A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Áron babának is jobbulást!
Vendég

Ja még valami kérdés: ti szoktatok vizet vagy valamit adni szomjoltás ellen a babóknak vagy csak szopiztatjátok???

Meg most hogy megvan fázva kamillateát adtam neki, el is fogadta. Andaka azt mondta hogy az allergizálhat. De szerintem szimplán gyulladáscsökkentő hatású és a kaki is kijött tőle.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

én nem , mert nme fogadja el..

kamillatea valóban allergizálhatde nem minden esetben , de hasfájós babáknak akkor is ajánlják! :roll:
Vendég

jó reggelt!

köszi a gyógypuszikat, ideértek, illetve az érdeklődést is! most reggel nem volt sem láz, sem hőemelkedése Beninek! szegénykém, úgy izzadt az éjjel, mint a ló... :( remélem, hogy ma már nem lesz láza, mert nagyon rossz volt nézni, ahogyan nyüglődik szegénykém!

Boni, nektek is jobbulást, remélem, hogy nem lesz semmi komoly!

Mecsi, Áron babának is viszont gyógypuszik, hogy mihamarabb kigyógyuljon ebből a köhögésből! amúgy én kakilásra adtam neki kamillateát cukorral (ez hashajtó hatású így), de üresen nem kell neki! illetve hallottam, hogy csipkebogyó teát is lehet adni csecsemőknek a sok C vitamin miatt, de azt sem issza üresen, cukrozni meg ne szeretném a teáját! amúgy most tegnap óta amúgy is kell C vitamint adnunk neki a kis torka miatt, szóval szerintem nekünk most további C vitamin dózis nem is hiányzik, csak jó lett volna, ha a téli hónapokban issza, de nem ízlik neki! ez van! száz szónak is egy a vége, én adnék neki, de nálunk sem nagyon iszik semmit! :(

sophie27

Jó reggelt!

A védőnőt felhívtam reggel és mondtam neki, hogy szerintem elmérte a gyereket, mert nekünk mást mutatott a mérleg és, hogy nem lehetne e újra mérni ma,de jövő hét keddig bizony nincs így nem tudjuk ellenőrizni. Minden esetre én holnap kérek az orvostól beutalót a hasi és koponya Uh-ra, hogy biztosak legyünk a dologban. Végülis ezzel nemárthatunk neki és engem megnyugtat.
Az éjszakával amúgy nem volt semmi gond és tegnap nem is bukott egyszer sem.
A betegeknek jobbulást kívánunk.
Én Almának eddig még semmi mást nem adtam az anyatejen kívül :)

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

mecsi,nemtom, mert a szomszédasszonyomtól kaptam az elérhetőségeket és még nem volt rá szükségem így nem kerestem...próbacseresznye :D
winona,mi is csak 100-120-akat hízunk hetente és jól van ez így és nem is eszik olyan rengeteget mint mások babája, de azt maximálisan hasznosítja
az én babám is a karomban alszik délelöttönként(most is)és megtudom érteni...egész éjjel egyedül aludt, most kell neki a közelségem,de pl. este a kezemben volt nyügi aztán letettem és szépen magától elaludt, pedig én mindig elringattam...idővel maguktól önnálósodnak szépen, de tudja, hogy mindig itt vagyok ha szüksége van rám és egyébként nekem is hiányzik reggelre az ölelés...
Vendég

Jó hír
!Az éjszaka megszületett Alma unokahuga: Dorka, 2700g 51cm

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Jobbulást Áronnak és Zsiginek!!! Beninek is, de akkor ezek szerint ő már jobban van! Remélem Almával is minden rendben lesz!!! Bocs ha valakit kifelejtettem :oops:

Én kezdek betojni, ugyanis ma délután megyünk oltásra :(

Enikő se kap semmit anyatejen kívül...egyszer próbáltam a Mecsek teát, mikor fájt a pocija, de akkor meg semmi nem kellett neki. De én úgy tudom, hogy az anyatej is kellően csillapítja a szomjukat...

yuyu79

Gratulálunk Dorka családjának!!! Hányadik hétre született?

yuyu79

Sziasztok!

Aproo - gyors felepulest Levinek, remelem mostmar minden rendben lesz Nalatok. Probalj te is egy kicsit pihenni.

A tobbi beteg babanak is jobbulast!

Mi jol vagyunk, Laura szepen fejlodik - ma ket honapos. Hatalmasakat vigyorog es nevetgel, magyaraz a jatekainak - annyira aranyos. Szerencsere nincs semmi komoly gond vele. A bukas nalunk is folyamatos, bar talan mintha egy kicsit jobb lenne most. Mi 150 - 200 gramot hizunk hetente, igy addig nem aggodom amig ez igy van (pedig nem eszunk nagyon sokat - 90-eket alkalmankent es 5kg most Laura).

Panna - nalunk is kijott ez a borkiutes - mi ekcamas kremet kaptunk es az nagyon szepen helyre tette az arcat par nap alatt + kaptunk egy testapolot a szaraz borre. Valami alergianak a jele lehet - nalunk ket eset lehetseges: a tapszerben volt halolaj es a ferjem allergias minden halfelere vagy a kutyaszor a nagymamanal. Nalatok nincs esetleg valami kirivo allergias tunet a csaladban? A vedononk azt mondta, hogy azokat a dolgokat probaljuk elkerulni. Most valtottam tapszert amiben nincs halolaj, remelem ettol jobb lesz, egyenlore nem jott vissza.

A szoptatas nalunk is igy van - van amikor hisztizik, van amikor meg nagyon szivesen szopik, le sem lehet rola szedni :) Ez van. Nalunk is napi 90-100 ml anyatej van - jo lenne ha ez legalabb megmaradna egy darabig.

Kellemes napot mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Nem volt időm írni pár napig, olvasni is csak futtában. Sajnálom, hogy ilyen sok babóca betegeskedik, jobbulást kívánok nekik! Apró, hogy van Levi?

Csandi, köszönöm a homeós dokis infót. Kérdésem lenne: Lnegyel dokinőt felhívni lehet csak vagy elvinni hozzá a gyereket? Hogy működik ez?

Zsombival voltunk neurológián, kötött a nyaki izma és kiflitartása van, ezért járunk majd Dévény tornára. Ezt sajnos ismerem már :( nem a legkellemesebb a babáknak a kezelés, de legalább használ.
"Pici " fiam majdnem elérte a 6kg-t, pedig még nincs 8 hetes sem, 2.4 kg-t hízott eddig. Nem is csodálom, hogy hasfájós szegény, mert rengeteget szopizik, és ennyit feldolgozni a pici gyomornak nem lehet könnyű. Most az Infacol + Chamomilla kezelés elég hatásos, de nem tökéletes, lehet, hogy kipróbálom majd a Gripe watert is.
Vendég

Csenge,
Milyen a Dévény torna? Fáj a babáknak?
Mi ma megyünk ultrahangra, mivel Virágnak is kiflitartása van. Remélem nincsen nagy baj! Már nagyon izgulok!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Nálunk tök jól visszatért a cicibe az élet. Nem tudom, hogy Niki módszerének vagy a More Milk-nek köszönhető, de ma reggel 170-et lefejtem a reggeli cicizés után. Pedig kisasszony most is 11 órát aludt és én nem keltem fel fejni. Tényleg akinél nagyot alszik a baba éjjel, nappal mennyit alszik, mert Viki nem igazán akar nappal aludni. Na de le legyek telhetetlen.

Beteg babóknak jobbulást kívánok!

Mi már elkészítettük a töklámpásunkat, dobok egy képet.

Andi

Kép tökkel

KépKép
jazmin2005

Megjöttünk dokinénitől, tüdeje tiszta, torka nem piros, kaptunk másik orrcseppet.széklete a hurut most ürül ki a szervezetből..megkönnyebbültem

JÁzmin szép töklámpás

oltásosoknak dokihoz menősöknek drukkolok, mi holnap megyünk
Vendég

Dia, a Dévény torna sajnos fájdalmas vagy legalábbis igen kellemetlen a gyerekeknek, mert nem ritka, hogy a közel egy órás tornát végig ordítják. Zéti az első alkalmakat egész jól bírta annak idején, de azután ő is elég sokat sírt. Ha csak kifli tartása van az nem olyan nagy baj, azt otthon is "kezelheted", meg vannak más lehetőségek is.
Vendég

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Mi is kórházba kell menjünk, annyira fáj a pocakja,h befektetnek bennünket megfigyelésre....

Vigyázzatok magatokra és a Picúrokra is!
makadu

Hahó!

csak félkézzel, ma 2x 100 meg egy 80 után nagyot bukott, de mondták is, h. ez sok a 70ek után.
de megpendítették a holnapot....na, nem is reménykedem.....

pusz

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hát úgy látom a mai nap nem a legszerencséebb... Kivétel DOrkáéknál. NEkik nagy gratu a pici lányhoz!

Zsóf! BEni remélem már nem lesz lázas!

Apró! Csak óvatosan a nagy adagokkal, hadd jöjjön bele a kislegény! De megy a drukk továbbra is. A holnap alatt azt érted, hogy holnap hazamehet esetleg?

Kitti! Remélem nem lesz semmi gond! Kitartást a kórházi napokra!

Csenge! Sajnálom Zsombit! REmélem nem kinlódik majd nagyon a torna miatt!

Mecsi! Remélem Áronnal sincs komoly gond!Jobbulást neki!

Yuyu! GOndolom már túl vagytok az oltáson. HOgy viselte Eni?

Mazska kszi a tippet, de Réka csak anyatejes. Cica-kutya nincs a közelben. Nekem van egy kis allergiám, de a kozmeikumokra, amolyan kiütéses. Kajára egyikünknek sincs.
FIgyeltem is, és az elmúlt 2-3 hétben tojást egyáltalán nem, tejterméket csak nagyon alkalomszerűen, és minimálisat ettem. Szilvát, szőlőt nem eszek.
DOkinéni azt mondta, nagyon száraz a bőre. Érdekes, hogy az oltás után pár nappal kezdődött, ezért elképzelhető, hogy az immunrendszer leterheltsége miatt jött elő.
Én egyenlőre csak a fürdetőkrémmel kenegetem. Az arcát többször, mert napközben is könnyen hozzáférek: reggelre piroskás, estére egész szép. A könyökén és a térdén vannak nagyobb piros foltok, azoka is kenegetem sűrűn. A karján lábán egyre több helyen jönnek ki kis piros pötyik.
Egy hétig csak kencézem, meg olajozom, aztán ha nem múlik vagy rosszabodik, iratok fel én is szteroidos kencét a dokinénivel. Ezt a védőnő mondta, hogy érdemes egyszer a végére járni (a szteroidos kenőccsel), aztán a fürdetőkrémmel sűrűn hidratálni, hogy ne is jöjjn elő.
Kap még most immunerősítő homeos bogyikat, hátha az is segít.

Nincs infótok a SANATOPIC krémről? A neten találtam, jókat írnak róla. Homeopátiában jártasaktól pedig a Halicar nevű kémről érdeklődnék...

Szegény Rékám most fél négykor ordítva ébredt és egy fél órán keresztül semmivel nem tudtam neki segíteni, pedig nagyon nagyon ordított. Fájt a pocak. Szopizott egy keveset, beájult, most kelt megint, kakilt egyet, de trovábbra is nyűgi :(

panna1

Hello lányok!

Végül is nem hivtam ki mára a dokinénit mert egész nap aludtunk és ma meg csak akkor hörgött mikor sirt amúgy szép tisztán vette a levegőt, de holnap elvisszük az esti rendelésre.

Kitti remélem nem lesz gond, kitartás a kórházba.

Jön a hideg lányok :( :( nyűgösek lesznek a babók.

Ti kereszteléssel hogy álltok??
én nagyon gondolkodom mi legyen. a férjem himihumi katolikus keresztelős azaz egy üveg borért megkeresztelték én meg pogány vagyok ezért nem is volt templomi esküvőnk. Viszont lehet szeretnék keresztelőt a manónak. De nekem a református vallás elvei lazábbnak tűnnek mint a katolikusé. Amúgy nem vagyunk valami vallásos emberek de ahogy utánna néztem ez a szimpibb.
Viszont ha a kiválasztott leendő keresztszülők is katolikusak akkor lehet e református keresztelő?? Annyira zavaros ez az egész számomra. A végén lehet csak névadó ünnepséget tartunk ami nekem is volt annak idején.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Én túl vagyok egy 2 napos migrénen, hát ma anyunál kötöttem ki, mert kettőig nem láttam, de már jobb, ugyan olyan gyenge vagyok mint a tavaszi lepke ....., de jobb, babu olyan cuki volt, hogy egész nap aludt, úgy tudják ezek a csöppök.

Ja Niki: sapka nálunk sincs mindíg, néha félek is, hogy a kis kopibabám megfázik, de ő sem viseli. Ja hüvelygyűrű én nekem volt, és használtam, de azt nem lehet szopi alatt, jó egyébként, majd visszatérek rá. Ráadásul havi csak 2* van ezzel gond felrakni majd 28 nap múlva le.

Talival mi újság? Lesz? Legyen lécci!

Ritus

Kép
rituspoc

csenge,nemtudok sajna semmi többet, mert a szomszédasszonyomtól kaptam és neki már 8éves a kislány és mondta is , hogyy biztosan rendel valahol, de már nem ott ahol régen...hívd föl nyugodtan és ő biztosan elmond mindent ami érdekel téged...bocsi de tényleg nem tudok többet csak elkértem tőle mert tudtam, hogy ő csak homeopátiás cuccokat ad a gyerekeinek...megyek mert üvölt a gyerekem :cry:
Vendég

Sziasztok!

Na megjöttünk a csipő uh-ról, szerencsére semmit nem találtak! Egy kő esett le a szívemről! Annyi, hogy majd 4 hónapos korára kell visszamennünk ellenőrzésre. :)

Csenge,
Köszi a dévény torna beszámolót, szerencsére mit akkor megúsztuk. Zsombinak nyakacskájának meg mielőbbi jobbulást!

Keresztelés: mint hívő én szeretném, ha meg lenne keresztelve Virág. Bár az biztos, hogy ettől ő még nem lesz keresztény, de valami alapot azért csak ad. Nekem nagyon fontos, bár nem tudom és nem is akarom ráerőltetni a hitet, hogy előbb megtudja ki is az a Jézus mint hogy kicsoda is volt Elvis... :wink:
Sajnos viszont a keresztelő megszerzésével megakadtunk, ugyanis fogalmunk sincs, hogy ki legyen a keresztszülő! Na de lassan kitaláljuk azt is.

Kép
Kép
dia123

bocsi az elírásokért, már nagyon fáradt vagyok...

Kép
Kép
dia123

Mecsi én hívő vagyok, párom kevésbé, de egyébként is más vallású mint én, így úgy döntöttünk, Névadó ünnepséget tartunk.
majd ha fiam szeretné, akkor eldönti merre tovább..mindkettőt nem veheti fel :lol: és addig is elmondunk neki mindent mindkét részről...

szerintem ha katolikus a keresztszülő nem nagyon mükszik református keresztelő..bár ők lazábbak....

Kitti remélem nem komoly :cry:

Aproo gyógypuszi Levinek, Neked kitartás!
Vendég

Sziasztok! Einkő sírdogált a dokinál, de nem csak a szuri miatt, hanem mert elaludt a bab el, kocsiban, aztán fel lett ébresztve. Uána szopizott, majd aludt 2 és fél órát, azóta meg nyűgös. 8-kor megfürdettük, evett, most altatgatja apája, mert csak sír az ágyban, nem alszik. Már 3-szor megetettem, de ha kiesik a szájából, felébred, és az ágyban sírás van megint... De most egy kicsit megnyugodott, remélem elalszik lassan :roll:

yuyu79

Bocs az elütésért...

Szóval szegénykémnek tutira fáj a combja, mert azzal a lábával nem is nagyon rugdos most, csak a másikkal. Remélem holnapra jobb lesz neki. De láza nincs szerencsére...

yuyu79

sziasztok lányok sos!!
more milk-ről mit tudtok???csappan a tejem.....asszem holnap tápszert iratok fel........amíg nem ömlik újra a tejci....
cs-andi!!!!neked bejött??lett több tejed????

Kép
winona

Sziasztok!
Ma egész nap csak olvasóban vagyok, szerveztem a holnapi mini talit, majd dobunk fel képeket. Jön Katica, Julcsi, Binyek és Dadomi :)

A tejproblémásoknak : csajok nálunk nagyon szuperek a szoptatási tanácsadók, bár nekem szerencsére nem kellett, de Binyeknek telefonon, ingyen is segített a nő, és úgy tudom hogy a teljesen elapadt tejet is még 40 napig vissza tudják hozni, én biztos lépnék ilyen irányba, mert az anyatejnél nincs jobb tápszer. Ha elakadtok, akkor az itteni hölgy tel. számát meg tudom adni, az is jobb a semminél. Hátha tudnának segíteni, ha más semmi nem válik be!

Ditta: ha még aktuális, akkor nekem is Garmastán, nagyon bevált, bár én lemosogattam a biztonság kedvéért.
Barbi: nagyon örülök, hogy végül mindenkinek minden összejött. A tökös buliról tehetnél majd fel képet, nagyon jól hangzik!
Mecsi: Mi is csak anyatejet adunk, Julcsihoz hasonlóan kipróbáltuk hasfájás ellen a Mecsek teát, és bár Málnus üresen is imádta, mivel a hasfájásra nem volt jó, így nem adtuk többet. Lehet hogy télen fogjuk, majd meglátjuk. Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy ugyan ezt most kitalálták, hogy a kamilla allergizál, de ő a praxisában még soha nem találkozott olyan gyerekkel, akinek kamilla allergiája lett volna!
Keresztelő: mi evangélisták vagyunk a férjem katolikus, nálunk lesz keresztelő, de mivel Tolnán csak katolikus templom van, így ott lesz, ez a leglogikusabb. Viszont a keresztfiam katolikus, én nem, mégis lehettem a keresztanyja, így szerintem ebből nem csinálnak gondot.
Winona: mi minden alkalommal felvettük amikor sírt, én azt vallom, hogy ok nélkül nem sírnak, ha bizonytalan vagy és úgy is a könyves bolt felé jársz,(igen: Anya, taníts engem a címe) olvass bele Ranschburg Jenő: Szülők lettünk című könyvébe, nagyon sok okos dolgot lehet benne találni!
Makadu: remélem hamar a végére járnak, jelentkezz, hogy mi van veletek!
Yuyu: mi így szoktunk rá a cumira, csak jóval az oltás előtt :wink:
Feluca: Őszintén remélem, hogy tényleg csak a mérleggel volt a gond, itt a nagy aggódásban elfelejtetted feltenni a mosolygós képet, pedig én annyira imádom az ilyeneket, annyira édesek!

A betegeknek mielőbbi gyógyulást, Levi babának rengeteg puszit küldünk!

Panna: ha már ennyire mobil vagy, nincs kedved csatlakozni hozzánk holnap délután? Igaz kicsit messzebb vagy, de nem olyan hatalmas a távolság?????

Búcsúzóul egy Málna mosoly:

Kép

Szilvi[/b]

<
sziszka78
Tolna

winona,igen tuti a cucc pedig én nem szedtem be a napi négyet mert tiszta kiütés lettem és ezt korábban le is írtam és szívesen átadom neked amennyi van ami egész pontosan:
36db 3600,-huf-ért?kell valakinek?
Vendég

Sziszka! Köszönöm az invitálást, még lehet hogy mennék is, csak az autómat most szervizelik. Ráfért már egy pár dolog nagyon, na meg zöldkártya nélkül furikáztam le ide Pécsre :oops: Jól be is voltam tojva, amikor láttam, hogy megy az igazoltatás. De megúsztuk szerencsére... Úgyhogy most megkapja a kisautó az éves szervízt.

Winona! Ne pánikolj! Én is ugyanígy jártam anno a 3-4. hét tájékán. A védőnő mondta, hogy ez eléggé általános, hogy van egy visszaesés a tejciben, a babó meg épp akkortájt lódulna neki étvágyilag.
Én akkor kezdtem a laktoherbet inni, kb 4-5 filterrel egy nap. HA egy heti kúrát végigcsinálsz az elég hatásos tud lenni. RÉkának akkoriben még nem bántotta a pociját a tea, de én vagy 1,5 hónapon keresztül ittam, és lehet, hogy attól sokallt be. Meg lehet, hogy nem is amiatt van a pocakfájás. Most egy ideje nem iszom, de ha nem kap GW-t a kiscsaj, akkor továbbra is megy az ordítás este. Szóval nem tudom egyértelműen a teát okolni a pociért. VIszont tejcit azt csinált rendesen!

panna1

Sziszka! Aranyos Málnus ahogy mosolyog! TÖk jó,hogy már ilyeneket is tudnak a kis lurkók!

panna1

yuyu remélem azért aludt Enikő éjjel!

érdekes, hogy valahol tiltják az aznapi fürcsizést, valahol nem..

nővérem pl mindkét fiának borogatta az oltást, mert azt mondták.. barátnőm meg nem is fürdethette

mi ma ,megyünk már izgulok...

Dia de jó hogy mindent rendben találtak! tetszik a képetek!

Sziszka csak úgy ragyog MÁlnus
Vendég

Hát mi megfürdettük, meg be is borogattam, mert láthatóan fájt neki... Igaz a dokinéni azt mondta, nem kell borogatni, de anyukám meg azt, hogy régen kellett.... Na mindegy... szóval nehezen, de elaludt Eni, és aludt kb este 10-től hajnali 3-ig, aztán fél 4-től fél 7-ig :-) Úgy tűnik reggelre jobban lett... Viszont reggel olyan hasmenéses kakija volt, hogy folyt rendesen (de nem folyt ki, mert gyors voltam) és jó nagy adag... Volt ilyen másnak is oltás után???

yuyu79

Ja, a 2 hós méreteink: 60 cm, 6 kiló :-D Dokinéni azt mondta, nem baj, hogy sokat hízott (most 3 hét alatt 1 kilót), lesz majd olyan is, amikor visszaesik a növekedés...

Teszek minjért pár képet is az utóbbi 2 hétből, de megint bekakilt a kisasszony :-(

yuyu79

Sziszka, mit vigyünk a talira?? Kaja, pia?

yuyu79

Valószínű 3 felé végez Apa, és jön értünk... Úgyhogy mi se fogunk korán odaérni.

yuyu79

Ja és a képek még le is maradtak...

Többiek? Csak én érek rá? Eni tök jól elvan, pedig lassan 4 órája evett...

Az utóbbi 2 hetünk képeiből:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

yuyu79

Sziszka! Néztem buszt, még nem tudom melyikkel megyünk, de szinte 10-15 percenként megy felétek busz, egyikkel majd begurulunk :D
Winona! Ha szopiztatni akarod a picurkád ne írass most tápszert. Attól nem lesz több tejed, ha jóllakatod tápszerrel. Attól, hogy nem ömlik a tejed még nem biztos, hogy kevés is. A tej folyamatosan termelődik, a szoptatás alatt is. Nem tudom milyen gyakran szoptatsz, de ha hamarabb megéhezik a baba, mint eddig, az sem azt jelenti, hogy kevés a tejed, lehet, hogy csak kicsit nagyobb lett az étvágya a kicsinek. Gondolj bele, mi felnőttek sem mindig ugyanannyit eszünk, amivel valamikor fullra jól lakunk, lehet, hogy legközelebb kevés, és olyankor előbb eszünk mi is. Szoptasd gyakrabban, nem kell ragaszkodni a három óránkénti etetéshez, az hülyeség. Az én fiaim volt, hogy másfél- kétóránként ettek, és volt, hogy négy órát simán kibírtak. Már korábban írtam, hogy a legjobb módszer a tejszaporításhoz, ha bebújtok kettesben a babával az ágyba és amikor kéri megszoptatod, és nem kelsz fel, csak a szükségleteid elintézésére. Ez nem az én kitalálmányom, szoptatási tanácsadó írta egyszer egy cikkben, és tényleg nagyon tuti módszer!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam, éppen nagytakarítást csinálok, a holnapi talit ugye nem felejtette senki!!

Hol legyen? Talán nem lesz rossz idő. Mit szeretnétek?

KépKép
columbine

És egy pár kép Liliről is, egy fotós barátunk csinálta.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
columbine

Nagyon jók a képek, Ági :-D

Én úgy tudom, holnapra már elé erős lehűlést mondanak, úgyhogy gondoljátok meg, hol taliztok!! Mi most még nem megyünk, mert ma mi Sziszkáéknál talizunk, és 2 most nem fér bele, meg hát kicsit messze is vagytok ;-)

yuyu79

megjöttünk oltásról, pici fiam méltóan viselkedett nevéhez, urasághoz méltóan tűrte.. most alszik a szobájában! amit nem nagyon szokott napközben.. nem is tudom mit kezdek a szabadidőmmel :roll: :ro
Vendég

Na megnéztem az időjárást, holnap eső, úgyhogy :

Tali: Tranzit Café holnap 17.-e délelőtt 10 óra.

KépKép
columbine

Ágicám!

Nagyon szépek vagytok, véleményem mitsem változott. :)
A többiekröl nem is beszélve!

Yuyu!

Nagyot nöttetek!

Megveszem az egyik ovibeli anyuka babakocsiját. Kb. azt tudja, ami nekem kell és színre is semleges. Vasárnap megpróbálok érte menni.
Itt egyébiránt zuhog az esö... Pedig 6-kor torna van és tej sincsen itthon. Ma már egyszer eláztunk testületileg.

Én is közlök képeket, remélem nem gond. :) Akit nem érdekel, ne nézzen ide! :)

Döncitöl kicsaltam tegnap egy mosolyt Kép

Imi müvészkedik
Kép

Regö tegnap elaludt a széken a csajok között Kép

hazafelé levelet gyüjtve Kép

Barbi
Vendég

Barbi de édesek! :lol:
Vendég

Mindenki gyönyörű, gyorsan végigfutottam a képeket, csodaszép babák és nagyobbacskák :) !!majd jövök és írok rendesen is!
puszi

KépKép
columbine

Sziasztok!

Ági,
Nagyon szuperek a képek! :D Nekem a pocinfekvős tetszik a legjobban, annyira édes!

Barbi,
Nagyon aranyosak a gyerkőcök, és milyen szép nagy már Döncike is!

Sziszka,
Nagyon édes Málnus is!

YuYu,
Annyira édesek vagytok a képeken! Azt a hálózsákot már én is kinéztem Virágnak, csak még nem vettük meg.

Csenge,
Ki faragta a töklámpást?? Nagyon jól nézz ki! :D

Kép
Kép
dia123

Lányok,
Tud valaki valamit Eszterről (Ivaneszter)? Eszembe jutott, hogy hogy lehet szegénykém...

Kép
Kép
dia123

Hú Barbi annyira szuperek a gyerekeid, mosolygósak és gyönyörűek :D Egytől egyig!!!

Na és persze Enikő és Lili is nagyon szép! Ági, nem semmi milyen kapcsolataitok vannak, múltkor a könyv borító, most meg ezek a meseszép képek...Enikőt pedig hamarosan lásom személyesen is!

Julcsi ha még olvasod, akkor nem kell hozni semmit csak magatokat!

Dadomi: Várunk!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?