A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Fanni
Nagyon cukik :wink: Mit szóltak az almaléhez :?:
Vendég

Fanni
Segesdi Orsit nem ismered ott Érden?
Vendég

Fanni
Nagyon édik ezek a kis pöcsösök.Almalé bejött?Ha kóstoltasz,akkor tápi után,ha szoktatni akarod őket a kanalas kajához,akkor előtte.Ahogy Andi is írta.Enyémek inni ittak anno vizet,teát,gyümilevet.Mi a kaját almapürével kezdtük.Gyors vagy nem gyors,én így csináltam 4 hónaposan.

Kamilla
Most aztán már írd le részletesen ezt a fürdős sztorit!Egy országot hagysz kombinálni :lol:
Vendég

Ja!Marci csípője rendben,de ha már ott voltunk megkérdeztem a csámpás lábát is.Marad a tekergetés,illetve a külső lábélét kell "csikálni",hogy önállóan kifele tartsa.Legközelebb akkor kell visszavinnem ha már stabilan jár.Szóval nem mostanában :lol: Ha úgy látom,hogy nem javul akkor vihetem előbb is.
Vendég

Hali!

Nincs semmi időm, de látom felkeltette az érdeklődést az együtt fürdés úgy hogy írok pár sort.

Szóval előbb én megyek be a vízbe Norcikával, aztán Apa Márkóval. A pelenkázó a kád mellett van, amíg beszállok, addig Norcika a pelenkázón fekszik, egyik kezemmel tudom fogni.
Kifelé: Előbb én kiszállok, fürdőköntös fel, addig Apa fogja mindkét gyereket az ölében. Aztán Norcikát kiveszem. Apa meg megoldja egyedül a kiszállást.
A kád sima sarokkád. Kényelmesen elférünk. Én nem érek végig benne, ha egyedül vagyok benne, ezért nem is kényelmes úgy, mert nem tom megtámasztani magam.

Muszáj mennem. A többit majd holnap.

Jó éjt!

Kép

Kép
kamilla306

Hello!

Tenyleg Lanyok miert siettek a hozzatapival ennyire? En az 5-ik honapban kezdtem hozza es elvileg meg az is korai volt. :roll:
Elvezzetek hogy kicsik, edesek, babaszaguak, tapiznak stb. :lol: A hazzatapival tobb a pepecsmunka. :lol:

Kamilla: szuper az egyutt furcsi! :D Vigyazz most mar a peenkazonhagyassal meg akkor is ha fogod, nekem Anna igy is leesett az agyrol. :cry:

Mennem kell, jocakat! :D

KépKép
KépKép
tontica

Kamilla

jó lehet ez az együttfürdés :)

hozzátápi:

én adtam nnekik gyümölcsötkb 3és fél hós koruktól.imádják
két étkezés között.nekem ezt mondta a doki, h akkor adjak.most is így adom agyümit.

zöldséget ebédre adok kb 4 és fél hós koruktól.
és egy hete adok tízóraira ia és tápot is pluszban, mert még nem esznek ekkor annyit, h elég legyen

amúgy mindenki mást mond ezzel a kajával kapcsolatban.
lehet, h én hülye vagyok, de mivel tápszert esznek, nem anyatejet, én nem erőltetem ezt a tápszerezést...főleg, h úton útfélen olyanokat hallok, h most ennyi gyerek mérgeződött meg kínában, máshol annyi.....hát ne zudom, h amúgy akkor hogyan bízzak ezekben atápszerekben is :?

nem kétlem, hogy kell az is, de én nem bánom, ha a reggeli és a vacsi kivételével esznek majd, mégha ilyen hamar is.

persze ez csak az én véleményem :wink:

szanet

amúgy édesek a gyerkőcös képek!!!!!

szanet

Kép

üknagyi és Annuska

Kép

üknagyi Jankussal

szanet

Kép

ADD A KAJÁT ANYA

szanet

Lányok :P
Ma isszuk az almát... tegnap vendégeink jöttek, így elmaradt. Egyelőre levet akarok adni és ha bejön, próbálom a pürét majd 1-2 hét múlva. Meglátom, mennyire szeretik.
Etetőszékbe mikortól lehet tenni a gyerekeket?

Szanet :P
Nahát :shock: Én azt hittem, még tejcsiztek. Az elején nagyon jött Neked... Mikortól kezdtetek tápizni? Amúgy egyetértek. Enyémek is majdnem 3,5 hósak s ráadásul bio almát adok neki k...

Tontica :P
Elvileg 4 hósan ajánlott kezdeni a hozzátápit tápszeres babáknál. Bár szerintem az almalé még nem is az... Én azért siettetem spec. az időt, hogy Milcsi minél hamarabb szilárdat ehessen és elmúljon a refluxa. Tegnap 5x cseréltünk ruhát... Na meg vagy 10 tetra pelust dobtam a szennyesbe... S ilyenkor pontosan azt sem tudhatom, mennyi maradt a gyerekben?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szanet :P
Nagyon édesek a csajok! Úgy emlékeztem, hogy 2 petéjűek... nem? Nekem nagyon egyformának tűnnek!

Eszti :P
Nem ismerem. 60.000 ember lakik ám itt :wink: Radásul én csak 1,5 éve.
De amúgy nem fogod elhinni, egyszer a balatonon még nagyon rég megismerkedtem egy ikerpárral és megkérdezték, hogy Bp-en! nem ismerem-e xy-t. És a vicc az, hogy ismertem :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

2 petéjűek.képen hasonlítanak, de amúgy sztem meg lehet őket különböztetni

én is adtam először gyümilevet nekik.másodszorra megittak vagy 1dl-t :shock:
aztán mikor péprt adtam 1.nap megkóstolták, majd bevágtak egy fél üvegel :shock: :shock:

szanet

Kép

Annuska

Kép

Jankus

szanet

Ezeken a képeken is nagyon hasonlítanak :lol: Mondjuk talán a nózikájuk nem.

Amúgy én olykor összekeverem a két gyerekem, pedig annyira nem is hasonlítanak. Igaz, csak pillanatokra, mert tudnak úgy nézni, mint a másikójuk. Ilyenkor jókat nevetünk :lol:
Emlékszem, írtad az elején, hogy Neked is volt ilyen :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

igen, én is szoktam őket keverni, egy-egy pillanatra.főleg, ha sapiban vannak :)

szanet

Banika,
Sajna én nem tudom gyűjteni a ruhát a szekrény aljában, mert ott a kinőtt ruhák vannak. :lol:

Binyek,
Na jó nagy segítség volt ez a bébiszitter! :lol:

Fanni,
5-ször esznek 180-190-et. Most kezdtem nekik emelni, és így van amikor 210-et. De van hogy csak 160-at. 900-1000ml között/nap. Zsani 6,85 kg, Blanka 6,3 kg. Kezdetben nálunk is 1 kg különbség volt, most az lement 500-600 gr-ra, de ez már régóta nem változik.
Nagyon cukik! :D Ha dönthető etetőszéketek van, abba beleteheted akár most is, amúgy én úgy tudom amikor már ülnek (6 hós kortól ajánlják.)

Szanett,
Édesek, ezek a fekete-fehér képek meg különösen tetszenek! :wink:

Én még soha nem kevertem őket, de a párom ... :lol:

Tegnap vásárolni voltunk :D
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe :P
Köszi. Nálunk a súly születéskor egyforma volt, azóta lett 1 kg különbség, de főleg Milcsi bukásai miatt szerintem. Bár őszintén szólva a férjem és köztem 30 cm van, így ha egyik az ő, másik az én termetem örökölte, akkor ez amúgy is így alakult volna...
Tündériek a csajok. Hol vásároltatok?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

rebe

nagyon édik a lányok!!!!

szanet

Sziasztok!

A hozzátápiról, csütörtökön voltunk koraszülötti vizsgálaton a MÁVban ,ott a doki bácsi ondta , hogy kezdjük meg a hozzátápit azért mert a Regi elég sokat bukik és ezáltal az megszünhet.Amúgy ma 3 hónaposak a csajok :D

Volt nálatok olyan, hogy kihányta szó szerint sugárba kihányt a bab a kaját. Nálunk LIa baba már vagy 5szor csinálja ezt.Kb heti egyszer.Úgy eszik, hogy kb 100 ml 2 perc alatt bevágja ,szerintem levegőt sem vesz :shock: ,aztn pihi vagy elfogadja a cumit vagy nem .Na ezután vanpl tegnap történt hogy elfogadta aztán mégsem kellett neki.Kihúztam és akkor láttam a fején hogy nem stimmel valami ,aztán jött a durva dolog.Én már csak azért nem ijedtem meg mert nem nálam csinálta először.Úgy képzeljétek el, hogy kb 20-30 cm .re hányt és többször után :cry:

Miért lehet ez ?
amonré

Amonré :?
Üdv. a refluxos gyerekes Anyák táborában :(
Az elmondásod alapján mondta a doki, hogy refluxos, vagy UH-n is voltatok? Ha nem voltatok, nézzék meg inkább, mert a sugár hányás egy másik betegség jele is lehet... De azért sanszos, hogy "csak" reflux, különben minden kijönne a gyerekből és mindig. Milcsi babám is nagyon habzsolós. Fura mód nálunk a nem refluxosom hányt sugárban egy alkalommal. Az volt a baj, hogy evés után egyből vízszintesbe tettem. Azóta őt sem teszem egyből vízszintesbe.
Mit mondott Neked, mivel kezd el a hozzátápit?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Rebe!
Milyen értelmesen néznek már a csajaid! :D
De az én fiam lekörözte őket súlyban,mert 7 kiló! :shock: Az apja csak hurkatestű hörcsögpofinak hívja... :lol: :lol:

Amonré!
Gyanítom,hogy infarktust kapnék,ha így hányna a gyerekem,úgy megijednék! :?

Szanet!
Hát ti is jól megnőttetek,ám!
Az én nagylányomnak is volt üknagyija,de csak 5 hós koráig.Sajnos nem emlékszik rá,pedig egy tündéri teremtés volt!Én imádtam! :cry:

Képzeljétek el,hogy 3. napja 1x eszünk éjjel!nagyon büszke vagyok magunkra.
Fél 8-8-kor alszanak(egy hang nélkül,semmi cirkusz),majd 1h-2h körül esznek és utána felkelnek 5-6h körül,de nem is megyek oda hozzájuk,igy egy pár perc nyekergés után visszaalszanak és reggel 7-kor szólnak legközelebb.Tök jó! :lol:

Nekem még nem jött meg szülés óta,de tegnap volt egy pár csepp vérzésem az egyik pisilésnél,azóta nagyon görcsöl a hasam alja,de semmi vér vagy barna cucc.Ez most mi lehet? :roll: Bocs,hogy ilyet írok,de gondolom már elég közvetlen a viszony itt a fórumon!

:wink:

binyek

Binyek :P
Azta, 7 kg? :shock: Én meg sokallom Márkóm 6 kilóját 3 hósan :lol:
Nekem még nem jött meg, nem tudok segíteni, csak találgatok... Szerintem meg fog jönni neked rendesen napokon belül. Állítólag "az első" brutálisabb, mint a rendes mensik...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ittunk almát :D
Kanállal. Márkó 4 kanállal, Milcsi 3 kanállal kapott. Mindkettő fintorgott, de az utolsó kanálra már nyitották a szájukat :lol: Szerintem átment a rostán :roll:
A mennyiséget hogyan kell növelni?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek
Én,miután először megjött,1 hónapig menstruáltam,aztán "megint" megjött.Azt hittem,már sosem lesz vége.Azóta beállt.

Fanni
Mi már dönthetős etetőszékben eszünk,sokkal könnyebb etetni,mint hordozóban,csajok is élvezik,úgy ülnek benne,mint a királylányok a trónszékben :wink:
Holnap adj nekik dupla ennyi kanállal,aztán még egy kicsit többet,majd igény szerint,amennyi jól esik nekik.

Amonré
Nem semmi ez a sugárban hányás,asszem én is szívrohamot kapnék,vagy előbb inkább apa? :roll:

Szanet
Nagyon szépek és csoda nagyok a lányaid :D

Rebe
Olyan édik a lánykák :wink:
Vendég

Lányok, bukós baba, hozzátápitól is bukni fog. (csak sűrűbbet és színesebbet) Hat hónapos kor előtt a tápszeres pocak sem érett az egyéb kajákra...

Szerintem!

Persze ettől még mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné.

Judit

jucicuki

Judit :P
6 hó előtt? De 10-20-30 és mégtöbb évvel ezelőtt meg már 2 hetesen is érett volt? :shock: Hát én ezeket a dolgokat nem értem. Anyukám nekem már 2 hetesen narancslevet adott. Tudom, akkor még tehén tejet is adtak -én spec. nem kaptam-, nade azért nem hinném, hogy én sokban különböznék a gyerekemtől...
Ááááá, emiatt már másik topikon is volt konfliktusom... Nyilvánvaló, ha azt tapasztalom, hogy a gyereknek ártok vele, fáj tőle a pocija, vagy kiütéses lesz, akkor nem erőltetem. Nem vagyok a gyerekem ellensége :shock: :evil:
Nekünk a gasztroenterológus mondta, hogy a szilárd kajától majd elmúlik a reflux. Nem "egyszerű" bukásról van szó nálunk, sajnos.

Eszti :P
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Milcsi az 1. kanál almalé után:
Kép

Milcsi a 3. kanál almalé előtt:
Kép

Szerintem csípi :lol:

Ma kicsit sok voltam :oops:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
A Regi a bukós baba ,szinte minden alkalommal ,az csak a ráadás ha elkezd csuklani mert akkor mégegyszer :cry: .
A doki mondta ,hogy attól elmúlik majd ,kezdjem alma ,babán és barackkal ,turmixolva ,mást ne adjak nekik.
Most nem tudom, hogy mindegy hogy turmixolva vagy csak a leve ,lányok?
Azt mondta hogy délelött adjam először egy kiskanállal aztán napról napra többet lehet adni a tápi elött.
A Lia baba a sugárban hányos ,ő még soha nem bukott ,ezért nem értem a dolgot.Először a férjemnél csinálta akkor elég nagy pánik volt ,fogytam vagy 10 kg egy másodpetc alatt. :shock:

Milyen más betegségre gondolsz?Miért kell uh.-ra vinni a refluxról annyit tudok, hogy nem zárodik jól a gyomor ezért jön vissza .Ezt dokinak látnia kell? :shock:

Binyek

Nekem most jött meg majd három hónapra a szülés után ,több napig elég erős volt ,ami korábban nem volt aztán alábhagyott.
Elötte kb 7 hétig véreztem aztán kb egy hétig nem volt semmi , örültem is aztán elkezdtem élénk pirosna vérezni de nem erősen .Doki szerint az nem volt mensi csak a hormonális változás miatt volt
amonré

Fanni
Nagyon szívesen,bármikor :wink: Én három hónapos korom óta iszom tehéntejet,azóta is függő vagyok.Napi 1 liter a minimum. :wink: De a csajoknak bizti nem adok 1év alatt.

Amonré
A levet nem kell turmixolni,az már amúgy is híg :lol: A gyümit kell pépesíteni :lol:
Vendég

Ja!Fanni
Megzabálom Milcsit!Még raksz fel pár ilyen képet...és nem várok 6 évet a következő babá(kk)val :wink: Aki(k) persze fiú(k) lesz(nek) :lol:

Amonré
Van,aki gyümilével kezdi,én gyümivel kezdtem.Pépesítettem,kaptak pár kanállal,másnap kicsit többet,aztán még többet,majd igény szerint.Én mindig úgy csinálom,hogy 4-5 napig vezetek be egy új ízt,aztán kihagyok pár napot,azalatt kapják a már ismert ízeket és csak ezután próbálkozom mással.Aztán,van,hogy annyira ízlik nekik (pl.sütőtök),hogy több napot,vagy heteh is kihagyunk,míg kipróbálunk egy új ízt.Figyeld a manókat,mire,hogyan reagálnak és így nem lesz nehéz.
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom mindenki jól van! :) Gyönyörűek a babák!

Nálunk az az újság, hogy Lili tegnap fölállt! :D És még sikerült is gyorsan lekapni!
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
(közös, közös, Lili, Jázmin, Lili, Jázmin) :D
Vendég

Hát, nem tudom, régen nem tudtak ennyit a dokik sem szerintem, és nem is nagyon volt más lehetőség, nem volt ennyiféle jó minőségű tápszer.
Lili is refluxos és a szilárd is vissza-visszaköszön, azért írtam. Bár mintha már jobb lenne a helyzet.
Mondjuk ezek szerint most is minden védőnő és orvos mást mond.

Judit

jucicuki

Anny, csodaszépek a csajok! Lilinek gratula!

Puszilgasd meg helyettem is a kis buksiját :wink:

Judit

jucicuki

ha már a hozzátápi a téma:

NEKEM ÍGY MONDTA A DOKI:

adjak 1.gyümit, de a két étkezés között(pl ha esznek tápi 8kor és 11kor, akkor kb fél10kor gyümit)
én meg azt hittem, h kaja helyett kell adni azt is.vagyis egy tápi helyett.

most ebédre már főzeléket esznek.a délelőtti tápit is próbálom felváltani főzivel, de még nem hagyták el azt a tápit teljesen.

gyümit étkezés között adok.

ti hogy csináltátok?
mert én már kzdek ebbe belezavarodni.mindenki mást mond.... :evil:

szanet

na épp most írta Juci, hogy minden védőnő mást mond.... :?

szanet

Én 4 hósan kezdtem el, mert a doki azt mondta, hogy így hamarabb elmúlik a hasfájás.

El is múlt, bár tápi csere is volt, így nem biztos, hogy az alma oldotta meg.

Juci: Köszi :D

Csütörtökön megyünk fejlődés neurológiára. Remélem rendben találják őket.
Vendég

Fanni

én is azt gondolom, h ha a gyerek elfogadja, adok neki :D

amúgy ezt olvastam az lll liga honlapján:

ha vki azt mondja, hogy a gyereke akkortól alszik jobban, alusza át az éjszakát, amikortól szilárd ételt eszik, az csak véletlen egybeesés.
mert állítólag az anyatejes csecsemők is ugyan olyan arányban alusszák át az éjszakát, m a szilárd étellel tápláltak.

akkor nálam is véletlen lehetett, de nekem tényleg akkortól alszanak 5,6,7,ig akár. :roll:

ja,és végezetül csak annyit, hogy én is túléltem a szilárd táplálékot 3 hós koromtól.kopp-kopp, de nincs semmi bajom, imádom a tejet, no allergia, nem vagyok elhízva minden kaját szeretek, nem vállogatok....

ezt csak azért írom,mert én nem bánom, ha vki nem ad a gyerekének enni csak tápszert, csak én ezt nem is jegyzem meg, de akik nem adnak, gyakran mondják, h "én nem adnék" stb

és tudom, h hosszú vagyok, de muszáj leírnom még, hogy sztem a tápszer és a bébikaja is egy nagy üzlet!nem kétlem, h van haszna is, de nem hiszem azt sem, h mindenható(mármint a tápi)a bébikajában meg az idegesít(noha néha én is adok, de jól elolvasom, h melyiket és nagyon ritkán), h pl a gyümölcsdesszertbe sűritöt, keményítőt tesznek.de minek? ha kicsit folyékonyabb lenne, az nem lenne jó..dehogynem, csak akkor több gyümölcs kéne bele(pl a rizskeményítő helyett is)......

szanet

Sziasztok!
Jó kis termékeny nap volt itt.
Fiúk 4 hónaposan kezdték a hozzátápit,gyümölcspürével.Első nap pár kanál alma,aztán napról-napra több.Kb 1 hónap alatt kiváltottak egy kaját.Korábban is ittak már gyümilevet(enyhén vizezve :lol: ),de azt én nem ide tartom számon.Tény nálunk,hogy amióta nem esznek annyit üvegből,kevesebbet buknak.(lehet,hogy nincs összefüggésben,passz)Nekem a dokinéni javasolta 4 hónapos koruktól a gyümit.
Szanet
Én tápi előtt adtam nekik és szép lassan fordult a gyümi-táp aránya,amíg elmaradt a táp.Csajok számomra is tök egyformák.

Anny
Nagyon ügyi Lili.ÉS GYÖNYÖRŰEK!

Amonré
Enyémek is hánytak párszor sugárban,csak lestem amikor a hátam mögött laffant a cucc.Nálunk akkor volt ilyen,amikor nagyon mohón zabáltak és a levegő visszanyomta a kaját.

Rebe
AZ általam kinőtt ruhák a tárolóban várják sorsukat(hátha egyszer jó lesz rám még :lol: :lol: :lol: )A fiúkét meg eladtam.

Fanni
édi Milcsi a kis almafaló :lol: Az én fiaim is különböző alkatúak lesznek szerintem.
Vendég

Kép
Bercus az ebéd utolsó falatjánál

[/img]
Kép
és fél perccel később :lol:

Szanet
Szerintem nem baj ha mindenkinek van véleménye.Úgyis azt csinál mindenki a saját gyerekével amit akar.Engem nem zavar az sem ha valaki 2 évig tápszert etet,de az se ha 3 hetesen rántott húst ad neki.Az enyémnek ne adjon senki azt amit akar :lol: :lol: :lol: :lol: Ha valakinek jólesik 3 évig szoptatni a gyerekét,hát tegye.Engem a gondolattól is kiverne a víz.Lehet kővel dobálni aki másképp gondolja :lol:
Vendég

Amúgy én adok üvegest is és főzök is.Azért,hogy ne csak az egyiket szokják meg.Üvegesből is többfélét.Így változatosabb szerintem.Amúgy nem finnyásak,eddig mindent megettek.

Ma apukáméknál voltunk,ahol nagyon okosan,ügyesen viselkedtek a fiúk(cseppet sem vagyok elfogult :lol: )Ott voltak az öcsémék is a két lánnyal,szóval a fiaim megint kaptak egy kis kóstolót az életből.Konkrétan babakocsiba bemászás,gyerekemre ráfekvés.........Azt ugye nem kell mondanom,hogy a szülőket ez különösebben nem zavarta.Sógornőm reakciója:de jó,hogy nem nekik születtek később a gyerekei.Vicces.Mondtam neki:lesz nektek még 3. :lol:
:lol: :lol: Amikor megunták a drágáim,akkor inkább elaludtak.Miután ők hazamentek és csak mi maradtunk,édeskéim szemmel láthatóan felszabadultak és tök jól érezték magukat. :lol: :lol: :lol: :lol: Miért nem lehet rokonokat válogatni?Remélem ezt a korszakot túléljük minél előbb.
Vendég

Binyek
Tök jól érzik magukat a pasik a babakocsiban kicsit megemelve :D
Vendég

Kép
Márton Híd[/img]
Vendég

Banika
[quote]H írta:a valakinek jólesik 3 évig szoptatni a gyerekét,hát tegye.Engem a gondolattól is kiverne a víz.Lehet kővel dobálni aki másképp gondolja Laughing

egyetértés ikon :lol: :lol: :lol:

szanet

Rebe
Azt a nézést gyakoroltatod velük tükör előtt?Imádnivalóak! :lol:
Vendég

Etetőszéket valóban akkor ajánlják ha már ülnek stabilan.Dönthetőt lehet előbb is.Nekünk lassan itt a 6. hónap,de nem látok sok esélyt a dologra.Szóval még réárünk ikiás etetőszéket venni.
Vendég

Kismamik
Nem akar valaki jané ikerkocsit vanni használtan?Az ikresek.hu-n most láttam kettőt is.
Vendég

Anny

most látom csak a fölállást!!!!
nagy gratula akiscsajszinak!! :lol:

szanet

Hello!

Szanet: nagyon edesek a Leanyzok es tenyleg hasonlitanak. Uknagyi? Azta!!! :D Az enyemek uknagyija 2 eve halt meg. :cry:

Rebe: Te lanykaid is gyonyoruek, elnezegetve szivesen bevallalnek en is egy lany ikerpart. :lol: Most kezdem csak igazan elvezni hogy van egy lanyom is, olyan kis "lanyos" pille konnyu (Alex 10 kilo :shock: ) legies, finom kis tunderke. Ha jobban raszolok mar legorbul a szaja es csak folynak a konnyei hang nelkul (Alex oooordiiiiiiit). :lol: Holnap megyunk eloszor fodraszhoz, levagja Anna fru-frujat. :D

Binyek: nagyon szerencses vagy hogy ilyen jol evo/alvo gyerekeid vannak! :D Lehet hogy kicsit meg van zavarodva a hormonhaztartasod, valoszinu nemsokara meg fog jonni bar ki tudja ... nem vagy trehes? :wink: :lol:

Fanni: ne aggodj, eloszor az enyemek is fintorognak minden ujnak aztan hozzaszknak! :D

Anny: Gratula Lilinek, nemsokara elindul! :D Meg jo hogy leirtad melyik kepen ki van mert nem lehet kiigazodni. :lol:

Szanet: nekem igy mondta a doki:
reggeli: tapi (most tej)
ebed: fozelek
uzsona: gyumolcs
vacsi: tapi

En mostanaban adok nekik tizoraira is valamit, joghurtot, kenyeret, kekszet stb.

Banika: Marcid nagyon beindult, nemsokara lemaszik majd a takarorol es keresheted! :lol:

Nekem mindegy ki mit es mikor ad a gyerekenek, en is azt csinalom amit jonak latok. Csak azert irtam hogy ne siessetek mert olyan gyorsan elmulik a babakor. :? Es nem lehet visszahozni. :cry: :D
Epp tegnap este neztem egy babakrol szolo musort es annyi siro-rivo babat lattam hogy mondtam Apanak milyen jo hogy a mieinkek mar nem ilyenek. :lol: :oops:

Alexemnek az a legujjabb heppje hogy ordit mindenert, nem tudom hogy szoktassam le rola mert nagyon idegesito. Tegnap egy akkorat lekevert az Annanak hogy csak neztem, szegenyke nagyon sirt. :roll: :lol: Tiszta ferfi, olyan eroszakos es akaratos! :?

KépKép
KépKép
tontica

Alexemnek az a legujjabb heppje hogy ordit mindenert, nem tudom hogy szoktassam le rola mert nagyon idegesito.

A barátném lány 5és fél éves és még nem szokott le róla :lol: (de javuló tendenciát mutat :lol: )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?