Nektarin! Jaj, ne haragudj - hiszen én kértem segítséget

, de még én is várok - szóval továbbítottam mindent, és kérdezem, hogy megoldható-e így, de még nem kaptam választ. Én is várok, úgyhogy holnap rácsörgök a könyvelőnkre.
És még egyszer millió köszönet a segítségedért.
Remélem sikerül, amint megtudok valamit, megírom.
Ágica! Vegyél Petrusnak Nasivint 1-6 éves babák részére. Az a nyálkahártya duzzanatát is csökkenti. Mi most átmentünk egy másik fázisba, mert a fej megemelés most nem nagyon használ, ugyanis jó nagyok az orrmandulái. Be vannak dagadva. Most már nem taknyos, egyáltalán nem kell szívni, csak szegény nem kap levegőt, horkol, és szinte csak a száján lélegzik. (De nincs rosszul, csak ez a javulás felé vezető út).
Szóval használd szerintem a Nasivin-t, egy nap 3x nyugodtan befújhatod, az utolsót lefekvés előtt.
Ha jól emlékszem,
Dmaggie-éknek is segített.
"MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A
NASIVIN SANFT 0,025% ADAGOLÓ ORRSPRAY ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
Az orrspray helyi hatású készítmény, az orrnyálkahártya duzzadtságának csökkentésére és a váladékürülés megkönnyítésére szolgáló gyógyszer.
A készítmény hatóanyaga, az oximetazolin érösszehúzó hatású, az orr nyálkahártya vérbőségét, így duzzanatát csökkenti.
Nyálkahártya-duzzanat csökkentésére heveny orrnyálkahártya-gyulladásban, valamint ér- és
allergiás eredetű nátha jelentkezésekor. A váladékürülés megkönnyítésére orrmelléküreg gyulladásban, fülkürt-hurutban. Orr- és melléküregek nyálkahártya duzzanatának csökkentése orvosi vizsgálatok során."
Kiskolbi! Bizony, ez egy elég szűk kör, de kitartás, hátha egy ilyen helyre kell egy WC-s néni.
Drukkolok, hogy összejöjjön valami jó. Szerencsére ez egy boszitopik...
Amúgy meg tényleg hős volt Máté, hogy ennyit kibírt. Zsozsi megf.szolt volna a buszon, az tuti.
A járás miatt meg ne aggódj, mutasd meg Máténak a Zsozsi-videót, vagy várjunk egy kicsit, és szerintem jövő héten ha összeütjük a minitalit, akkor utána már kímélheted a muszklijaidat. Remélhetően Máté tanulékony.