Sarmon gyógyulást mielőbb! Teljesen érthető sztem, hogy kicsit már sok neked a terhesség mellett még a két kicsit kiszolgálni elhiszem hogy egyszerűbb ha oviban vannak és azalatt az idő alatt kicsit utoléred magad és pihensz.
Telihold ma este lesz de te még nem szülhetsz nekem van elsőbbségem meg esetleg Tündinek
Tündi merre vagy??? Holnap is randizunk a szokott helyen és időben?
Én ma kicsit katasztrófálisan vagyok, tegnap este kezdtem amikor is bőgtem egy sort a jó ég tudja mitől sztem kezdek stresszelni. De aztán lenyugodtam, jót aludtam egészen 3ig akkor felébredtem és 6ig nem aludtam. Utána megint kicsit de mint a mosott rongy olyan vagyok.
És sztem lement a pocim már majdnem teljesen odafér a tenyerem a gyomromhoz
Gégéé nem is tudom mit írjak. ezt átérezni nehéz veled együtt de melletted vagyok és sokat eszembe jutsz, páromnak is elmeséltem a történetet, ő is csak értetlenül ledöbbenve nézett rám, nem hitte el hogy ilyen létezik.
A kérdések is teljesen érthetőek amik kavarognak bennetek, de minnél hamarabb keresetek tényleg egy olyan szakembert aki tud is rájuk válaszolni. És beszéljetek a pároddal mindenről, támogassátok egymást ez is nagyon fontos!
Kitartás!

[/
[/