A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Aprooka,
kiakadtam,gyors javulást a gyerköcnek,neked is sok erőt!Gyorsan olvastam,lehet,hogy írtad,hogy derült ki, hogy műteni kell?

Eni,
nagyon drukkolok,hogy ne legyen baj,feltétlen mondd majd a fejleményeket.

Tünde,
Bene nagyon ügyes, hajrá korábbi időpont, minden gyorsan és rendben menjen!

Ünnepelteknek minden jót! Mi most már jól,köszi a jókívánságokat. Barátosném terhes,második baba,mit baba,babák, szóval 3in1, két napig lebegett,aztán elkezdett számolni... :roll: de azért naggyon boldog!

Csak jókat mindenkinek!

Kép
Kép
paklincs

Gabi82,
meg szabad kérdezni, hogy miért ragaszkodsz az EDA-hoz? Egyébként szerintem erről is tudsz Várnai Gabival beszélni...Előkerestem a kiskönyvemet, Arnika és Hypericum C30-t kért tőlem anno...

Kép
Kép
paklincs

pikcsörök
Kép
Kép

Kép
Kép
paklincs

jó reggelt!

Kriszta!
Kérdezd meg a dokitokat!! Csak hogy megnyugodjál! De Petya NEM BUKIK/HÁNY!!! NEM??? biztos nem az a baja!!! Megértem hogy aggaszt a dolog! :oops: :oops:

Tünde!
Fogigátló: :lol: :lol: :lol:
Kopaszi gát: :D nyáron mi is voltunk. Tényleg nem semmi hely! :D:D példa értékű! :D

MSE!
Képek :lol: :lol:
Ikrek!!! :shock: gratula! :D ikrektől nagyon paráznék :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Valinak boldogságos szülinapot kívánunk útólag is!!!!

MSE,
atyagatya!! nadrágszíj keresése mennem nálam 3in1-nál... :lol:
embered becsípődése? Flórka?

Tünde,
fotókat!!!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Aproo,
hogy vagytok?

Valentina,
Viktor vigyor!! :lol: :lol:
Zenebölcsit mgnézem a neten. Gondolom, ebből is sokféle van. Egyik ismerős jár az egyéves babájával, azt mondja a gyereknek édesmindegy, de ő jól érzi magát. :P
Ti hová jártok?

Eni,
:( Remélem nem lesz semmi gond!
+++++++++++++++++++++++
Ezt már olvastam tegnap és veletek álmodtam :) Minden rendben volt, meglátogattunk titeket, az új babót, és aztán ottfelejtettük Bogit... :oops: :lol: :lol: az utcán kaptunk észbe! :lol:

Dori,
lehet, hogy pénteken megint kinézünk a Margit-szigetre, ha ilyen szép idő lesz. (vagy szombaton, mert az munkanap. állítólag. én már azt se tudom, milyen évet írunk :oops: )
Sétálunk együtt? Mondjuk Tündérkének nem lesz túl izgi Bogival barátkozni, de úgyis van ott gondolom rengeteg más, ami leköti :lol: :lol:

Többiek? Egy időközi-cyber-tali? A banyanyár utolsó napjai, hééé!!

Tünde,
ez elég durva.. sok sok gyógypuszi Benének. ++++++++++++++
És igen, írd meg a jótanácsot adóknak..
Köszi amúgy az étterem ötletet, nagyon fellelkesültem, mi a nevük, lehet, hogy előre kell foglalni asztalt?
Hogy halad a túró rudolf projekt?

Veronikusz,
csak most kapcsolok, hogy ha a ti dokitok szabin van, akkor a mienk is!
Meddig? (A héten akartunk menni.)

MSE,
közös fürdős kép! :lol:
Látom, Srek haver ott figyel :)

Na, megyek, mert Bogger alszik, és gondoltam, ma erőt veszek magamon, és kibújok még délelőtt….Gyorsan berakok egy mosást - az olyan, mintha már dolgoztam volna :lol: :lol:
Vendég

Bori!
Kati néni egész héten szabin van. Jövő héten kell hívnom.
Margit szigetre úgy mennék én is ilyen időben és bár Szofi tegnap DU óta (első antibio bevétele óta) kicsattan a jókedvtől és az energiától, de azért még nem vinném a nyakatokra. :oops: :D Most is az erkélyen motorozik :lol: JA! A ZSIVÁNY csak úgy hajlandó bevenni az antibiotikumot, ha megigérem hogy kap utána Smarties-t. :lol: És így is vért izzadok a bevételével :oops: kell előtte egy fél órás szónoklat :lol:

Emese!
a zöld hapit a sarokban én is észre vettem, csak nem tudtam eldönteni, hogy abban habfürdő van? vagy valami hasonló? (hogy nem árt a víz neki és nem törik össze :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka: kívánom, hogy Levi minél hamarabb rendbejöjjön. nektek meg kitartás!!!
nekem elég volt az az egy nap is a kórházban vele, nem, hogy 8!!!

Kép
Kép
Kép
manóka28

és pár kép is...

Mikolt fürdés után :) maradt víz a kádban is azért

Kép

tegnap mentőset játszottak :)

Kép

Dóráról meg nem készült mostanában (így járnak a 3. gyerekek), de bepótolom előbb utóbb.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

MSE, Manóka, dejók a képek!

Aprooka ++++++++++++ :wink:

Én ma nagyon furán vagyok. SOHA (legalábbis józan ésszel, más lelkiállapotban biztos) nem tettem volna azt, amit ma. Jöttünk haza a sóbányából, Bocskai kereszteződésben lélekszakadva rohan egy fiatal srác az autóhoz, hogy segítsek... Mondom, mi van? A barátnője súlyos balesetet szenvedett, neki mennie kéne azonnal az Istvánba, átviszem-e. Gyerekek, beleremegek, hogy gyerekem hátul, másik pocakban, én meg azt mondtam, hogy pattanjon be. Még most is tök hihető a sztori, nagoyn kivolt szegény. Milyen szar világban élünk, hogy egyből az jut utólag eszembe, hogy szerencse, hogy nem lopott el minket/autót/kés nem áll a hátamból ki... Mondom, furán érzem magam.

Janka teszi. :D Valahogy meg kellett tennem. Férjembe görcs állt, amikor felhívtam és elmeséltem, hogy nekem teljesen elment az eszem. :roll:

Pénteken megyünk a Klinikára, ma reggel felugrottunk Bencivel az ötödikre a beutalóért, meg kis lelkierőért. :D Ha racionálisan nézem a dolgokat, persze, várjunk még kontroll uh-kat, egyáltalán nem biztos, hogy romlani fog a kisvesék állapota. De nagyon aggaszt, hogy mindkettővel gond van. Legrosszabb esetben "indított koraszülés", de szerencsére egyáltalán nem arról van szó, hogy most és itt és akármi. Komolyan nem gondolok ilyesmire, mert valahogy velünk ilyesmi nem fordulhat elő. NEM. Még nagyon picike...
vbea

Sziasztok!

Borsika: Mi csak egyszer voltunk zenebölcsiben, mert nekem nem tetszet, hogy a beteg gyerekekkel együtt vagyunk. Nem lett volna akkor baj,ha nem akarta volna mindenki végig fogdosni Viktort. :oops: :x
Persze mindenhol más hogy müködik. :shock:
Ez csak a mi esetünk volt... Viszont a Csiri-birire szivesen járunk / ami Budakeszin van/, csak sajnos most hanyagolni kell a betegség miatt :( :cry: :cry:

Aprooka: kitartás nektek.

Rólunk: Csunyán köhögünk és prüszkölünk, éjszaka nem alszunk. Szóval most egy kicsit szenvedünk,de remélem hamar átesünk ezen a náthakorzakon.
Mindenkinek kellemes napot.
V

valentina

Sziasztok!

Eni,
annak a lánynak azt mondták, legfeljebb szülés után azonnal műtik a babát.

Bocskai kereszteződésében? Hol? Csak nem itt a xv. kerületben? Gondolom, nem? :)

Zsu
, igenis, képek, kisasszonyt ellátom, aztán ráfekszem a témára.

mtunde

Elég rossz szériában vagyunk :cry: Sztem ennyien nem szoktunk egyszerre kínlódni :? Betegségek, kórházak, lelkiválság.... Remélem gyorsan túljut rajta mindenki! Magunkat is beleértve!

Steffi
Köszi a privit! Elovastam Veres doki összes fellelhető cikkét ezzel a témával kapcsolatban. Semmi bíztató :( A leírtak alapján nem sok esélyünk megúszni a kést :?
Anyuval sokat agyaltunk a dolgon, férjem viszont műtét párti. Tudja miról beszél, ő 4 éves volt, mikor neki csinálták. Én attól tartok, hogy ha nem műtét, hanem szonda (mert valamiért mégis kivitelezhető lenne), akkor hogyan fogom neki napokig hátrahúzni fürcsinél, mikor már most sem engedi, hogy hozzáérjek mióta a doki megnézte. Zsolti alig van itthon olyankor, mikor fürdetek, csak 10 felé ér haza, szal egyedül... Ha meg visszatapad, akkor mindent előlről kell kezdeni... Apám és én is kicsit immunisak vagyunk a Lidocainra. Dupla adag kell, hogy elviselhető legyen a fájdalom. Ha Iván is így reagál rá, akkor ez is újabb problémát, fájdalmat jelent :? Úgyhogy marad a műtét :? Többen nyugtattak olyanok, akiknek a fia átesett ilyenen, hogy csak 2-3 nap lesz rossz a műtét napjával együtt. Szóval rosszemlékes sztoriból kevesebbet hallottam. Tulképpen szonda és műtét között a nagy különbség az altatás és velejárói....Na meg a bőröcske, de annak nem tulajdonítok nagy jelentőséget. Zsolti is vígan megvan nélküle, engem sem zavart soha:wink:

Heni
Várom akkor Mazsolát :wink:

Aprooka
Kitartás! Elég meredek, amiket a kórházi dolgokról írtál :?

Tünde
Drukk, hogy sikerüljön mihamarabb műtétre menni! Igazad van! Osszd ki a dokit és a védőnőt! Ha kicsit jobba odafigyelnek, akkor mindezt megúsztátok volna! Ne hagyd szó nélkül!

Bori
Zenebölcsi dolgot gyereke válogatja. Ivánt totál nem érdekelte, jobban csípte, ha én énekeltem neki kettesben. Barátnőm lánya meg teljesen oda volt és vissza, pedig egyidősek... Szal lehet, hogy Bogi imádni fogja :wink:

Valentina
Beteg gyereket ki visz közösségbe :?: ÉS hogyhogy nem szóltak érte :?: Nem értem....

Eni
Mindenki nektek szorít! Nem lesz/lehet semmi baj Jankával :wink:
Autókórházas sztori...hát igen elsülhetett volna másként is, de lehet, hogy én is ezt tettem volna. Az a hülye naivitásom :oops: De a lényeg, hogy minden rendben volt :P

MSE
Én is beparáznék 3in1-től! Anyagilag is, de amúgy is.... Mekkor lesz a korkülömbség?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni: Itt ahol mi lakunk csupa sznobb pi... laknak és nekik nem érdemes szólni, mert rögtön leharapják a fejedet. Tipikus " Ki ha én nem"-ek. :twisted: :twisted: :twisted:

valentina

Na itt vannak a frissebb példányok. :)
Kép
Kép

mtunde

És a kopaszi gátról. Sajnos már esteledett, ezért elég szürkék a képek, de remélem átmegy a hangulat. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

mtunde

Reni, nem könnyű nálatok sem a döntés. :( Egyébként asszem a műtétet mi sem úsztuk volna meg korábban sem csak éppen Bene már rég folyékonyan beszélne, és ezzel sokkal jobban boldogulna az oviban. Igaz, így is nagyon szociális, és csapódik mindenkihez, de mennyivel könnyebb lenne neki, ha még ez sem lenne, és persze nem győzök hálát adni azért, hogy ezt az egészet ennyire észrevétlenné tette az okosságával.

mtunde

Hi!

Bori!
Édes a lányod! :lol:

Veronika!
Örülök, hogy Szofi jobban! Olyan rossz mikor betegek!

Eni!
Semmi baj nem lehet/lesz! :!: Tényleg próbálj meg nyugis lenni, mert Janka azt érzi! Idegenekkel meg ne állj szóba! :roll: Ja és még csak annyi, hogy én nem kutakodnék az interneten, mert ott olyan agyament dolgokat tudnak írni, persze sok jót is, de ilyenkor az embernek nem az kell, hogy rossz élményeket olvasson!

Heni!
Új haj fotó?!

Adri!
Gyere beszéld ki magadból! Nagyon csendben vagy!

Aprooka!

Nagyon ügyes vagy, hogy ráéreztél, hogy gond van! És minden rosszban van valami jó alapon, legalább gyorsan megműtötték! Gyere írd, hogy vagytok, mi újság! Ne érts félre nem magunk miatt aggódom, csak kiváncsi voltam, megmondom őszintén még sosem hallottam erről a betegségről, gyorsan utána olvastam, de jobb szerettem volna, ha te mondod el, hogy nálatok hogy, mi volt! És most nem azért, de ha nem mentek el a nem kötelező uh-ra és nem mondják, hogy vastagabb az izom akkor mi van?!

Tünde!
Döbbenet, ami Benével történt! Drukkolok a 29-ei műtét miatt! Komolyan milyen világban élünk, hogy az anyukák rossz érzéseit ellegyintik annyival, hogy ugyan semmi baja… És az anyai megérzés?!
Nagyon szépek a gyerköcök! Villő a kis farmer ruhában! :lol: Nekünk is megvan az első :roll:

MSE!
Két kopé! :lol: :lol: Embered?!

Reni!
Na jól van akkor megkaptad. Hát igen az teljesen igaz, hogy a mindennapi esti kukac ápolás nem sima ügy. Ahogy visszük be förcsi után már üvölt és mondja, hogy fáj, pedig még csak lefektetjük semmi macera. Aztán kénytelenek vagyunk lefogni és az apja betadinnel és vazelinnel leápolja. Ha meg nem csináljuk ugye visszatapad, az meg igen még egy kör, jó lenne, ha nem kéne. Drukkolok nektek! Mikor mentek műtétre?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lilluska!
De jó lenne ha jönnél! Kíváncsi lennék a 3. vonalzód hol áll!!!! :D:D:D:D

Gabi!
Nálatok mi újság? :D rég voltál?

Adri!
Hol vannak a képek???? :D

Manóka!
:lol: hol láttak ilyen hordágyasat??? :lol:
3. gyerek sorsa :D várjuk a képet!

Eni!
Nem is tudom mit mondjak! :roll: :shock: ez tényleg más állapot (várandóság)

Tünde!
Mi van Bene szobatisztaságával?
képek meg így is nagyon jók!!! édesek a lurkók! nagyon szépek vagytok! :D :D :D mi is pont a múlt 7végén akartunk oda kimenni, de aztán ... :roll: nem jött össze :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bene már néha vécébe is kakil, és mindenképpen tudja, hogy az a megfelelő hely, de még a visszatartás, időzítés problémás. A múltkor az oviban viszont egyedül elintézte a dolgot, az óvó néni már csak a végeredményre ment ki. Pisiügyben viszont már nagyon ügyes!

Steffi, na majd akkor postázok neked néhány rucit, ha nem bánod! :) és ha nem sértelek meg vele. :)

mtunde

Steffi!
:oops: szegényke

én is dobok pár képet :D :D :D azt hiszem magukért beszélnek :lol: úgyhogy nincs komment :lol:

Kép

Kép Ja! Katának lófarokban van a haja. Nem vágtuk le. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
Nem dehogy, de nem azért írtam, nehogy félreérts! Bene szuper ügyes, tényleg hála az égnek, hogy ilyen okos!!!

Veronika!
3 tojás! Gyönyörűségesek!

Ja képzeljétek! Martin tegnap este fogta magát, leült a bilire és belepisilt! Teljesen önállóan! Irtó büszke vagyok rá! Mondtam én az apjának, hogy nem kell erőltetni!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok, huha, par napig nem tudtam jonni, es ennyi minden tortent...
Aprooka - drukkolok nektek, h Levi hamar meggyogyuljon. Egy masik forumot is olvasok, es ott is volt egy kisfiu, akinek ugyanez a baja volt.
Veronikusz, Szofinak jobbulast!Eni, drukkolok,hogy ne legyen baj!
Tunde, ez a kopaszi gat jol nez ki, be lehet oda menni csak ugy is, vagy csak ha rendezveny van?
mindenkinek: jok a kepek! :)
Programok- mi babas jogara jarunk, (jarunk, hehe, ma voltunk masodszor) az Asram jogakozpontba, sztem jo, Zsofi elvezi, figyeli a tobbi babat, tok jol elvan ott... a program: eloszor meg masszirozzuk, aztan tornaztatjuk a babakat, aztan az anyukak is csinalnak par jogapozt, nem tul megterhelo, de megis, egy program...persze lehet kozben szoptatni, meg aludni is, Zsofi ma 1 ora utan beajult...letettem a pokrocra es csinaltam tovabb a sajat reszem...
aztan tervezem, h megyunk majd uszni is, csak eddig meg voltam fazva, igy elmaradt...
zenebolcsi vagy ringato minket is erdekelne, ha tud vki Budan jot vhol...

banana

Hahó!

Banana!
Az Óbudai műv.házban van féléves kortól tücsökzene, én majd arra gondoltam vinni Petyát. Most megfogadtam, hogy nem ülök itthon, mint Pankával, mert biztos azért lett ilyen kis visszahúzódó.

Egyébként szombaton lesz Anyatejes nap is a Műv.házban. Mindenféle szűrés, meg termékbemutatók, meg ilyesmi. 10-től kezdődik asszem. Én úgy tervezem, hogy fél 11 felé megyünk. Nem jön vki?

Petya ma sem viszi túlzásba az evést, és állandóan bealszik. De a kedve jó, macerálja az állatokat a pihenőszéken. Úgy döntöttem megnyugszom... (affenét :oops: ).

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni, hát nem volt könnyű, lehet, hogy pár dologban már el is avultam :?

Hrenata!
Köszi a dícséretet Szonji nevében is.
Hogy mennyi kispasi született akkor, nem tudom, de kissé furcsáltam, hogy hogy lehet kifogyni a karszalagból egy szülészeten :roll:

Steffi!
Szépséges gyerkőcöt illetően te sem panaszkodhatsz: Hogy Martinnak milyen szép nagy szemei vannak...
Gratula a bilibepisihez.

Cukipofa!
Az a Superman-es pizsi irtó aranyos.

Bea!
Sóbarlang. Biztos írtad korábban, így félve kérdem: mire jó, hol van? Pl. allergia?
Tesód, hogy van a műtét óta? Mikortól próbálkozhatnak?
Fuvar sztori: ilyenkor tényleg nem gondolkozik az ember, csak utólag, de szerencsére valszeg tényleg igazat mondott a srác.

Veronikusz!
Ujjad, hogy?
Más gyerekének tapizása: én is ki vagyok tőle akadva, amikor nyúlkálnak. Nem is értem, hogy jut eszükbe. Én ilyenkor próbálok úgy fordulni vele, hogy ne érjék el v. vegyék észre magukat.

Kuki téma: Meddig normális az, hogy egyáltalán nem mozdul rajta a bőrke? Marcinak még semennyire nem lehet lehúzni.

Aprooka!
Dm-es pöttyöket kell gyűjteni és ha betelik, kapsz 15% kedvezményt, 10 pöttyönként minden hónapban új kuponfüzetet adnak.
Szegények, mi lett volna veletek a kórházban, ha nem vagytok "protekciósok"?

M1 Center játszóház: Úgy hallottam, hogy az egész csődbe ment (mármint a Center, így gondolom a játszó is bezár). Nekünk Szonjinak idén ott volt a szülinapi bulija és szuper hely, kár lenne érte.

Paklincs!
Hol csináltad ezeket a cuki vonalzókat?

Tünde!
Drukkolok, hogy sikerüljön a korábbi műtéti időpont és minden rendben legyen.

Három gyerkőcösök: Hogy lehet bírni 3-al? A technikai oldalát kérdem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Eni! ez a jó hozzáállás!!! nem lesz semmi baj!!!!mert nem lehet és kész!!!!!Pénteken meg fognak nyugtatni az eredmények, meglátod!!!! Az autós kaland így visszagondolva tényleg lehetett volna gázos is -a mai világban. Velem a piros lámpánál volt 1er hasonló. Egy néni tépte föl az ajtót és már rakta is be a kosarait mega fenekét,és magyarázta,hogy lekéste a buszt. elvinném-e?
de már bent ült a kocsiban, lámpa zöldre váltott ugyhogy vittem,. Nekem is átvillant az agyamon, csak nem vmi "baltás"útonálló :oops:
De azért megfogadtam hogy soha nem veszek fel stoppost! és a közp-i zárat is lenyomom, nehogy hasonló eset megtörténjen.....

Aproka! Kitartás!!Levi nagyon ügyes és egy kis hős!!!!nem igaz hogy ilyen picurkáknak min kell keresztülmennie.....na meg a szülőknek!!! de mostmár minden rendben lesz!!!

Tünde! nagyon szupik a képek :lol:

Veronikusz! a lánykák tündériek! nekünk is van ilyen csíkos rugink :lol: úgy szerettem....

Gyuzso! jó rólatok is hallani!!és Borsa Emma?

Manóka! ti is cukik nagyon!!! :lol:

most mennem kell, fürdés....

Kép
gablaty

Eni,
megérzésre hallgattál!! ettől még értem István paráját is!!!
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Martinnak, benének gratula a bili/WC-zéshez!!

Tünde,
remélem, mostmár megfelelő kezelést fog kapni Bene!!!! drukkkkkkkkkk oda is!!

meg Aproooo Levijének is drukkkkkkkkkkkkkkkk!!

(tényleg rossz széria van a fórumon...)..)

Gabi, majd mondom Orsinak, hogy hiányolod!! kikötötték az internetjüket, megy a huzavona a t-onlánnyal.... :shock:
de a csekkeket ettől még fizetni kell.... szerintük... :twisted:

Manóka,
édesek Mikolték!!!!!!!! :lol: :lol:

Veronikusz, Fürtösök önmagukat adják minden képen!! le a kalappal, mind ördögfiókának tűnik innen!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Steffi
Nov.12-én lesz a műtét. Azért majd írjad, hogy mikorra válik problémamentessé a kukacmizéria!

Veronikusz
Csajok gyönyörűségesek! Tényleg csibész mosolya van katának és Szofinak is :D Tipikusan "a szeme sem áll jól" esetek :lol:
Zsófinak már barna a szeme :o Vagy csak a képen látszik annak?
Ikeás ágytakaró :wink: Nekem is ez a szín jött be csak azt utálom, ha elszundít rajta az ember, akkor zebrán ébred :?

Internetkikötősdefizetős elég érdekes :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Hihihihi csajok, bizony a kisasszony már 7,5 hónapos :) Nem is volt olyan rég, hogy drukkoltatok nekünk (amire azóta is meghatódva gondolok). És most meg már miféle „produkciókat” tud: mindegyik irányba (balra, jobbra, hasról hátra, hátról hasra) forog, négykézláb áll, négykézláb mászik, kúszik, a hasamon feláll, van 3 foga (amiből az első kettő felül nőtt ki), folyamatosan vigyorog, élvezi, ha viccelünk vele. Épp ma voltunk mérésen, úgyhogy: 73 cm, és 8400 gr. Éééééés hízott 600 gr-ot! Mérhető hízást utoljára 5 hónapos korában produkált! Úgyhogy úgy látszik, hogy az egy hónapja megkezdett hozzátáplálás megtette hatását! Ja, és ha már ott voltunk a tanácsadáson, pikk-pakk kapott egy prevenár oltást a lány.

Aprooka: sok-sok energiát Nektek! És gyógyulást a babótoknak!

Brigik! Utólag Boldog Névnapot!!!

Veronikusz: folyamatosan csodálva olvaslak, hogy nulla segítséggel hogyan oldasz meg minden helyzetet, olyanokat, amik akár egy gyerekkel is sok lenne! Nemhogy hárommal!!!
(a bcg Fruzskának nem pirosodott be, úgyhogy megkapta most 6 hónaposan, most rendesen be van pirosodva, úgyhogy várom, hogy kifakadjon) Szépek a fürtöskék, és a kis „fürtöske” is :)

Borsika: de szépek a képek!!! Most péntek, vagy szombat jó lenne találkozni! Pénteken csak délután, mert délelőtt várom a UPC-eseket.

Vbea: minden rendben lesz!!!! +++++++ A beülős sztori: hát, igen, fura, hogy most már az ember százszor meggondolja, hogy beüljön-e mellé egy idegen. Visszaemlékszem rá, hogy egyetemista koromban minden gondolkodás nélkül stoppoltam a barátnémmal Miskolc-Szombathely-Miskolc viszonylatban majd minden hazautazáskor két éven keresztül...

Snowwhite: úgy kerülünk az Almafába, hogy az egyik lány a márciusiaktól járt oda, nagyon dicsérte, aztán az egyik lány volt ringatón, azt meg nagyon nem dicsérte, úgyhogy kipróbáltuk az Almafát. Mondjuk tőlünk kb. 30 perc alatt odaértünk. Szóval nem volt olyan vészes. És tényleg nagyon élveztük! Tényleg jöttök most csütörtökön? Akkor találkozunk! (csak arra kérlek, ha felismersz, akkor szóljál, mert én nagyon-nagyon-nagyon rossz vagyok arcmemóriában :oops: :oops: :oops: )

Cancan: hogy sikerült a fodrászkodás?

Phadri: még jó a szemem ;) +++++++++

Mtunde: de jó, hogy végre kiderült a dolog, és lesz megoldás! Nagyon jók a képek!!!
Ugye, milyen jó a Kopaszi gát??? Mi is most hétvégén voltunk a Kedvessel, aztán annyira tetszett, hogy hétfőn voltunk egy barátnémmal. Itt egy kép:

Kép

Paklincs: hűha! Ikrek! Gratulálok nekik! (tegnap éjjel azt álmodtam, hogy újra szültem, és ikrek voltak ;) )
De jó a macis kép!!!!

Manóka: ezek a fürdős képek! Nagyon jók!!!! És a mentősös kééééééép! Szuper!

Steffi: gratulálok a bilihez!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára linocs 2008.10.14 20:53-kor.
linocs

Sziasztok!
Pár fotó rólunk is..... Kép Letykó ma Kép de szeretem Kép ma sütöttük Berkusszal Kép ízlik neki.... Kép az én kis kertészem....

KépKépKépKép
vdorka3

Banana
, kopaszi gát bármikor, bárkinek látogatható ingyen. :)

Steffi
, akkor körbenézek. :) Tudom, hogy nem ezért mondtad, de eszembe jutott. Olyan keveset tudtunk 1-1 darabot hordani, azonnal kinőtte.

mtunde

Jó nagy fotódömping :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó minden fotó...
részletesebben...:

Nálam a pálmát a mentősosztag vitte!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon édesek...jót nevettek rajtuk...MAnóka!azért a harmadik gyerek is kerüljön lencsevégre :lol: :lol:

MSE!
Flórkáék is nagyon édesek..... :lol: :lol:

Eni !
Nem semmi, én is tuti elvittem volna reflexből...csak később gondolkozik az ember, hogy valójában veszélyes.....SZORÍTOK ÉRTETEK..és próbálj meg nem a legrosszabbra gondolni!!!!Tudom, hogy nehéz de Janka miatt FONTOS++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Veronikusz!
Hát zabálnivalóak a Fürtösök :lol: :lol: Úgy tűnik, hogy Zsófi is olyan lesz mint ők...nekem hasonlít.Te hogy látod????
Mi volt az éjjel???Nekünk most ajándék éjszaka volt, mert Letykó 5-kor ébredt először.....Most mértem este 3920g...hízott 210g egy hét alatt.....kis tokás..... :lol: :lol:
Örülök, hogy jobban van Szofi.... :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Steffi csak miattad néztem be,mert a délutáni szunyókán azt álmodtam, hogy megszültél :) de láttom még nem :lol:
Gratulálok a bilizéshez,sajnos Viktor nem foglalkozik a bilivel :cry: :cry: :cry:

A képek nagyon jók,csak ámulok, hogy mindenki mekkorát nőt :lol:
Jó éjszakát mindenkinek.

valentina

Sziasztok!

Már megint rég nem írtam...

Aprooka! Mennek a drukkok, hogy minél hamarabb túl legyetek az egészen! Kórházhelyzetet inkább nem is minősítem...

Eni! Nektek is drukk, de biztos, hogy minden rendben lesz Jankával. Én olvasgattam a szeptemberi babásokat, és mintha ott is lett volna ilyen probléma, ami aztán megoldódott gond nélkül!
Én is elvittem volna a srácot, asszem, pedig tényleg bármi történhetett volna...

Veronikusz, Dorka, Manóka, Emese, Tünde (meg akiket még kihagytam): tökjó az összes kép, kérünk még-még még!!!

Mi is majdnem Kopaszi gátaztunk a hétvégén, de aztán vadaspark lett belőle. De ha ennyire dicséritek, akkor lehet, h most hétvégén oda fogunk menni.

Rólunk: mellgyuszit sikerült időben elkapni, így estére már el is múlt. A fürdésnél forró vizes masszázs után több percig sprickolt a tejci a kádba... De legalább nem kellett fejnem...
Maja is szépen hízik, 2 hete 3030 grammal jöttünk haza, tegnap este meg 3510 volt, az 480 gramm 2 hét alatt. Éjszakák változóak, van, hogy precízen 3 óránként ébred, van, hogy csak 4-5 óránként.
Pénteken túlestünk az első 3asban töltött napon, egész jól sikerült, pedig minden "összejött". Egyszerre ebédelt Léna és Maja, és utána az alvás előtti mesét is meghallgatta Maja is, de aztán egyszerre aludtak. Szóval már "rutinos" vagyok...

Tegnap délelőtt meg állatkerteztünk 3asban, Maja kendőben, Léna meg sétálva. Annyira gyönyörű idő van!

Tünde! Remélem a műtét után gyorsan javulni fog Bene!

Reni! Nektek is gyors felépülést a műtét utánra!

Steffi! Gratula Martinnak a bilizéshez! Léna is rá szokott ülni, de eredmény még soha nem volt. Mondjuk most Maja mellett lehet, hogy egyszerűbb, ha nem most akar szobatisztává válni... :oops:

És akkor rólunk is néhány kép:

Mosoly (igaz, csak álmában...):
Kép

Fürdés után:
Kép

Vadaspark:

Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Lányok, annyira jó ezeket a fotókat nézegetni! Olyan szépségesek, ártatlanok, meghatóak........És olyan gyorsan nőnek!

Sokan kérdeztétek a hajamat, nem nagy durranás, csak be lett festve és beszárítva. Ennyi! De nagyon jó érzés!

Tünde:
az agyamat eldobom, amin keresztülmentek. Még jó, hogy a sarkadra álltál és legalább most kiderült a probléma! Remélhetőleg hamar túl lesztek rajta.

Fütyitéma: nagyon drukkolok minden kispöcsösnek, hogy a lehető legkisebb beavatkozással és emlékezetkieséssel megússzák a dolgot!

A nap híre: Beni belekakilt a bilibe!!!!!!! Igaz az eleje a pelusba ment, de mondtam neki, hogy hozza bilit és ráülünk és most először sikerült! Megtapsoltuk , ő is nagyon örült neki!

Reni:
ma feladtam a dvd-t ajánlva, csak belenéztem, de remélem jó lesz!

Valentina: Budakeszire jártok csiribirire??????? Mi itt lakunk..... Csak nekem pont a kedd nem jó, de jövő héten nem jön a babyszitter, szerintem elnézünk.

Eni: nem semmi vagy! Ösztön. Azt hiszem én is ezt tettem volna, s úgyanúgy csak utána jutott volna eszembe, az ami Neked! Hülye világ!
Tudd, hogy drukkolok!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++

Heni

Kép

Kép
cancan

Reni!
Ma már egész jó volt, nem kellett betadine csak vazelin! Igaz arra mondta a doki, hogy 2 hétig KELL kenni, nehogy visszatapadjon! Holnap férjem csapatépítő bowlingon lesz :roll: , ha nem ér haza egyedül kell csinálnom, meglátjuk, hogy veszi a lapot… De így 5 nap után nagyon szép már a kukac!

Dorka!
De drágák a gyerekek! Jajj már én is itt tartanék! :roll:

Valentina!
Miket álmodsz! :lol: Hát ma már nem volt semmi bilizés, igaz az esti meztelenkedés is elmaradt, mert már fáradt volt… Ne aggódj megérik rá és jelezni fogja! Én egyébként nem erőltetem neki direkt, hisz a kicsi miatt úgyis felborul majd sok minden…

Zsófi!
Végre képek! Szépek vagytok! Kendős használati utasítást én is néztem, de már ott elakadtam, hogy a kezdő csomót vagy mit sem bírtam kivitelezni…

Heni!
nektek grat. a bili kakihoz! Hurrá-hurrá! :lol: :lol:

Én holnap fél 8ra megyek, ctg ilyesmi. Majd jelentkezem utána!

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi - Te mit csinálsz itt ilyenkor?
Hülye kérdés, azt a mit én......

Azt hittem, csak beugrottál egy üzire, hogy
"mentem szülni".......

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
:lol: :lol: Hát nem megyek szülni, csak lassan aludni. Majd kicsattanok annyira jól vagyok :roll: De jön még kutyára dér :lol: :lol:
Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ja ez lemaradt:
Tünde drága vagy! És köszi :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szonibaba!
Köszi kérdésed! Ujjam borzalmasan néz ki és egész éjjel nem tudtam aludni a fájdalomtól. :oops: fél cm-re kiáll már az ujjamból és gennyes. :cry:
3 gyerek: nem könnyű :D ügyeskedni kell a szervezésnél és szerencse is kell hogy ne nyüglődjenek (pl. a pici, míg a nagyokat fürdetem :D)

Gabi!
Én ezért zárom az autót. Főleg mióta a bérelt autóból MADRID belvárosának közepén 3 suttyó ki akart szedni a kocsiból, míg a férjem felment a cuccokért. Mázlim volt, hogy akkor is PONT BE VOLT ZÁRVA A KOCSI. Mikor látták hogy zárva az ajtó, tök idegesek lettek és a kis Focust lökdösték, mintha fel akarnák borítani + üvöltöztek stb. Én meg fosssstam :oops: :shock: és mindezt DÉLI 12-kor!!!! Én meg addig nem szálltam le a dudáról, míg nem hagyták abba. Majd férjemet látva elmentek. De senki nem jött ki segíteni.

Eni!
Másik story! Egyszer a Deák térnél beugrottam egy bankba 5 percre és alig mentem el az autótól jöttek a „lopós” sárga kocsik, így mire kijöttem már felrakták és csak azt láttam, hogy az utca végén bekanyarodnak vele. Totál pánik. Mert nem pont ilyen célra kaptam meg aznap a céges kocsit :shock: egy TARBANTOS meg megállt és kiszólt a kocsiból, hogy Ő TUDJA HOGY HOVA VISZIK ILYENKOR AZ AUTÓKAT, HA AKAROM ELVISZ. Én …….. meg már szálltam is be mellé. :shock: utána jutott az eszembe, hogy egy szatír is lehetett volna!!! De rendes volt és tényleg oda vitt ahol épp akkor pakolták le a kocsit. Na ez is nagy baromság volt a részemről. :oops: és én még gyereket se vártam akkor! :lol:

Gyuzso! Reni!
Hát igen! Kis ANGYAL ARCU ÖRDÖGFIÓKÁK! :lol:

Reni!
Igen! Zsófinak szürke volt a szeme a kórházban és MÁR BARNA!!! :shock: :lol:
IKEÁ-s ágytakaró: nagyon tré az ágyunk, bár a férjem „csak” 5 éve vette, de a lányok miatt nagy gondban vagyunk, hogy milyet vegyünk ami KIBÍRJA ŐKET! :lol: :lol: No meg ebbe a lakásba már nem akarok nagyon semmit se venni. Majd az újba! :lol: :lol: és tényleg zebrára alussza az ember magát rajta :lol:

Zsófi BCG oltás: egy kis pici göböcske van a vállán. :roll:

Linocs!
Ne mááár! :D itt minden anyuk TALPRAESETT és egyedül boldogul. Sajnos úgy tűnik mindenkinek munkamániás a férje!!! :oops:

Dorka!
Képek :lol:süti miatt nagyon ügyik vagytok! :D nagyon fincsinek néz ki. Letti nagyon csukkancs! :lol: gratula a hízáshoz!
Lányok mix-e Zsófi szerintem. Ő is tokás. Éjszakát a két nagy miatt ne említsük! :oops:

Zsófi!
Annyira gyönyörű a 2 lány!!!!!

Tünde! Heni!
WC-Bili: nagyon ügyik a fiúk!!!

na jó hosszú lettem, de már tegnap este óta írom :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Paklincs, nem raqgaszkodom az EDA-hoz. Csak nagyon-nagyon félek a szüléstől. Főleg a fájdalomtól. Nem biztos, hogy kellene, de adna lehet némi megnyugtatást, ha tudnám, hogy van lehetőség.

És köszi az infót a bogyokról tőled is!!!!

Gyönyörűek a gyerekek! Jó ide jönni és látni őket!!!!!! :)

Kép
Kép
gabi82

Bilizők!
nagyon ügyesek :lol: nálunk csődöt mondott pedig már 90%-ig szobatiszta volt..amióta letti itthon van kb 2 pisi és egy kakus ment a bilibe...ha látom , hogy nyomja mindig mondom neki, h ogy jöjjön, erre Ő:"itt kakálok, földön.......hagggggyad"....úgyhogy dobta a bilit.

Steffi!
Fogynak a napok.....izgi :lol: :lol:

Veronikusz!
jól látom Zsófinak már van fülbevalója????mikor kell csináltatni ??????meddig nem "késő"???????

Zsófi!
Már gondoltam Rátok!!lányok nagyon édesek :lol: :lol: :lol:

Tünde!
Mekkora már Villő is...örgeszünk :lol: :lol: jók a képek és nekem is tetszik ahely még nem hallottam róla, köszi a tippet :!: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Gabi!
szerintem természetes, hogy félsz a szüléstől...én azt sem m ondom, hogy nem fog fájni, mert igenis fog, nagyon...DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ez vele jár és szerintem ettől lesz igazán katartikus a születés pillanata.Én nem ajanlom, hogy kérj, de te tudod,Jogom nincs beleszólni csak elmondom a véleményem...Jah egyébként beszélgettem a csecsemősökkel és ott többen nem voltak az eda pártján......olvass azért még utána kicsit.....Bocs, tényleg nem beleszólni akartam csak a véleményem írtam le(egyébként nálam jobban tuti nem félsz)

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok,
Ma nem hoztam el senkit se félútig, se hazáig... kivéve magunkat!

Imádom a képeket. Tünde, a Kopaszi-gát képeket köszi, mert soha nem gondoltam volna... nagyon barátságos. Hogy lehet oda eljutni? Infoparkon át vagy hogy? (Kocsival.) Dorka, a sütik baromijóóóóóól néznek ki, megyeeeeeeeeeek enni!!!! :lol: Letti olyan cukkancs, najó, Berke is. Veronikusz, a lányok elbűvölőek, nagyon tetsz nekem, és annyira várjuk Jankát..., főleg, ha ilyen szépeket látok. Zsofesz, Maja már kinn hancúrozik?! :wink:

Gabi, a fájdalom soha nem jó, de igaza van Dorkának, KELL. Ilyenkor igen. Hidd el, nem olyan, mint a fogászat, hogy nem tudod, meddig tart, mit bírj még ki. Meglátásom szerint pont annyi, amennyit az ember lánya még ÉPPEN el tud viselni. Nem több. Nagyon rossz tapasztalataim vannak az edával kapcsolatban... De a döntés joga a tied, csak alaposan olvass utána. (Mi már vígan szambáztunk a folyosón, amikor sokan, akik edát kaptak, még +12 órát a fejüket sem bírták megemelni.)

Szonibaba, helytelenül szoktam azt mondani, hogy sóbarlang... Nos, leginkább sóbányához hasonlít. Míg előbbi hideg, nyirkos (azaz sokszor tán rosszabbodik a helyzet), addig a bánya mikroklímája száraz, és nem párás. Na ezt "utánozzák". Alapvetően gyerekeknél ez egy játszószoba, felnőttek külön vannak, ők olvasnak, sakkoznak, beszélgetnek. 10 v 20 alkalomról van szó. GYerekek esetében ez max 45 perc, fokozatosan emelve, felnőtteknél 60. Nagyon jók az eredmények asztma, krónikus bronchitis, krupp esetében, és bizony, allergiásoknál is... Bővebben itt www.indiso.eu

Köszi, hugom otthon lábadozik (filmeket néz). :wink: A következő 6 hónapban zöld útjuk van, persze kapnak stimulálást is (injekciókat, closty). ha mindez nem segít, akkor megállíthatatlanul jön a lombikprogram. Hát így állnak. :roll:

Én jól. Képzeljétek, minden alkalommal, amikro aggodalmaskodás törne rám, akkor Janka rúg belém 2 nagyot, hogy észhez térjek. :roll: Sokat jelent a támaszotok, ugyanis szüleim, anyósék nem tudják... Többet ártanának most nekem, mint használnának. Talán nem mindenki értene ezzel egyet, de én feltétlenül így láttam jónak.
vbea

Gabi: ha jól olvastam, akkor Várnai Gabi lesz a szülésznőd. Ő (is) segít szülés közben: masszíroz, lehet kérni fájdalomcsillapító kúpot szülés közben. Én az EDA-t nem akartam, aztán mégis az lett a császárhoz. Nem jó élmény utána, habár Fruzska fél 1-kor született éjjel, és én már délelőtt futkoráztam, de hajnali 6-ig nem éreztem a lábam. "Vicces" élmény: szülés után beraktak a megfigyelőbe, és a nővér lemosott. Láttam egy lábat a vállán. Néztem, hogy kié is lehet ez a műlág, aztán rájöttem, hogy az enyém. Annyira nem éreztem!!!
Mindenesetre az biztos, hogy a te döntésed! A dokid segít anesztest keresni, akivel egyeztetned kell.
linocs

Dorka!
én a szülészeten lövettem be a 2. napon, ahogy a két "nagynak" is. :D Azt mondta a csecsemős, hogy volt hogy 7 hónapos gyereket hoztak be oda hozzájuk, hogy lőjjék be neki és nála már törést okozott. Szóval minél előbb, annál jobb! Különben nem fáj, csak megijednek attól, hogy lefogják őket + a csattanástól. (3000 Ft fülbevalóval)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Gablaty!
Micsodaaa? Fogta magát és betette a seggét meg a motyóját? :shock: Ez nagyon durva. Mit képzelnek magukról az emberek??? Én is lenyomkodom az összes gombot a kocsiban.

Vdorka!
Azok a sütyik nagyon tutik. Muffin? Mik azok a bocik meg lovak v. mik rajtuk?
Kákás beszólása a fiadnak nagyon muris.

Zsofi!
Az az alvós-mosolygós kép Majáról nagyon tündéri.

Cancan!
Gratula a bilis ügyhöz!

Steffi!
Mi volt ma? Rég volt reggel, csak nem ott tartottak?

Veronikusz!
És ez a dokik szerint normális? (mármint az ujjad állapota). Szegény, nagyon sz.. lehet.
A te autós sztorid is elég rémisztő. Madrid, fényes nappal. Nem semmi.

Bea!
Köszi a sós infot, megnézem (nálunk Apa allergiás, hátha segít neki).
Drukkolok a bébihez a tesódéknál.

Én meg holnap megyek Vidadokihoz, már nagyon kíváncsi vagyok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

mindenkinek jobbulást!!!!!
Ricsinek kötőhártya gyulladása van, Mikolt meg hasmenéses, úgyhogy hajrá! szerintem Dóra is csatlakozott a hasmenséhez, mert ő eddig 2-3 naponta kakilt, de akkor nyakig, most viszont naponta egyszer legalább.

zsófi: annyira tündéri, ahogy így alszik!!! én is mindig imádtam, amikor így elaludtak.

és a család "legkisebb" tagja: 3 hónapos mérésen volt 6700 g, 1-2 hónapot ráver a nagyobbakra. :)

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Heni: Igen Budakeszire járuk,de remélem, hogy jövőhéten tudunk menni és meggyógyul addigra Viktor.
Ma nagyon csunyán köhög, szakadozik fel neki, szerencsére. :P
Hol laktok Budakeszin? a Fő úthoz közel?

Steffi: azért időben szólj ha szülni mész :lol: :lol: :lol:

Most rohanok mert Viktor szét szedi a házat.
Puszi mindenkinek
V

valentina

Hahó!

MA reggel/de. 2x 100-at evett, aztán még 80at, ez túl gyors ütem volt, így bukott egy óriásit. Szóval most újra "fogyókúrán" van, 70kel, azért remélem este szoptathatom. legfeljebb egy ciciből. Na, nem mintha a kettőben sokkal több lenne, a nemalvás és egyebek.....a 100at kettőből szívta ki reggel, de küzdött. Azért remélem, hogy visszajön a tejcim.
A doki meg mintha a holnapo mondta volna???Jaj, nem is reménykedem, de OLYAN JÓ LENNE!
MAjd kötözésre vissza kell menni, meg nem fürdizhetünk, amibe mindketten belehalunk már, mert a jó kis esti proginknak lőttek, na de akkor is: OTTHON ÉDES OTTHON!
És ma végre sikerült az eddigi 3 órák helyett 4,5 órát szunnyni, amitől persze sokkal kokibb vagyok, de azért jó ez így.
Most kicsit összekapom a lakást és rohanok.

pusz

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?