A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

pati:várom a postást hátha meghozza a csomit........
de nem jött még :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

[quote="ronix"]a írta:ronixha szép szemei vannak hosszu pillákkal

de Lacko is jo kis pasi :wink:

ha már így összejöttünk... Randi?????

Sztem a fiam nagy házasságszédelgő lesz, annyi jó csaj van itt!!! Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430

Nóribabát nem láttam a tábliban!!!
Wera: miért nem küldtél képet?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

pati megjött a csomi
nagyon jooooooooooooooooo

mennyit utaljak???????
és hová??

Képimg][/url]
Kép
ronix

Viki

OKÉSSSSSS BENNE VAGYUNK A RANDIBAN :wink:

Képimg][/url]
Kép
ronix

EBÉDELTEK ANYUCIK??????????
én pedig most ugy ráérek..........

Képimg][/url]
Kép
ronix

na jo akkor iszom egy koffit

Képimg][/url]
Kép
ronix

Már megint nem tudom felrakni a képeket a telefonról! :evil:

Kép
dittke

en szeretnek raerni, de Anna nem hagy:)

Lena szemei nagyon gyonyoruek.

annam mai kepe: Kép ezt most szabad?

ezeket turtam neki:)
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

De édi! Nagyon jók a ruhák!

Kép
dittke

ime kávé elött pár kép... Kép
ennyire érdekel...
Kép
gyümit eszem.
Kép
mondom a magamét...
Kép
mossák a hajamat.

Képimg][/url]
Kép
ronix

DE CUKI ANNA.. :)

Képimg][/url]
Kép
ronix

jaj ma én is mennék sétizni, és utba ejtenék egy két boltot, turcit meg hasonlókat :D

de nyusziapu nincs itthon, de ő is akar sétizni. ugyhogy majd ha hazajön, de szerintem akkor meg csak itt a környéken és nem megyünk be a városba. tuti nem lesz kedve, hisz onnan jön :D

Kép

Kép
timi1982

a hetvegerol: Kép ebed a vajda hunyad varnal

Kép mami olyan boldog vagyok veled
Vendég

Anyjuk az a két gatyo nagyon bejön...........

Képimg][/url]
Kép
ronix

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:11-kor.
Vendég

aztapaszta... micsoda gyönörű képek... azok a szemek... lackó ki vagy hívva párbajra ;)

anyjuk!
szupi ruhákat vásároltál. megkívántam a pénzköltést ;)

Kép

Kép
timi1982

Roni, ne aggódj, hat hónapos korig várhat a megfordulással a Drága.
Viszont nem enne egyszerre több tápot? Kicsit kevésnek tűnik a 600 ml amit egy nap megeszik ( nem okoskodni akarok :oops: )
Nagyon szép Léna, de tényleg!

Viki, éljen a baba-mama klub! Adél kivételesen nem aludta végig, kb fél órát ébren töltött :) A gyerek jelbeszédről volt szó, érdekes volt... :)
Lackó jobban aludt éjjel, mint Adél 8)

Kata
, juhéééé! Dóri nem fog éhenhalni.
Surány jó volt, sokan voltunk, a tesómék is elugrottak ( jó nagy a pocija ). Adél szépen aludt kint, a kocsiban mégis volt egy kis üvöltés hazafelé, addigra már nagyon elfáradt. De a fürdésnél kisimult. :)
Tényleg Anyjuk mi van a fürdésekkel? Azóta is jó?

Teó, nem szeretnéd kipróbálni a Szoptanítot? Jó drága, de használtan is vehetsz és szerintem megéri. Persze kicsit macerás, de ha Tami is cicisztrájkol néha, sztem megéri kipróbálni.
Esetleg Nicike?
( Egyébként egy csak anyatejes barátnőméknél volt ilyen cicsztrájk és rájött, hogy akkor kezdett új tusfürdőt használni...Hátha esetleg valakinél ez okozza...csak egy ötlet )

Én nem akarom elkiabálni, de nálunk 4 napja nem volt igazi cicisztrájk- max a végén egy kis tiltakozás. És ismét kb 7-8 x eszünk 5-6 helyett :) Most gyorsan kop-kop-kop...

Wera? Linda?

Kép
andkata

Lenanak mekkora haja van! Ezt irigylem azert, tuti nem nezik fiunak mint Annat....
Vendég

anyjuk!
az a kép... hát nálam az mindent visz. tuti nyerő... gondolom tudod melyikre gondolok ;) látszik hogy nagyon jól érzi magát veled, és imád téged!!!!

Kép

Kép
timi1982

Anna :):):)

Ilyen pillanatokért minden nyűg megéri! Ugye anyukák???

Kép
andkata

anyjuk szokták fiunak nézni ha beöltöztetem mert a sapi alol nem látszik ki a haja

volt hogy csupa rozsaszinben volt és megkérdezték hogy fiu????????
ááááááááá dehogy kislány.....

jo akkor megnyugodtam kata addig van még ki idönk
hogy nem enne e többet megmondom nem probáltam üresre szivja az üveget böfi és kész nem sir hogy kérne még de lehet ha többet csinálnák megenné
majd kiprobálom...
a védönö azt mondja elég ez neki hát nem tudom.......

Képimg][/url]
Kép
ronix

KAta;a furdes egyszeri alkalom volt visitas nelkul:( Igaz azota volt egy csendesebb, tenap meg csak attoroltemmert mar eleve visitott es semmivel nem tudtuk megnyugtatni, nem akartam ujabb stressznek kitenni.
Merre van ez a klub? Valami ilyenbe en is szivesen jarnek foeg amint olvasom nem arrol van szo amiben amugy is minden nap benne vagy: kakis pelus, bofi , eves, stb...
Vendég

szerintem is megéri szoptanitra beruházni,én végsö elkeseredésemben vettem hogy hátha.....
de semmii...
és kissé macerás volt az etetés mire fölszerszámoztam magam
de hiába

Képimg][/url]
Kép
ronix

anyjuk nemprobáltad ki a nagykádat fürdésnél???????
már uyg gondolom,hogy te is beszállsz Annával..ez persze két emberes de nagyon jo szerintem mi néha csináljuk Lénával
és élvezi

Képimg][/url]
Kép
ronix

AKata!
Én már régóta tudom,hogy Te vagy az emberem! A babajelezés engem is érdekel. Láttam a tévében, hogy sokkal kifejezőbb már pici korban, amikor még nem tudnak beszélni!

Timi!
Párbaj oké, majd időpontot egyeztetünk (Eliottal is vívunk).

Anna, Léna csodaszépek!

Anyjuk!
Jó dolgokat turiztál!!!!
20150601134430

Muffin!

Minden elismerésem a Tiétek!!!
Csodálatos a videó! (remélem nem baj hogy én is megnéztem :oops: )
Sikerült engem is megríkatni vele.
Mielöbbi felépülést kívánok a pici Eliotnak!!!!!!!!
csipcsab

de igen probaltuk a ngykadat egyszer. Nem jot be. De most varom vege legyen a mensimnek es ujra akarom probalni, mert ugye mar nagobb hatha...
Vendég

a turi amugy az Astorianal van es szerintem igen tuti dolgok, de ez a fajta turi tobb helyen is van( sarga papiron van az ar) igaz nem kilos, de markas es nem huzos arak.magamnak is talaltam farmert 1500ert, es jo ram!
Vendég

van itt vki aki hozzam hasonloan ,ruha taska es cipo manias? ferjem ezzel nyaggat ez mire jo...de nem tudom elmondani, csak annyit tudok jo :P
Vendég

Anyjuk: Levi egy nap összesen 200-300 körüli tápot eszik és mégis hízik és még kiszáradva sincs és minden nap van kakija, ma 2x is volt.
Kezdem belátni, minden baba másként működik és van aki nagyon kevéssel beéri.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Szly, én anno tettem fel képet Zsoltiról születéskorit, és két hónapost, de most visszakeresem és felteszem megint!
Az tök jó, hogy Andi felteszi az oldalra!!!

Roni, örülök, hogy megjött a csomag, és hogy tetszik! Küldöm priviben a számlaszámot, és a végösszeget!
Bár Viki, azt hittem, hogy mire végigolvasom, elküldöd Roninak a számlaszámomat! :lol: :lol: :lol:

Csodaszép babák vannak itt, azt hiszem, nekünk is be kell most már szállni a lányokért vívott harcba! Nehogy ne jusson nekünk senki!

Kép
Kép
patr

Patti!
Legközelebb a saját szla számomat küldöm majd el, ha a csajok kérik! ;)
20150601134430

Bocsi Anyjuk, Kata írta milyen kevés a 600 ml. táp. :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Annyi jó csaj van itt, hogy még két fiú is kevés, hogy az összeset a menyemnek tudhassam....
Pedig tudnk válogatni!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Akartam kérdezni szerintetek nem gáz, hogy szept. 1-e óta nem jött meg? Nem érzek semmi terhességre utaló jelet, de azért szerintem hamarosan tesztelek.
Bár elvetetni nem vetetném akármennyire is szenvedek Levivel és nem akarok 3-at.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép
3-hós kép, 6830, 61 cm.

Kép
Kép
Kép

Kép
dittke

Tita rajottem:) Annaval kaja teren nins gond, lazan bevag 160 tapot :oops: ezert van mar nagy uvege.
tegnap gondoltam rad a kismamaban a doktorvalaszol rovatban hasonlo problemaval irt egy anyuka mint a tied.
Vendég

Levi jól bealudt, 10 körül sikerült elaltatnom a babakocsiban( :evil: ) és azóta alszik. Már megfőztem a krumplit és a táp is kész ha esetleg megenné.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Patrícia! Sajna van amit elmulasztok elmenteni, vagy lehet akkor nem volt jó a net! TEdd fel légyszi mégegyszer!
Egyébként nem bánnám, ha priviben jönnének a képek, mert akkor tuti nem siklanék el felettük. + meglepi lenne a tábli, érdekesebb lenne először megnézni.

Kép
szly27

Anyjuk!
Köszi, holnap érkezik az Anita (szembeszomszédunk barátnője, és ő hozza az orrszívót!

Amugy én is cipőmániás vagyok......Ati is mindig mondja, minek ennyi cipő nekem.

d.dodó

hol lehet jo aron ertelmes jatekokat kapni?
Vendég

Nagyon szép kiscsajokat láttam! Léna, Anna, Iza!

Kép
szly27

Titi! Nóri benne van a tábliban!

Kép
szly27

Szly, akkor átküldöm priviben a képeket!
Egyébkén nem szemrehányásképpen írtam (sőt nagyon köszi, hogy egyáltalán csinálod a táblit!) csak azért írtam, hogy nem vagyok azért ennyire link, hogy nem küldtem képet! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Köszi Anyjuk olvastam. Csak az a baj, hogy Levi nem eszik akár 8-10 óra múlva sem szívesen tápot, így kénytelen vagyok mellétáplálni és így nem fér bele, hogy megvárjam míg hajlandó elfogadni. Akkor talán csak 2x enne egy nap az meg mind folyadék, mind tápanyag tekintetében nagyon kevés. De azért így sem tömöm. Éjszaka kapott 170 körüli tápot reggel ki gyümit, most krumplit fog a maradék gyümivel és táppal kapni és este tejpépet. Közben vízzel itatom és anyatejjel, amikor elfogadja.

Annaolyan gyönyörű, annyira tetszik az a mosolygós kép róla. Nekünk is olyan cumisüvegünk van csak kék.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nem hiszi el nekem, hogy nem fér bele az ökle a szájába! Minden áron ki akarja próbálni! :lol: Kép

Kép
Kép
patr

Akartam írni, milyen jól kezdődik ez az oldal!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

:shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Ez az oldal is!!! :wink:
Minden oldal így kezdődjön!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Annyira éreztem, hogy már másik oldalra kerül, de szerencsére Patr megelőzött