A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

De jó,még vagy?Akkor csinálunk vonalzót?

Kép
flóra 11

Látom, elmentél. Akkor tényleg holnap. Jó éjt!

Kép
flóra 11

Sziasztok, szép csütörtököt, egyre gyarapodó családom! :D :D :D

Nagyon sajnálom, hogy lemaradtam rólad, Edina. :cry:
A vonalzó:

A lilypie.com-ról nagyon egyszerű: rákattintasz arra, hogy "trying to conceive", ott megcsinálod szépre , aztán pedig beállítod, hogy mikor volt az előző menstruációd kezdete, utána "create ticker" nevű gombra kattintasz, utána pedig a "PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode" nevű kódot kimásolod, és beilleszted itt a profilodban lévő aláírás nevű keretbe.

A noivonal.hu-hoz kell jelszó, ha akarod, az enyémet megadom priviben, hogy ne kelljen regisztrálnod, én is csak a vonalzók miatt járok oda. A lilypie-s jobb szerintem, bár nincs annyi féle, mint a noivonalon, de legalább lehet látni a napokat.

KépKép
benó

Szerintem a teát ne reggel idd, hanem napközben valamikor. Vegyél filterest, és akkor meg tudod csinálni a munkahelyeden is.

KépKép
benó

Flórát idézem az első oldalról:

Szal. megnyitod a noivonal.hu oldalt. Ott fenn találsz olyat, hogy vonalzók. Erre katt, aztán elkészíted a vonalzót. Ha kész, lent kijön egy kód, valami PH nemtommi egy ablakban. Na ezt a kódot másold le. Aztán gyere vissza a babanet oldalra. Menj be a profilodba. Ott az aláírás ablakba másold be az előbbi kódot. Aztán bejelölöd, hogy mindig tegye ki az aláírásodat. És kész.

Na, mennem kell. Puszi nektek.

KépKép
benó

Szilzi, sajnálom, hogy ilyen későn érsz haza. Nem is fogsz tudni jönni mostanában? Vagy ez a hülye értekezlet miatt volt? :cry:

KépKép
benó

Jó reggelt,sziasztok...:)

Benó:éppen lekéstelek...:(
Láttam hogy irtál,csak én hülye először visszaolvastam azt a több oldalt,amit tegnap termeltetek....:)

Edina:mióta próbálkoztok a babával?
Mesélsz valamit a családodró,párodról is?

Kép

Kép[/
tancsu

Viszonylag jó éjszakám volt,inaska evett-aludt...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jah és ma megint megszegtük a 6 hét tilalmat,ismét bekapcsolat hajnalban a rádió... :oops:
Igazad volt Flóra,tényleg egyre jobb.... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Edina

Én 31 éves vagyok, 5 hetes kisfiammal vagyok itthon,aki első baba, és szerintem én vagyok a csapat kakukktojása,mert pofátlan módon első próbálkozásnál terhes lettem.... :oops:
Rólam kb ennyi,de kérdezz nyugodtan...:)

Na leléptem mososgatni,amig rá nem jön a fiam,hogy ismét kivettem a a cicit a szájából.... :P :lol: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, újra itt, csak most a suliból. De nem sokáig, mert a tételeket kell kivonatolnom. Már kb. 6-7 megvan a 30-ból. Jó, mi? :roll:

KépKép
benó

Ma megint hányingerem van, és nagyon éhes vagyok közben. Most eszem (órán), gyönyörű, mi? :oops: Mindegy, nálam a gyerekek is szoktak enni, mi bajom lehet attól. :wink:

KépKép
benó

Hazajöttem a suliból, kiadtam nekik önálló munkát. Már nem volt kedvem maradni. Laza vagyok, mi? De tényleg, fájt a hátam, és nagyon álmos vagyok.

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Edina üdv köztünk! :D Írjál picit magadról, jó? Mióta próbálkoztok? :D

Flóra, várlak a dokitól! :D

Kép
szilzi

Csajok én olyan fáradt vagyok, hogy szinte semmi nem jutott el az agyamig amit elolvastam az előző oldalakon! :( Csak aludnék... És ma megyünk drága mamához! :cry: Mikor fogok én pihenni?????? Hát majd neki megmondom, hogy talán még beteg is vagyok, úgyhogy hagyjon aludni, pihenni! :wink:

Kép
szilzi

Sziasztok! Szia Szilzi! Neked tényleg pihenésre van most már szükséged. :wink:

KépKép
benó

Én is várlak a dokitól, Flóra.

KépKép
benó

Meg lehet mondani a drága anyósnak, hogy legyen rád tekintettel? Vagy csak ironikusan írtad?

KépKép
benó

Szia Benó!! :D Hogy vagyunk? Hogy vagyunk?

Kép
szilzi

Szernitem anyósom nem fogja megérteni, de én lesz.....om. :oops: Én pihenni szeretnék, mert már vagy két hete nem volt egy szabad napom sem, amikor legalább picit aludhattam volna! Ha nem érti meg, nagyon sajnálom!

Kép
szilzi

Helló, Szilzi! Úgy, ahogy te. Csak én nem a sok munkától vagyok álmos. :oops:

KépKép
benó

Mit szoktatok egyébként csinálni anyós pajtinál? Mi szokott lenni a program?

KépKép
benó

Jó, persze, nem úgy értem, hogy aludd végig az anyóslátogatást, bár az se rossz, ugye? :lol: De segíteni kell neki vagy mászkáltok valahová vagy mit csináltok?
Amikor szabadnapod van is, akkor is vagy dolgoztál anyukádéknál vagy takarítottál, emlékszem. :cry: Tényleg pihenned kell. Meg a hosszú utazások minden nap. Megértelek. Nem beszélve egész nap a munkahelyeden száradni. De azért nem sajnállak ám, csak leírom a tényeket. :lol: Inkább találjuk ki, mit csináljunk, hogy feltöltődj! :D :D :D :D

KépKép
benó

A program: odaérünk töm minket addig míg ott vagyunk, egész nap ott ülünk mellette és Ő beszél! Röviden ennyi!

Illetve hosszan is ennyi mert más nem történik! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én meg minden alól kivonom magam, a holnapi gólyabált átpasszoltam egy régi és egy új kollégának, az egész egyébkén egyáltalán nincs megszervezve, mert a 12.-es ofők szervezik, én csak a buli részét, de ők meg nem értek rá nagyon a feladatokkal foglalkozni, és pl. ma szóltak nekem, hogy adjak valahonnan pénzt (IDB-pénzből, mikor semmi közünk hozzá), mert nincs nekik a hozzávalókhoz. Jókor, mi? És a tavalyi nyereményünkhöz kellett hozzányúlnom.

KépKép
benó

Ó, az nagyon jó lehet! :shock: :shock: Ez komoly? :shock: :shock: Akkor azt inkább aludd át! Mennyi szabadnapod van még utána?

KépKép
benó

Ahhoz, hogy feltöltődjek, most sokminden kéne.... :( A-val balhézunk állandóan, illetve én vele, mellette a munka is sok, úgy ahogy írtad mindenhol kijutott most... Legszívesebben elmennék egy igazi jó wellness-es szállodába és csak lennék... Már igazán elkéne menni a Shirazba is, amit a Csajoktól kaptunk nászajándékba.

Kép
szilzi

Például megnézhetnétek egy jó filmet, elmehetnétek sétálni, elmehetnétek egy pezsgőfürdőbe, biztos van ilyen Pesten valahol, elmehetnétek egy étterembe, moziba, színházba, kirándulni valahová, nézni a zöldet, az nagyon jót tesz. A zöld tájat.

KépKép
benó

Nincs szabadnapom utána, szombaton jövünk vissza és vasárnap már dolgozom! (Flóra! :D ) :( De ahhoz a semmittevéshez és unalomhoz képest még a munka is jobb! :lol:

Ne is csinálj Te már semmilyen bált! Én nem mondom, hogy feküdj otthon, mert az sem tesz jót szerintem, de azért éjszakázni tényleg ne éjszakázz! :wink:

Kép
szilzi

Na, látod, pont én is ezt írom! Oldd meg valahogy! Még most, mielőtt kiakadnál teljesen! Mert utána nehezebb lesz javítani! Szerintem. :wink: A rohadt munka megvár. :twisted: :twisted: Te sokkal fontosabb vagy, kedves társam. :P :P :P

KépKép
benó

Menjetek el a Shirazba, azt mondom.

KépKép
benó

Jövő héten megyünk színházba, a Csárdás királynőre!!! Én imádom! :D :D

De sajnos oda is rohanásba, mert egy kolléganőm elmegy szabira és nekem muszáj bejönnöm dolgozni legalább 5-ig :? :evil: :evil:

Kép
szilzi

Most mennem kell egy kicsit, de még visszajövök, jó? Hatig dolgozom ma, de addig még jövök!

Kép
szilzi

Én minden alól kivonom magam. Pl. most úgy volt, hogy délben végeztem, és kettőkor kezdődött volna még 2 órám, vissza kellett volna mennem. De én már nem mentem vissza, kiadtam nekik önálló feladatot, amihez egyáltalán nem kellek, de tényleg, és szépen hazajöttem. Most keltem fel, eddig aludtam. :wink: Szép, nem szép, ez van. Még mindig jobb így, mint ha folyamatosan ott ülnék és szenvednék, szerintem. Max. kevesebb órát írok be, engem most nem izgat semmi. Egyébként jövő héten csak 3 napot kell menni, ugye, nektek is, csajok? Ugye, neked is, Szilzi társam? :!:

KépKép
benó

Na, a színház legalább jó. :D Kár, hogy rohanva kell oda is menni.
Nálunk meg a Gy. fog kibukni teljesen, attól tartok. Mindig idegesíti magát a ..... angollal, de sajnos, nem hiszem, hogy sikerülni fog neki, mondom, még le se ült gyakorolni. Kéne venni egy nyelvvizsgát. :twisted: Emiatt nem is alszik éjszaka. Meg nagyon sokat dolgozik szegény a munkahelyén is, és néhányszor lement du. is a telekre kukoricát vágni, szedni. Semmit nem segítek szegénynek. Félek, nehogy baja legyen. Már várom, hogy legyünk túl a nyelvvizsgán (nov. 7.), mert akkor legalább le van tudva, vagy így, vagy úgy.

KépKép
benó

Na, helló, remélem, túléled anyóst, ha esetleg nem találkoznánk. :wink:

KépKép
benó

Gyere, Flóra, elhagyott a társam. Most már nem megyek le anyuékhoz, megvárom előbb a Gy.-t.

KépKép
benó

Helló lányok!

Gyors jelentésés visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Na, helló, várom a híreket.

KépKép
benó

Most jöttem haza dokitól, pedig ott gyorsan végeztem, de hazafele még bevásároltam és megálltam anyámnál is. Képzeljétek,tök normális volt most azegyszer. Megkínált ebéddel, bár nem sokat ette, valahogy savanyú szaga volt mindennek,szerintem már több napja főzte. ízre nem volt rossz, de alig mertem enni. Aztán kávét is főzött. Tulajdonképpen azért mentem,mert mondta, hogy a szomszédja olcsón árul vajat meg margarint. Én meg sokat sütök,kenyérre is kenünk,tehát bevásároltam nála.

Kép
flóra 11

Újra itt vagyok! :D
Ne Benó, nekem jövő héten is teljes hetem lesz, csak a 23 a szabad! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
szilzi

Sziasztok! De jó, nem vagyok egyedül! :D

Kép
flóra 11

Mi volt a dokinál???? :shock:

Kép
szilzi

Hát, nem örülök, Szilzi. Hát még te. :cry: :cry:
Flóra, rendben, anyukádnál vettél vajat, és mi volt az orvosnál? :lol: :lol:

KépKép
benó

A dokinál pedig nem volt semmi különös. Kiírt dupla Clostit, napi 2x1 -et,Duphastont úgy, mint eddig. Megnézte a hőgörbémet, beírtam neki a naptárkába is,amit adott,és ki is nyomtattam neki a ciklus.hu-ról,ahol vezetem. Mert szerintem ott jobban látni. Még mindig azt mondja, hogy nincs pé-m és a Closti sem csinált nekem, de én is ezt mondtam nektek, ugye? Hogy mindenkinek csinál, csak nekem nem. :evil:

Kép
flóra 11

És azt mondja, hátha a dupla csinál? Oké, biztos csinál, de más ötlete nincs? Nincs más bogyó erre?

KépKép
benó

De azt mondta, hogy még ne keseredjek el,mert még van két hónapom a kúrából. Ez az elsőhónap csak a teszt adag volt, tehát vagy csinál elyen kis adag vagy nem. De szerinte ebben a hónapban ez a nagyobb adag kell, hogy csináljon pé-t. Ha mégsem, akkor jövő hónapban még emeli az adagot.

Kép
flóra 11

Nekem is a 3. hónap hozott sikert. :wink:

KépKép
benó

Szerinte más nincs Benó. :( Rákárdeztem, mondtam, hogy szerintem pé-m van, csak a tüszőm nem reped meg. Megkérdeztem tőle,hogy nem lehetne-e a tüszőt injekcióval megrepeszteni. Erre azt mondta, hogy erre van a Closti, azért adja, hogy repedjen meg,mert hogy nálam pont arról van szó, hogy a petém érik, de nem reped fel a tüsző, vagyis ovulációm nincs. pé-m van, csak ovuláció nincs.

Kép
flóra 11

Ennél nagyobb adagot?? :shock: Ez jó, hogy ez volt a teszt hónap! :evil: A Te szervezetteddel játszik!!!!!! :evil: :evil: Tényleg nincs más szer, hogy minden orvos ezzel próbálkozik? :shock:

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?