Szép napot
Drága Csabim alszik. Ez a babakocsiban alvás nálunk annyira nyerő... Hallottátok, hogy a pici babák a szűkebb terket szeretik, mert az biztonságosabb nekik, hogy az anyaméhhez vannak szokva? Fokozatosan pedig majd átállnak a nagyobb terkre is, de amég ilyen picik, ilyen helyen jobban alszanak. Hallod,
Akata, teljesen normális, hogy Adél is szeret a babakocsiban aludni! Bár, ahogy olvasom, már kezdi megszokni a kiságyat is...
Viki
Zabálnivaló a Fickód!!! A sütőtökös rugi az nagggggyon király

Hú, de szívesen adnék egy ilyet Csabeszkámra. ÉÉÉÉÉÉdes!!! Túl vagytok a szurin?
Marcsi
Gyönyörű lányod van! Tényleg a nagyokról már tettél fel képet? Ha nem bánják, rakhatnál fel róluk is...
És többiek! Ti is
tegyetek fel a nagyokról is! Őket is jó nézegetni!
Bébiétel: én a pro és kontra érvek sűrűjében azt mondom, fogok adni neki azt is, és sajátot is. Pl. ami olyan, hogy nem tudom mennyit permetezték, és mivel, azt inkább nem adom, abból bébiételt adok, de ami a mi kertünkben is megterem, és tudom, hogy megbízható, abból majd én pürésítek. Azt azért nem gondolom, hogy a bébiételek károsítanák a babák egészségét. Lehet, hogy nem bio, v. nem minden igaz, amit ráírnak, de azért csak nem olyan, mint a hipermarketekben vásárolható kényszerérett paradicsomok.
Ja, az Auchanban okt.17-től van az akció a Hipp bébiételekre.
Én először almát, majd burgonyát, és sütőtököt fogok adni. Ezek elég semmleges ízűek, és jól lehet őket majd kombinálni, meg anyatejjel higítva adni. Szerencsére ezeket én is szeretem, így ha nem eszi meg, lesz aki benyalja a maradékot
Muffin
Drukk drága Eliotnak!!! Szerintem, talán már túl is vagytok rajta... Várjuk a beszámolót a kis hősünkről. (Reméljük, most nem háborús hős lesz, szegény!)
Ági!!!??? WEra!!!???
Véda