A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

és KAti Neked is puszi
Vendég

N látom senki sincs :cry:
Vendég

Hahó!

Én vagyok, de mindjárt megyek készülődni, megyünk bevásárolni Apával, utána meg ebédelni :lol:

Tegnap megkaptam az első Gonalt :lol:

Boni: hogy vagytok? Olyan szép idő van, jó lesz ma sétálni! :lol:

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahó Csajok!
Olvasni szoktalak titeket, még mindig ;), csak írni nem nagyon volt mit!
Ölelés, puszi és drukk mindenkinek!!!

Sűrű elnézést kérek, előre is, hogy csak magamról infózom! :oops:

Van egy fránya hőm és hozzá LH-k :?
TESSÉK RAJTA CSÁMCSOGNI ÉS KIKÖPNI, HOGY MOST MI VAN!? :D
3 napja pozitív :?:, a 36,2-őt kb 1,5 órával hamarabb mértem, mint szoktam, mert úgy keltem. Aztán megmértem akkor is, mikor szoktam, akkor meg 36,5 volt, szóval ha ezt írom, sehol a piros csík :(
(első barátcserjés ciklus)

Kép

Kép
sonjus

Jesszus, azt ítam, hogy 36,2-őt :shock: :lol: :oops:
az agyamra ment a hőmérőzés :)
Szóval 36,2-t mértem!
sonjus

Kinagyítottam a képet és jól megnéztem magamnak :)
Lehet, hogy csak a 13. cn a pozitív! Olyan nehéz eldönteni :(

no jól van eldugultam, megyek, mindenkinek szép napot!!!!
sonjus

Helló!!!!

Sonjus: basszus, nemtom. Elsőre a 15. tűnt a legegyformább 2 csíknak, aztán meg,, hogy írtad, hogy tán a 13., lehet az. Áááááááá!!! Kicsi a kép!

Mindárt szúrunk, jön a 2. szuri!

Szezso: vékony a tű, viszont nem túl hegyes, az a baj. Nehezen megy át a bőrön. (nem keverős amúgy, csak azt hittem :lol: )

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

[quote="szezso"]
írta:
szezsoGaby: gratula a kiskönyvhöz! :-D még idén nekem is lesz 8) meg Puszinak, sőt Babimnak és Katinak is, ha jó korán elmennek a védőnőhöz :-D ha valakit kihagytam, bocs :oops:

úgy legyen :D :P

Katica
Sajnos most érzékenyebb vagy a szokásosnál, és meg is értelek.
azért most nehogy haragszom rád legyen Bonival, nem akart őfájdalmat okozni neked ezzel a megjegyzéssel, ezt te is tudod.

Boni
Ne legyen sértődés részedről se, ok? :wink:
amúgy nekem is volt széklet problémám, hogy kemény volt, és egyszer vérzett is kicsit :? lehet nekem is kéne + vasat szedni a gravida mellé? :roll: vérvétel eredményét hétfőn tudom meg, majd akkor úgyis kiderül

Puszi, Szezso
Ügyesek legyetek, nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++

Babim
kivételesen örülünk pirinek, így akkor folytatódhat a vizsgálódás

Babás csasjok
ti az első 12 hétben mennyire mertetek szeretkezni? :oops: kívánnám a dolgot, csak tartottam tőle még az lején nehogy elmenjen :? Igaz amíg nem teszteltem addig volt pár szex, és helyén maradt :P

Kép
gaby25

Sonjus
elsőre én is 15. cn láttam erősebbnek :roll: pár nap hőmérés, és kiderül :wink:

Kép
gaby25

sziasztok!

szezso, puszi: drukk+++++

sonjus: nem tudom, vagy 13, vagy 15. cn.

gaby: nem vesztünk össze bonival. szent a béke. :D

kati
katica30

Sziasztok!

Gaby!
Gratulálok a kiskönyvhöz! :lol:

Sonjus!
Jaj de jó, hogy te is hőmérőzöl. Én azt vettem észre, hogy vagy azon a napon pozitív az Lh mikor leesik a hőm, vagy a + Lh után esik le egy nappal. Ezt még nem tapasztaltam, hogy előtte, de nincs két egyforma eset. Nekem a 15-i Lh erősebb. :wink: szerintem folyamatos akció!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol:

Puszi, Szezso!
Nagyon drukkolok Nektek!!!!! ++++++++++++++

Nálam ma vagy holnap 1 cn. :? Hát ez van sajna. Hőm leesett 36,7 és görcsölgetek. Szóval ez már biztos jel, de nem szomorkodom mert tudom, hogy még ebben az évben beköltözik a mi kis Kincsünk. :lol: .

Anyukák!
Mennyit lehetne tanulni egy baba mellett? :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

sziasztok!

Gabi, nyugodtan kekszeljetek párocskáddal, de ne másszon túl mélyre, ha érted mire célzok. De ha kívánod, csak rajta, babának nem árt, ha óvatosan csináljátok.

Sonjus, 15 cn, vagy a köv. napon lesz csak igazán pozitív. Meglátod. Én más tesztet ajánlanék, amin nem kell nagyító, hogy lásd, melyik is a pozitív!

Puszilok mindenkit, jók legyetek!
athiz

Sziasztok!

Csak berobogtam!

Sonjus!
Nekem elsőre a 15 cn tűnik a legerősebbnek! :lol: Szóval keksssz!!!

Szezso! Gonal az jóóóóóóóóóó! (Én már csak tudom!) :wink: :lol:

Puszedli! Ki döfköd???

Mi nagyon jól! 2 éjszaka óta mindenki a helyén alszik! :lol: A világ legjobb babája! Szinte nuku sírás! Teljes szófogadás! :lol: Vajon meddig még? :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike: há'ki? APA!!!! Szerinted hagyná, hogy más döfjön? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok!
Köszi a reagálásokat!
Igen, én is itt tartok, hogy vagy 13 vagy 15 :)
Ma délután meglátom mit mutat az LH, és remélem a holnapi hő már jelez majd valamit. Ha fent marad, akkor 13, ha most esik le, akkor 15 :)
Igaziból az a bajom, bár tudom, hogy már írtam, és hogy hülye vagyok, de hát csak kellene apuska kiskatonáinak pihenni! vagy nem?

Lili! :(

Sikeres döfködést, kellemes együttléteket,
jó alvást, rendes babákat, kellemes babásodást! ;)

Mindenkinek nagy ölelés! :)
sonjus

Szezso, Puszi, hajrá!

A Suprefactot kicsit nehezebb beszúrni, de meg lehet szokni. A Gonalosból a toll a legjobb, azt könnyű szúrni. Puszi és drukkhegyek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

KAtival tényleg nincs haragszomrád! :lol: ölellektégedvan :mrgreen:

Sonjus én nem értek az LH teszthez,sosenem használtam +++++egy napot pihen az már jó

:lol:

Puszedli szóval döfve vagy? :lol: Apa ügyes!enyim a szobából is kiment amikor szuriztam magam anno.. drukkjaim szállnak felétek továbbra is+++++++++++++

és nagyon tetsz vonalzó láttad Sonjusét? biztos bejön, mi?

Szezsó szép idő van, ki is használtuk... nemsokára mész kukucsra nagyon drukkolok hogy szép számban szép méretek legyenek++++++++++++++ mit vásátá?

GAby hallgass Athizra ne másszon mélyre háhá nehogy megijedjen pocaklakó mi sajnos le voltunk tiltva jó sokáig, most meg a szar ecsetelgetés tesz be

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

LÁnyok nagyon fáj a sejhajom..úútálom, kibírhatatlan! áááááááááááá na ennyi volt a sajnáljatokrész :wink:

BEttike gratulálok!

BAbaimádóékat várom éppen, mert jönnek látogatósat játszani! persze tudom én várom őket, ők meg csak ZSigihez jönnek ám :lol:

GAby nekem a vas miatt lett ez az állapotom.. ha a vérvétel kimutatja akkor majd dokid mondja. addig ne...MAgne B6ot szedj inkább...
Vendég

Lili enyim mellett lehetne.. mert eljátszik magában ... csak ha akar valamit akkor van bocs hogy zavarlak de..tipusu sírás...

remélem teljesül vágyad!

Kati tegnap jól elkerülgettük egymást , de 19után már programom vna és tegnap sokáig tartott...
Vendég

Boni: tényleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sonjus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bariiiiiiiiiiiii!!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Boni
Gondolom mesterésges megtermékenyítésnél eleve letiltanak :roll: nekem nem mondták, hogy tilos, de úgy gondoltam, biztosabb, ha nem "szúrunk" :wink: :lol: de most már jó lenne :lol: Magneb6-ot szedek :wink:

Sonjus
kiváncsian várom a mai LH-t és holnapi hőt :wink:

Babim
jó Zsigizést neked :P :wink:

Kép
gaby25

Puszi
nézegettem neten babadolgokat, és képzeld, láttam baris szőnyeget :D :P :lol:

Kép
gaby25

Puszi észre senem vetetd? ejnye bejnye :lol:

GAby nem tiltanak le, csak én veszélyeztetett voltam :wink:
Vendég

Röff! Naggggyon köszi a "csinosvagycoca" megnyilvánulásokat! :oops: :oops: :oops:

Lesek, és szurkolok!

Kép
zölddisznó

Jelentem:szerelmes vagyok!Zsigi, nagyon szép,okos, édes, bújós, mosolygós!Nagyon-nagyon imádni való és én, mint "Babaimádó" ezt is tettem! :lol: Nagyon jó kisbaba. Mióta eljöttünk azóta emlegetjük mosolyogva Apával, milyen kis tünemény.

babaimádó
Kép
babaimado

(((((((((((((((Boni))))))))))))))nagyon sajnálom, hogy ennyire fáj neked. Remélem, gyorsan rendbejössz. Büszke vagyok rád, mert nagyon jó anyuka vagy. Sok anya tanulhatna tőled! Zsigi minden pillanatban olyan volt, mintha egy katalóusból húztad volna elő. (Evés előtt, után, büfiztetéskor..stb..)

babaimádó
Kép
babaimado

Babim ne bőgess meg vazze :wink: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Zsigi is úgy gondolja, hogy tüneményesek vagytok, ezért is bújt hozzátok ezért nem hiányoztam neki amíg itt voltatok, kivéve evéskor
és tényleg rátok bíznám amíg elmegyünk valahova..mert B.is mondta, mennyire ösztönösen bántál vele..
Remélem Pusziék visszajönnek majd hogy lássák az igazi arcát a fiatalúrnak, és hogy velük is készíthessünk képet! SAjnálom hogy amikor ők voltak sírós volt mert beteg volt :cry: :cry: bár még betegen is volt félmosoly...
Vendég

Ne sírj, akinek ilyen csodálatos fia van, az nem sír! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Mi fáj Boni? :roll: Nyűgin is szupercsávó volt Zsigi!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Babimjól van nem síjok.Örülök, hogy így látod!
Ne feljejtsd el kitenni amit kaptál már most!

Puszi képzeld Babim is majdnem itthagyta az "ajimat" vissza kellett mennünk érte. Remélem ez egy + omen :lol:
Vendég

Boni: bocs! Iszony feledékeny vok! :oops: Jobbulást!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, mai szuri megvolt?Mikor lesz köv.ő uh?

babaimádó
Kép
babaimado

Most közvéleményt kutatok: Ki használta a cickafark teát a ciklus első felében, majd a palástfűteát a másik felében? Kinek milyen tapasztalata van?

babaimádó
Kép
babaimado

Puszedli, szép a vonalzód!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: köszi. Megvolt a szurka. :lol: Uhu majd mensi 3. napján lesz csak. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Szépen haladsz előre! +++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Meg van bocsájtva! :wink:
Vendég

Babim eniymet tudod
Vendég

Puszedli +++++++++++++++++

Mindenkinek Szép álmokat !

Álmodjatok bajszos angyalkákkal!
Vendég

jóóó reggelt!!!!!!!!!!

Boni,
Na majd mi is megyünk Zsigizni :D múltkor még nem volt dögönyözhető, és amúgy is vévialudta a talit :lol: de tüneményesen alszik ám :P :wink:

Coca
nemsokára Hanna látogatóba is mehetünk :D

Puszi
csak nem barit kaptál és hagytad ott? :lol:

Babim
én nem ittam teát

Kép
gaby25

csajok, párommal gondolkoztunk a köldökzsinórvér levételről. Hát elég drága, de úgy gondoltam, hogy biztos sok mindenben tud segíteni, ha valami baj lenne. Anyukám küldte ezt a cikket
http://www.babaszoba.hu/topics/articles ... n=hirstart

babás anyukák, ti vetettetek le?
többiek , ti akartok?
most elbizonytalanodtam érdemes e ennyi pénzt költeni rá. :roll:

Kép
gaby25

Reggelt!

Mi levettük Krionál.
Vendég

Boni
azt néztem, hogy ott olcsóbb valamivel, mint a sejtbanknál :roll:
olvastad ezt a cikket? Én azt hittem, hogy ez azért jó, mert ha ilyen jellegű baj lenne, mint pl. leukémia, akkor ez használható, de mégsem :?

Kép
gaby25

őssejt téma :roll:
[/url]http://www.kismama.hu/babavaras/ossejtek_kerdesek/3637/[url]

[/url]

Kép
gaby25

Kép
gaby25

Sziasztok!

Hát ez szuper hőmérőzés, lombikszurik, lh-tesztek!!!!!

Még olvasok egy kicsit és reagálok is!

Coca szép a pocid én is rakok fel egyet!

Ez múlt héten készült nem megijedni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Boniko jobbulást kívánok neked, nagyon sajnálom a kellemetlen, fájó tüneteket!

Bettike remélem így is marad kicsiny babád alvási szokása!

Sonjus el kell meséljem neked, hogy amikor megjött az LH-teszt egyből kipróbáltam, pedig már lassan a mensimnek kellett volna megjönnie, hát halványan de ott volt mind a két csík ezen felbátorodva gyorsan csináltam egy terhességi tesztet is délután 4-kor ami szintén halvány pozitív lett. A baba itt ül a hasmba tehát nincs igazán tapasztalatom lh-ügyben, de van vagy 9 Lh-tesztem :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza: ejha! Gigapocak wazz!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Klara, hűűűű, mekkora :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Klara!
Hűha milyen nagy pocid van! Ez igen! Nem csodálom ha már várod a végét. :lol:

Gaby!
Én ezt a témát azóta támogatom, hogy először hallottam róla. Biztos megadom a gyerekemnek ezt az esélyt akár mibe kerül is. Kívánom, hogy fölösleges pénzkidobás legyen, de lehet, hogy egyszer ez segít majd neki. :wink:

Sonjus!
Mi újság?

Nálam 1 cn. :( Ettől függetlenül nem vagyok még kiakadva. Csak pozitívan. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Találtam a"pozitív tesztek" topikban egy tök jó angol oldalt. (Remélem nem veszik rossz néven, hogy elcsentem tőlük :wink: 8) )

http://3dpregnancy.parentsconnect.com/c ... gnant.html

Található ott egy naptár ami a heteket jelöli. Igaz az anyukáknak már csak nosztalgia, de biztos lesz aki még hasznát veszi közülük is. :lol: :wink: Remélem jól másoltam át. :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?