A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

[Alexemnek az a legujjabb heppje hogy ordit mindenert, nem tudom hogy szoktassam le rola mert nagyon idegesito. ! :?[/quote]
Vendég

KépKép
KépKép
tontica

25x-re rájövök erre az idézet dologra így 11 óra táján :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika: nem tul biztato! :roll: :lol: :cry:

Nyugodt, atalvos, sirasmentes jo ejszakat! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti
Milyen nyelven szólalnak majd meg a gyerekek?Rate
két nyelven beszél?
Vendég

Hú lányok! Egy napig nem vagyok itthon, és nem győzök visszaolvasni. :lol:
Nézzétek el, de nem írok mindenkinek külön-külön. Az összes baba gyönyörű és ennivaló, remélem, az enyémek is ilyenek lesznek.

Hozzátápi: Manó 4 hónapos koráig csak szopott, akkor kezdtünk kóstolgatni, de ő kezdeményezett. Szó szerint belemászott az almás palacsintába, így nálunk ő oldotta meg a kérdést. Amúgy nekem is meg a doki néninknek is az volt az álláspontja, hogy fél éves kor előtt nem kell megkezdeni az egyéb kaját, de ahogy figyeltem, orvosa válogatja, ki mit mond.
Tejes cuccokkal vigyázzatok, nekem Manó minden igyekezetem, óvatosságom ellenére enyhén tejallergiás lett, szerencsére azóta kinőtte.

Bukás: tápszerbe tegyetek a bukós babáknak Sinlac pépet (mi anyatejbe pakoltuk) és evés után legalább egy órára fel kell "ültetni" a babát. Nálunk bevált.

Ja, és Manó tök édes volt ma reggel. Megpuszilta a pocakom és mutatta: a bal oldali babának sárga lufija van, a jobb oldalinak zöld. Majdnem elbőgtem magam. :oops:
vovanda

Vanda :P
Sinlac későbbre való 8) Létezik anti reflux táp (A.R.), olyat eszünk bekeverve a normál H.A.-sba.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika :P
A lehidalós kép nem semmi :lol: Milcsim is ugyanezt csinálja szopi közben :shock: :lol: Jó nehéz szoptatni :lol:
Ja és az enyémek is sokszor belealszanak a kajcsiba... a tápiba egyelőre.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Hihetetlen szépek a babák :) Pár napja rátaláltam egy weboldalra, profi fotós lány csinál mindenféle képeket, többek között kismamásat és babásat is. Nem reklám, csak a weboldalt láttam, de nekem nagyon megtetszett. Ha nem túl nagy vagyon, lehet, hogy én is elmegyek: www.egyetlenem.hu
Esetleg van vkinek tapasztalata?

Banika! Köszi, nekünk a PP Duette tetszik, de paneles liftbe az egymás mögötti ikerkocsival szerintem esélytelenek vagyunk (így a janéra is). Egymás mellettit még nem találtam olyat, ami kellően megtetszett volna... lehet, hogy a gyerekeknek 2 hetesen meg kell tanulniuk járni?? :wink:

Kép

Mó!
Nekünk pegperego duette-ünk van és én imádom!Ha gondolod,akkor megmérem,hogy milyen hosszú,hátha befér a liftbe.Annyira jó kocsi,hogy öröm vele sétálni!Ne hagyd ki! :lol:

Banika!
Látod milyen jó,hogy van ez a fórum!Kissrácaid bámészkodhatnak a kocsiból végre kedvükre! :lol: :lol: :lol:

Már nem emlékszem,hogy ki írta hogy terhes vagyok-e,de hirtelen frászt kaptam!Volt nemrég egy necces menet...Holnap megyek tesztet venni,Úristen!!! :x :x :x

binyek

Binyek, köszi :) A leírás szerint 140 centi hosszú, nem tudom, van-e különbség hosszban, ha a hordozó van a kocsin.
Látom, szinten tartod az adrenalint :D :D

Kép

Mó!
Mérd meg a liftajtót is!!! Bizonyos esetekben egyébként mindegy, mi a létező legkisebb ikerkocsit vettük meg, de a liftajtón eddig még nem sikerült betornázni. :? Úgy tűnik, a járgány a pincében fog lakni, én lecipelem a lurkókat (hordozóban), fel a járgány, hordozók a pincébe és indulás. Visszafelé ugyanez.
Amúgy a Brendon honlapján elég sok járgánynak fent vannak a méretei.
vovanda

:P
Nekem erre a linkre nem jön be semmi :(

Binyek :shock:
S mi van, ha mégis :?:

Melyik a legkisebb ikres kocsi? Az mekkora?
(csak kíváncsiságból kérdem... szerencsére nem kell liftezzek)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Nekünk egymás melletti jöhetett szóba, az esernyőre csukható változatok 75-80 cm szélesek, a hosszuk 80-90 cm, a magasság általában 105 cm körül van. Ezek nagyjából hasonló méretűek, mi egy Hauckot vettünk, ez 75 cm, a szélesség volt a fontos szempont, hogy az ajtókon beférjek, a liftajtó viszont sajna 70 cm, ezzel nincs mit tenni.
Egymás mögöttiből lett volna 65 cm széles, de a legrövidebb is 120 cm körüli.

Pakolok képeket. A pocakfotó múlt heti, azóta már dagadtam.
Ami a két gyerkőcöt illeti a kisfiú az enyém, a kisasszony a páromé.
Szóval kész átverés, de nem testvérek!!! :lol:

[törölt kép] [törölt kép]

[törölt kép]

[törölt kép]

[törölt kép]
vovanda

Fanni! Nem tudom, mi van az oldallal, explorerrel egyáltalán nem megy, Firefoxszal csak a kezdő kép jön be, de onnan sincs tovább. A blog.egyetlenem.hu viszont működik, itt is van jó sok kép.

Vanda! Szépek vagytok (ez már pocak :D) A bkocsi használható újszülöttkortól?

Kép

Binyek: en irtam! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Hordozóval lényegesen rövidebb,és még könnyebb tolni.pláne nem akkora íven fordul mint egy nyerges vontató.nem tudod tárolóban hagyni a vázat?Én se cipelem fel,csak a kölköket hordozóban.

Vanda
Hatosban nem meglepő ha furin néznek majd rátok :lol:

Binyek
Konkrétan tekeregnek ezerrel,fordulni akarnak a kocsoban is.Mint a sajtkukacok :D :D :D
Vendég

Kép

nekünk ilyen van.panelban lakunk és én úgy szoktam betenni a liftbe, h azt az ülést, ami nem a tolókarnál van felültetem.persze ezt 4 hós koruktól csinálom csak.addig nem itt laktunk és ott a pincében tartottam a kocsit.múgy ha a hordozót teszem a vázra, akkor befér a liftbe, :wink: [/img]

szanet

mert én úgy használom, h egymássl szemben vannak.a lábtartó nem lóg, hanem egyenes.és itt nem látszik a képeken, de a kupolás rész dönthető, teljesen ülővé.szóval felültetem, az egyik gyerkőcöt a liftezés idejére

szanet

Banika

nem lehet jó, mikor sajtkukacoskodnak a kocsiben :lol: nekem szerencsére elvannak nyugiban háton,kicsit csodálkozom is, de nem bánom :D

Tontica:

méghogy a lányok légiesen könnyűek...Jankám már 8kg10dkg :shock: Annám 7,5 kg.istenem, nemrég meg még elvesztek az 50-es rugikban is :lol:

Vovanda

szép poci és szép lurkók!édes az az játékautós kép :)

Binyek
azért majd közöld velünk is az örömhírt :wink:

jujj, én szerintem most sírnék, ha kiderülne , h terhes vagyok(főleg hogy a férjem angliában dolgozik már másfél hónapja :wink: )

nem tudom ítram-e már, mikor szültem, volt ott egy nőci , akinek 7 éves ikerlányai voltak és megint ikerlányai születtek :shock: :shock: :shock: no comment.....

szanet

Mó!
Igen, újszülöttes. Majdnem teljesen vízszintesig dönthető és a legtöbb normál méretű ajtón be is fér.

Szanet!
Nálunk iszonyat zsebkendőnyi a lift, kb. 90x90-es. Szóval ezzel kell gazdálkodni. A pince tűnik a jó megoldásnak. Kényelmesebb lenne, ha fent lehetne a kocsi, de ez van.
vovanda

Senki nem nezte meg a videokat amiket belinkeltem vagy nem mukodik? :cry: :roll: :oops: :?

Szanet: Jankad jo sulyban van, Annam 8330 g. volt ket hete. :lol:
Szegeny ikerlanyos noci! :lol: :D

Vovanda: szep pocak es gyonyoru tesok! :D Bizta nem verrokonok? :wink: :lol:
Babakocsi: nehez eset, nekunk is eloszor egymas mogotti felelt meg aztan egymas melletti.

Banika: gyerekek mivel velem vannak egesz nap magyarul fognak megszolalni, Ratenal is ugy volt aztan szepen-lassan mindket nyelvet megtanulta, szuperul beszel igyis-ugyis.

Megyek furdetni!

KépKép
KépKép
tontica

vovanda

nálunk is icipici a lift.de befér :wink:
másik megoldás: ha a váz összecsukható, akkor be kell pakolni az összecsukott vázat, illetve amózeseket.vagy hordozókat :wink:

na jó, befogtam :wink: mérjetek, számoljatok,találjatok szupi kocsit!

szanet

Tonti
Én megnéztem,édesek.Csak szerencsétlenkedtem az idézéssel,utána meg eltűntél.Amúgy rettegek,hogy mikor kapnak a fiúk dobot valakitől ajándékba.

Szanet
Alapban is zsizsikek :lol: Másodszorra is ikrek?Nálunk ezért kérdéses a harmadik bébi.Már másfél hónapja nincs itthon a férjed?Hát nem irigyellek.Mikor tud hazajönni?
Vendég

Tonti

én néztem! Alex nagyon vadul dobol,lehet rocksztár lesz :wink:
Monserrate is édi.

huh, most nézem csak, hogy ő még csak 4 éves :shock: nálatok 4 évesen már írnak????

szanet

Tontica :P
Jól meggondoltátok ezt a pályaválasztást Alexnél? :lol:

Szerintem nyugodtan mondhatjátok, hogy tesók, nagyon hasonlítanak :D Szépségesek.
Pocid nő rendesen. Szerintem Te is jó nagy pocis leszel, mint itt a többségünk (volt)...

Tényleg, ex pocisok!
A Tiétekkel mi a helyzet?
Nekem az enyém terhesen nem tűnt ennyire csíkosnak :? S hát bizony már lóg is, viszont még nagy is. Brrrrrrrrr :(

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika: fius anyak rettegjetek! Nem tudod mit muvel az en ket fiam egyutt es meg csak most jon majd a java. Lesz am verekedes, veszekedes, dulas-fulas, ordibalas, ugrandozas stb. :lol: Szuper lesz!!! :wink: Ja, persze a dobolas, gitarozas, zeneuvoltetes, csajazos kesobb jon DE eljon!!! :roll: :lol:

Szanet: Alex a szilofont igy igy pufoli meg ugy alt. mindent es mindenkit. :lol:
3 eves korukban kezdik tanulni a betuket, 4 eves korra le tudjak irni mindet, 5 eves korra alt. irnak es olvasnak. :D

Annanak levagattuk a fru-fru-jat: :D Nagyon edesen turte, nem sirt, nem ficankolt.
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Fanni: meg csak 3 honap telt el, adj a pocidnak idot visszahuzodni!!!

KépKép
KépKép
tontica

Adok... csak kíváncsi vagyok mennyit kell várjak!?

Lányok :P
Nem is írtam, hogy a tegnapi alma-elfogadás után ma csak fintorgás és kicsorgatás volt. Lehet hogy azért, mert a tegnap elkészítettel próbálkoztam? Csak "frissen" érdemes adni, vagy szerintetek mi lehet a gond?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Én hasam UNDORÍTÓ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ki tudja milyen lesz?De megérte.
Passzolok az almára,én üvegest adtam először,savankás volt nekik.Amióta megfőzöm,nincs vele gond.Barackot sem eszik meg ale nature,kell hozzá tennem mindig vmit ami édes.
Mit jelent az elkészített?
Vendég

Sziasztok!

Ma kirándultunk, utána a csajok két és fél órát aludtak itthon :lol:

Kép Dorcival

Kép Lilóval

Kép Lányok vonatoznak

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Mosás, hámozás, csumázás, gyümölcscentrifuga.
Persze, megérte. Csak kíváncsi lennék, lesz-e drámai változás... reménykedem...

Judit :P
Szépek vagytok. Nincs is jobb egy lefárasztott, alvó gyerekenél :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Atyaég, mennyit írtatok! :shock:

Fanni,
Az Árkádban voltunk!
Cuki az etetős kép! :D

Amonré,
Nálunk volt sugárban hányás, de összesen 2-3-szor, és tudjuk az okát. :wink: Volt amiatt mert nem akarta Zsani megenni az adagját, finoman erőltettük még, aztán öklendezés után sugárban jött ki belőle minden. Na azóta ilyet nem csinálunk. :oops: Meg volt olyan, hogy kaja után azonnal büfizni vettem fel, szerintem közben megnyomtam a kis hasiját, és a hátam mögé kihányt mindent.

Binyek,
7 kg? Hűha, hatalmas! :shock: Lassan fogyóztatnod kell. :lol:
Elképzelhető, hogy meg fog jönni, és ez már a jele. Nekem különben kb. 28 napra jön meg az első mensi óta, szóval teljesen normálisan, egy pár nappal tovább tart mint korábban, de gondolom ez is beáll majd.

Anny,
Gratula a felálláshoz! Jók a sorozatképek! Nagyon édesek!

Banika,
Nekem tele van a szekrényem kinőtt ruhákkal, ugyanilyen megfontolásból. :lol: Tudom, hogy soha nem lesznek jók, de hátha csoda történik. :lol:
Bercusnak jól esett a kaja! :lol:

Tonti,
Látom új vonalzód van. Illetve nem is vonalzó ez. Nagyon tuti! :wink:
Na az biztos, hogy nem hozhat hozzánk senki hangszert! Én magam fogom kidobni vele együtt. :lol:
Nagyon csini lett Anna az új frufruval!

Mó,
Nagyon jó ez a weboldal, nekem megy Explorerrel. Gyönyörű fotók vannak fenn. Én amúgy is terveztem, hogy 1 éves korukban csináltatunk róluk profi fotókat, most még jobban kedvet kaptam hozzá. Bár gondolom nem lehet olcsó muri. :oops:

Vovanda,
Szép a pocód! Olyan mintha tesók lennének a gyerkőcök.

Fanni,
Tudod én már a múltkor is írtam, hogy nagyon ronda a hasam, és hatalmas. :roll: Biztos megy még egy kicsit le, de én tudom, hogy lógni fog a bőr, nem hiszem hogy már annyit változna. Kicsit elkeserít!

Juci,
Szépek vagytok!

Ma vagyunk 4 hónaposak, el sem hiszem, olyan gyorsan telik az idő:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csajok, akik már hozzátápláltok, egymás után vagy egyszerre etettek? Mi vált be? Én azt gondolnám, hogy egyszerre, ugye?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Joooooooooo reggelt!!! :D

Fanni: az en pocim olyan fel eves korukig eleg nagy volt aztan lement, bar nem olyan mint 18 eves koromban de elmegy. Viszont nekem a melleim azok amik undoritoak! :roll: De azon lehet segiteni csak sok penz kell hozza. :lol:
Gyumit szerintem frissen add kulonben elmegy belole a vitaminok nagy resze, na meg az ize sem ugyanaz.

Jucicuki: merre voltatok? Latom jo az ido otthon itt esett az eso egesz hetvegen. Nagyon jok a kepek, csajszik edesek es nagyok! :D

Rebe: boldog 4 honapot! :D :lol: Naggggggyon jo ez a kep, olyan cukik!!! :D Kis pufokok!
En eleinte egymas utan etettem mert meg nem ettek olyan ugyesen es gyorsan es konnyebb volt egyszerre eggyel foglalkozni aztan olyan 7-8 honapos koruktol egyutt esznek es nagyon ugyesen kivarjak a sorukat.

En nem fotot szeretnek majd a gyerekeimrol hanem szeretnek festetni Roluk csak meg nem talaltam meg a megfelelo festomuveszt.
Lattam egy olyan festmenyt egy kislanyrol ahol egy kis angyalkanak volt megfestve kis szarnyakkal es annyira megtetszett hogy en is olyat szeretnek Annanak.

KépKép
KépKép
tontica

Fanni
De igenis van:két lefárasztott,alvó gyerek :lol: :lol:
Nálunk 3-tól 5-ig műsor volt éjjel.Kicsit rosszul esett az eddigi éjszakák után.Tegnap napközben nem aludtak mamáéknál(anyós hogy értené már meg,hogy nem azért altatom a gyerekeket napközben,mert rosszat akarok nekik :evil: )Totál lefáradtak,már este 6-kor kezdődött a nyűglődés aminek fél 8-kor ájulás lett a vége.Csoda ha hajnalra kialudták magukat?5-ig szenvedtünk,aztán súlyos küzdelmek árán 8-ig aludtak.Így most borul a mai napom is,mert csúszik minden.Köszi mami :lol: Elhiszem,hogy örül amikor velük lehet és hullára szétfárasztja őket,csak ők még kicsik.Megkérdezte,hogy mikor alhatnak már ott? :shock: :shock: :shock: Azok után,hogy amíg ebédeltünk erősködött hogy ő vigyáz rájuk.Arra mentem be a szobába(amikor már erőteljesen nyekeregtek),hogy a Marci betámasztva a párnák közé,folyik belőle a kaja,Bercust meg egy kézzel próbálja rángatni szintén ülőhelyzetbe.Ilyenkor elég nehéz tűrtőztetnem magam és nem elhozni őket azonnal.Lehet,hogy én vagyok nagyon hülye,de ezektől a dolgoktól kiakadok.De mindig meg tud lepni valamivel. :lol:
Vendég

Rebe
Én is egymás után etetek,mert egyszerre nem tudom elég gyorsan adni nekik,illetve nem tudok ugyanannyit foglalkozni velük.Így nincs gond,mindenki nyugiban eszik.Amikor együtt próbáltam,mindig elfogyott egyikük türelme és ordított.Ennek az lett a vége,hogy mindkettő ordított :lol: :lol: :lol: vagy egyiket fogtam a kezemben,a másikat etettem,aztán csere.Na ezt én gyorsan meguntam.
Vendég

Én amíg az egyiket etetem, addig a másik mászik rám :roll:
Így muszáj egyszerre, vagy úgy, hogy van itt valaki, aki lefoglalja.

Jázmin is fölállt :D Nem lesz gond itt a neurológián :D Remélem...
Vendég

Anny
Miért lenne?Itt minden bébi ügyes,bár mindannyian paramamik vagyunk kicsit.

Azt hiszem a kiskutyámnak napokon belül kijön a második foga.A Bercusnak majd csináltatunk kivehetőst :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!
Nekem a volt anyósom volt ilyen. Pörgette, fárasztotta a gyerkőcöt. Aztán persze megsértődött, amikor megelégeltem és egyszerűen elvettem tőle. Engem meg nem érdekelt... :twisted: Dög voltam, tudom, de az rettenetes volt, amikor a gyerek üvöltött a fáradtságtól és annyira túlpörgött, hogy nem bírt elaludni.
vovanda

Lányok :P
Ma éjjel 5 órát egyhuzamban aludtam :shock: :D Nekem ilyen még nem volt! Mindig legalább 1x felkeltem "ellenőrizni" a gyerekeket...
Márkó is csúcsot döntött, este 9.15 után reggel 6.45-kor kért kaját :shock: S közben egy nyikk nélkül aludt! Milcsikémnek meg véletlenül a hülye anyja reggel 5.40-kor Márkó tápiját adta... A.R. tápszer nélkül, 140 helyett 170-et... úgyhogy ő még a reggeli kajcsija után fél 10-ig aludt :lol:

Rebe :P
Nálam nagyjából igény szerint esznek a gyerekek, ebből kifolyólag csak ritkán jön ki úgy, hogy egyszerre kérnének... Nekem így jobb.
Tündériek a fotón a csajok. Tök jó a fekete-fehér kép. Apa is ilyet akar róluk, profival készíttetni!
Igen, emlékszem, hogy én írtam, legyél türelmes poci ügyben :lol: :oops:

Nálunk Anyáink eldöntötték, hogy hamarosan elküldenek minket egy hétre, hogy pihenjünk, ők meg babázzanak. Nekem tetszik az ötlet, de csak 1 hétvégére megyünk és fél éves koruk után :lol: Szerencsére én nyugodtan rábízhatom őket Anyáinkra, mert az eleje óta rengeteget vannak itt, mindent tudnak.
Bercuskát megvédem. Van, akinek csak 8-9 hósan jön a foga. Marcika túlfejlett :lol:

Köszi, akkor van remény, hogy még visszább megy... Neked is hatalmas pocid volt!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Mindig mindenki Bercuskát védi,mert ő a kicsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Persze ezerszer rafkósabb.
Én még mindig ne fogtam föl ezt a fogas kérdést,annyira meglepett.Tök cuki ahogy egész nap rágja a nagy semmit.

Vanda
Szivem szerint én se vinném,de mégiscsak a nagyanyja.Az a baj vele,hogy kérek tőle vmit,megbeszéljük és full az ellenkezőjét csinálja.Ő az fajta nagyi,aki kristálycukorral eteti a gyerekeket kiskanállal.Rettegek amikor majd ott maradnak.

Kölkök ma egész nap ásítoznak,amerre elfekszenek,el is alszanak eddig.Tényleg lefáradtak tegnap. :lol:
Vendég

Jaja, a lányoknak is még csak 2-2 foguk van, és már 9 és fél hónaposak.
Vendég

Banika!
Sajnos van ilyen. Nehéz elfogadtatni a felmenőkkel, hogy a TE gyereked, TE vagy felelős érte és te vagy az anyja, nem ő. Nekem anyukámmal hihetetlen mázlim van. Manó születésekor közölte, hogy ő a nagymama, arra való, hogy ajándékot vegyen és sokat játszon vele, nevelni én fogom. Meg amúgy is, az "ő ideje" óta annyi minden változott, hogy nem is érzi felhatalmazva magát arra, hogy bármibe beleszóljon, én kiadom az ukázt, ő meg úgy csinálja. :lol:
vovanda

Vanda
Az anyuval nekem sincs gondom.Sőt még az apuval sem,pedig ő olyan kekeckedős.Az öcséméknek mindig mondta(viccből),hogy majd ad a lányoknak csirkecsontot fél évesen,meg egy kis csokit. :lol: Persze ők erre ugrottak.De direkt azért mondta ,mert tudta milyenek.Nekem nem mond ilyeneket.Mondjuk én nem is csináltam abból sem ügyet,hogy augusztusban hagyta a Marcinak megnyalogatni a körtét amit evett,mert szabályosan kinézte a szájából. :lol:
Sajnos az anyósom totál másképp van összerakva és én rá leszek majd szorulva,mivel ő lakik itt. :( :(
Vendég

Banika

nálunk is Anna a kisebb és a rafkósabb is.apukám el is nevezte furfangos frigyesnek :lol:

fog:
nekünk még egy incs, de kb 2 hós koruk ótafolyik a szájukból a nyál.azóta mindig azt hallom, h jön a foguk.na ja...

nálunk elég jó ahelyzet, mert vannak ugyan konfliktusok, de azért a gyerekek mindenkivel jól elvannak.itthon tudom őkte hagyni 1-2-3órára. ha muszáj lenne akár napra is, csak arra még nem került sor, mert nem volt olyan dolgom(szerencsére)

hasam még nekem is nagyobb.de a mellem nekem is , ami kiakasztó.nagyon utálom, h lóg :cry:

szanet

Hahó!

Aki külön-külön etet:
Addig a másik gyerek mit csinál??????
Hétvégén tök jó, mert Apa eteti Márkót, Anya Norcikát és 5 perc alatt bevágnak 100g gyümit. De mikor egyedül vagyok totál káosz. Úgyhogy nem is kapnak minden nap enni. :oops: Már úgy értem, hogy azért tejcit kapnak, csak mást nem. :lol:

Nekünk sincs még egy árva fogunk sem. És Márkó nem nagyon mozdul semerre. Norcika a nagy tornászbajnok, napok kérdése és kimászik a kiságyból. Lejjebb kéne tenni már.

Vasárnap megyünk babauszira. Eleget gyakoroltunk már a hiper-mega-giga kádunkban. Már nagyon várom. Bár Norcikának tegnap valahogy nem volt meg a búvárreflex, pedig eddig nem volt gond vele. Biztos csak fáradt volt már. Márkó annyira édes. Úgy ül az Apja ölében elterpeszkedve, mint egy nyugger a termálban. Norcika bezzeg folyamatosan kalimpál össze vissza. Majd csinálunk fotót. Meg videót is.

Tontica!
Egyedül esznek a gyerekek? Dejó!!!! Olyan édesek!

Fanni! Nem akarlak elkeseríteni, de nekem még mindig nagy a hasam. Apropó, még egy fürdőrucit is be kell szereznem vasárnapig, olyan "mamásat", ami ápol és eltakar, mert nekem csak tangás + 75A-s pushup-os bikinim van. Hát szépen néznék ki benne.

Kép

Kép
kamilla306

Szanet :P
Nálunk én nevezgetem a gyerekeket. Milcsi a "hiszti Pisti" Márkó meg a "sunyi Sanyi" :lol:

Lányok :(
Köszi a has-as beszámolókat.
Én még fejek/szoptatok, így nem tudom a cicim "végeredményét", de nekem úgy tűnik, hogy az enyém nem lóg... Legalább ennyi 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

hát nem akarlak elkeseríteni, de amíg szoptatatm, nekem sem lógott, mert tele volt tejjel :wink:

én van amikor együtt, van amikor külön etetem őket.mert van, h reggel van eltolódás a kajálásuk között, így az ebéd sem egyszerre van
ha meg egyszerre kell, akkor kb 15 percel hamarab etetek, mint ahogy letelne a 3 óra, így még nincsenek kiéhezve, tudnak várni, nincs cirkusz

szanet

Sziasztok lányok,
nekem a hasam is nagy és kiadós szopi után a mellem is lóg. Már egyszer eljutottam tornázni. Egész jól bírtam, csak edzésben tartanak a gyerekek. Csak kéne rendszeresen csinálni.

Zsuzska,
láttam, kerestél. Aliz napok óta a felülést gyakorolja, illetve most már főleg ülve játszik. Barnus még csak most kezdett el kúszni. Nov. 10-én viszem őket fejlesztőbe (BHRG) vizsgálatra (ill. 3-án még a neurológushoz is van időpontunk).

Hozzátápi: mi öt hósan kezdtük. Én szopi/tápi előtt adtam 50 g-okat, utána még jött a tej/táp minden étkezésnél. Most már csak reggel és este szopi/tápozunk. Sokszor tanácstalan voltam, hogy most akkor mit, mikor, mennyit és hogyan, de végül adta magát. Valahogy kialakult. Fő a rendszerezettség :? :lol: !

KépKép
lili73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?