A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hahó!

Brigik!
Boldog névnapot!!!

Veronikusz!
Ez tényleg rosszul hangzik. Mi a helyzet? Remélem nem folytatódott a hányássorozat.

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
jobban vannak a lányok??Te????

Brigiknek boldog névnapot!!

Dóri!
A hajascsajszi nagyon édes :lol: A pocak is szépen növekszik :lol:

Linocs!
Mekkora már Fruzska :lol: :lol: 7 hónap????????????hogy telik az idő :oops: :oops:

Heni!
Jobbulást!!!!!!!!!!ezek a szemét hormonok mindenre képesek :twisted:

KépKépKépKép
vdorka3

szerencsére a hányás abbamaradt. :) Kata is jobban lett. Zsófi meg evett és fürdés nélkül ment is az ágyba. :? :oops: Szerintem a teától volt amit ittak + a kanyargós utaktól. :oops: :cry: Férjem ugyanis vett útra egy 3 dl-es ICE TEE-t és Kata majd megveszett már érte. Gondoltuk, hogy akkor most elvisszük, de azt nem gondoltuk, hogy ezek játszásból vedelni fogják és hát ... felrázódhatott a hasukban. :oops: Próbáltam bár elvenni tőlük, de akkor jött az üvöltés az alvó Zsófi fülénél :oops: Komolyan! azt hittem, hogy tegnap sose fogunk hazajutni. Már a sírás kerülgetett, hogy vezetnem kell, hátul meg hány Szofi (Kata tudósított), Zsófi ülökt és még a férjemet se nyomjam segbe. Én mentem a nagy kocsival, ő meg a frissen elkészült Fiestával előttem. Egyszer a Szentendrein egy benzinkútnál szedtük ki ülésestül Szofit "kitakarítani", egyszer meg a Logodi utcában a Budai Vár aljában. :oops: :oops: :oops: Biztos lett egy pár ősz hajszálam. :oops:

de az a fő hogy semmi komolyabb bajuk nem lett!!!!

Heni!!!
Nagyon meg tudlak érteni!!!! :oops: bár imádom a férjem, de néha ….. :evil: van ilyen. Főleg ha az ember nincs formában mint ahogy most se te, se én nem vagyunk. Remélhetőleg Vida doki hamarosan túlsegít téged rajta, nekem meg elmúlik ez a szülés utáni hormonvihar! Tegnap én is bőgtem egy sort. De aztán látta a férjem, hogy megint GÁZOS vagyok :lol: megölelgetett és már kenyérre lehetett kenni :lol:

LÁNYOK!!!!
RAKJATOK FEL MÉG KÉPEKET!!!! OLYAN JÓ NÉZEGETNI ŐKET!!! NAGYOBB GYEREKEKRŐL IS!!!!!! RÁJUK IS KÍVÁNCSIAK VAGYUNK!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

BOCSI BOCSI!!!!!

BRIGIKNEK!
NAGYON NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Halihó!

Levit múlt éjjel műteni kellett pylorussal. Most épp hazarohantam fejni-aludni picit, mert péntek óta ez nem jött össze...a Heim Pál sebin meg ugye nincs anyás szoba, csak sámli.
kb. 8 napig benn leszünk, drukkoljatok.
Ma már vigyorgott is, elképesztő az úrfi, pedig éjjel műtötték. Én nem tudtam csaszi utáni napon nevetgélni, ő meg vágással a hasán, éhesen....mert hogy kaját csak déltől kaphatott 2-4-8.... miliket

pusz, majd jelentkezwm

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
jujjjjj. :oops: .naaaaaaaaaagyon sajnálom :!: :!: :!: :!: Szegénykém,AKkor ettől nem gyarapodhatott olyan ütemben a súlya.(ha jól emlékszem Te panaszkodtál)Mielőbbi gyógyulást Levinek!!!!!!Nektek pedig rengeteg energiát és türelmet!!!!!!!!!!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Aprooka!!!!
:shock: :shock: :shock: jaj! jobbulást!!! millió gyógypuszi Levinek! szorítunk!!!

Lányok!
mi az a "pylorus" ???? :oops: :oops: :oops:

Szofi:
lehet még sincs vége??? Szofi itt ül az ölemben és leég a bőröm ahogy hozzám bújik, neki meg piros az arca!!! :shock: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka!
utána néztem :oops: :cry: jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bocsi, hogy sok vagyok :oops:

Dorka!
Milyen Letti BCG oltása???? este megnézem Zsófiét is, de szerintem nem is látszik neki!!!! :shock: :shock: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene. Voltam ctg-n és beszéltem a szülésznőmmel, aki Várnainé Gabi lesz. :)
Elmondta a homeós szereket, de rövid az agyam. Csak azt sikerült megjegyezni, hogy málnalevél 2* egy nap. Meg vigyek be arnica c15-öt. De mintha lenne még valami, amit szedni kellene. Jól sejtem?

Veronikusz, Szofinak jobbulást!!!!

Aprooka, Levinek jobbulást!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Aprooka
Millió gyógypuszi Levinek! Szegénykém :cry:
Akkor ez miatt volt neki a szobát beterítő bukás és hogy nem hízott olyan sokat....
De legalább jó a hangulata a helyzethez képest :wink:
Kórházi helyzetek nagyon meredekek :?

Veronikusz
Nektek is jobbulást! Valami vírust kapott el Szofi?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Veronikudz!
Letti oltása nem látszik csak tapintani lehet egy kis borsót a bőre alatt....ha jól tudom a 6. héten nézik neki,hogy milyen...
Szegény szofi, mielőbbi jobbulást neki!!!!

GAbi!
Caulophyllum 5Ch napi 1x5 bogyó,én ezt szedtem csak, meg Arnica 5Chnapi 1x5.Ha jól emlékszem.....

KépKépKépKép
vdorka3

Levinek jobbulást!!!! :( Ez nagyon komolyan hangzik.. :( 8 nap? :( Aprooka, kitartás...
:( Ilyen pici és már műtét..
én se tudom, ez mit jelent, utánanézek.. :oops:
Majd írj, ha minden oké, sok sok puszi!

Boldog Briginapot!!

Steffi miatt kuksiztam be.....?????? hmmmm :?: :?:
Vendég

Hahó!

Itt vagyok, még egyben :evil: , de már kezdek nyügi lenni…
Martin sokkal jobban, kukac kezd szépen gyógyulni, kopp-kopp!

Valit én is hiányolom!

Eni!
Nem gond a gyümilé, az ember csak jót akar, napi 1dl-nél húztuk meg a limitet, csüt. óta figyeltük és ennyit látunk jónak, tegnap 3dl lecsúszott, de volt fosi úgyhogy maradunk ennyinél. Húgodéknak drukk, ügyesek, az enyémnek is van próblémaja, kortizol túltengés… :cry: :cry:

Heni!
Össze kéne kötni minket, nekem sem túl virágos a kedvem… De nyilván nekem max 2-3 hét neked meg… Mikor mész Vidához?!

Valentina!
Végre! Gyere már gyakrabban! Szép a fiad, takarítós a legjobb! :lol: :lol:

Brigieinknek boldogságos névnapot!

Reni!
Átment a privi? Válaszoltam, csak van amikor bnet bénázik!

Veronikusz!
Hogy van Szofi! És ne válj el! Most hétvégén én is ki voltam a férjemre, de legalább itthon volt. Viszont hétfő-kedd-szerda-péntek későn jön. Jó vicc pont a végén dolgozik ennyit. :roll: Majd Myrtill jól kitol vele és jól megszületik. Csak ne holnap, műszakizik az autó...

Aprooka!

Nagyon sajnálom Levit, nektek sok erőt, ha valahogy tudunk segíteni szólj! Ezért votl akkor a sok furcsaság! Kiváncsi vagyok végül, hogy derült ki, ki jött rá?! És mik a tünetek, hogy és miért alakul ki?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi82!
Ezt a neten találtam!!! egy csaj írta! én kivastagítom amit szedtem!!!! + ITTAM NAPI 0,5 L MÁLNALEVÉL TEÁT

"Felkészülés a szülésre I. - Homeopátia
HOMEÓS BOGYÓK (aláhúzással jelöltem azokat, amit orvosi tanácsra fogok szedni a 36. héttől, a szüléskor, és utána):

A 34-36. héttől:
* CIMICIFUGA CH30 napi 1*5 golyó szülés megkönnyítésére, ha túl gyengék a szülési fájdalmak
* CAULOPHYLLUM CH30 napi 1*5 golyó (Homeopátiás oxytocin) a méhnyak puhítására, fájások rendszereződésére

Esetleg még a 34.-36. héttől:
* ARNICA 9CH napi 1x5 golyó vérzésmegelőző, visszérjavító, és a majdani sebgyógyulást elősegítő (én ezt visszér és aranyér miatt szedtem, DE még a szülésznő is külön kihangsúlyozta, hogy TÖK JÓ, MERT EGYÁLTALÁN NEM VÉREZTEM A SZÜLÉS ALATT!!!! :D :D :D )
* PULSATILLA 15 CH ez a depresszió megelőzésére, rossz hangulat ellen

Vajúdás kezdetén:
* ARNICA 9CH 1x5 golyó vérzésmegelőző, visszérjavító, és a majdani sebgyógyulást elősegítő

Vajúdás közben:
* CIMICIFUGA CH30 óránként 5 golyó (szülés megkönnyítésére, ha túl gyengék a szülési fájdalmak)
* CAULOPHYLLUM CH30 óránként 5 golyó: elősegíti a tágulást (méhnyak felpuhulása, fájások hatékonysága)

Esetleg még vajúdás közben:
* GELSEMIUM, ha nem akar tágulni a méhszáj
* PULSATILLA 15 CH rossz hangulat ellen, ha hosszú lenne a vajúdás

Kitolási szakasz elején:
* ARNICA 9CH 1x5 golyó vérzésmegelőző, visszérjavító, és a majdani sebgyógyulást elősegítő

Szülés után:
* ARNICA CH15 napi 1*5 golyó: a szülés után vérzéscsillapító, sebgyógyító, fájdalomcsillapító hatású.
* URTICA URENS CH5 napi 1*5 tejelválasztás serkentő

Esetleg még szülés után:
* STAPHYSAGRIA 30 CH napi 2x5 golyó, gátmetszés vagy császármetszés sebgyógyulását serkenti, javítja, és fájdalomcsillapító hatású.
* APIS 30 CH napi 3-4x5 golyó, gátmetszés után javasolt, ha a gát és környéke duzzadt, szúrón fájdalmas és a jegelés jólesik."

SZÜLÉS ALATT ÉRTELEM SZERŰEN NEM SZEDTEM SEMMIT :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

JA!
szedtem még CUPRUM METALIKUMOT IS szülés után fájdalomcsillapításnak SZ@R-t sem ért :twisted: PANADOL már annál inkább! :)

majd folyt. köv.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szofi:
Jól aludt. Furcsa, de most 1x se kellett éjjel bemenni hozzá :shock: pedig különben többször is kell! :shock: (jönnek neki a leghátsó, UTOLSÓ rágófogai :oops: ) Most reggel viszont picit meleg volt, így nem megy bölcsibe. :oops: doki nénink meg pont a héten van szabin :oops: Hozzuk a formánk! :oops: Szegénykének meg be is van dugulva az orra. :cry:

Steffi!
Drukk hogy ne szerviz alatt kelljen rohanni!!!! Nagyon izgi! Sokat gondolok rád!!! :D
ÉS NEM VÁLOK EL!!! :D az csak pillanatnyi elmebaj volt :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka! Szegény Levi! Sajnálom, kitartást Nektek! Akkor most már minden rendeződni fog!
Vendég

Aproka: kívánom, hogy mielőbb otthon legyetek és gyorsan felejtsétek el ezt az egészet! Én is utánaolvastam, oké, hogy "rutinműtét" de akkor is olyan pici az a kisember még!!!!! De legalább megvan a probléma oka és mostmár szépen gyarapodhat.

Reni: itt a dvd a kezemben - hétvégén megszületett, holnap postázom, jó?

Steffi: nálad ez most igazolt viselkedés :lol: , de nálam.....? Héten szaladok be receptért mert elfogyott a progi, aztán majd a magánba megyek valamikor, megvárom, hogy most mi lesz ( mármint egy ciklust) rákszűrésre , meg megbeszélni hogyan tartsuk fent a normál állapotot. Ja! Hogy még tetőzzem a dolgot, valami gombát is összeszedtem...... gondolom a sok hülye vérzés miatt, hiába figyeltem jobban oda a higiéniára, ez van :x

Heni

Kép

Kép
cancan

Aprooka! Én is utánanéztem a pylorusnak és ezt találtam még:

"Érdekes adalék, hogy élsportolók, olimpikonok között e csecsemőkori kórkép magasabb arányban fordul elő, és statisztikailag is kimutatták, hogy pylorus stenosison átesett gyermekek serdülőkorukra kifejezetten jól fejlett izomzatú, atlétikus ifjak lesznek."

Gondolunk Rátok!
Vendég

Jó reggelt!

Veronikusz!
Szegény Szófi! :( Gyógypuszik elküldve!

Heni!
Én szerda fél 8ra megyek ctg, ilyesmi. Te?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Nem hiszem, hogy találkozunk - nekem csak recept kell.
Vagy holnap szaladok be dél körül ( de akkor a nővérpultnál vár a recept, mert Vidadoki nem lesz bent ) vagy csütörtökön a rendelőbe......

Heni

Kép

Kép
cancan

Pár kép rólunk, tegnap Margit-szigeteltünk, gyönyörű volt a sok színes virág és levél, és a napsütés!!

[/img]

Linocs, ha erre jársz, a héten nem értek rá? Vagy jövő héten? Amíg ilyen szép az idő!

Vali???

Megnéztem a Csiri-birit, nagyon jól hangzik, de ott is 6 hónap az alsó korhatár :lol: :lol: Én meg már úgy vinném Bogit társaságba (na meg magamat is... :lol: ) Nem tudtok valamit? Az uszi kiesik, mert egyelőre kiszorítom a vizet a medencéből.. :lol:

Na, mostmár kibújok az ágyból és felöltözöm... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.27 16:47-kor.
Vendég

Sziasztok!

Steffi: Igyekszem majd sürübben jönni :lol:

Borsika: Bogi nagyon édi :lol: mi is járunk csir-birre, de csak 1 hónapja. Nekem is az volt a problémám, hogy itt nálunk nincsen semmi olyan ahova lehetne menni a kis aprósággal.
A zenebölcsit nem próbáltad még ki?

Aprooka: Remélem mihamarabb otthon lesztek.Gyógypuszikat küldünk nektek.

Rólunk: Kicsit megfáztunk és köhögünk, de nem vészes /kopp,kopp,kopp/ Majd jövök.
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Borsika!
annyira édes ez a pici lány!!! Ezt a mosolyt!!! :D:D:D
12-ig ágyban!!!!!!!!! :shock: :oops: de jó EGYESEKNEK!!!!! :lol: :lol:

Heni!
Jobbulást! :oops:

Aprooka! Vandini!
Erre mondják hogy öröm az ürömben. :oops: :D De tény, hogy NAGYON POZITÍV HOZZÁÁLLÁS!!!!!!!! :D (bár ez a kórházban nem vigasztalna MÉG)

Szofi:
Mi nem rég jöttünk meg a helyettes dokitól. Szofinak gennyes, tüszős mandulagyullasása van. Doki rögtön antibiotikumot írt fel. Nekem ez olyan furcsa, mert még sose kaptunk antibiotikumot. :shock: most azon filózom, hogy vajon a MI dokink is ezt adta volna???? :oops: meg fogom kérdezni. Én NAGYON ROSSZ VÉLEMÉNNYEL VAGYOK RÓLUK. Remélem azért neki most segít!!!! A doki-látogatás elég borzasztó volt. 4. körre sikerült csak parkolóhelyet találni, majd felpakolva mint egy serpa, felmásztunk a Kútvölgyi gyerekrendelőjébe. Rajtam lógott a táskám az iratokkal + egy nagy hátizsák pelenkákkal, innivalóval stb + Zsófi az autósüléssel + Szofi az egyik karomban. Szegényke hogy lázas, olyan kis levert és nyafogott, hogy vegyem fel. :oops: Most 2x kell antibiot és 3x lázcsillapítót szednie + sok folyadék (ez elég gázos nála). Most délben egész élénk volt. Játszottunk is. Most szépen lefeküdt aludni. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka! Látom-hallottam-most olvasom. Legyetek nagyon ügyesek! Büszke vagyok, hogy hallgattál a megérzéseidre, hogy valami nincs rendben... Utólag elnézést kérek, hogy többek között én is annyit mondtam, hogy Levipityi el fog múlni. :oops: :oops: :oops:

A kórházi bennléthez rengeteg erőt kívánok nektek!

LEVINEK NAGYON GYORS JAVULÁST!!! :wink: Na, ez pityis nap...
vbea

Sziasz Lányok!

Én ma nem túl fényesen. Ma Jankánál Vidadoki mindkét vesemedencében tágulatot fedezett fel... Határértékek, de így sem jó. Talán biztató, hogy a hólyag telítődik, így nagyon nem kell parázni. Viszont volt nagy konzultáció, hallottam olyat, amit nem kéne, de én kérdeztem... Szvóal pénteken megyünk a II. Női Klinikára. (Vidadoki most is eszméletlen volt, azt hiszem, hogy az ő hozzáállása kellett ahhoz, hogy egyáltalán 2 lábon álljak, és ne essek magam alá.) Azért pityizek csendben. :cry:
vbea

Sziasztok,

Aprooka: sokat gondolunk Rátok, ügyes fiad van, remélem miharabb otthon lehettek!!!!

Steffi: köszönöm a repülős fotó felajánlást, de végül mégis markoló lett rámosztva, azt meg sikerült beszerezni. Hétvégén kapja meg a kisfiú, remélem neki is tetszeni fog, mert Tünde alig akarta elengedni... Nagyon drukkolunk neked, így a finisben.

Borsika: mi szívesen megyünk Margitszigetezni, pénteken is voltunk, szuper időnk volt. Nekünk inkább délután jó, olyan 3-4-től. De jó lenne nagy találkozó is. Pocaklakó nemét szeretnénk tudni, de Tóth doki általában a 19. heti uh-n szereti elmondani, hogy mit lát. Most megyek hozzá szerdán, és reménykedem hátha mond valamit, ha mégsem, akkor még fél hónap és talán kiderül.

Brigiknak Nagyon Boldog Névnapot!

Linocs: hogy kerülsz az almafába? Mármint fura, hogy a 13. kerületből kimész oda... mi most csütörtökön megyünk a zenebölcsire, mert voltunk már csiri-birin is és ezt is megpróbáljuk.

Friss anyukáknak kisebb hormonviharokat kívánok!
üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Eni: nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, mert úgy kell lennie jelentkezz majd pénteken, gondolom a klinikán még jobb gépek vannak azért küldenek oda.

KépKép

KépKép
snowwhite

Veronikusz: köszi :oops: ma már egy kicsit összeszedettebb vagyok, már épp ideje volt kb. 2 hét után...... :oops: :oops:
Szofinak mielőbbi jobbulást, tüszős mandulára mi is azonnal antibiotikumot kaptunk - pedig a mi dokink sem ír fel egykönnyen, de legalább hamar segített..... úgyhogy szerintem ne aggódj ezen.

Bogi is és Viktor is tündéri :P

Nemsokára jön a fodrászom befesteni a hajam - legalább jót tesz a lelkemnek, hogy a fejem kinéz valahogy, aztán meg megyek szülőire a suliba.
Jobb lett volna valami kinti programot csinálni ma ebben a szép időben, dehát "evvan"...........

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni :cry: :cry: ++++++++++++++ ment privi

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni!
++++++++++++++++++++ minden rendben lesz!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Heni!
szép legyél! :D :D :D :D

Tünde!
????? mi van veletek??? Bene??? műtét???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hahó!

Aprooka!
Most olvasom. Szorítok nektek. De most már minden rendben lesz, ugye?

Eni!
Pénteken nagy drukk, gondolok rátok, minden rendben lesz!

Veronikusz!
Gyógypuszik mennek Szofinak!

Mi ma voltunk csípőszűrésen, meg UH-n, azt mondták minden OK. De most már kezdek ideges lenni Peti evésétől, mert baromi keveseket eszik. Én már próbáltam azt is, hogy betartom a három órát, de akor is csak ritkán eszik meg 100-nál többet. És eddig hízott 1-1 kilókat havonta, most meg 35 dekánál tartunk úyg, hogy ebből az első héten hízott 20-at. Én ezt nem értem.

Kép
Kép
kriszta36

Aprooka
Levinek sok-sok gyógypuszi!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Eni
Mennek a pozitív energiák!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Veronikusz
Szofinak jobbulást! A gyógyító energiákat küldjük!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Így elég személytelen, de mindenkinek csak a legjobbakat kívánjuk!
bocsi, de eléggé magam alatt vagyok, talán gyesbetegség vagy mi.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kriszta!
"CSAK" :oops: te aggódsz hogy nem gyarapszik eleget, vagy a doki/védőnő is??? :oops: :oops: Az én lányaim is 1/4 kilókat hírztak AZ ELEJÉN!!!!! na de ez az iram nem tartható fent 1 éves korukig!!!! :? Nyűgö Petya? látod is hogy éhes??? sír?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hahó!

Köszi a drukkokat!

Éjjel még visszaesett, így újra orrszondára került, mert a 32 miliket még nem bírta, de ma már 2x 70et evett.

Én meg hiába jövök haza, egyszerűen képtelen vagyok aludni, annyira hiányzik a kis Prüntyő!Pedig 24 órán keresztül benn vagyunk nála, összeállt az egész család, annyira jó érzés!!!

Csak átfutottam az oldalt, képek nagyon édesek!

Steffi, ez totál megérzés volt!
MOndjuk simán akkuttá válhatott volna bármikor 24 óra alatt, de akkor előbb fel kellett volna készíteni a műtétre, ha kiszárad, így meg még pont idejében el lett csípve.
Anniy, hogy visszaesik a fogyasztása, de nem is sokat (90eket evett azért) és sokat bukik, néha hány. MIvel ez általában normális, nehéz észrevenni amíg nem válik akuttá, mert akkor mindent visszahány már.
Voltunk szerdán a nem kötelező hasi/koponya UH-n, ott mondták, hogy picit vastagabb az izom, de semmi vész, amíg nem hány. Na, villámcsapásszerűen még aznap este elkezdte a hányást/bukást, de nem sokat, csak valahogy éreztem, hogy nem stimmel a dolog.
De ne aggódj, fiúcskákra jellemző, lányokra nem!!!

:wink:

A doki műtét előtt közölte, hogy nem is biztos hogy ez a baj, de ez csak felvágás után derül ki....képzelhetitek....de aztán mondta műtét után, hogy porcosan vastag volt és nagyon idejében kaptuk el!

NA rohanok fürcsizni, aztán vissza a kis sámlimra! :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni!
Berkének is volt az egyikben ,nem is volt olyan kicsi...kivoltam nagyon én is.Amikor megszüetett is megvolt neki, de szerencsére nem növekedett hanem akkora maradt, mint amikor észrevették.Ezek általában nem nőnek, hanem a gyerek hozzánő,és elmúlik.Próbálj meg keveset aggódni ,mert Janka is érzi ha sokat idegeskedsz minden rendben lesz !!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Veronikusz!
Na milyen a BCG??????Szegény Szofi, remélem gyorsan meggyógyul :!: :!: Zsófi nem tudja elkapni ugye az anyatej miatt??????Letti ma már 2x is rámmosolygott :lol: :lol: Egyre nevetségesebb...kezd hasonlítani Paudits Bélára, mert a feje tetején nagyon kikopott a haja körben pedig megvan hiánytalanul..... :lol: :lol: :lol: Mókás :lol:

Gyerkőcök mind édesek :!: :lol: :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Kórházi élményekről röviden:az ember Bp.-en hétvégén meg is halhat ha akar. Nekünk miuátn már 6 órája nem evett Levi szombat este és orrszondára tették, már együtt sírtunk, megtagadták a műtétet. NAgggyon dúrva volt, ahogy már mindenki veszekedett mindenkivel.
És a legrosszabb: sztem főként azért műtötték végül, mert bátyám ügyelt épp és egész este hívta őket, meg párom is ugye doki.
Ja, meg közölték, hogy akkor szombaton nem, vasárnap nem ügyeletesek, hétfőn meg nem fér bele a műtéti progba, szóval éhezzen 48 órán át infúzióval és orrszondával a gyomrában. Shocked
NA, de azért őket is meg lehet érteni mindemellett, mert szombaton 154 esetük volt és nem akartak nekiesni egy tíz hetes babának éjfélkor hullán. A doki aki jött fel műtét előtt, már alig bírta nyitva tartani a szemét. Szóval izgi volt...
na a lényeget jól le is írtam, majd még mesélek. A sebészek hihetetlen jófejek voltak!!!!!!!Az anesztes volt kiakadva főleg.
Most rohanok!
pusz

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
Örülök, hogy jobban van Levi.... :!: :!: Sokat gondoltam Rátok!!!Néha azért gyere egy-két sor erejéig, hogy tudjuk minden rendben van Veletek!!!!Millió gyógypuszi a Ti kis Hősötöknek :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Aprooka! Csak ismételni tudom, hogy hihetetlen erő van bennetek, azért is ekkora hős Levi. Maradjatok ilyenek... az meg, hogy milyenek a kórházi körülmények, tejóég!!! :?

Dorka, annyira köszönöm. Nagyon hiszek abban, hogy nem rosszabbodik, olyan nem lehet. Legalább egyiknek működnie kell. Muszáj, Janka! :wink:
vbea

Levi melyik kórházban van????

Dorka!
:oops: tegnap este valahogy nem jutott eszembe a BCG, inkább Szofin izgultam. :oops: talán ma! :P

Kép

Kép

Kép
veronikusz

óóóóóó, micsoda nap... :shock:

Levinek hatalmas drukkkkkkkkkkkkkkkkk +!++++++++++++++++++!!!

Eni, nektek is, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++

Veronikusz,
oda is gyógypussssssssssssssszok! tüszősre kell az antibio, emiatt ne izgulj!!!!!!!!

Kriszta,
szerintem ne várd ki a 3 órát......... de ez csak az én véleményem.... és bízz meg Petyában, csak tudja, hogy éhes!! olyan ügyesek vagytok, menni fog!!!

Adri,
gyesbetegséget kiírni tessék!!!!

Heni,
hajrá fodrász!!! :lol:

nálunk minden rendben szerencsére :lol:

Vali tényleg nagyon eltűnt....
Viktor, balu, Bogi nagyon cukkancs!!
Bori, más is bálnán megy úszni, nyugi!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Csajok, köszi az infókat. Lejegyeztem és megyek megvenni. :)

Levinek és Szofinak jobbulást!!!!!

Még egy kérdés. Elvileg most nincs EDA -ra lehetőség. Vajon, ha keresek egy anesztest a kórházban akkor talán sikerülhet??????

Kép
Kép
gabi82

Veronikusz!
Eddig még CSAK én aggódom. Azt tudom, hogy nem hízhat minden hónapban 1 kilót, de most a múlt heti 13 deka nagyon kevésnek tűnik, és ezen a héten sem lesz több. Nem eszik meg 100-at, csak ritkán, olyan, mintha egész nap éhes lenne. A férjem veszekszik velem, hiogy miért etetem egész nap. De ha sír, mert - szerintem - éhes, akkor a szájába nyomom a cumisüveget (mert szopizni ugyebár nem akar). (Magyarul ugyanúgy etetem, mintha igény szerint szoptatnám. ) És el is fogadja kb. 50-et eszik, aztán hiszti van. De van, hogy csak egy-két kortyot szív és hiszti van.
És most az Aprookáéknál történtektől teljesen pánikba estem. :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Mindnekinek nagoyn köszönöm a névnapi köszöntést!!!!

Egyúttal szeretnék én is minden szüli és névnaposnak sok boldogságot kívánni!!! (Elnézést, hogy nem sorolom fel külön-külön őket)

[b]Aprooka:
Nem semmi ami veletek történt! Gyógyuljon meg Levi mihamarabb!!

Veronikusz: Nagyon édik a csajok! Nem semmi volt a kalamajkátok volt. Maj írok, ha egy kicsit több időm lesz.

Heni: Remélem a gyógyszer mostmár rendbe tesz!

Eni: Petyának is volt vesetágulata, igaz csak az egyik oldalon és csak születés után vették észre, de 1 éves korára kinőtte. Bár mikot mondták, hogy vesetágulat, alig bírtam kijönni az uh-ról, kész voltam. Remélem Jankának sem komoly és 1 éves korára kinővi!![/b]

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kriszta,
ott a fő tünet a bukás volt, nagy mennyiségben!!!! az csak másodlagos, hogy emiatt nyilván nem hízott Levi! de majd jön ő és elmondja pontosan...!!

azt írták az okos könyvek, hogy nem szabad tág lyukú cumisüvegből etetni, hanem szűkkel (talán teás, de nekem ez semmit sem mond..), hogy küzdjön és eltartson 15-20 percig, minhta szopizna... lehet, hogy hamar telődik a pocakja és zavarja, mert így tényleg nem halad az emésztéssel...
de ez csak tipp, nincs cumisüveges tapasztalatom, csak ötletelek... :roll:

KépKép
Kép
gyuzso

[color=darkred]Sok boldogságot a Brigijeinknek!!!!![/color]

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok!

Aprooka,
most olvastam, mi történt. Olyan jók az anyai megérzések!

Kriszta
, tuti nálatok nincs ilyen gond. egy ideig Villő is produkált ilyet, mondjuk én nem mértem a hízást, de ugyanígy evett. Én fogtam magam, és betartottam a 3-4 órát, és megint evett rendesen 1-2 nap után. De 130 hízás bőven elég, Bene mindig is csak annyit hízott, Pláne első hónapokban nagyon sokat hízott Petya.

Veronikusz
: fogigátlóról: amíg 5 hónapig szedtem a cerazettet, semmi libidó, abbahagytam, 2 hét sem kellett és nősténnyé váltam. :D

Lányok, köszi a hiányolást, az alábbiak magyarázatul szolgálnak. :)

És rólunk:
Szóval ma jártunk a Bethesda kórházban Benével. Megnézte a főorvos (elég mészárszék hangulata volt, de Bene hamar túllendült rajta), csináltak arcüregröntgent, ami szerencsére negatív lett, és hallásvizsgálatot is, legalábbis műszeres dobüregi nyomást mértek. Ennek egy kúp alakú görbét kéne kirajzolnia, ehelyett Bene mindkét fülére a 0 érték magasságában majdnem egyenes vonalat produkált. Vagyis erősen nagyot hall mindkét fülére. Így tulajdonképpen azon csodálkozom, hogy mégis hogyan fejlődött Bene eddig ennyire egyáltalán???

Így aztán a műtét a fülbe ültetett tubussal (mindkettőbe) indokolt. Időpont novemberre van, de a doki megpróbál minket besuvasztani október 29-re, 28-án kell menni hozzá a laborleletekkel, és ha másnapra mégis befér, akkor másnap megműti, ha nem fér be, marad az eredeti időpont. Persze nagyon drukkolok, hogy hamarabb kerüljön sor a beavatkozásra.

(Nagyon zárójeles, és mellékes, de a héten eszembe jutott, hogy amikor ez az egész vélhetőleg kezdődött 2 éve télen, még szóltam is a gyerekdokinknak, hogy Bene 4 hóanpig folyamatosan taknyos volt, és én is hasonló panaszok miatt mandulaműtéten estem át, és nem lehet-e, hogy ez áll Benénél a dolgok mögött. A válasz az volt, hogy ha nincs más panasz, akkor egyelőre ne foglalkozzunk vele. Hja, csak éppen az ilyen fülgyulladás nem okoz "panaszt", és ezt kettőnk közül nem nekem kellett volna tudnom.)

azért eldöntöttem, hogy egy levelet fogok írni a VOLT gyerekdokinknak, és a védőnőt is felhívom és tájékoztatom részletesen... mert ő volt a fő nyugtató. :(

És egy nagyon pozitív élmény a hétvégénkről, főként Finnország-rajongóknak: Férjemék cége családos programot tartott a Kopaszi gáton, a Lágymányosi híd budai hídfőjénél. Ez egy befektetők által helyrehozott nagy park, közte egy kis Duna öböllel. (politikai és pénzügyi botrányok persze itt is voltak...) Hihetelten zöld, alulról locsolt gyep, (amire szabad rálépni, és erre tábla is biztat) kis virág és bokorágyások, nagy, régi fák, kikotort, kővel, sóderrel, vagy néhol homokkal borított Dunapart, és mindenféle épületek modern skandináv stílusban. Egyszerűen lenyűgöző hely, ha kevesebb lett volna a fűzfa, és több a nyírfa és fenyőfa egy az egyben Finnországban éreztem volna magam, de így sem volt kutya az élmény. A gát közepén van egy nagyon gyerekbarát, étterem-kávézó, de mehettek csak úgy ingyen piknikezni, labdázni, andalogni, bármi. őrzött parkolóval ellátott, talán még hajóállomás is van, de ez nem biztos. Majd a blogra teszek fel róla képeket később. Én teljesen oda és vissza voltam.

mtunde

Ja, Eni, a vesetágulathoz akartam írni, hogy a másik blogon is van ilyen lány pont most, és náluk volt részletesebb uh, és megnyugtatták... neked mit mondtak, mint lehetőség?

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?