákat, majdnem kilyukadt a gyomrom. Egyszerre nem bírok sokat enni, de állandóan éhes vagyok. Már mondtam a Gy.-nak, hogy olyan vagyok, mint a tömött liba vagy hogy hívják, amit folyton tömnek, nekem is alig megy már le a torkomon, mégis éhen halok. :D
Ma se volt hányás. :roll:

KépKép
benó

Sztem két pasi lesz, és akkor pasi-uralomban szavad nem lesz majd otthon... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Az jó lesz. :lol:

KépKép
benó

Ó, megjelent a vonalzódon a csiga! Ezt eddig nem vettem észre. :oops:

KépKép
benó

Benó, nekem már mindegy lenne, ha ikrek is. Bár nálam ennek kicsi az esélye. A petefészkeim már nem az igaziak,tehát jó lesz, ha egyáltalán majd egy megérik és fel is pattan.

Kép
flóra 11

Az éjszakánk viszonylag jó volt...

Bár rájöttem,hogy a fiam baromi jó szinész már most is!!!

A kiságyban mindig erőlködik,amikor meg ölben van,vagy mellettem a franciaágyon,akkor semmi baja...
először azt hittem,hogy a hasa fáj és azért erőlködik...
Viszont megfigyeltem,hogy amikor jön a puki vagy kaki,akkor másabb a hangja és akkor nincs is a kényeskedő sirás mellé..

Szóval azt hiszem már most rafinált a fiam!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Persze, gondoltam, hogy nem lenne baj. :D Nekem se baj. :D Senkinek se lenne baj, tudom én. Mindannyian egy másodperc alatt örülnénk neki.

KépKép
benó

Igen, van ott csiguci! De Gergő neve végén kérdőjel van.

Kép
flóra 11

Zsuzska

Megy a drukk az uh-ra!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Csak anyukát szeretné folyamatosan maga mellett tudni, ez érhető. :D

KépKép
benó

Igen, az ő-t gondolom nem ismeri fel. Vagy nem?

KépKép
benó

Nekem igazán nyolc ,Benó. Ahol elfér három gyerek,ott elfér négy vagy öt is. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Egyébként, a vonalzó számol jól, nem én, tehát nem kell hozzáadni egy napot a számoláshoz (a dokinál kiderült), úgyhogy én is keddi hétfordulós vagyok, mint ti. :D Ez tök durva, az egész topic keddi lesz? :D

KépKép
benó

Csütörtökön nyílt nálunk itt a városban Kaufland. Megyünk elnézünk oda. A F. már elmosogatott. :lol: Amíg én fórumozok.Jó munkamegosztás,nem? :lol:

Kép
flóra 11

Neked nyolc? :D Nyolc is jöhet? :lol:

Ti mit csináltok ma?
Tegnap jó volt a vendégség, Tancsu és Flóra?
Timi, eltűntél?

KépKép
benó

Mi az a Kaufland?

KépKép
benó

Jó volt a tegnapi vendég. Hoztak zöldségeket, 3 tököt, káposztát meg diót. :D Ilyen vendég jöhet máskor is. :lol:
Persze azért hozták, mert a Péter nekik segített múltkor a programmal. Szal ők voltak itt háromszor egymás után nálam.

Kép
flóra 11

Kaufland az üzletközpont,mint a Lidl vagy a Tesco.

Kép
flóra 11

Jó volt,csak fárasztó...
Hirtelen ennyi ember egy rakáson...:)
Nekem meg pont akkor volt Gergő-etetés,meg lett volna fürcsi....
Azért nem volt teljes az örömöm,hogy pont estére állitottak be....

Viszont a fiam megint "keresett" 30ezret,meg ajándékokat...:)
Mindtuk,hogy lassan Ő a családfenntartó... :wink: :wink: :wink:
Eddig 1 hónap alatt lassan 80ezret "keresett" a rokonságtól.... :lol: :lol:

Úgyhogy azt hiszem meglátogatom a Brendon honlapját és rendelek neki 1-2 dolgot...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Rendes a Flórián, hogy elmosogatott.
A Gy. meg már elment íjászversenyre. Angolra természetesen nem nagyon tanul. :roll:
Október 19-én lesz a National Geographicon az Élet az anyaméhben - Ikrek c. film, nagyon klassz film, már néhányszor megnéztem régen, és most majd felvesszük. Mondjuk este 10-kor kezdődik, de sebaj. Felírtam magamnak baromi nagy betűkkel. Bocsánat, megígérem, hogy már sokat ilyeneket nem irkálok.

KépKép
benó

Már annyi az üzlet itt GA-n, hogy azt sem tudjuk hová menjünk bevásárolni.Mindegyikben valami más van olcsóbban. Én ezt már nem győzöm figyelni. De a F. nagyon jólbírja követni. Én ráhagyom. Csak megyek vele, aztán mondom, mi kell. Ő meg tudja,hol érdemes megvenni. :lol: Megértjük egymást, nem? :lol:

Kép
flóra 11

Ha már ilyen rendes a gyerek, és hozza a pénzt a házhoz, rendelj is neki valamit. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Összeszámoltuk a párommal,nem 80,hanem eddig kerek 100ezret "keresett" a gyerek...:D :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na, a F. elkészült. Megyek én is fogat mosni.

Kép
flóra 11

Ez tök jó, hogy ilyen tájékozott a F. A Gy. egyáltalán nem, gőze nincs, nálunk van vagy 5 bolt, még azt se bírja megjegyezni, hogy hívják őket, nemhogy mi mennyibe kerül és hol. Á, dehogy! :lol: És mindig azt hiszi, hogy pl. csavarokat meg ilyen baromságokat lehet venni vasárnap is, nem bírja megérteni, hogy szombaton bezárnak a boltok délben stb. Sebaj. :lol:
Oké, én erről eddig nem hallottam, nálunk ilyen nincs. Te már hallottál róla, Tancsu?

A nov. 11-éhez mit szóltok, légy szí', azt írjátok meg.

KépKép
benó

Nagyon profi családfenntartó. :lol:

KépKép
benó

Hát tényleg jó keresete van a gyereknek. :lol:

Kép
flóra 11

Havi 100-at keres. Nem rossz. :lol:

A nov. 11. nélkül ne menj Kaufakárhová.

KépKép
benó

Szerintem rendben van az a termínus. Nálunk még ilyen gyakran sem szoktak uh-zni.

Kép
flóra 11

Oké, köszönöm.
Mert pont ma mondtam a Gy.-nak, hogy nem kellene-e kérnem még időpontot korábbra, megnézni, hogy minden rendben van-e.

Lányok: egy negatív kérdés, és utána csak pozitívan mindenről.
Honnan fogom tudni, hogy minden rendben van, megvan mindkét baba? :?

KépKép
benó

Ha valami nem lett volna rendben,akkor hívott volna a doki hamarabbra. De minden a legnagyobb rendben van. Az az egy hónap nagyon gyorsan eltelik. Nálunk is havonta egyszer mennek a kismamik kontrollra,de nincs mindig uh.

Kép
flóra 11

Igen? Nahát, ezt nem gondoltam. Azt hittem, az uh az mindig van. :shock:
Jól van, köszönöm, menj bátran vásárolni. :lol: És is lassan megyek, még a Tancsut megvárom, hátha ír ő is valami bölcset. :D

KépKép
benó

Benó, gondolkozz pozitívan, egészséges vagy, mi baja lehetne a lurkóknak? Meg ha jól vagy, akkor biztos bent is minden rendben van.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?