Ági
Remélem szerencsésen megérkeztél, üdv itthon
Mirosz
Az nem esőnaci volt, hanem kantáros téli gatyesz. Belül termo, kívül orkános. Ez sötétkék, nem akciósan 4.800.-, volt hozzá ugyanolyan színű dzseki is 5.000.- ért, de nekünk már van három új és egy tavalyi dzsekink. Egyébként aki kantáros összeállítást keres, annak melegen ajánlom

Nagyon professzionálisan meg van csinálva. Lent gumipánt, hogy be tudd akasztani a gyerkőc lábát, rá kell húzni a csizmát, aztán a csizmára van egy tépőzáras réteg, ami kívülről nem látszik. Szóval lábikóhoz hó még vad szánkózáskor sem kerül tutira. Belül pedig fél lábszártól orkános, szóval nem termo, így nem szívja meg magát vízzel még véletlenül sem. Csajos dolgokat nem néztem, de abból itt is több van, mint általában mindenhol. Fiúknak mindenütt kisebb a választék - szerintem
Superfit - Brendon. Ezt vettük meg:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Plusz vettünk a Decathlonban 3.500.-ért hótaposót. Azt ott fogom hagyni a bölcsibe, kinti cipőnek, majd ha lesz hó meg latyak. Siesta bélelt gumicsizma is kb ennyi, viszont 22-es volt a legkisebb, az meg még nagyon nagy Atinak.
Up&go
Szerintem is drága. Peluscsere nálunk csak úgy lehetséges, ha Atit közben kihívások elé állítom. Pl adok egy kis dobozt, amiben van valami. Amíg kibogarássza belőle a cuccot, addig én kicserélem a pelust.
Gyerekdoki ma délelőtt volt, a kis pöttyök szerinte vmilyen vírus, kb 2 hét alatt elmúlik, ha mégsem, akkor kezdhetünk gyanakodni a tápszerre.
Bárányhimlő elleni oltás
Nekem azt mondta, hogy elsősorban a himlő okozta szövődményektől véd. A beoltott gyerek is simán lehet bárányhimlős, viszont a lefolyása enyhébb lesz, rövid ideig tart, és a szövődményektől védett lesz. De, mivel új az oltóanyag, nem tudni meddig véd, ezért ha nem lesz beteg, 10-12 év múlva valószínűleg emlékeztető oltás kell, mert hát felnőtt korban veszélyesebb. Hát én úgy döntöttem, hogy beadatom. A 15 hós oltással együtt nem adható, így azt követően egy hónappal fogja Ati megkapni.
Szép napot mindenkinek!!!!