Kiscica!
Olyan habtapi szőnyeget mi a Plus-ban vettünk, egyáltalán nem volt ott drága. Kisebb bababoltokban is lehet kapni ( legalábbis errefelé), ott azért húzósabb az ára.
Nono!
Szóval Te is jogász leszel... részvétem!

Emlékszem még az államvizsga-időszak megpróbáltatásaira... kitartás!!! Utána nagy megkönnyebbülés lesz!
Gumimaci!
És Nimród elalszik az ágyában? Isti csak mellettem, és utána sem tudom betenni a kiságyba, mert ha felriad, csak úgy alszik vissza, hogy odabújok mellé. Akkor rögtön visszaalszik, de ha nem akkor kész, annyi az alvásának
Zsófi!
Mi is kenguruzunk, Isti nagyon szereti, pontosabban igazáncsak abban szeret sétálni. Őt a párom szokta cipelni, mert én már nem nagyon bírom el hosszú távon, és babakocsival szoktam vinni, de abban azért nyüszög egy idő után. Attól tartok, hogy annyira hozzászokik a függőleges sétához, hogy képtelen leszek beletenni a kocsijába... pedig már kezd igen nehéz lenni
Csilla!
A Panadol-ötletet köszi, én is arra gondoltam, egyelőre kibírtam anélkül, most jobb, hétfőre kaptam időpontot fogorvoshoz. Remélem kihúzom, ügyeletre nem szeretnék menni.
Ollem!
És azóta rendben van Bogi szeme? Én azért vagyok most bizonytalan, hogy mit csináljak, mert okt. 30-ra van időpontunk, de 1-2 hete teljesen rendbejött, nem váladékozik, nem áll meg benne a könny, a szemcsepp is elfolyt benne, nem úgy,mint régen. Szóval lehet, hogy rendbejött magától, akkor viszont nem tenném ki Istit ennek a tortúrának, ha nem muszáj... Egyébként nagyon rossz volt a beavatkozás? Nektek is volt olyan előtte, hogy hosszabb időre rendbejött Bogi szeme?