A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

sikerult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
a szivtelen anya: alomba sirta magat:(

huzok gyorsan hajat mosni mert lehet csak tiz perces csoda :?
Vendég

Lizy Annara szerintem sem hasonlit, Laura olyan csajos, de tunderi!
Vendég

Anyjuk!
Pedig szerintem Anna rád hasonlít.
Lenkéjék nem voltak......Lenke Christánál volt, Ancsi meg a Lottiéknál.
Írtam már hogy köszi, nem kell orrszívó, mert holnap költözik ki a szembeszomszéd barátnője, és ő hoz.....

d.dodó

jajo, ezt a beirast nem olvastam.
tiszta szuper lehetett akkor Csutival 1 het. irigyellek, en elegge vagynek egy kis tarsasagra, nem is a segitseg miatt hisz jol megvagyunk( leszamitva a nehez orakat, napokat) csak hogy jarhasson a szam :oops: :lol: :P
Vendég

Nekem most a kezemben küzd Lizy az elalvással. Ma egész nap tiszta nyügi.......levegőn aludt, de sajna nálunk nem fér ki az erkélyre a babakocsi, egész nap meg nem lehet sétálni.

d.dodó

Anyjuk!
Igen, jó sokat beszélgettünk Csutival, meg Ralffal is. Sokat segített is, már volt hogy én mondtam, hogy üljön le, és ne dolgozzon. Sokat sétáltunk is, hogy legalább a környéket megnézhessék.

d.dodó

Pont mához 2 hónapra utazunk haza......de jó, ugy várom már.

d.dodó

hahah: haj megmoSVA, LEZUHANYOZVA, ES.....Anna meg alszik
Vendég

Anyjuk!
Miért lett leszedve a sok Annás kép a flick-ről?

d.dodó

mi nem megyunk unnepekre haza, tan en Annaval kari elott....meglatjuk
Vendég

Anyjuk!
Hát nagyon remélem, hogy azért találkozunk!!!

d.dodó

nincs leszedve, csak hatrebb kerult de vannak mappak es van Anna is, mindjart megnezem mi a pontos link
Vendég

Vendég

Anyjuk!
Köszi! Meg is néztem! Nagyon aranyos az összes képen. De az a kacsintós nagyon édes!

d.dodó

Hát azt hiszem meglesz a délutáni alvásnak a böjtje, nem akar aludni.
Pedig jó lenne, már korog a hasam. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Anyjuk, megnéztem én is a képeket! Nagggyon édibédi Anna! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Egyél! Ne csinálj olyat, hogy a pici miatt nem eszel. Kibírja, míg csinálsz egy szenyót magadnak!

Apa meg monnyon le!

VKata!
Dorcsi milyen ügyi!!!!

Laura és Vivi milyen édesek!

Linda!
Örülök,hogy Vivi étvágya javult!

Laca az esti szopi előtt oldalra fordult. De miért? Hát a ciciért! Annyira bepörgött, hogy nem bírta ki, míg elhelyzkedem a szopipárnám, és felém fordult, nyújtogatta a nyakát. :)

Mi voltunk lent sétálni, akkor aludt egy félórát. Aztán persze 1 óra múlva már dörzsölte a szemét, evett egy nagyot, gyorsan megfürcsiztünk. Mondanom sem kell, hogy alig szívott párat és beájult.

Kimma!
hogy sikerült a keresztelő?

Babukám, Bencuri Viki, Wera, Ami, Ági, Teó, Andi, Sipiné, Muffin!
Bújjatok elő!!!
20150601134430

Örülök hogy mindenkinek tetszett a videó. :) Amúgy nem a ríkatás volt a célja. :)
andi, persze hogy felteheted az oldalra
csipcsab miért ne nézhetted volna meg?
véda, naná hogy Lilunak is van hely :)
Eliot tegnap éjjel is kisangyal volt. Este nyolckor evett, és meg voltam róla győződve hogy éjjel kelünk majd enni, de nem! :) Reggel 6-ig nyomta, de akkor sem sírni kezdett, hanem csak hallottuk ahogy matat és nézelődött össze-vissza. És amikor odamentem hozzá, úgy forgolódott, hogy szerintem ha nem lenne rajta a karmerevítője, akkor sikerült volna neki. :)
Ma nagyjából sikerült rendbetenni a kertet télire, és bekerültek a földbe a tavaszi virágok hagymái. :) Már alig várom hogy tavasz legyen. :)
Amúgy a múlt hetet megsínylette a tejmennyiség... Csak kétszer tudtam fejni egy nap, reggel meg este és éppen elég volt, de most necces a dolog. Még mindig nem kellett a fagyóba nyúlnom, de szerintem vészesen közeleg. Ma már háromszor fejtem, holnap remélem tudok négyszer, de amióta hazajöttünk, Eliot nem hajlandó sehol ellenni, szinte mindig fognom kell. Ezzel nincs is semmi bajom, mert majd ha már le lehet tenni hasra akkor szerintem visszatér a régi rend, de addig meg el kell kerülnöm a sírást amennyire lehet...
Most megyek, csak gyorsan be akartam jelentkezni.

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:18-kor.
Vendég

Szly! Gyerkőcök nagyon hasonlítanank egymásra!
Az összes baba gyönyörű!

Kép
dittke

Kép sziasztok

Kép ezt a turbómódozatot a fényképezőgép sem nagyon tudta elkapni :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti, Levi jó kis eleven :)

Szly, a te gyerkőceid kicsiben nagyon hasonlítanak...

Dittke, Iza különben hogy van? Jó nagy! Ő csak anyatejet kap?

Néhány kép az elmúlt napokról...

Már én is szeretem szundikendőmet Kép

Anya szeret Kép

Este anyáékkal lenni jó Kép Kép

Kép
andkata

Sziasztok!
Muffin
Nekem es nekünk(ferjem es Rebecca is) nagyon tetszett a video, es hat en is igen meghatodtam rajta. Rebek meg persze kerdezgetett Eliotrol es hogy miert ilyen a szaja...Probaltam neki egyszerüen elmondani - bar azert meg raer az ilyen ismeretekkel. De ö sem most halott rola elöször es kerdezi, hogy mi is van vele es es hogy is van!
En is kivancsi vagyok Vidokata kerdeseire! :D
Meddig kell a karmerevitö? Varratszedesig? Vagy tovabb??
Hajra fejes!!!

Andkata
Nagyon edesen mosolyog Adel!

Kriszti
Fürge labu Levi! :lol:
En Leanak mindig azt szoktam mondani, hogy:
"Jar a keze jar a laba,
igy megy majd az ovodaba
Jar a keze, jar a laba,
igy szalad az iskolaba!" - es erre meg jobban rakezdi!

Ja, es gyakran ugy kinyitja a szajat es az arcomoz nyomja - tuti, hogy valami olyasmi akar lenni, mint amirt tölem /tölünk kap a szankkal: puszi! Olyan edes!
Es ha a foga nagyon nyaggatja, akkor meg elkezdi az inyevel ragni az allamat :shock: :oops: :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kryss 2008.10.13 20:12-kor.

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

De kis tündér Adél! :D
Iza csak anyatejet kap. 3-4 óránként szokott enni. Most éppen kis hisztis. Egyébként egy kis tünemény. Mindenkire mosolyog. Csípőszűrésen is kikezdett az uh-os orvossal. :wink:
Lassan 2 hete megfordul a hasáról a hátára. Emelgeti a fenekét, és olyan mint egy kis kígyó. Tolja magát előre. :lol:

Kép
dittke

kata, kryss az implantátumot majd csak akkor tudják megcsinálni ha a sebek kívül-belül teljesen összeforrtak, és azt mondta a doki, hogy szerinte az január... :( Úgyhogy szopi szerintem már nem lesz, de akkor is örülök neki hogy megcsinálják, mert az már a fogléc szabályozására is szolgál, és akkor a fogai már sokkal szebben fognak eleve kijönni és talán kevesebb fogszabályozási problémánk lesz. Amúgy a varratokat holnapután szedik ki, de a karmerevítőt még utána kb. egy hétig hordani kell, biztos ami biztos... Hasrafordulni is majd csak azután lehet valamikor... Valahogy majdcsak kibírjuk. :)
Fejés... Épp most is az megy. :) Remélem hamar visszaáll a rend... :) De mondjuk nem fogok kétségbe esni, mert egyrészt a fagyasztóból egy ideig tudok pótolni, meg akár el is kezdhetek hozzátáplálni és végülis szerintem így még vagy két hónapig tuti kihúzzuk. Az meg már elég szép. :) (amúgy a hozzátáplálást addig akarom húzni, ameddig csak lehet, mert ugye az anyatej ha felmegy az orrába nem gyullad be meg nem lesz semmi baja, de ha valami mással történik ez... Úgyhogy remélem ki tudom húzni amíg a szájpad dolgot megcsinálják... :)

KépKép
muffin

Muffin! Amilyen ügyesek vagytok, bizti lesz elég tej addig, ameddig akarod!

Kép
dittke

anyjuk!
asszem neked nem válaszolt senki, az ügyben hogy hol lehet szupi játékokat venni és nem tul drágán.
Régió játékboltok. sok boltjuk van országszert...

Kép

Kép
timi1982

Muffin!
Ha gyakran fejsz, biztos ujra sokat tudsz majd fejni!
Biztos elkerülte a figyelmedet (meg most nem is ez volt a fontos), de mi is (azaz Laura) feliratkoznánk a "listára". Így akár még Svédországot is megismerheti Eliot! ;)

d.dodó

Én azt nem tudom mit vegyünk karácsonyra Lizynek.....jó, az még kicsit odébb van. Addigra 5 hónapos lesz, de nem igazán tudom, hogy addigra mi lesz való neki!

d.dodó

babaképek gyönyörűek. az összes csodaszép.

már megint tali :( vagyis szuper, csak hát mi nem jutunk el...

jah voltunk sétálni. vásároltam :D majd hozok képet. vettem kiskabátot, nadrágokat és egy fürdőköpenyt. igaz az 6-12 hónaposra jó, de nem tudtam ott hagyni. nem is volt olcsó a turcihoz képest de olyan édes!
utána meg még kiugrottunk a leendő keresztszülőkhöz. kerianyun be is aludt. durmolt egy órát a karjában. kicsit nyűgös volt és jólesett neki ott szundítani ;)
aztán ébredés után dumált még egy 20 percet keriapuval is :D
hazajöttünk, dumált még egyet a Benkő Dani celebnek is ;) aztán pancsi, kaja, kaja, kaja,kaja... durmi. 120 tejcsi, 60 tápi,30 tápi,60 tápi (igaz az uccsó adagból 30-at meghagyott ;) )
nah meg összességében a büfik alkalmával kb. 20 kijött :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

http://www.jatekabc.hu/

régiós játékáruházak termékei

Kép

Kép
timi1982

nekünk innen van a játszószőnyegünk és egy tükrös zenélőke is. és már nagyoknak is sokfajta játék közül lehet választani.
mikor mi beszabadultunk a boltba én totál kész voltam... rengetg minden van.

Kép

Kép
timi1982

vettem bébiitalt a törpének. málna-almát és alma-barack-banánt. remélem izleni fog neki, mert se a teát se a vizet nem hajlandó meginni :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Timi! Hű mennyi minden van ott!
Jó éjszakát! Én mentem aludni. Főnök mindjárt ébreszt! :D

Kép
dittke

Sziasztok!

Nem sok időm van, én is beléptem a dolgozó nők táborába. :)))
Na jó, nem vittem túlzásba, csak én is bevállaltam egy-két tanítványt, ovisokat, iskola előkészítőre!
Ma már jöttek ketten. Zsolti kivételesen végig elvolt a hintában és a játszószőnyegen. Remélem fog igy működni a dolog.

Evelin, örülök, hogy minden rendben nálatok, remélem, hamar helyrerázódtok!!!

Taliról annyit, hogy nem tudtam beszélni még Potykával, ha én hívtam ő nem vette fel, amikor ő hívott, én nem hallottam pont!
Szerintem ez a hét már nem fog összejönni, mert szerda délelőtt Titinek, és Akatának nem jó, a délután meg Anyjuknak (és nekem sem) ha jól emlékszem.
Mi lenne, ha (persze miután Potykával megbeszéltem, mégiscsak hozzájuk megyünk :)) belőnénk a jövő hét szerdát?? az még messze van, és akkor mindenki tudná úgy alakítani a dolgait!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Most csak gyorsan bejelentkezem...

Szurikat megkaptuk, sírt..
Virágokat is vettem, el is ültettem..
Vendégeink is voltak, csodaszép dolgokat kaptunk.. :lol:

A szuri után mikor hazaértünk, egyből kapott lázcsillapítót, egyelőre nem lázas, viszont nagyon nyűgös.

Súlya: 6230g, 63cm.
Holnap jövök részletesebben!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

ezt most csináltam. még régi kép :D
mennyit változott azóta...

Kép

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Ma se igazán leszek,nincs időm semmire....
Azért olvasó üzemmódban ha időm engedi ,vagyok.

Domika szerencsére szinte már nem is náthás-22-én oltás.
Három hónapos csípőszűrésre még időpontot kell kérnem,majd oltás után valamikor oda is eljutunk.

Oviba Vercsit ,meg a kis táncpartnerét megdícsérték,milyen ügyesek-az lett volna a furcsa ha nem-de tényleg-ha valamibe belefog a Vercsi,mindenben ügyes:legyen az korcsolya,biciklizni tanulás,görkori,vagy éppen most a tánc.

Viszont aggódok a foga miatt,mert alul csak egyik esett ki,a mellette lévő mozog,meg még vagy négy,de ami kibujt alul,ugye nagyobb mint a tejfoga volt,és elferdült,mert nincs helye-remélem majd kiegyenesedik :roll:
Lépek is,mert Gyerekeket készítem oviba,Domi meg nyekereg.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Most még kicsit kómásan..
Emma éjszaka aludt.

Kike!
Ne aggódj, a fogacskák már csak ilyenek. Amint lesz elegendő helyük, rendeződnek. Az én nagylányaimnál is így nőttek először, most pedig csodaszép fogaik vannak.

Ma én voltam olyan ügyes, és elaludtunk. hogy mikor nyomtam le az ébresztőt, fogalmam sincs, de a lényeg az az, hogy 7 órakor ébresztettem a lányomat.
Persze egyáltalán nem volt ez későn, mert kb 100m-re van tőlünk az iskola, csakhogy ő nem 3/4 8-ra jár, mint minden normális gyerek, hanem már rég nincs is itthon... :roll: Persze fogat mosott, meg fésülködött is, kaját én pakoltam, de pl a szobájáról ne beszéljünk..

Tegnap a gyermekorvosnál rengetegen voltak, és persze sok későn érkező tolakodott. Ez engem úgy fel tud háborítani, hiszen mindannyian gyerekkel vagyunk ott!
De ,mindegy, túl vagyunk rajta. 4 hétre!
Még alszik a kicsi kincsem!

Megyek, addíg hasznossá teszem magam!
Vendég

Jó reggelt4

Vercsi ügyes kislány! Iskolához hogy áll? Akar már menni?
Bence igazi nagy legény lett! :wink:
Emma akkor nem lázasodott be? Az jó!

Iza felkelt! :D

Kép
dittke

Jó reggelt!

Duncim 5kor kelt.

Evelin!
Rendben lesz megint a tejcsid, ha gyakrabban fejsz. Eliotot puszilom!

VKata!
Igazad van, Tappancsot elfelejtettem. Szilvi pedig nem jár hozzánk, múltkor is amikor beírt csak az volt a baja, hogy nem tud képet feltölteni. :roll:

Kriszti!
Levi nagyon pasis!

AKata!
Adél Kép Az a kertészgatyó!!! Azok a szemek! Kép

Timi!
A bébiitalt hány hós kortól lehet adni?

Kike!
Vercsinek nagy puszi! Profesznak is!

Marcsi!
A mi gyerekdokink a bébiket mindig soron kívül fogadja, megmutatta a hátső bejáratot, hpgy ott kopogjunk, még csak véleltlenül se érintkezzünk a beteg nagyobbacska gyerkőcökkel.
20150601134430

Akkora köd van nálunk! :roll:

Kép
dittke

Dittke!
Itt is köd van, tegnap is volt már majdnem dél, mire felszállt.
20150601134430

Jó reggelt!

Muffin! Még ha nem is fog szopizni Eliot, akkor is sokáig anyatejet kap. Én ismerek olyat, aki a gyerek két éves koráig tudott fejni úgy, hogy még a gyűjtőbe is adott le.

Timi! Arik a képek, csak kicsit könnyű volt Bence, amikor megszületett :lol: Három és fél gramm!

Mi jól aludtunk, este megette a 120 tejcsit és még szopizott is rá. Fél 9-kor ko volt és 4-ig aludt. Ez manapság jónak számít nálunk! Most is alszik.

Marcsi! Ezt én is nagyon utáltam. volt olyan, hogy a gyerekem télen levetkőztetve egy szál bodyra, szólítanak hogy menjek be és nem beelőzött egy cigányasszony, amíg lenyúltam a gyerekért az öltöztetőre! :twisted: Na azóta orvost váltottam és vagy időpontra megyek, vagy az orvos jön!

Kép
szly27

Itt is köd van!

Andkata! Adél egyre szebb! Nagyon tetszik! GYönyörű szemei vannak!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:19-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:20-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.14 08:20-kor.
Vendég

Katám!
Megértettem úgy is ;)
Én is láttam tegnap a sparban ilyet italokat, némelyik nagyon jó íz párosításban volt.

Dorcsi bébi jól aludt?
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?