Sziasztok!
Csöre!
Igen, óvodai nagycsoportos program.
Marciék is mentek anno (más ovi, más csoport), ált. a legközelebbi/legkönnyebben megközelíthető piacra mentek/mennek.
Bár most teljesen kivagyunk, mert a Haller utcai piac szerintem meghalóban van, pedig ott árusít egy Erzsike néni, asszem Hévizgyörkről jön fel, s ott van a kedvenc mézes bácsink. Apa nemrég lépesmézet hozott!!!
Az ovival tavaly Julcsival elmentünk vonatozni a következő útvonalon:
Pöttyös utcától metróval Kőbánya-Kispest állomás, kék vonattal Nyugati pályaudvar, ott átszálltunk egy zónázó piros vonatra, elmentünk Újpestig, onnan kék metróval vissza a Pöttyös utcai megállóig.

Ebédre az oviban voltunk.
Most kedden a kisvasútnál voltak, a múlt héten hajókáztak a Dunán, voltak bábszínházban, előtte igazi színházban (Csöre: FMK, ha mond valamit

), és mindezeket viszonylag olcsón kihozták...
A következő ötletet még nem tudom... Valószínűleg sokan elmegyünk megnézni a Dzsungel könyvét szülőstől, testvérestől, persze ez fakultatív, az óvónéni (báb)színházjegyeket is árusít...
Mesinek nagyon boldog szülinapot, Isten éltesse sokáig!!!
Szülőszobai zene: én Marcinál bevittem valami kazit/CD-t, talán valami dögös blues volt rajta, már nem tudom, de déltől estig rá se néztem, pedig volt időm tágulni, meg várakozni, vajúdni... Úgy hozták utánam a kórterembe, észre se vettem, hogy ottmaradt.
Ilyenkor tényleg más dimenzióba kerül az ember.
Az idejét sem tudtuk kiszámítani, mikor jön, háromszor látszott a buksija, aztán mégis császár lett... Másfél órát toltam szegény gyereket, a végén már nem voltak fájásaim...
poszani:
- nálunk apának barna a haja és vörös a hatalmas bajsza és a szakálla (már amikor van neki)...
Felteszek egy képet róla, bár itt "csak" bajsza van, a szakálla élénkebb szokott lenni... Remélem, nem fogja észrevenni.

Apa tavaly a Szigligeten
- anyósom vöröshajú volt, most hófehér
- a férjecském nagyfia szőkén született, barna lett, kb. harmadikos korától vörösödött (de foltokban !), most meg teljesen vörös...
- Julcsi nyáron inkább vörösbe hajló hajjal futkározik, lehet, hogy ő is bevörösödik - az jó lesz, mert szép kék a szeme
Nem is írtam, hogy szépek a pocakfotók, én is közelítek a hóekéhez, Karácsonykor majd hasznát veszem, remélem...
Recept mindjárt érkezik a másik topikba!
batkata