A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Egcsi!
Nekem a Borka és a Barnabás a kedvenc nevem.
Ha az első gyerekem fiú lett volna Barnabásnak neveznénk.
Anikó
Névtelen

Egcsi Kép
Borbála? (Bori) Kép
Elhiszem, hogy azért nagy dilemma ez a névválasztás. Már én is gondolkoztam rajta, hogy hogy hívnám a mi kis lurkónkat.

Szöszi Kép
Magadról nem is írsz semmit. Hogy vagytok?

Jó hallanai ám azok felől, akiknek már sikerült. Én szívesen olvasgatom, hogy mi van veletek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sem regisztralva,sem nevtelenul nem tudok irni!!!
hateznemigaz

Ez elobbi is en voltam...nem tudom mi tortent,de nagyon idegesito...

Szoval:a 16.-ik hetet kezdjuk ma,mar bromot is, duphastonet is abbahagytam,csak vitamint szedek, de azt sokat,nem is kaptam el semmit az iden (kopp-kopp)!Allandoan benntre figyelek,szeretnem mar erezni,hogy napi kapcsolatunk legyen!!!A pocim is elkezdett noni,az elmult 2 hetben nagyon latvanyosan.
A nevvalasztason tul vagyunk,meglepoen gyorsan es konnyen ment:Kata Zsuzsanna vagy Balazs Bendeguz lesz a tronorokos.En szentul hiszem,hogy Katam lesz,de senki nem hisz nekem,nem tudom miert...

Orsi!Kép
Hanyadik nap?(tenyleg hianyzik a tablazat!)Indul a fogigatlo,ugye?De mennyi ideig?
szoszi
hat ez nem igaz

Szöszi Kép
29. napon vagyok. Ha minden jól megy, akkor holnap vagy holnapután megjön és akkor indul a fogigátló. A mennyi ideigre nem tudok válaszolni, mert holnap beszélek Krizsa dokival. Szerintem 21 nap, de hallottam olyanról is, aki 18 napig szedte. Mivel a hormonjaim jók, így nem hiszem, hogy 2-3 hónap kellene, a dokim sem beszélt ilyen hosszú időről.
Ha ti a 16.héten vagytok, akkor lassan érezheted már a mocorgást Kép de jó lesz neked!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép
dobtam Neked mailt. Ezt el is felejtettem az előbb-

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat
Én vagyok vizkrisz...csak végre sikerült regisztrálnom magam.Kép
Ma már tényleg megjött. De nem is bánom ugyanis szörnyen beteg vagyok : magas láz, torokfájás, köhögés...stb. Hiába az a sok vitamin meg immunerősítő tea...nagyon rég nem voltam már ilyen vacakul.
Remélem te jól vagy és sok sikert a punkcióhoz.

Mindenki vigyázzon magára ebben a vírusoktól nyüzsgő rossz időben!
Kriszta
vizkrisz

Egcsi!Kép
Én nem emlékszem a vezetéknevetekre!Kép Megírnád nekem a mail címemre?
Nekünk is B betűvel kezdődik a választott fiúnevünk: Benjámin. A Bence tényleg nagyon gyakori. Elég sok ismerősünk adta most a Botond nevet kisfiának, lehet, hogy ez a név is így fog járni. Egyet értek SzöszivelKép, mire a mi gyerekeink iskolások lesznek ritka lesz az iskolában a Sándor, József (erről jut eszembe B-vel a BenedekKép) Katika, Erzsike, Marika nevű gyerek. Kép
B-vel tényleg van pár nem igazán hétköznapi név, pl. Brúnó. Bár arról nekem a "Brumm-brumm Brúnó mókás medve" kezdetű gyerekdal jut eszembe.
Na, befejezem, elég off-topic vagyok, de elég jól elszórakozom itt magamban, Kép nem is tudom mi ütött belém. Kép

Leone

KépKép
leone

Lányok KépKép
Lenne egy kérdésem menses után hánynapra kell lennie peteérésnek,vagy hogy lehet ezt kiszámolni?Kép

Mindenkinek szurkolok akinek ma volt az akcióKépKépKépremélem sikkerültKép

IldikóKép
ildikó_4

Ildi Kép
ez nagyon változó. 12-16(18). nap között bármikor. Kiszámolni nem igazán lehet. Hőmérőzéssel vagy LH teszttel lehet megállapítani, de ezek sem mindig megbízhatóak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lanyok!

Ugy latszik ez a hetfoi nap eleg suru lesz itt mindenkinek!
En most 13 orara megyek a 4. inszemre!
Mar annyira izgulok! A dolog annyira nem izgalmas, csak hogy utana a varakozas elkezdodik, az nagyon izgalmas lesz!

A nemekkel kapcsolatban nekunk is annyira, de annyira mindegy, hogy fiu lesz- e vagy lany, csak mar lenne!
Amig nem voltunk ilyen helyzetben, ugy 1-1.5 eve, mondtam hogy en lanyt szeretnek elsore, merthogy nekem van egy batyam, s azert megiscsak jobb lenne egy lany eloszor, de most mar annyira mindegy! Erre annyira nem gondolunk! Csak az hogy egeszseges legyen! Es az szerintem is nagyon izgalmas, ha csak akkor latom hogy fiucska vagy kiscsaj, ha mar kijott!!!!!

Nagyon hajra a punkciosoknak is ma, meg mindenkinek akinek ez a nap sorsdonto (Cat, Csutka)!!
Akinek meg rugkapal a kislurko a hasaban, annak jo elvezkedest, Leone! Remeljuk mi is mihamarabb erezzuk!
Es nem baj, ha elragadtatod magad, egyaltalan nem baj, sot nagyon jo hallgatni! Es mi is ugyanigy el lennenk ragadtatva, es csak erre birnank gondolni!

Ildiko
En ugy tudom, hogy ugy kell szamolni, hogy amikortol megjon minusz 14 nap volt az ovulacio. Tehat csak visszafele lehet szamolni pontosan, elore nem...

A Botond nev nagyon tetszik nekem is! A Balint is tetszett eredetileg, de a fonokomet ugy hivjak, ugyhogy mar nem annyira...

dodo
dodo1

Dodo Kép
nekem a tüszőrepi után 16 nappal jött meg mindig. Ezért mondtam, hogy szerintem ez nem kiszámítható.
Nagyon nagyon drukkolok a mai inszemhez!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!KépKépKép

Cat, Csutka, nagyon nagy drukk nektek. Remélem nem haragszotok meg a kérdésemért, de a punkció az az amikor leszívják a petesejtet? HOgy aztán megtermékenyítsék? És ha az, akkor hány napra rá ültetik vissza? Remélem minden rendben lesz, és megfelelő számú és méretű tüszőcskéitek lesznek.

EgcsiKép Bencéről nekem is hasonló a vélmeényem mint a többieknek. Naygon elcsépelt, bár kétségtelenül nagyon szép név. Nem beszélve arról, hogy a Benedek és a Bendegúz becézése is sokszor Bence. Nekem is nagyon tezsik pl. a Barnabás, Barna, Balázs.
Lánynévnek nekem a Bianka nagyon tetszik. Meg a Blanka, Barbara, Bea. Én is gondolkoztam ezeken a neveken, csak nekem a férjem hallani sem akart róluk.

Kele
Kelekele

Orsi,

Igen tudom. Elvileg van a minusz 14 nap, aztan persze mert emberek vagyunk, es minden ciklus mas, ez valtozhat. Sajnos nekem sem kiszamithato, ossze-vissza jon meg, ugyhogy eppen ezert egyaltalan nem tudtuk kiszamolni hogy mikor is kene akciozni marmint amikor meg spontan problakoztunk...
dodo1

OrsiKép
Értem van az a kalkulátor itt a babaneten és azon elvileg 27-1ig kénne a peteérésnek lenni de majd kiváncsi leszek mert ma hőm 36,6volt Képhát mindegy akciózunk annyiszor amenyiszer csak lehetKép Kép

CatKép CsutkaKép
Drukk nektekKépKépKép
MegmindenkinekKép
IldikóKép
ildikó_4

OrsiKép
Értem elvileg a napokban kénne hogy legyen tüszőrepim Képde a hőm ma csak 36,6 volt na majd meglátjuk,addig is gyürjük a lepedőket rendesenKép Kép

CatKépCsutkaKép
Nagyon szurkolok nektekKép

Meg mindenkinekKép

IldikóKép
ildikó_4

Bocsika de kétszer ment elKépKép
Ildikó
ildikó_4

Cat! Sokat gondoltam ma Rád! Kép
Leone! Irtam Neked, de nem tudtam elküldeni, majd este megnézetem a párommal. Kép

Mennem kell, felébredt a Manó!
Andi
andi28

Üdv!
Drukk mindenkinek...hiszen mindenkinek szüksége van rá.Kép
Én influenzás vagyok úgyhogy a héten már nem dolgozom.KépKép
Mondtam a dokiknak az endometriosisos gyanút. A háziorvosom azt mondta ell kellene mennem végbéltükrözésre,A Kaáliban azt mondta a doki, hogy ha az is lenne akkor is az inszemet és a lombikot ajánlják azoknak akik ebben a betegségben szenvednek..de azért nem árt utánajárni a dolognak.
A gyógyszerezést a következő inszemhez holnap kell kezdenem...azt mondta az nem baj, hogy most beteg vagyok...akkora mire a fiúkat be fogják juttatni már csak nem leszek az.
Valahol olvastam, hogy a sikertelen inszem után megnézik UH-on, hogy nem lettek-e ciszták. De ha havonta van inszem akkor ezt nem tudják megnézni, ugye?
Hát ennyi.
Legyetek jók;)!
Kriszta
vizkrisz

Kriszta, jobbulást!
HÁt nálunk is tiszta gáz, mert alig van kolléga, mindenki beteg. A gyerkőcök nagy része síelni ment, alig lehet az ittmaradtakkal bírni.
Nem nagyon van időm a saját dolgaimra koncentrálni. Pedig nagyon reménykedem. Hiszen a kb. két hete volt egy hatalmas tüszőm a jobb oldalon. Bárcsak történne valami.
Szerintem ez az év a mi évünk, egyszerűen érzem, hogy a 2004 nem lehet rossz, olyan kerek és szép, gyereknek való
Aztán hogy fiú lesz-e vagy csajszi az már majdnem mindegy. Nevek?
A Botond nekem is tetszik, de tényleg sok van belőle.
Mi a véleményetek arról,ha a gyerkőc a szülő nevét kapja. Nálunk apai ágról biztos, nem szakíthatjuk meg -nem is akarjuk- a többszázéves hagyományt. Ha lány ,akkor Dorottya lenne. az szép, nem? A Kata nekem is tetszik meg a Julcsi is. De azt hiszem a névválaszásba nagyrészt beleszól a vezetéknév hangzása. Nem?
Nekünk Pl nem szerencsés, ha s-sel vagy sz-szel kezdődik.
Na pussz, megyünk egy maratoni értekezletre.
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Egyébként valaki igazán beszámolhatna valami nagy hírről.
És miért is nincs táblázat? Úgy hiányzik.... vagy csak elkerülte a figyelmemet?
Hello, A.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok LanyokKép

En elvallatam volna a tablicskut, de az amerikai windows-ban nincs magyar kiosztas, es osszezagyvalja az ekezetes betuket. Csak ugy tudnam megoldani, hogy ekezetek nelkul, de az meg eleg hulyen nez ki. Ha van valaki, aki csinalna, jelentkezzen.Kép

CatKép CsutkaKép
Nagyon szoritok ma Nektek, hogy minnel tobb petecsket tudjanak leszivni es hamar osztodjanak. Jelentkezzetek, ha tudtok, nagyon izgulunk ertetek.

KrisztaKép
Sajnalom, hogy nem sikerult, es hogy meg lazas is lettel.Kép Kurald magad, hogy ne kaphasd ujra el. A kovetkezo tuti sikerulni fog!!!!
VegbeltukrozesKépKép az nem lehet egy kellemes dologKép Remelem hamarosan kiderul, hogy mi a problema.

IldikoKép
Homeroztel mar egy teljes cikluson keresztul? Mert abbol egesz jol latni utolag, hogy mennyi az alaphomersekleted es mennyi a megemelkedett. (nem mindenkinel megy fel joval 37 fole) Amikor elkezd emelkedni, van akinel elotte meg lemegy 2-3 tizedfokot, abbol is lehet latni, hogy nemsokara tuszorepedes lesz. Ha van teljes ciklusnyi homersekleted, beirhatod es segitunk. De nem art mostanaban az akciozas, ha nem is minden nap, de legalabb minden masnap.
A lapartol meg ne felj, nagyon sokunknak volt mar itt a topikban. nem mondom hogy kellemes, de ki lehet birni. Es csak a cel lebegjen a szemed elottKép

EgcsiKép
Na mostmar szivesen cserelnek veledKép Remelem talaltatok megfelelo neveket. Bar csak mi is ott tartanank mar!Kép

OrsiKép
Mostmar ti is a celegyenesben vagytok, hurra!! Mi az a B terv? Remelem nem kell sokaig szedni a fogigatlot es hama-hamar lombik leszKép Szoritok!!!

AnnaKép
En is igy vagyok vele, hogy ez a mi evunk! Most sikerulnie kell. Josoltam tarot-bol es azt mondta, hogy az elkovetkezo 4 honapban babas leszekKép Ugy legyen!

Vica
vica72

Lányok: VicaKép,AnnaKép,IldikóKép,KrisztaKép és MindenkiKép

Köszönöm a mérhetetlen sokk drukkot. Most fér csak majd ránk igazán. 5 petesejtet tudtak leszívni, és holnap délelőtt hívnak, hogy hány indult fejlődésnek az éjjel. Fagyasztásra szerintem nem lesz lehetőségünk ebből az ötből, de remélem 3 szépet vissza tudunk kapni csütörtökön. Teljesen jól vagyok, mensis görcseim vannak csak. Ma kezdem este az utrogestant. 3x3-at kapok belőleKép Azt még nem tudom, hogy fog annyi elférni a hüvelyemben, de megoldjukKépKép
Sajnos minden alhasi vérbőségtől tartózkodnom kell, így nuku szex.KépKép

Én is úgy érzem, hogy 2004 lesz az évünk!!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!Kép
Eddig nagyon ígéretesnek hangzik! Megy a rengeteg drukk, egész éjjel csak a petécskéidre fogok gondolni! KépKépKép

Anna!Kép
nincs táblázat, mert mióta Gitta elment nincs aki csinálja, de ha valaki elvállalná én megadnám a kezdő segítséget! Még mindig jelentkezőt várok!

Dodó!Kép
Köszönöm! Kép

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok Kép
Most érkeztünk meg az andrológustól. Igazolás megvan! Ma kezdem a fogigátlót. Nagyon rendes volt a néni a gyógyszertárban, mert recept nélkül kiadta nekem, mert mondtam, hogy nagyon kell! Kép
Krizsa dokival február 9 után találkozunk Kép akkor pontosítunk mindent.

Cat Kép
szép az az 5 petécske Kép Drukkolok tovább!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat!Kép
Ma mar nem szurkolok neked tovabb egy percig sem...MOSTANTOL A BABOCA-KEZDEMENYEKNEK SZURKOLOK!Kép Ejjel ugysem tudok aludni,majd en szugeralom oket...Mostmar otthon leszel?Mikor lesz visszaultetes,ha minden ok?

Orsi!Kép
Es nem volt furcsa a patikaban fogigatlot kerni,"mert nagyon surgos"?Kép Mar kozel a cel!!!

szoszi(meg mindig nem tudok sajat neven irniKép)
szoszi vagyok

Orsi Kép
mondtam, hogy a lombik programhoz kell Kép Jót mosolygott a néni Kép de azonnal odaadta Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Cat
Csatlakozom Szoszihez/hoz vagy SzöszihezKép...ha majd éjjel felébredek mert éppen fázom vagy melegem lesz a láztól én is segítek szugerálni őket...nappal azt hiszem a többiek is segítenek.
Anna,Évi kösz az együttérzést.Kép
Szerintem is a mi évünk ez a 2004-es.KépNem is lehet másként.
Cat
Látom elkeserít a sex-mentes napok gondolata.Kép Ezzel azt hiszem mindannyian így lennénk illetve vagyunk is...hiszen majdnem mindig előírás szerint élünk nemi életet mostanában.
Orsi
Most legalább egy hónapig biztos csak azért vagytok együtt mert annyira szeretitek egymást...semmi hátsó gondolat.KépKépKép
Mindenki
Figyeltem, hogy csupa B betűs nevek vannak porondon. Mi még nem gondolkodunk a neveken... én mégis azt hiszem, hogy valamilyen mély hangzású név kellene a HALÁSZ mellé. Egyebet nem tudok.Kép
Ildikó
A hő mindig csak a tüszőrepi után 1-2 nappal megy fel. Szerintem nem kell annyit az időponton görcsölni...naponta vagy kétnaponta JÓKép együtt lenni az ÜGY érdekében kb a 18. napig...utána már csakis az élvezet kedvéért.Kép
Dodo
Sok sikert az inszemhez!!!KépKépKép
Kriszta
vizkrisz

LeoneKép
Nagyon drága vagyKép Remélem Borsóka jól van. Azért ne vírassz sokat, pihennie kell a kismamának! Sajnos a táblát nem tudom vállalni, mert félek, hogy ittragadok veleKépKép Azért sem voltam soha benne, a táblázatban.

SzösziKép
Nem kell az éjszakádat feláldozni az én "gyerekeimért"Kép Ha az imádságnak van ereje, akkor visszakapom a lurkókat. Apával kézenfogva gondoltunk rájukKép

KrisztaKép
Még mindig olyan kutyáúl vagy? Remélem az inszemig kilábalsz belőle. A lázadra vegyél be Algopyrint, az leviszi.
Képzeld mi is B betűs nevekben gondolkodunk. A párom vezetékneve CS-vel kezdődik, ahhoz kevés keresztnév megy.

OrsiKép
Ez a sors fintora, hogy 2 olyan ember aki nagyon szeretne babát, és nagyon megérdemelnék, hétfő este fogamzásgátlóért kuncsorog a patikábanKépKépKép

Na megyek, mert Apjuk úgy elfáradt a punkció miatt, hoyg bealudt este 7-korKépKépKép Olyan édes, mert teljesen kiszolgál, semmit nem enged csinálni. Pedig csak azt csinálja amit én a hétköznapokban mindigKépKép Na azért pihen is velem, sőt ha görcsöl a hasam Ő is odateszi a sajátjára a kezét, hogy neki is elkezdett fájni. Remélem a mellei nem feszülnek!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Mindenkinek kösszönöm a tanácsotKép,az az igaszság hogy még csak most kezdtem mérni a hőmet mensi után3 nappal ,ugy hogy még kezdő vagyok benne Kép

CatKépKép
Én is nagyon drukkolok a srácokért vagy kiscsajokértKép

KrissztaKépKép
Jobbulást neked gyógyulj meg minél hamarabbKép

Évi KépKép
Nekem minding csak a cél lebeg a szemem elöttKép Kép

Szerintem a 2004év mindenkinek meg hozza a sikkert és mindenki babocás lesz Kép

OrsiKépKép
Kitartás minden nappal csak közelebb kerültök a célhozKép

Na pusszika mindenkinek és kitartásKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Először is NAGY-NAGY DRUKK mindenkinek, aki inszem vagy lombik előtt áll!!!!!
Persze a többieknek is!

Én azért nem voltam sokáig, mert elég rossz dolgokat meséltek nekem a dokimról a másik topikban, és azon rágódtam. Még nem tiszta a dolog teljesen, de ha letisztul, akkor megírom részletesen, addig nem fárasztalak vele benneteket.
Nálunk hétvégén volt peteérés, a 17-ik v. 18-ik napon. A16-ik napon volt 20*22-es a tüszőcském, és 11mm a méhnyálkahártyám. Úgy gondolom ez jó, de majd két hét múlva kiderül.

Mégegyszer mindenkinek HAJRÁ!!!!!!!!!!!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Jó reggelt!
Képzeljétek tegnapelőtt megszületett az egyik barátnőm babája. Zsombor, szőke, 3700gr, 53 cm, apás szülés volt.KépNekik fél év után spontán jött össze.

Én már egy fokkal jobban aludtam mint eddig. Szerencsére, bár éppen MEGVAN mégsem görcsöl a hasam...biztos a sok Algopyrin miatt ami nem csak lázcsillapító hanem gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító is. Azért nem nagyon ficánkolok...fél lábbal még mindig az ágyban vagyok. Teljesen meg szándékozom gyógyulni. Van valami tippetek mivel lehet a szervezetet megerősíteni a szokásos vitaminokon és immunerősítő teákon túl???
Kriszta
vizkrisz

Sziasztok lányok!
Csak egy rövid üzenet erejéig kukkantok be hozzátok.
Látom Cat Kép beindultak a dolgok. Kívánom neked, hogy jövő hónapban már ugyanolyan szarul érezd magad, mint én most Kép Kép Kép

Orsi Kép
Neked is megy a drukk és hasonló jókat kívánok, mint Cat-nek.

Természetesen mindenki másnak is, csak most nem sorolnám fel a "régieket", az újakat meg már nem ismerem.
Tudom, hogy a kibicnek minden könnyű, de higgyétek el lányok, ha nekem sikerült teherbe esnem, akkor mindenkinek fog Kép

Na jó eldugulok, nem akarok senkit bosszantani.
Magunkról csak annyit, hogy holnap töltjük a 8. hetet (jujj, de sok és mégis mennyire kevés!!).
Kismamás tünetek megvannak, de nem annyira vészes. 7. héten láttuk a picit dobogó szívvel.
Majd csak a 12. héten kell menni újra UH-ra és addig nagyon szorítunk, hogy ne kelljen az orvos közelébe mennünk Kép

Ha nem is vagyok itt, azért sokat gondolok rátok.
Puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

csatlakozom Edithez Kép, egy rövid bekukkantás erejéig!

Cat Kép nagy gratula az 5 hölgyhöz, most a fiúkon a sor, és reméljuk minél több embriócska lesz KépKép Drukk a transzferre! +++++++++++++++++

Orsi Kép neked is minden jót kívánok! Kép

Nálunk volt kisebb gond (barnázás a 8. héten) aztán elmúlt és az uh szerint most már minden rendben. Ez már a 10. hét, remélem ezentul elkerulöm a kórházat jó nagy ívben! Legközelebb 1 hónap múlva tarkoredo mérés, gyozzem kivárni Kép

Edit Kép gratula a dobogószívhez KépKép

Mindenkinek nagyon szorítok a háttérbol!!!

Puszi
Soraya
soraya

Edit Kép Soraya Kép
De jó, hogy benéztetek Kép Ti majdnem egyszerre fogtok szülni Kép Kép
Örülök, hogy veletek minden rendben, és remélem, hogy nemsokára sokan csatlakozunk majd hozzátok Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Neked írtam mailt.Kép

KrisztaKép
Örülök, hogy jobban vagy. Én erősödésre az Echinacea cseppeket javaslom. Nekem ez bejött. Ehhez persze a szokásos multivitamint szedheted. Az Elelvit is nagyon jó, és így 2 legyet ütsz egy csapásra, mert a babásodáshoz is jó.

EditKép,SorayaKép
Majdnem egyidős kismamák vagytok. Remélem ragadós a babás átok. A rosszullétek már jöhetnének, kicsit könnyebben fogom viselni, mert tudom, hogy ez édes émelygés.Kép Vigyázzatok magatokra ebben a "beteges" időben.

LányokKép
Az 5 gyerekünkből 4 szépen osztódik a doki szerint. 1 nem indult be, de azért még neki is szurkolunk hátha csak lemaradt, de észbekap.
Csütörtökön kapjuk délután vissza őket. KépKépKépKép

Cat
Kép
cateye

CatKép
Nagggyyyyonn szorítok!!! Remélem sikerül!
EditkeKép, SorayaKép
Nagyon jó egészséget és további boldog babavárást! Sietünk utánatokKép
AlenaKép
Mi van Veled????
Lujza
lujza

EditkeKépSorayaKép
Nagyon nagy gratula, a és jó egészséget nektekKép
CatKép
Megy a sok drukk és a++++++++++++++++++++++++++++++energiaKép
KrisztinaKép
Jóbbulást neked ,és gratula a barátnődnek a babocáhozzKépKép
IldikóKép
ildikó_4

LujzaKép
Köszönöm szépen. Én is nagyon bizakodom most.KépKép
Remélem Te is jól vagy. Tudom, hogy reménykedtél megint, és megjött, de én már régóta azt érzem veled kapcsolatban, hogy neked spontán babád lesz, nem lombikos. A 2004 a Ti évetek is lesz.KépKép

IldikóKép
A napokban lesz neked az ovulációd nemde ? Hajrá-hajrá apucival!

AlenaKép
Hova tüntél ? Sikerült bejelentkezni a Kaáliba ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Lujza Kép Cat Kép
Aranyosak vagytok, hogy kerestek. Megvagyok, olvasgatok.

Cat Kép
Nagyon drukkolok a babáknak. Pihenj sokat.
Még nem jelentkeztünk be a Kaáliba. Ne szidjatok meg Kép!

Puszi, Alena
alena

Cat Kép
a hajnali leveledre válaszoltam reggel. Küldtél azóta is mailt?

Alena Kép
nem szidunk meg Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat!

Ahogy visszaolvastam tegnap reggeltol egesz izgalomba jottem! Tenyleg nagyon drukkolok, es olyan izgalmas ez hogy mar elkezdtek osztodni!
En nagyon vizualis tipus vagyok, ugyhogy gyorsan el is kepzeltem!

Kriszta! Nagyon sajnalom, hogy nem sikerult neked most az inszem, de azert mindenkeppen gyogyulj meg hogy a kovetkezot makk egeszsegesen kezdhesd!
Nagyon hajra hozza!!!!

En ma reggel is voltam egyebkent a masodik inszemen, mert tegnap nem repedt meg, es ma is kellett menni, ugyhogy remeljuk, hogy ez a ketto jo lesz most. Mahala Istennek megrepedt mar. A doki azt mondta hogy ferjem anyaga ritka jo. Az a baj, hogy eddig sem a ferjemmel volt a baj, hanem velem...

Edit! Jo hanyingerezest! Jaj, de cserelnek veled!!!!

Soraya! Neked is nagyon drukkolok, es akár veled is cserelnek!

Orsi!
En mar lassan azt sem tudom hogy nez ki a fogigatlo tabletta. Hihi... Epp vasarnap talaltam meg a regit amit annakidejen szedtem, es vicces volt, mert kidobtam gyorsan, mert lejart a szavatossaga...

dodo
dodo1

Sziasztok!

Már rég jártam errefelé. Mostanában olyan sok a munka, hogy nemigen van időm másra.
Cat! Nagyon szorítok neked.

Nekem sajna ma megjött, úgyhogy ebben a hónapban sem sikerült az akció.
Csütörtökön megyek vérvételre. (hormonszintet néznek)
Azt mondta a doki éhgyomorral menjek utána az ambulancián rövidhullámokat mérnek a hasamra és újabb vérvétel.
Cat mivel egyazon dokihoz járunk és valószínű átestél már ezen kérdezném, hogy csak úgy utcai ruha semmi extra?
És meddig tart ez?

Ági
P.Ági

OrsiKép
11 óra 3 perckor írtam délelőtt egy emailt. Tudod most nagyon ráérek itthon levelezniKépKép Ha nem kaptad meg szólj, dobom megint. Én 9 óra 18 perckor kaptam tőled mailt reggel. Lehet, hogy megint a freemail szarakodik, már Edit is panaszkodott.

AlenaKép
Na jó nem szidunk meg. Tudom, hogy mennyi ideig kell az embernek gyűjtenie az erőt az ilyesmihez. De úgysem kapsz túl korai időpontot, addig még bátoríthatod magad.KépKép

ÁgiKép
Nekem ilyen vizsgálat nem volt. Nagyjából tudom, hogy mire gondol a doki, HSG előtt szoktak egy ilyen vizsgálatot csinálni. Ez feltétele a HSG-nek. Sima utcai ruhában kell csak menni, majd a HSG-re kell hálóinget vinni. Ez egy rövidke vizsgálat, ne félj tőle. Inkább a várakozás a rossz. Nekem laparoszkópiám volt.

Szerintem akkor ebben a ciklusban meglesz a HSG-d is.

Cat

Cat
Kép
cateye

DodoKép
Valóban izgalmas ez az egész. Még boldogabb lennék, ha sikeres is lenne.

Kicsit gondolkodtam, hogy milyen vallásban van a Mahala Isten, mire leesett a dologKépKépKép Akkor fohászkodjunk együtt Mahala Istenhez.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép mail nem jött. Kis gonosz Kép Irgum-burgum Kép Biztos, ami biztos dobd még egyszer Kép

Én most értem haza. Csütörtökön vizsga. Ez az utolsó!!!! De nem valami jó a téma, és kedvem sincs tanulni, de muszáj lesz!!!

Leone Kép
Nem feledtem ám el a kérdésed. De egyenlőre én sem tudok semmi a lombikunkról, azon kívül, hogy most szedem a fogigátlót.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lehet, hogy az új vírus miatt nem működik a freemail zavartalanul?

http://www.origo.hu/techbazis/internet/20040127gyorsan.html
Névtelen

Cat!

Igen én is úgy gondolom, hogy nemsokára meglesz a hsg-m.
Ezért megyek most erre. Azt mondta a doki üssünk két legyet egy csapásra és a hormonszintemet is megnézi.
Hogy gondolod, hogy a várakozás lesz sok?
Sokat kell ottülnöm a két vérvétel között?
Cat én mondtam neki, hogy reggel 7-re megyek. Szerinted előbb odamenjek, vagy úgyis mindegy. Szóljak a védőnőnek ott, hogy vérvételre jöttem, vagy üljek a babérjaimon?

Képzeljétek most olvasok egy könyvet az a címe, hogy Áldott teher. (regényszerűség)
Minden vizsgálat HSG, Lapraszkópia le van írva benne.
3 Házaspár külömböző meddőségének története. Ajánlom mindenkinek.

Ági
P.Ági

Orsi
Gondolom, hogy nincs kedved most tanulni...de biztos ez is jó figyelemelterelés. Nekem is kellene németül tanulnom...el szeretném végezni az angol egyetemi kiegészítőt s ahhoz mostmár kell egy alapfokú nyelvvizsga egy másik nyelvből.Kép Úgy terveztem (másfél éve), hogy majd a gyes alatt elvégzem...lehet, hogy újra kellene gondolnom ezt a kérdést.
Cat
A babócák jól alakulnak...csak így tovább.
Dodo
Drukk az imszemhez.XXX
Érdekes, hogy azt mondod nem repedtek meg a tüszők. Nekem csak a 10. napon volt UH, utána már egy pillantást se vetettünk a lányokra. Kép Én ugyan megmértem a hőmet aznap és másnap..s a szerint megrepedtek.Kép
Kriszta
vizkrisz

KrisztaKép,DodoKép
Nekem sem mindig repedtek meg a tüszők az inszemeknél. Hiába kaptam meg a Profasit. Volt, hogy később repedt, mert éretlen volt.

OrsiKép
Dobtam a mailt megint.
Na elhiszem, hogy egy fikarcnyi kedved sincs a tanuláshoz. De gondolj rá, hogy ez az utolsó, és a következő viszgaidőszak már pocakosan telik.KépKép

ÁgiKép
Hiába mész 7 előtt, Katika sincs ott. Sőt az a gyanúm, hogy a másik vizsgálatot csak 8-tól végzik. A belgyógyászati vizsgálatot is csak akkor kezdik.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?