Szép napot Evriván!
Köszönjük a biztatásokat munka meg járás terén is, csak alakulunk majd, mint az a bizonyos pupos gyerek.

Vindolanda, a spájzolásban nagyon igazad van. Kár, hogy azt nem tudhatja az ember, mikor kapják ismét elő a fiókból. Akkor legalább lehetne úgy kalkulálni.
Ma reggel nagy dolog történt: Mátém ült reggeli végeztével az etetőszékben, és nyomott, erőlködött ezerrel, aztán közölte, hogy KAKA!!!!

Jaaaj, olyan büszke vagyok Rá!

Aztán kiszedtük a kakit, és elvittük, beledobtuk a wc-be (a moshatósból mindig egy mozdulattal csak bele szoktam pottyantani), és pápáztunk is neki. Lehúztuk, wc-t lecsuktuk. Aztán még volt egy kis dolgom a fürdőben, Máté meg nagy elgondolkodva csak állt tovább a wc mellett, csikorogtak a fejében a kis fogaskerekek, aztán elkezdett sírni. Azt hiszem, megsiratta egy kicsit a kakit.

Főleg, hogy üres volt a wc már.
Nasivin: nekünk nagyon bevált, nem is tudom, mihez kezdenénk nélküle. Petra, mennek a gyógypuszernyákok!!! +++++++++++
Tea: na, hát ilyen nálunk még nem volt. A kamilla-tea mondjuk nagyon ízlett Neki, amit simán virágból főztem, de abból nem ihat sokat a fosi miatt, ugye. Ez a csipkebogyó viszont, amit írtok, elgondolkoztatott, lehet, hogy veszek és kipróbáljuk.

Ha nem jön be, majd Apa megissza. Amit még kóstoltattam Vele (mármint Mátéval) az a zöld tea. Nem tudom, nagy mennyiségben is szeretné-e. A dokinéni szerint bármilyen tea mehet, ami nem fekete tea.
Heni: ne aggódj a szoba miatt, tényleg alakul még a színe, és persze napos és felhős időben is mást mutat! Sok sikert a szépítkezéshez! És persze Nektek is
Regi, sőt jó erős idegeket!
Regi, tényleg szép helyen voltatok, biztos nagy élmény volt Szelinek!
Fleur: köszi, elmentem a számot. Egyetessünk akkor a hét végefelé, jó? Lillának is jót tett az utazás, hidd el. Én is mindig azon parázok, hogy a kicsik biztos megsínylik a sok macerát, de rá kell jöjjek, hogy az unatkozást-itthonlevést jobban utálják. Legalábbis az én Fiam.
Sense: Neked gratuláltam már a Második Fiúcskához (vagy Kitudjaténylegnemkislány-e-hez)? Akkor most pótolom!!!

És nagyon tetszik a pocid! Botond meg! Hmmm!
Na, sietek, mert mocorgást hallok odaátról, közben pedig még meg kéne csinálnom a császármorzsát a meggymártáshoz (jó, csak bóti, de hirtelen ez jutott...

)