Julcsival minden rendben, és kézeljétekel, mostanra elértük az alsó 3 percentiles súlygörbét! Prapapapaaammm!!!
(Természetesen alulról. Szegény ember vízzel főz, ennek kell most örülni
) Kakiemésztettség rendben van, szóval még egy vaskontrollt csinálunk márciusban, aztán Hawaii, ha az is okés.
Én úgy örvendek!

Annak viszont kevésbé, hogy Maci_2
-nek ilyen magas a cukra
És még a pajzsmirigy is ... 

Nagyon sajnálom ... Manó
naaa, nehogy már felvedd ennek a fütyöknek a megjegyzését! Tojni rá, pénzért dolgozol, nem azért, hogy szeressen, csináld meg azt az összeállítást, oszt jézus. Ha már muszáj melózni ... de én elhiszem, hogy kicsit jó nem a baba mellett lenni, nem köpködlek meg érte, nekem is olyan jó, mikor Anyu kicsit körbeugrálja, s azalatt vasalhatok
meg takaríthatok is
Andi
Jakupcseket nem láttam, de az én nem tegnap kialakított véleményem szerint pasi legye na talpán, aki kibírja a többnejűséget! Most képzeljétek el, amint nem egy hanem mindjárt HÁROM házsártos feleség fogadja, mikor a kocsmából hazatámít (és amúgy is duplán lát, úgyhogy hatfejű a rém), minden feszültséget rajta vernek le, összefognak ellene és kifosztják vagyonából. Hálószobáról már nem is beszélve ...
(nem véletlen, hogy az iszlám világban vagyoni helyzethez kötött a feleségmaximum. Tuti, hogy külön pecóba kell őket tenni!)
Ellenben a többférjűséget én is szívesen venném, ámbár három influenzás pali ... mikor az az egy is rémes ... meg három után hajtogatni a vécédeszkát ... meg háromszor annyi sörösüveg ... hmmm, ez mégis meggondolandó ...

Gombóc
irodamalac Zsombi
(én kiskoromban úgy ettem a újságot, hogy kijövet még olvasni lehetett
Ez, gondolom, sok mindent megmagyaráz 

) Erős mikulás
az első nap nekem is ilyen volt, aztán csitul majd, de az orvos nem árt. Megyek vacsizni, mert egyszálmagamban fürdettem bébikét, és még nem ettem. Na de majd most! Vááááá!

Pussz
Kangi