Kicsit meg vagyok zuhanva, mert Alexa tegnap reggel 8:15-től éjfélig egyáltalán nem aludt, csak néha bóbiskolt el. Egész nap csak üvöltött és majdhogynem óránként evett. Nem tudom mi van/volt vele, de én éjfélkor már bőgtem
Ráadásul egy percre nem lehet kézből letenni, mert akkor is megy a hiszti. Csak most már jó lenne legalább néha vacsizni vagy fürdeni meg ilyesmi. Végül is Jancsim valahogy elaltatta és aludt 5-ig. Nálatok is voltak ilyen nyűgös időszakok?
Valakinek van babhordozókendős tapasztalata?
A képek a zenebölcsiről nagyon husik! Csak sajna találgatom, hogy ki ki lehet.
Evetke a fiadba viszont még mindig szerelmes vagyok! Szépek vagytok a képeken!
Éreztem, hogy valami nem stimmel a remuska szóval
Mi is remoskának hívjuk csak oly keveset használom, hogy már nem is tudom minek nevezzem. De u vagy o tökmindegy.
Cili! Hurrá
, grat a regisztráláshoz! Nagyon klasszak a munkáid! Sokat dolgozol egy-egy ilyen falvédővel? Mikor van erre időd?!
Megyek, szorítsatok, hogy ma jobb napunk legyen és megszabaduljak a fejfájástól is!
Puszi
Tigri

Gellért viszont imádta. Szóval mielőtt beszereznél ilyesmit, okvetlenül ki kell próbálni, mert vagy bejön, vagy nem. (Na most aztán okosat mondtam, ugye?)
A Microsoft Foto Editorban meg tudom csinálni, de ebben jobb lenne. Itt valami nem stimmel.