A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Most lehet,hogy vitát indítok el,bár nem áll szándékomban...de nem gyerekeknek és kiskamasz lányoknak való egy szépségverseny....itt nem a fotópályázatokra gondolok,hanem a felvonulásos nagyobb "versenyekre"....
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:49-kor.
hékás

csiri! Bocsi hogy igy más témába vágok.

de lenne egy kérdésem :wink:
adtál már Zoénak körtét??
Szorulásra ugye,jo???

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:49-kor.
hékás

Én csak abból indulok ki,hogy az apjáék mindenképpen vinni akarták a lányokat!Én ellenálltam..és ma már a 13 éves lányom is azt,mondja,hogy jobb is,hogy nem engedtem....(megjegyzem,én is örülök a döntésemnek,mert így is elég énközpontú lett a drágám... :roll: :? )
Vendég

[quote]a írta:dtál már Zoénak körtét??

Nem,nem adtam még...de van itthon....viszont körtés rostosat ivott már,de nem emlékszem a hatásra....Viszont az öszit javaslom....
Vendég

köszi,csiri.Szegénykém 4 órája is őszit evett,most nem adnék neki inkább.

Kata&Milán

oszman777

És valami gyümilé? :?:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:50-kor.
hékás

Nagyon ügyes(ek) vagy(tok) Brigi!!!jó lett!
Vendég

hékás köszi!

kata:é körtéhez nem tudok hizzászólni mert nem adtam még

csiri:szindi is én központú lett de nagyon..szépségverseny nélkül is :oops: isten őrizzen ,hogy még jobban illegesse billegesse magát.
én az öltözködését is visszafogom,legyen szép meg csinos de suliba nem mehet falat miniszoknyába,mini toppba,mert bizony sokan úgy járnak..még sminkelnek is,hát nálunk ilyen nincs(még)
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan megint...

Hékás nekem kell :) Majd küldöm az adatokat. Nagyon szép lett az oldal ;) Köszönjük szépen!

Asszem lassan akkor főzelékezni kezdünk, bár várni akartam vele 6 hóig...

Ééééés Bence ma először hasról hátra fordult! :lol: Apa is látta, most tiszta happy, hogy nem maradt le róla. :D Megismételte még a drága fiam, úgyhogy fel is vettem gyorsan, megy a youtube-ra ;)

További szép estét, pihentető, nyugodt éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:21-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:22-kor.
pironya

Pironya: Tényleg nagyon szép lányod van!

Én is szeretnék majd egy kislányt, szép szőke fürtökkel, gyönyörű kék szemekkel. Kár, hogy az én szemem-hajam barna, úgy is az fog dominálni :( De így is szép lesz, ha egyszer az életben lesz leányzóm :lol:

Kép

Kép
bettica

Na akkor most leírom amit gondolok, és qrvára nem érdekel, hogy ki mit gondol. Amit írtam azt Barinak írtam valamire, nem azért, hogy mindenki az ellentétjét hangoztassa. Ettől az én véleményem nem változik meg.
Ha eddig én nem értettem egyet egy hsz-el, akkor gondoltam magamban valamit és nem reagáltam rá (ez volt a többség). Egy-két alkalommal azért csak leírtam..........

néha már tényleg úgy vagyok, hogy kár is írnom ide (ezért???)
(és ez most NAGYON őszinte volt)

[quote]a írta: felvonulásos nagyobb "versenyekre"....

nem erre gondoltam én sem
bszilvi25

Brigi: nagyon jó az oldalatok!!!!!!!
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:22-kor.
pironya

[quote="hékás"]A írta:hékásktualizáltam a statisztikákat egyébként, mert Buci is elküldte az adatokat, meg Vikka is a 3 hós mérés eredményeit. Ez alapján Andóca Kittije a legkevesebbet hízott (legkarcsúbb :wink: ) babánk.

Én a tényleges itthon mért adatot írtam be, nem amit 3,5 hónaposan mért a védőnéni! :lol: :D :lol: :D Az én kis soványságom:
Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

jó éjszakát mindenkinek!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:50-kor.
hékás

Jó reggelt!
Szilvi!Ez egy fórum,senki nem szeretett volna megbántani szerintem,csak feldobtál egy témát és leírtuk a véleményünket!És visszaolvastam!Semmi bántó nem volt benne......de ha mégis úgy érzed,bocsánat!

További jó hétvégét mindenkinek!!!!

[quote]m írta:ajd egy kislányt, szép szőke fürtökkel, gyönyörű kék szemekkel. Kár, hogy az én szemem-hajam barna,

Bettica!Az Én szemem is barna és a hajam eredeti szine is az...a lányaim mégis szőkék és kék szeműek...(hozzáteszem apuka se ilyen...és a postás se volt az...)
Kép
Kép
Vendég

sziasztok!
szilvi szerintem senki nem sértésnek szánta,csaka véleményét írta le!

amúgy emlékezzünk csak?amikor leírtam,hogy veszem rá szindit a tanulásra akkor szadistának meg zsarnoknak nevezted a módszereimet..de spongyát rá :wink:
úgyhogy te is véleményt nyilvánitottál elég keményen nem?

ha megsértődtem volna azóta sem írnék :lol: :lol: :lol:
na jó megemlítettem,hogy nem tetszett egy privi erejéig,de azért itt senki nem volt durva szerintem :roll:

piri ez a lány gyöünyörű..hirtelen csiri kittinek néztem :lol:
neki is ilyen szép a haja
Vendég

na várjunk csak ...hisz itt vannak a csiri lányok is :lol:
na jó én még alszok... :lol:
eggyértelmű a véleményem róluk,úgyhogy nem írom le. :lol:
Vendég

[quote="lia0415"] írta:lia0415azért itt senki nem volt durva szerintem :roll:

ilyet én nem mondtam.

De mindegy, hagyjuk is!

Kicsit én is túl reagáltam, csak tényleg nem nagyon tetszett, hogy írok valamivel kapcsolatban egy véleményt, és erre mindenki "lehurrog"!!!

De spongyát rá! (én befejeztem ezt a témát! :wink: )
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:51-kor.
hékás

Sziasztok

Lenne egy kérdésem.

Anyatejcsi mellé tápszert szeretnék adni neki kiegészítésként, mert már 200 ml is becumizik egyszerre, estére már kevesebb van, és sirdogálunk.

Kiváltottam a Humana-s tápibogyót, az van ráírva, hogy 50C ra kell felmelegíteni a vizet.
Ti is felmelegítitek 50C ra?
Lassan hül le nagyon nem?
Előre akkor meg kell csinálni jóval?

Kép
Kép
schopin

jó reggelt!

Schopin: én nem tudok neked segíteni a tápszerben.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="hékás"]K írta:hékásépzeld Csiri, apa mit vett észre. Nézte a montázsodat, és rájött, hogy marci van a legjobb helyen. Pont az angyalka seggét látja állandóan :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na én is megnéztem: Kitti meg Micimaci fenekét bámulja!!! :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ja és Brigi: én is szeretnék olyan oldalt mint Marcinak van, majd küldöm az adatokat! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

cshopin ...én foralni majd visszahűteni szoktam a vizet..szóval 100fokra
Vendég

Szia Bari

Etetés előtt mennyi idővel csinálod?

Kép
Kép
schopin

én is szeretnék egy két videót. lehet?
Vendég

szia reggel fölforralom és azt eszi egész nap..másnap reggel forralok újat...kajakor márcsak mikrózom megfelelő hőfokra
Vendég

A dobozra az van írva, hogy kaja előtt még a babavizet is melegítse fel 50 C ra.

Na most légy okos domonkos :lol:

Hogy csináljam?

Legalább 1 óra lesz míg lehül. :cry:

Kép
Kép
schopin

Sziasztok!

Én is úgy csinálom a vizet,mint Bari.

Megyünk anyósékhoz,onnan meg Egerbe a plázába.
Majd este jövök.

Jó hétvégét!

Kép
melike

Sziasztok!

Tök jó így a honlap a képpel az elején. Brigi küldök egy-két kiegészítő adatot hozzánk, mert látom pár dolog hiányzik belőle. És én is szeretnék olyan táblázatot mint Marcié, ahhoz is küldöm majd az adatokat!

Mindenkinek jó hétvégét!

Mi délután megyünk a házhoz, addig az anyós vigyáz majd Marcira, a fényképezőt nem felejtem el vinni, és akkor rakok majd pár képet!

Jah és holnap megyünk először babausziba. Kíváncsi vagyok rá mit szól hozzá az én kis drágaságom :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Schopin: én is Bari módszerével készítem a tápot. A babavizet pedig nem kell felforralni, csak ha megbontottad, és nem használtad fel 24 órán belül. Csak utánna, de azt hiszem ez rá is van írva.

ancsika82

Még azt akartam írni, hogy ezek a nagylányok pirié, csirié, barié, tényleg gyönyörűek!!! Remélem majd én is büszkélkedhetek egy kislánnyal is egy-két éven belül :roll: :lol: :lol: :lol:

ancsika82

Na most lépek mert nincs még kész az ebéd én meg csak itt ülök!

Jó hétvégét!

ancsika82

[quote="schopin"]L írta:schopinegalább 1 óra lesz míg lehül. :cry:

miért??? csináld meg, és hideg víz alatt hűtsd le!!!
én legalábbis úgy csináltam annó
bszilvi25

én nem melegíteném fel 50 fokra az tuti,de ha te mégis úgy szeretnéd akkor csap alatt pillanatok alatt lehül..de csak ha üvegből van a cumisüveg... a műanyag piszkosul nehezen hül át
Vendég

Sziasztok!

Schopin: Én este forralok kb 1 liter vizet, üvegbe öntöm és azt használom. Melegítem kb. testhőmérsékletűre és úgy is feloldódik benne a táp. De 50 fokról pillanatok alatt le lehet hűteni ám a kajcsit ;)

Hékás: Csak neked, csak most :lol: www.youtube.com/rbettica
Az oldalra is mehet, ha gondolod... ;)

Most nem vagyok otthon, de majd az adatokat is küldöm priviben...

Puszi

Kép

Kép
bettica

betti csucs a videó,mintha dávidot látnám...most vagy minden baba kisértetiesen ugyan úgy mozog,kapálozik,nyúl a szájába,vagy bence olyan mint dávid :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:51-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:52-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 15:52-kor.
hékás

xxx
hékás

hékás nagyon jól néz ki a fiad :wink:

dávid már eszméletlenül mozgékony,ide oda forgolódik és dühöng közben mert van amikor tök fáradt de a világért abba nem hagyná,tipikud kis díjbírkózó..csupa erő csupa izom :lol:
a kiságyat körbejárja és mindehova beveri a fejét olyankor van oá oá oá :lol: :lol: :lol:
Vendég

ja és mindent megfog..mostmár nem véletlen hanem tök tudatos,és mindent vesz a szájába...hihetetlenül fejlett gyerek...áááá nem vagyok elfogult :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Fél 9 kor én vagyok az első!???
Tegnap sem voltatok valami aktívak!

Vettem Máténak overállt a C&A-ban 3500ért.
Meg magamnak egy mellényt. Majd mutatom mindjárt.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?