A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Befejeztem a vacsit. Most még nassolok egy kis szőlőt meg egy szem friss fügét.

Kép
flóra 11

Nem tudom Benó, szerintem majd csak későbbtől, nem? Én arra gondoltam, hogy mindenképp csak a 14. nap után, hiszen olyan hosszúak voltak a ciklusaim! :shock:

Kép
szilzi

Szilzi, mérd a hődet,az jó és vegyél ovu tesztet. A 12-dik naptól naponta csinálj ovutesztet ésamikor már halványan pozitív, akkor másnaptól csináljátok.

Kép
flóra 11

Holnap megint nem jövök, mert holnap lesz az az értekezlet amit múltkor mondtam. :evil: Rohadtul nincs kedvem hozzá! Ráadásul kb két órát fogok utazni oda és vissza is, mert Pest másik oldalán lesz! :evil:

Kép
szilzi

Benó a melleid mit csinálnak? Fájnak még?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.14 18:23-kor.

Kép
flóra 11

Ovu tesztet DM-ben lehet venni? Most a C vitamint akarok venni! 1000 mg-os kell? :shock:

Kép
szilzi

Szerintem lehet,csak nálunk nem kaptam. De nálatok biztos van.
Az jó az a C vitamin.

Kép
flóra 11

Benó,hová lettél?

Ettetek már friss fügét?

Kép
flóra 11

Még nem késtem el a C vitaminnal?

Kép
szilzi

Hát egyszemélyes lett a topik. :(

Kép
flóra 11

Én nem ettem még, nem igazán szeretem.

Benó szerintem az ikres topikban van! :wink:

Kép
szilzi

Ezt a Zsuzsi tudja, de szerintem nem.Azt hiszem azt írta a Zsuzsi, hogy az is méhnyálkahártya növelő. Tehát annak van még ideje növögetni.

Kép
flóra 11

Nem is igaz Flóra, én itt vagyok! :D Bár lassan mennem kell!

Kép
szilzi

Olyan érdekes íze van, de így frissen nagyon fini, édes. Aszaltan már nem annyira finom. A kolléganőmnek van a kertjében, hoztam haza a F.-nak és a Bálintnak kóstolni,mert ők még nem ettek. Én a fiúkkal egyszer ettem Horváthországban.

Kép
flóra 11

Igen bocsánat, csakhirtelen azt hittem,mindenki elment.

Kép
flóra 11

Flóra, mi volt tegnap a BK-ban?

Kép
szilzi

Mindjárt mondom, csak jött a Bálint nekem mesélni. :D

Kép
flóra 11

Az anyus ottmaradt a Klaudia villájában,még a múltkori részben. Aztán megszólalt a riasztó, jöttek a rendőrök és bekísérték az anyust az őrsre. A többiek meg keresték, hogy hol lehet, de nem találták, aztán elmentek nélküle az esküvőre. Persze az anyus is akkor telefonált már haza, mikor már senki sem volt otthon.

Kép
flóra 11

Köszi :D

Kép
szilzi

Bocsi, itt volt az anyós.

KépKép
benó

Nálunk anyuéknál van a kertben füge. Nem annyira jön be, van, amikor igen.

Ovuteszt van nekem néhány darab, elküldjem.
Nem fogok írni az ikres topicba, mert az érdekes rész 2007-es, tehát azok az anyukák már rég megszültek, ráadásul én ide tartozom, csak hátha írtak tavaly valami hasznosat.

KépKép
benó

Húúú Benó, elküldenéd? :D

Azért biztos tudsz olvasni, jó dolgokat náluk! Csak tapasztaltabbak iker ügyben! :wink: Sajnos :(

Kép
szilzi

Még szép, Benó, hogy ide tartozol! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Igen Benó, szerintem lesznek itt még ikrek, amennyi gyogyit mi kapunk! :lol: :lol: De én az enyéimet átadtam neked! :lol:

Kép
szilzi

Persze, majd írd le a címed.
De sajnos nem sok, egy csomagban 5-6 darab volt, már nem emlékszem, és mikor erre rájöttem, akkor mérgemben csak egyet használtam el és hagytam az egészet a fenébe. Úgy lenne jó, ha egész hónapra lenne benne, mi értelme néhány napig vizsgálni? És mi van akkor, ha nem is akkor kellett volna, te meg elveszted a kedved? Valamelyik topicban árulnak ovu és hcg tesztet is, majd utánanézek, ráadásul jó olcsón. De természetesen elküldöm ezt a néhány darabot is.

Hát, olyanokat írtak az ikresben, hogy ők is félnek, hogy mi lesz, meglesz-e mind a kettő, de aztán úgy látom, mindenkivel rendben lett végül minden.

Tegnap olyan horror filmet néztünk a National Geographicon, lehidaltam. Mindjárt leírom.

KépKép
benó

Minek nézelm a Te állapotodban horrort? :shock:

Kép
flóra 11

Szerintetek mi lehet az A-val? Nem tudom Ő miatta milyen gyakran csináljuk! :shock: :(

Kép
szilzi

Mármint úgy gondolom, hogy szerintetek javult e?

Kép
szilzi

Ne adjatok át nekem semmit, mindenkinek legyenek szépen saját ikrei. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És nekem is. :D :idea:

Megértitek, hogy bennem van a félsz? :roll:

Nem mesélem el a filmet, baromi hosszú lenne, majd legközelebb. Annyira nem érdekes.

KépKép
benó

Szilvi, szerintem úgy, mintha minden rendben lenne vele. Amikor az ovuteszt pozit, akkor azon a három napon naponta,és amikor már negat lesz még aznap is nyomjatok rá egyet. :lol:

Kép
flóra 11

Nem horror volt, csak félelmetes. :wink: Na, jó, nem nézek ilyet, anyu. :lol:

Szerintem biztos javult az A., a Maca Vibe meg a műtét biztos segített rajta, és én azt gondolom, hogy kétnaponta lenne jó. Flóra?

KépKép
benó

Hú, de beettem! Mekkora lett a hasam! Pedig csak két csibeszárnyat ettem krumplival meg dinsztelt káposztával,utána egy kis fürt szőlőt és egy szem fügét. Benó, ez sok?

Kép
flóra 11

Én mindenhol azt olvastam, hogy termelődik az folyamatosan,hogy lehet naponta.És ha az A.-nak kicsit kevés még esetleg,akkor meg nem árt,ha naponta küldtökegy sereget,hogy többen legyenek. Múltkor mondták, hogy minél többen vannak,annál inkább igyekeznek. :lol:

Kép
flóra 11

Én megértelek Benó! Ikreknél én is biztos aggódnék! :wink: De biztos minden rendben lesz :wink:

Hát remélem tényleg javultak a katonák! :wink:

Kép
szilzi

Szilvi, csakis javulhattak! Ha logikusan gondolkozol,akkor is ez következik belőle. :lol:

Kép
flóra 11

Szilzi, otthonról írsz?

Kép
flóra 11

És te miért aggódnál ikreknél?

A katonáknak nagyon drukkolunk! :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Igen, itthon vagyok! :D

Most azt olvastam az egyik fórumon, hogy nem nagyon javulnak az eredmények! :cry: :cry:

Kép
szilzi

El kell mennem fürdeni, csajok. Puszi nektek. Jó éjt! Holnap majd biztos talizunk! :D

KépKép
benó

Én nem akarok az aggodalmaimról írni Benó, mert nem akarom, hogy akár egyet is átvegyél belőle! :wink: Ne hargudj, jó?
Nem lesz semmi baj, és csak szép és jó dolgokról beszélgetünk, ok? :wink:

Kép
szilzi

Ne olvass hülye fórumokat. Csak a pozitív információt olvasd el, én is ezt teszem! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Én is megyek, fürdés, aztán jönnek a sorozatok! :lol: Lassan olyan leszek mint a nyugdíjasok! :lol: :lol: :lol:

Puszi Nektek, szerintem én majd csak csütörtökön jövök! :(

Kép
szilzi

Szilvi, miért ne javultak volna? Hiszen volt műtét, magában ez is segít, ha keveset is,de segít. És szedi a Macát. Ez pedig sokat tud segíteni rajtad és rajta is. Valami mást isszed? Vegyél neki 400-as E vitamint.

Kép
flóra 11

Akkor jó éjt nektek lányok. Én még majd benézegetek,hátha jön valaki. :wink:

Kép
flóra 11

Hát be-be nézegettem lányok,de sajna nem jött senki. Na,majd holnap.

Kép
flóra 11

Lányok,nagyon erős megjön érzésem van. :( Talán éjjel be is köszönt a piri néne. :(

Kép
flóra 11

Jó reggelt mindenkinek! :D
Tegnap későn értünk haza, főztem , pihentünk, szólt a rádió!
Hát lányok, tegnap majdnem csődöt mondtunk, olyan nyomasztó volt hogy most kell! Fáradtak is voltunk, be is kajáltunk.De elküldtük a kiskatonákat! :roll:

Kép
muzsuzska

Szilvi 1000mg-os C vitamint vegyél, én pezsgőtablettában kaptam csak.
Kiskatonákat kétnaponta küldhetitek , ha csak pár darabka van benne azok is célba érhetnek! :D 13. napon kezdhetitek.
A closty ha meghozza a peteérést, akkor neked is rövidebb lesz a ciklusod és a pé. -d a 14 nap körül lesz! Elvileg......

Tancsu, örülök, hogy kimozdultál szép idő is volt-van. Hatalmas gratula a rádiótokhoz! Menni fog majd...... :D Remélem R. új erőre kapott, hogy visszakapta amit annyira szeretett! :D :D :D
Gergőnek hatalmas pusszancs!!!!!!! Ja , tudom hogy rosszalkodik a gépetek, de nem kaptunk képet Gergőről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Timi mami, mi van veled? :shock:

Kép
muzsuzska

Ja mértem a hőmim!!!!!!!!!! Tegnap tegnapelőtt: 36,3 36,2 ma 37,0! Akkor kirepedt a tüszőm!!!!!!!! Most kéne egy térkép a petémnek, hogy tudja merre vándoroljon! :roll:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?