A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 decemberi kismamik

Heni én már 3 hete nst-re járok,mert valamivel kevesebb magzatvizet tapasztaltak nálam,és ezt folyamatos kontroll alatt kell tartani,és minden héten ultrahangoznak is,és most meg már flowmetriát is néznek,valamint gyógyszert is kell szednem:Doxiumot.

bkati,én voltam búcsúban,nem Mági.Vagy hát lehet hogy ő is,de én irtam erről! :lol:

Mush egy darab függönyt vettetek 63 ezer ftért,vagy félre irtad,jézus mária.Beszél is?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Aida: hát igen ez a rossz. Kár hogy akkor nem írtatok erről papírt. Persze az ember nem is gondolná, hogy ilyenkor kellene családon belül, de nagyon sok olyan esetet hallottam, hogy rossz lett a vége. Azt a világot éljük, hogy pénz/ingóság/ingatlan esetében sem létezik barátság és család sem. Mindent le kell papírozni!!! :cry:
Vendég

Sziasztok,

Ma megismerkedtem Nikivel,

MOST NIKI NE OLVASD!

Annyira aranyos, szimpatikus lányt ismertem meg személyében (én nem vagyok jó emberismerő, de ez a 'lány' nem tudna csalódást okozni), és óriási hasa van, mint egy ikres kismamának.

Nem akartam itt émelyegni nektek, de mivel Ti sem ismeritek (talin ő sem volt), gondoltam ezért mégis megírom.

Többre most nincs időm, de igyekszem visszaolvasni a sok-sok elmaradt oldalt.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok!

Aida,sajnálom h így vagy az anyósoddal,ez elég nehéz ügy.Nálunk is hasonló a helyzet(vagyis abból a szempontból h már március óta nem is találkoztunk,nagyon csúnyán össze vesztünk,nem érdekli az unokája,a leendő unokája és a fia sem,de apa mellettem áll ki,tudom nagyon bántja de nem kezdeményez....),még szerencse h nem vele élünk,ki sem bírnám.
Sok kitartást neked(tudom könnyű mondani de gondolj a babára)

solya051020
Káld

Aida! Sajnos akkor nem tudok okos lenni! egy a lényeg! te ne idegeskedj! Akkor télleg az a legjobb, ha nem találkozol vele! Azt azért megkérdezhetem, hogy miért gondolj úgy az a boszi, hogy tönkretetted a családját? És a sógoroddal milyen a viszonyod?

Sármi! Ne haragudj! Csak ez a sok utánaolvasás... persze hogy rád gondoltam... :oops: Mági, tőled is bocs...

Lányok! ha nagyon bedagad a lábam az mitől van? A bokacsontom teljesen eltűnt, pedig nekem nagyon csontos a lábam... lefeküdtem, hátha segít... mit lehet vele tenni? Erről esetleg lehetne tenni valamit a kismamira... :roll: :?: :?

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

sarmi. igen jol irtam. pontosan 2 fuggony kerult annyiba. nagy az ablak. 155cm magas es 360cm szeles! itt a fuggony nagyon draga, plane, hogy meretre kell varratni. sajnos nekem nincs immerosom, aki tudna varrni, en se tudok. anyagot tudtam volna venni olcsobban, de hat az ugye nem eleg. es amint irtam ez az olcsobb verzio. a fuggony, ami igazan tetszett tobb mint a duplaja lett volna.

kemenyedes. nekem csak egy parszor volt. nem tudom miert de foleg ejszaka. meg van olyan amikor befesziti magat a bebi, es akkor is tok kemeny lesz a hasam, de akkor altalaban el is deformalodik, szoval akkor az tuti a babam.

Niki. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Solya, egyszer már velünk is volt egy veszekedés utáni csend de 4 hétig tartott mert már telefonált is a sógorom hogy az anyukája meg fog vakulni és azonnal a szemklinikára kell vinni. Persze mi meg ugrottunk. Én bocsit kértem és mentünk orvoshoz persze kiderült h vaklárma volt. Ha szemét lennék azt mondanám ez az akció azért volt hogy megint lássa a fiát..

Bkatalin, igen eddig is nem találkoztam vele ennek lett az eredménye hogy 2 hetünk van 30 hetes veszélyeztetett terhesen költözni. :D Hát nem kedves. Azt mondja azért tettem tönkre mert eddig éldegéltek szépen 3masban most meg ugye az én párom már nem velük él hanem velem. A sógorommal jóban vagyok bár egyre rosszabb a helyzet mert folyamatosan azzal traktál hogy én engedjek meg tűrjek és már kezd elegem lenni belőle.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida. en is regisztraltam mult heten, es en se kaptam emilt azota sem.:(

magi. apa teljesen oda van a cd-tol, amit valogattal. azota teged zenei lelki tarsanak hiv, es nagyon szeretne latni a cd gyujtemenyedet! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Aida! Hármasban lakott a mama a két fiával? Ez lehet, hogy indiszkrét, de hány éves a párod? És elő unokája lesz?

bkatalin

Sarmon:Így már értem.
Már az elejétől kevesebb volt a magzatvíz?

Az őssejtről még annyit,hogy abban a fórumban írták és szakértők mondták a rádióban hogy felesleges a privát tárolás,mert nem is biztos hogy azt a vért kapja meg a gyerek,és ha szükség van rá úgyis vehetsz.de a pláne a dologba hogy itt nem csinálnak beültetést csak Oroszországban és Kínában és ez pedig több millió ft.Sőt van hogy csak 4 éves korig elegendő az a mennyiség amit levesznek az újszülőttől.
Érdemes utánnajárni.De már kísérletek folynak ugye a csontvelőből levett őssejtekről.Na meg nemrég olvastam,hogy menstruációs vér is tartalmaz őssejteket!!!Szinte hihetetlen!Szóval a tudomány mindig fejlődik.Tudom,hogy ez nem megnyugtató ha baj van(soha ne legyen)és ha levetetjük akkor nyugodtabbak vagyunk.De azt is mondták a rádióban,hogy itt mo.-on még nem is kezeltek senkit őssejttel,pedig nagyon sok betegséget gyógyít.Szóval egy csomó kérdés van a fejemben ezzel kapcsolatban.
Van egy magyar kisfiú akit őssejtbeültetéssel kezelnek Kínában!6millió ft egy beültetés,s állítólag többször kell ismételni :cry:
Vendég

Hú Aida,hát ez akkor nagyon bonyolult helyzet a "kedves" :evil: mamával :cry:
Nagyon nehéz helyzetben vagy. :cry:
Szerintem akármit csinálsz sose leszel a szemében jó:(
Nem is tudom,hogy lehet valaki ilyen gonosz :cry:
Vendég

szerintem az ilyen anyóst kezeltetni kellene... :?

bkatalin

mush:
Most mondjam, hogy nincs is cd gyűjteményem? :lol: Minden mp3-on van fent, abból szoktam összeválogatni, ha megyünk autózni, nagyobb útra, vagy csak úgy :lol:

Lányom kiborít.. :evil: Bekéredzkedett a babakocsiba, hogy tologassam, mert áloms. 20 percet lökdöstem a valagát, egyszer csak felült és közölte, hogy : nna! kész!
Azt hiszem erre mondják, hogy bohócot csinált belőlem... :evil: :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! üdv a "bohócot csináltam anyuból" áldozatok táborában... ez még csak most kezdődik nálatok? :) nálunk már megy egy jó ideje... beletelt nekünk is egy kis időbe, mire megtanultuk kezelni a helyzetet....

bkatalin

Bkatalin, nem indiszkrét 27 éves és én is fura szemmel néztem rá amikor megtudtam az édes hármast. :) Mondjuk ez úgy volt hogy két külön lakásban, anya egyikben, mellette másikban két fia. De sajnos mostanában ez egyre gyakoribb jelenség, a "gyerekek" sokáig maradnak a szülők nyakán. A baj az ha a szülök ezt megszokják.
A fiai részéről első unoka, de a lányától már van egy 2 éves kislány unokája. A lánya férjével eljátszotta kb ugyanazt a mama amit velem csakhát ő férfi jobban tűr, de addig cseszekedte őket hogy Norvégiába "menekült" a család. Szószerint. Sógormőn mondta hogy közrejátszott anyós abban h ott kötöttek ki...:roll:
Az a furcsa hogy maga párom mondta h régebben is voltak fura húzásai az anyjának és kezeltetni akartak de nem merik neki megmondani így marad ez a lehetetlen állapot.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! pedig sajna nem lesz mit tenni, mert a párodnak elobb-utobb a sarkára kell állnia... ez beteges... :(

bkatalin

lehet, nektek is messzire kellene menni...

bkatalin

Sziasztok!

Heni:
üdv köztünk! :lol:
Mindenki nagyon ügyi a kreativkodással... :lol: :lol:
Szépek a pocik meg a babaruhák!!!!!!

Aida:
Nagyon bonyolult egy helyzetben vagy....Én tudod min gondolkoztam el??? Hogy az ilyen anya nem is a gyerekét szereti, hanem saját magát, mert sajnálja, hogy elrabolták tőle...Ez elég komplikált pszichológiai eset. Van ahol már oda fajul, hogy az anya akarattal tesz kárt magában, vagy GYEREKÉBEN, azért, hogy utána sajnálják őt az emberek!És Német-o. ban nem egy ilyen esetről hallottam,hogy megbetegitete a gyerekét, aztán meg orvoshoz járt vele és élvezte az emberek sajnálatát, hogy mennyit kell ő áldozzon a gyerekeiért...A vége persze börtön lett, meg pszichiátria....Na nem azt akarom mondani, hogy anyósod ebben a stádiumban van, de párodnak SZERINTEM érdemes elgondolkodnia, hogy ha tényleg ÚÚÚGGGGYYYY szereti a kedves anyukája, hogy szerinte ennyire érdemes ragaszkodjon hozzá, AKKOR miért nem fogadja el a kicsi fia DÖTÉSÉT, hogy veled akar élni, sőt azt, hogy GYEREKE lesz, a SAJÁT véréből....Ezen szerintem érdemes elgondolkodni.....Meg még azon is, hogy ez az élet rendje, a gyerekeket nem MAGUNKNAK szüljük, hanem önálló életre nevelésre vannak reánk bizva...Még a Biblia is azt mondja, hogy elhagyja a férfi az ő atyját és anyját és ragaszkodik feleségéhez....Ha ezt a lépest párod nem tudja meghozni és kiállni melletted, akkor a te életed egy pokol lesz, mert mindig keresni fogja, hogy borsót törjön az orrod alá.Nyelni, tűrni, meg nem lehet szerintem a végtelenségig....
Az én anyósom sem egy földre szállt angyal...Leirtam, hogy multhéten lehordott mindennek, hogy rossz anya vagyok, meg hogy éheztetem a gyerekeit... Elmondtam páromnak, mert nem a szeme előtt merte ezt mondani,erre párom a helyére tette...ÉS..tudod mi lett az eredménye???? Tegnap feljött mintha semmi sem történt volna és kijelentette, hogy a párom bátyjára irja a rendelőt (fogorvosi magánrendelője van és már nem akar többet dolgozni). Erre párom megkérdezte, hogy és engem ki kérdezett meg???? Aztán azt mondta, hogy csináljon amit akar, de többet soha ezt a témát neki ne hozza fel, mert kiteszi a házból...Nálunk mindig a párom tesója volt a kicsiisten.De Párom azt mondta, nem éri meg a családi boldogságot felboritani, ott rothadjanak meg a vagyonukkal...
Ha kicsit sokk lettem!Bocsi, ha véletlenül megbántottalak, nem ez volt a szándékom.... :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

tenyleg aida. biztosan kiterne a hitebol, ha kulfoldre koltoznetek! :lol:
odaert a csomag? ma vagy holnap oda kene legkesobb.

KépKép
KépKép
mush589

Mush, ma csöngetett a postás, sztem ma ért ide. Felhívjuk majd anyudat a fizetés miatt amint átvettük a csomit, ha úgy jó. Köszi:)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bkatalin!
Esztergom is gyönyörű hely! Nagyon szeretem azt a várost! Meg a környéket is!!!

Aida!
Anyósod normális dolognak tartja, hogy két 27 éves fiát magához láncolja??? Szerintem ez beteges!!! Sógorodnak van barátnője??? Mit szólna ahhoz anyóspajti, ha ő is fogná a cókmókját és jól otthagyná őt??? Az ilyenek engem rettenetesen kihoznak a sodromból!!! Én a helyedben már tuti kiosztottam volna anyóst is, meg sógort is. Tudom, hogy nem használt volna, de én ilyen vagyok…

Őssejt levétel: A köldökzsinór vér a legjobb az őssejt levétel szempontjából. Nagyon fiatal (9 hónapos) sejteket tartalmaz, nem úgy, mint a gerincvelő, ami ha 30 évesen veszik le, akkor 30 éves. A köldökzsinórvérből levett őssejt sokkal alkalmazkodó képesebb, mint a gerincvelőből levett, és akkor még nem beszéltünk a levétellel járó fájdalmakról.

Őssejt donort ugyanolyan nehéz találni, mint bármilyen más szervdonort. Ha meg a gyerek saját vérét tudják felhasználni, az 100%, hogy megfelel. Sőt, ha a családban bárkinek másnak van szüksége őssejtre, akkor nagy valószínüséggel a számára is használható.

Én úgy gondolom, hogy ha valakinek van egy halálos beteg gyereke, az eladja a saját feje felől a házát, hitelt vesz fel, de előteremti valahogy annak lehetőségét, hogy kifizesse a több millió Ft-os műtétet is, ha csak egy kicsi esélyét látja annak, hogy felépül. Aztán meg évek múlva ki tudja, mire fogják tudni használni még...

Kép
Kép
lbernuska

Kati: Nem lehet, hogy a baba valami ideget nyomott ennyire A fájdalomtól meg bekeményedett a méhed? (nálam már volt olyan, hogy valahogy rosszul feküdtem erre becsípődött valami én meg szó szerint egy órán át moccanni se mertem mert minden mozdlat olyan volt mintha kést szúrtak volna belém és ettől keményedtem is... aztán valaogy sikerült átgördülnöm a hátamra és nekem is elmúlt 5 percen belül...). Ijesztő...

Aida: hááát.... izé. Ülj le a pároddal. Az én anyósom nem ilyen gáz de náluk is az volt, hogy ott maradt egyedül őzvegyen a 2 gyerekkel amibe teljesen belezakkant, a fiai voltak a férfiak az életében (az meg fel se tűnt neki, hogy alig járnak haza annyira rühellik az egész szitut).

Az anyós persze nálunk is halál féltékeny volt, én meg ugye meghúztam magam mert az anyóssal ugye nem szabad összebalhézni. Aztán a férjem beteg lett, az anyós meg keverte volna a xart, hogy ő milyen fontos és csak ő, ő és ő... Na akkor volt az a pont amikor fellázadtam és elküldtem a sunyiba. Azóta egyre jobb a viszonyunk :) (az persze egy dolog, hogy én továbbra se szeretem de legalább már elviselem néha... ez már haladás :) Ő meg persze egy rossz szót se mer rám mondani a férjem előtt mert akkor tutira elveszíti...

(megjegyzem a férjem tesója még mindig otthon él és szerintem neki lőttek... anyósnak mondtam már, hogy menjenek orvoshoz és engedje el a fiacskáját de ő állítja, hogy nem ő a ludas. Na persze)

Ja igen. Nálunk az döntötte el igazán a dolgokat, hogy a férjem látta, hogy akármi van én mellette maradok és nekem csak ő számít így akármi is történik mindig mellettem áll. Szóval szerintem itt a pasi a hunyó a legtöbb esetben mert bizony van olyan, hogy választani kell. Különben az anyós egyszerűen nem fogja tudni, hogy hol a helye és amíg úgy érzi, hogy a kisfia a tulajdona akit úgy irányít ahogy akar addig irányítani is fogja és ha kell bizony 5 perc alatt azt is kibulizza, hogy kettémenjetek... (mert ki fogja!!!)

Más: én teljesen kivagyok, 3 napja áll a balhé... A tökéletesen alvó Lilla akit eddig 8-kor leraktunk ő szépen bekapta az ujját és alaludt és aludt reggelig egyszercsak egyik napról a másikra alvásbojkottot vezetett be. Ha megpróbáljuk lerakni iszonyatos hiszti, ha kell egész éjszakán át. Tegnap is mellette aludtam a földön, így aludt egy kicsit de éjjel kb. 5 percenként ellenőrizte, hogy megvagyok-e... Lehet, hogy egy késői szeparációs szorongás de totál tehetetlenek vagyunk... (sírni hagyás semmit sem ér, csak ha mellette alszom... most délután már úgy sikerült csak elaltatni, hogy -lehet röhögni- bebújtam a kiságyába és kijelentettem, hogy én bizony aludni fogok... egyszercsak mellém vackolta magát és már aludt is, én meg most sutyiban kilopóztam...). Gáááááz...
Vendég

csaki. kitartas!!! :)

van otthon az a program, hogy super nanny?

mentem ebedelni.

ma elkezdtek feltenni a tetot!!! haladunk!

KépKép
KépKép
mush589

mush: az nagyon jó műsor, de az arról szól, hogy hogyan kell a nagyon elrontott gyerekeket helyrepakolni... Nálunk meg az van, hogy adott egy tökéletesen alvó és elalvó gyerek (ld. tudni tudja, hogy kell egyedül elaludni, ezt már nem kell neki megtanítani) aki 3 napja be van tojva a gondolattól, ha nélkülem kell elaludnia... én meg itt dilemmázok, hogy most mivel ártok többet: ha betöröm a gyereket -ld. hagyom sírni- vagy ha a lelkét pátyolgatom - ld. egész éjjel mellette alszom a matracon és elviselem, hogy 5 percenként ébreszt. Egy egy éven aluli gyereknél nálam nem volt kérdés, hogy egyértelműen a lelkét pátyolgatom, SOHA nem hagytam sírni. Na de Lilla már 19 hónapos, nála ezek a dolgok már nem csak ösztönből jönnek hanem tudatosak is...

Milyen könnyű volt amíg még kisbaba volt:))))

(azért parázok, hogy a kistesó milyen lesz... nagyon sírós vagy ő is olyan könnyű mint Lilla)

Azt mondjuk nem tudom, hogy aki 6 hét után visszamegy dolgozni az hogy oldja meg ezeket a problémákat. Hetekig karikás szemmel zombiként mászkál???? (vagy napi 10 kávé?)
Vendég

Gondoltam felteszem a bedagat lábaimat és lazítok egyet. Ez volt délben. Most ébredtem és elmúlt két óra!!!!! :o Főzés sehol, lábam olyan mint ami köré vízágyat csavartak (pedig eddig nem dagatam). Fájdalmaim vannak. Főleg jobboldalon. Olyan, mintha menzi lenne, de mégse, mert a medencecsontom csucsa faj, éskisugárzik :?: :?: :( Csaki! remélem igazad van! Mostvárok, hogy mi lesz, aztán ha nem lesz jobb, holnap elmegyek dokihoz.

Csaki! Szerintem Lilla pont abban a korban van, amikor ezt kezdi! Ne harcoljatok vele! Erik is csinálta, egy ideig mi is háborúztunk, aztán mamám mondta, hogy próbáljuk meg úgy hogy hagyjuk azt csinálni amit akar. Mi is bebújtunk a kiságyába (szó szerint), meg odafeküdt közénk, sőt olyan is volt, hogy engem kitessékelt a helyemről, és odafeküdt apja mellé, és addig nem volt hajlandó aludni, amíg én nem az ő szobájában punnyadtam. Aztán átcincáltuk a helyére. És egy pár hét alatt lenyugodott! Aztán vannak időszakok, amikor ez megint előjön, olyankor hülyét csinálunk magunkból, de így gyorsabban visszarázódik.
Plussz! Nekem most mondta ugyanezt a barátnőm, aki szintén terhes, három hét múlva szül, kislánykája pedig Lillakorú. Neki azt mondta a gyerekorvos, hogy az is lehet, hogy érzi, érzékeli a kicsi közeledését. Anya más, készülődés, stb, ezért bebiztosítja magának a helyét... nem szabad rákontrázni. Hagyni kell.

bkatalin

csaki. nem is Lilla miatt kerdeztem. o meg tul pici ahhoz, ami legtobbszor ott van. csak az alvas problemakrol mindig o jut eszembe. es kivancsi voltam, hogy adjak e otthon is.
nem lehet, hogy erzi, hogy majd kevesebb idod lesz ra es fel?
azt meg szerintem borzaszto lehet hallgatni, hogy ha sir. nem hiszem, hogy en kibirnam, szerintem en is masznek befele a kisagyba!
ha meg van a megoldas osszd meg velunk is hatha tanulunk belole. :wink:
addig meg tenyleg eros idegzetet kivanok neked!

azt en se tudom, hogyan oldjak meg ezeket azokik korab visszamennek dolgozni. ott tuti nincs is olyan szoros kapcsolat anya es gyerek kozott, nem?

KépKép
KépKép
mush589

Kati! Ha ilyen hirtelen jött a dagadás, akkor sos fehérje és vérnyomi kontroll!

Kép
zölddisznó

cili. kell a tigris? mert ha nem akkor valoszinu, hogy atpasszolom egy kollegamnak, naluk egy honap mulva jon a baba.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi! A vérnyomimat megnéztem! A fehérjét én is látom, vagy csak a doki tudja azzal a rudacskával megnézni?

bkatalin

majd elalszom, de meg egy orat dolgoznom kell. jaj nekem.

kati jobbulast.

zoldi, berni. oke meggyoztetek elvira ugyben. es a Virag nev? ha mas nem marad a Reka. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.10.13 13:56-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi a vérnyomi nem magas (101/64)... még akkor is gázos ?... elvileg jövő hlten kellene dokihoz mennem...

bkatalin

Mushi! Kitartást! Mindjárt vége....

bkatalin

Kati: köszi!!! Akkor asszem eldőlt a sorsom :( Mostantól a földön alszom a gyerekszobában... (még jó, hogy nemrég vettünk egy koffermatracot (nem tudom mi a hivatalos neve) pont azért, hogy ha gáz lenne legyen hol aludni a gyerekszobában...

Ilyen fehérjecsekkoló rudat nem lehet nálatok gyógyszertárban kapni? (egyébként meg a vizesedés ha a vérnyomásod OK szerintem nem gáz, csak sajna akkor jön a sómentes diéta plusz jó sok ivás... plusz láb felpolcolása)

mush: szerintem sincs kötődés... én legalábbis nem hiszem el, hogy egy kisbaba aki a nap ébren töltött néhány órájából mondjuk max. fél órára látja az anyját az normálisan kötődik majd hozzá... kizárt dolog... így soha nem fog kialakulni az ősbizalom...
Vendég

Ha a vérnyomid rendben, akkor nem gáz. Az az elsődleges para, a toxémia gyanu esetén. A vizesedés önmagában nem bibi, csak fura, hogy ilyen hirtelen. De azért nézegesd a nyomudat. Fehérjét csak akkor látod a vizeletedben, ha már nagyon sok van. Érdemes elballagnod nézetni, ha emelkedni kezd a nyomid.

Kép
zölddisznó

Csaki! Nálunk is lehet kapni vizeletcsekkoló csíkot!

Na mentem csavarogni!

Kép
zölddisznó

köszi csajok a tippeket! asszem elballagok a gyogyszertárig, aztan veszek rudacskat ha van... és nézegetem a nyomimat! ja es akkor nuku so... na ez fájni fog nekem :)

bkatalin

megyek haza. hasznalhatatlan vagyok. :?
van 15 ora tuloram abba belefer. meg 100%-ra biztosra veszem, hogy a heten is lesz tuloras napom.
huuuu de aludni fogok. velem mar regen volt ilyen, hogy delutan igy levert az almossag a labamrol. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

megyek haza. hasznalhatatlan vagyok. :?
van 15 ora tuloram abba belefer. meg 100%-ra biztosra veszem, hogy a heten is lesz tuloras napom.
huuuu de aludni fogok. velem mar regen volt ilyen, hogy delutan igy levert az almossag a labamrol. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok

:Djo volt olvasni bb sorait,magammal kapcsolatban:Dén is nagyon örülök hogy végre személyesen találkoztam veled és te is rettenetesen szimpatikus vagy:Dha jössz a honvédba csak csörgess meg és ott vagyok :wink:
legalább te sem unatkozol:D

aida:nem lehet egyszerű nektek.-nem is értem az ilyen anyákat..nekem marha nagy mázlim van anyosommal és soha nem gondoltam volna hogy még egy embernek azt tudom mondani tiszta szivből hogy anyu..:Dnekem 2 anyukám van..általában megyek hozzá minden nap..:Dő nagyon fiatalosan neveli a gyerekeket,lehet hogy azért mert 9 van belőle:D:D:D

bb:azt nem irtad hogy neked sem piskota a hasad:Dneked is szép nagy a pocakod.:D

na most én is megyek mert Hajnika most adja elő miket látott az állatkertben:D

Kép

Kép
nikianya21

Csaki:
nálunk is volt ilyen a Hunival. És nekünk is csakis az vált be, hogy hagytuk azt csinálni amit választ. Velünk aludt egy darabig, aztán párom átcipelte amikor mélyen elaludt... :lol: Ilyenkor félnek, nem jó ha akaratosan ellenállunk, mert a szorongást ami bennük van nem oldjuk meg...Volt még a nagyobbikkal 5 évesen, hogy félt elaludni, vele az vált be, hogy nyitva hagytuk az ajtót, lámpát gyujtottunk, és egy kedvenc játékát felhatalmaztuk :lol: , hogy vigyázzon rá... :lol:

Mush:
pihend ki magad! :lol: Aludj helyettem is :wink: szivesen ledőlnék, egész nap tettem-vettem de nincs nyugi, ki kell vigyem a fiukat a játszótérre...

Kati:
Mindkét lábad dagad??? Nekem is volt egyszer hasonló, de csak az egyik lábam dagadt el.

Zöldi:
jó csavargást!Használd ki a szép időt :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Íme amiket tegnap kaptam!
Szerintetek kell még valami???!!!! :lol: :lol: Kép rucik
Vendég

Ezeket meg ma vettem. Van itt egy kicsi ruházati bolt, ahol végkiárusítás van, így olcsó pézé megvettem! :lol:
Kép rugi
Kép hari
Vendég

Ja majd visszaolvasom a délutáni termést, de megyek körmözni!
Puszi
Vendég

Jesszus, Boci, ez rengeteg!!!!Irigyellek :roll:

Mush:A tigrisnek hogy az ára??Nekem tetszik. Hamásnak nem kell, és belefér pénzileg is, nekem kell....

Kép
galzsuzsa

Bocika!

Reméljük a te "Bogyód" sem fog fázni.Lesz ruhája nem kevés :) Én nem hoztam még be őket, majd ha kész a porolás, rumlizás.Komplett szekrénysor kell majd a ruháknak.Szépek nagyon.

Kép

Kép
bellanitta

Bocika!
Körmözni???

Kép

Kép
bellanitta

Zsusza:
elfelejtettem BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! kivánok!!!!!! :lol:

Boci: ez rengeteg ruka és amit vettél nagyon édi!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bocika! Szupi rucikat kaptál és vettél... nálunk minden körben első baba, úgyhogy mi nem kapunk csak majd adunk :)

Márti! Mindkét lábam bedagadt! Hihetetlen! Végre örültem, hogy pár napja nincs miért parázni... erre tessék.... :x

Nikianyu! Látom lecserélted a vonalzódat! :) Majd mesél, hogy tetszett a leányzódnak az állatkert... a kisfiamnak ott csak a zsiráf jött be. Az bizonyult akkorának, hoyg odafigyeljen rá... :lol: És nagyon tetszik a másodikad neve (kiara) szerintem nagyon szép név... :)

bkatalin

Nem nagyon haladok a kirakóval :evil:

Kép

Kép
bellanitta

Anita! milyen kirakót rakosgatsz?