A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Mi legyen tali ügyben?
Ha jól emlékszem, Vkatának a szerda jó, Anyjuknak a szerda péntek, nekem nem jó a péntek, lehet akkor szerda?
Vkata neked Solymáron jó, Akata, elvileg ti Ágival jöttök (Ági???!!!)
Anyjuk ha gondolod összeszedlek Hűvösvölgyben, Titi ti jöttök?
Jönne még valaki?
Fel kéne hívnom Potykát...

Kép
Kép
patr

Patr! Nyugi, nem értettem szemrehányásnak :wink: Gondoltam is, hogy biztos raktál, mert elég aktívan részt veszel a fórumban, de nem találtam, visszakeresni meg :shock:

Kép
szly27

ok a szerda. Huvosvolgy vegallomason? Megkoszonom, akkor fix hogy nem tevedek el :oops: :lol:
Vendég

Halihó!

Időm nincs, így olvasni-írni sem nagyon tudok. Semmi küli, csak a szokásos munkás hétvégék és hétköznapok....
de most bekukkantottam, és láttam, hogy talit szerveztek.
Megtenné valaki, hogy priviben leírja, hol és mikor és mit?

Jó lenne látni benneteket, meg a környezetváltozásnak is örülnék! Nem nyafogok, gyönyörű park van mellettünk (későbbi talikra is alkalmas :D ), csak mindennap ott vagyunk.

Szóval előre is köszi a tali-infókat!
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
bondi

szerda délután, Pati?

Kép
andkata

Mert délelőtt lehet hogy anyós pajtás jön- mondjuk ő Solymáron lakik és akkor esetleg vele mennék arrafelé vissza
onnan meg már csak eljutok valahogy Hidegkútra...

Pati, én is hívhatom Potykát ha gondolod...

Kép
andkata

Bondi,de jó lenne ha jönnétek és Ti is Anyjuk!

Kép
andkata

Ja és Titi, én csak úgy orvosilag írtam, de minden gyerek más.
A fejlődéshez Levinek még kb 130 ml/ ttkg-t kellene ennie egy nap...
de látod neki kevesebb is elég és gyarapszik. ..

Kép
andkata

Nekünk szerdán 10,30-11,30-ig babamasszázsunk van még 2x, pénteken meg 7,40-re megyünk dokihoz és nem tudom mikor végzünk.
Annyira szívesen mennék. Nekem a csüt jobb lenne, de rajtam ne múljon.

Bondi: örülök, hogy benéztél!!!

Egyébbként nálunk is lehet majd talizni, nem olyan kicsi a lakás és kert is van (bár közös a 4 háznak, de akkor is van). Bár még nincs felújítva a lakás és nincs még meg minden ami kell, de azért nem gáz annyira. Nagyobb gyerekek is jöhetnek van rengeteg játék.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

kata megkaptad????????????????????????????????????????????????????????????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!
Hú de pörögtök!
Én meg itthon pörgök :?
Már fáj a hátam a mai itthoni melótól.de ez van-ezt is meg kell csinálni.

Nagyon édes MINDEN BABÓ!! :D
Látom megint talit szerveztek-jó nektek :)

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:13-kor.
Vendég

Csajok!
Egy barátnőm varr szopipárnát (nagyon szépet).

3500 Ft a párna, és 1500 Ft a huzat. Ha kell vkinek tudok képet küldeni.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:13-kor.
Vendég

Iza nagyon szépséges...

Kép
andkata

Kata!
Dorcsi maci szépséges! Lacikáról csinálok majd képet később, mert éppen szunyál.
20150601134430

Kata: de hogy mitől gyarapszik aut nem tudom. Ma sem teljesít valami jól, az elöbb adtam neki enni (tápot persze nem akart enni) egy üveg felét sem ette meg. Abba tettem a kaját, hogy lássam mennyit eszik.

Megyek mert nyüglődik.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Felül Roli, alul Jázmin: (megtaláltam Roli pici kori képeit)

Kép

Kép
szly27

Vidokata! Dóri nagyon cuki! Az a pofi a második képen :lol: Már egyébként megvolt a kép!

Kép
szly27

Szly!
Baromira hasonlítanak! Édesek!!! :wink:
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:14-kor.
Vendég

[quote="vidokata"]S írta:vidokatazly: tényleg nagyon hasonlítanak! (és Rolkó milyen fess fiatalember lett) azt hiszem Jázmin miatt Apa vehet egy sós puskát!

Ti is vettetek már? :roll: :wink:
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:14-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:15-kor.
Vendég

Szívesen mennék, de sajna szerdán még van babamasszázsunk.

Na megyek, mert Levi megint nyüglődik és lassan Olivérért is menni kell.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hú, de rég írtatok! Több, mint 1 órája nem járt erre senki... :shock: :lol:
Én itthon Csabival. Épp alszik a drága. Lilut Apa elvitte a pszichiáter dr.nénihez. Jókat netezgetek addig, míg jönnek 8)

GYÖNYÖRŰEK a kiscsajszik, és a kispasik is. Képeket még, még, még!!!

Véda
Vendég

Ja, hogy valami tartalmasat is írjak: voltunk hasi+koponya UH-on, és minden NEGATÍV!!!
(Aki nem emlékszik, volt egy kis vaklármánk, mert a szonográfus enyhe agykamratágulatot látott anno, amikor még magzat volt Csabi.)
Édes volt Csabi a vizsgálat közben. Mondta végig, hogy HŐŐŐŐŐŐŐ, HŐŐŐŐŐŐ :lol: :lol: :lol: Csiklandozta a vizsgálófej, meg a zselé :lol: :lol: :lol:

Véda
Vendég

Apa most ment dolgozni. :( Éjszakás a héten.

Na én meg itt panaszkodom, hogy nappal nem alszik összesen fél órát, erre most hunytunk egy jó négyet is! :shock: :D 8)

Kapott cicit, most meg nézegeti a négyzeteket, meg karikákat az ágyneműnkön. Mérnök lesz a kölökből! :lol:

És ma a csodák napja van! Rájött, hogy Ő bizony meg tud fogni dolgokat! Mindehhez Apa szakálla kellett. És fú de tetszett neki a dolog!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

KIVÁNCSI VAGYOK, HOGY KI LESZ ITT AZ ELSŐ, AKI AZT ÚJSÁGOLJA, HOGY OLYAN BOLDOG, MERT POZITÍVAT TESZTELT!!!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

CSAK MERT LÁTOM, TÖBBEN MÁR A KÖVETKEZŐN GONDOLKODTOK! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

mi lementunk a boltba de siettem haza ahogy tudtam mert Anna vegig cirkuszolt pedig kendoben volt. ugy kipurcantam mire hazaertunk. o sem konnyu meg meg vettunk is par dolgot amit nem felejtettem el a hisztije miatt.

valaki hpp tapit probalt mar? le volt arazva hat vettem. remelem be fog jonni neki.

most jon majd a nap neheze pedig elegge hulla vagyok mar most. az uram meg furdetesre fog hazaesni:(
Vendég

Kriszta: en is gondolkodtam a heten a kovetkezon, es ugy lottem be magamnak a datumot hogy 2011 nyaran legkesobb terhes szeretnek enni. legkorabban meg 2010 nyaran, elobb azert annyira nem. foleg a szules miatt nem. na meg mert masfel szobaba a ket gyerek azert huzos lenne azt meg nem hiszem hogy hipp hopp el tudunk innen koltozni.
Vendég

most akkor a szerda de fix?
Vendég

MINDENKI ELTŰNT? :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:15-kor.
Vendég

Én vagyok! :)
Vendégeink elmentek....... Lizy most ébredt, fél 2 óta aludt (babakocsiban, ahogy a sétából megjöttünk) nyitott ablaknál. Szépen evett, és most a játszószőnyegén van.

Anyjuk!
Lizy mostanában utálja ha betérünk séta alkalmával a boltba is....útál vásárolni. Mondtuk is, hogy spórol nekünk ez a gyerek. De van ugye hogy muszáj menni, és olyankor tök ciki hogy már mindenki minket néz, hogy miért visít a gyerek mintha ölnék. :oops: :evil:

Amugy Lizy is rájött egy pár napja, hogy milyen jó kétkézzel megfogni mindent, megcsodálni, és meg is rágcsálni!

d.dodó

sziasztok!

Muffin nagyon örülök hogy már otthon vagytok, nagyon nagyon szép lett Eliot szája, tényleg hihetetlen mennyire szépen gyógyúl. És a videóról nem is beszélve. Annyira szép, még én is elpigyeregtem magam.

andkata nálunk is megoldódott az evés probléma, most már 200 ml tápnál járunk egy evésre, és 5-6-szor eszik egy nap.

Babaképek meg gyönyörűek. Hétről hétre szebbek.

Majd rakok fel én is képet.

Kép
linda24

Az első csörgőm amit megfogtam a kezembe!:)

Kép

Kép
linda24

HÁT ÉN SEM MONDANÉK NEMET EGY MONDJUK 3 ÉV MÚLVA...
DE MOSTANÁBAN ELÉG NEHÉZ IDŐKET ÉLÜNK, ÚGYHOGY SZÓ SEM LEHET RÓLA.

RÁADÁSUL APA MIATT IS KIAKADTAM. UGYE EL VAN TÖRVE A CSUKLÓJA, MÉG EGY HÓNAPOT TUTI GIPSZBEN LESZ. ÉS ÍGY NEM TUD SEGÍTENI SEMMIT. NA NEM BAJ, DE PÉNTEKEN ELKEZDETT SZÖVEGELNI, HOGY MIÉRT NEM TIPPTOPP A LAKÁS, NINCS MEGFŐZVE STB. NAPPALOS VOLT, NEM LÁTTA MI FOLYIK ITTHON, SZÓ SZERINT NEM TUDTAM LERAKNI LEVIT. HÁT MOST ITTHON VOLT HÁROM NAPOT, REMÉLEM FELFOGTA MIN MEGYEK KERESZTÜL.

SZOMBATON NEKIÁLLTAM FŐZNI, Ő KICSIT FOGLALKOZOTT LEVIVEL, AZTÁN NÉHÁNY PERC MÚLVA ELFÁRADT ÉS OTTHAGYTA, KIAKADT HOGY MÁR MEGINT SÍR ÉS LEFEKÜDT ALUDNI. :shock: :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

VIVI DE ÉDES! :D ÉS ÜGYES!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hoztam egy pár képet!

Kép fogom a nadrágom

Kép labdázok

Kép minek csináltatok ilyyen frizurát? Nem tetszik! (keresztanyám kezében van)

Kép jól elbújtam, mi?

d.dodó

edes LAura tokre hasonlit rad Dori!

Erdeks Anna meg nem veszi ajatekait a kezebe, csak mero veletlen ha beleakad. Ma a csorgolancot csapkodta, de amugy igen lusta leanyzo:(
most nyuglodik a szentem, Kitettem az erkelyre hatha elalszik....( igaz jomagam is tudom semmi esely erre, de hatha...)
Vendég

JAJ, LIZY IS NAGYON TÜNDÉRI! :D MICSODA SÉRÓ!

TEGNAP VOLTUNK SÉTÁLNI, ÉS EGY AKKORA PÓKOT LÁTTUNK, HOGY EL SEM HINNÉM HA NEM LÁTTAM VOLNA. TOTÁL OLYAN VOLT, MINT EGY TARANTULA, CSAK "KISEBB". AKKORA VOLT, MINT A TENYEREM KÖZEPE ÉS VOLT VALAMI SÁRGA MINTA A POTROHÁN.
LE KELLETT VOLNA FOTÓZNI! APA KÉRDEZTE, HOGY A TENYEREMBE VENNÉM, HOGY LÁTSZÓDJON MEKKORA? HÁT MONDOM MÉG CIPŐVEL RÁ SEM MERNÉK TAPOSNI!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

nem tudom lattatok e csutortoktol a lidliben lesznek megint baba dolgok: 3 body 1700( es olyan nem bebujos fajta) 2 kissapi 800, 2 zokni 400, harisnya 500....jatszoszonyeg 7000
Vendég

Anyjuk!
Pedig mindenki azt mondja, hogy tiszta apja. Meg az is érdekes, hogy a képeken tényleg ugy néz ki mintha barna szeme lenne.....pedig zöld szeme van mint Atinak!

Amugy Laura is csak egy-két napja kezdte el megfogni a dolgokat!

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:16-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:17-kor.
Vendég

Dori: lenkaek is voltak?
Na orrszivo kell?
Vendég

Annara is mindig azt mndjak tiszta apja, de erdekes en ezt nem latom...igaz ram se hasonlit, en mindig mondom o Anna!
Vendég

v.kata!
Szerintem nem hasonlít Annára.......Anna tiszta tesóm (Anyjuk). Lizy inkább a páromra hasonlít.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?