A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Aprooka ++++++++++ :roll: :!: :!: :!:
vbea

Aprooka!
Örülök nektek. Erősek és ügyesek vagytok. Vissza fog jönni...

Kép
Kép
kriszta36

De jó ennyi képre jönni! Köszi mindenkinek! Rakjatok fel még még még! :lol: :lol: :lol: Gyönyörűek mind!!! :lol: :lol:

Veronikusz,
hajrá gyógyer-nem-fáj-be-kell-venni szónoklatok!!! :lol:
Hová lőtték azt a fülbevalót, hogy törést okozott?? :lol:
(én 20 évesen lövettem be, nem tudtam, hogy az bármikor „késő” lehet :shock: )

Eni,
sztori tényleg furi, vagyis inkább az, hogy rosszra gondolunk… az ember (legalábbis én is) csak később gondolkodik el.

Valentina,
hát azt én se vagyok képes felfogni, hogy aki beteg miért nem tudja türtőztetni magát a gyerektől??? :x annyiszor előfordul ilyen…

Gabi,
EDA: na azért szerintem nem ennyire vészes a dolog. Ha valakit ez nyugtat meg, szíve joga. Sok nagyon kellemes szülésről hallottam edával. Mindenki másképp éli meg, mint ahogy magát a szülést is. Nálam a doki nagyon tárgyilagosan elmondta, hogy ez mivel jár (akár 2 órásra hosszabbodott kitolási szakasz, ami amúgy kb max 15-20 perc, és ez ugye sokkal gyakoribb szövődménnyel jár. :!: ) Szóval én beszéltem le magam róla. De pl a gázra spekuláltam, de az meg nem volt. (érdemes rákérdezni már mikor bekerülsz a szülőszobába, nehogy akkor derüljön ki, hogy nem működik, mikor már úgy, de úgy szívnád :lol: :lol: ) Így mindenféle fájdalomenyhítés nélkül csináltam, én, aki a fogorvosnál is alapból a legerősebbet kapom! Szerintem ’mantrázd’ be magadnak, hogy gyors szülésed lesz, és akkor mindent ki lehet bírni. :wink: (vagy legalábbis, mikor már ottvagy, úgysem lesz más választásod :lol: )

Aprooka,
kitartás, drukk nektek!!!!!!!!!!!!!

Dori,
mit mondott ma Tóth doki?

Reni
megy a drukk, hogy minden simán menjen, bőröcske ide vagy oda :lol: !
egyik ismerősnél csak a felét vágták le a bőröcskének. Nem tudom, ez pontosan mit jelent, mert nem nézegettem az akkor már 6 éves kissrác kukkerját.
De az tényleg nem lehet a jó megoldás, hogy minden este szadizd.

Mi ma megjártuk Budakalászt, ismerősnél látogatóban, na meg kaptunk újabb nagy halom babarucit, overált, szőnyeget, stb. Már tortúra számba ment a babakocsival odafelé is, hát még vissza a sok motyóval. Asszem, hogy nekem, aki nem szeret vezetni, esélyem sincs a kertes házra.. :?

Péntek: akkor, akit érdekel, mi koradélután kinn leszünk (ha szép az idő) addig még jövök, Linocs, Dori, számotokat tudom, aki még jön, jelentkezzen.
Betegeskedőknek gyógypuszik!
És szervezzetek talit délelőttre is mert sokaknak az a jó! Mondjuk, én szívesen kinn vagyok egész nap! :lol:

Kriszta, ngem érdekelne a szombati progi, addig még jövök! Megpróbálok rákeresni a neten.
Vendég

Hú de sok lettem. Na sorry :oops: szép estét!!!
Vendég

Csajok, segítsetek már lécci babacipő ügyben!

számozás = babaláb hossza???

Szerintem ez nem klappol...
Vendég

oké rájöttem, hogy nem..
de akkor vajon próba nélkül hogy tudom meg, hogy mekkora kell?
(ne aggódjatok, jólelvagyokmagamban.. :wink: )
Vendég

Aprooka:++++++++++++++++++++!!!!
kitartás, drukkolok nektek.

Kép
Kép
Kép
manóka28

linocs

Linocs!
Köszi!! mentettem a táblázatot!
Vendég

Hahooo Lányok!

Én is itt, de csak könnyített olvasó üzemmódban. Esténként „gyosolvastalak” Benneteket, de írni már nem volt időm/energiám.

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket, aranyosak vagytok nagyon!

Mi jól, Kristófon végül nem teljesen segített a csodaszer, bár sokkal lazább/gyorsabb lefolyású volt a dolog, mint amúgy lehetett volna. Nem volt láza sem, nem is köhögött „csak” naggggyon taknyis volt, így megtudtuk, hogy mit szól az orrszívó-porszívóhoz. Háááát…

Egyenlőre vége a nagy kutyás őrületnek és elég jól sikerült minden. Legalább is én nagyon elégedett és boldog voltam velük. Nem mi lettünk az elsők, de abszolút jó élmény volt. Élvezték a csajok is, mi is. Főleg a versenyt Chanelel nagggyon-nagggyon! Nem utolsó sorban jó volt kicsit gyerek nélkül kimozdulni és jó volt találkozni a régi kutyás barátokkal.

Fotóktól kész vagyok. Veronikusz nagggyon ééédesek! Látom van elem a gépben. :wink: Csak így tovább. :lol: :lol:

Eni micsoda stori… Én sose nyomom le a gombot, de úgy elgondolkodtam. Ma jóól lenyomtam.
Ujjam keresztben.

Reni Iván kukac ááááááááááááááá.

Tünde Ne hari-ne hari a gondolatért, (félre nem értsd) de a kisebbik rossz a dologban most talán ez a fülecske mizéria. Úgy bennem van a kétségbeesés a soraidból a nyáron, mikor felmerült, hogy esetleg értelmi/fejlődési dolog lehet. Nagyon-nagyon rossz ez is, de ezen végül pikk-pakk lehet segíteni.

Húúú Steffi nagyon fogynak a napok! Tök jóóóó! Mindjárt babázhatsz.

Aprooka gyógyi-gyógyi! Hajrá tejci! Az is nagy dolog, hogy ilyen körülmények között ennyi van. Basszus, ennyit az anyai megérzésekről… Tanulság számomra, hogy ha ÚGY érzi az ember, inkább feleslegesen menjen dokihoz, mint ne… Jó, hogy időben elcsíptétek.

Dorka nagggyon szépségesek vagytok! Dögös a csajszi nagyon! És az a rózsaszín pihenőszék… Nagggyon cukiiii. Nekem is kelllll! :lol: :P

Zsófi copfos kisasszony eszméletlenül szép! Meg a kicsi nem copfos is! Pusza! :lol:

Manóka nagyon édesek! Úgy elnéztem a vonalzóidat. Banyek az ott Nálatok egy komplett bölcsi. Akárcsak Veronikusz . Én meg ezzel az eggyel alig bírok el néha. :roll: :oops:

Mikor főztök? Mikor takarítotok? Mikor alszotok? Egyáltalán, hogy lehet ezt technikailag lebonyolítani? Most komolyan?!! :lol:
Valamit nagyon nem jól csinálok. Mert én állandó időzavarban úszom. Vagy a vasalatlan lep el, vagy az edények, vagy kaja nincs vagy takarítás marad el vagy Kristóffal nem játszom… Áááááááááááááá :P :P

Zenebölcsibe mi is járunk bár Kristóf egyre inkább közömbös. Mindig valami mást akar csinálni, mint amit „kéne”. Bár azért szerintem sokszor olyan mint ha nem figyelnének arra amit csinálnak, de közben mégis szívják magukba az élményt. Felismeri azokat a dalokat, megismeri a gyerekeket, szokja a közösséget. Bár a babatornán most én is gondolkodom. Valakinek tapasztalat?

Péntek sziget nekünk okés!!!! Bori az én számomat nem tudod??? :wink: :lol:

Kép
vkbrigi

Hahó!

Aprooka!
Nagyon örülök nektek! Ügyik vagytok! De jó lenne, ha tényleg hazamehetnétek!!!! Drukk++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Már megint én. :P
Ritkán jövök, de akkor győzzetek nem unni…
Még azt akartam, hogy

Cooper hol vagy??????

Andi minden okés???

Meg még azt, hogy akit érdekel és kicsit is többet ért a honlap szerkesztéshez, mint én (ami nem nehéz :lol: ), attól kérnék némi segítséget ezzel kapcsolatban: http://jokutya.5mp.eu
Már ezeregy éve kellene nekünk ilyen, egyenlőre tesztelem, hogy mi legyen rajta, hogy nézzen ki...
Köszönöm a hozzászólásokat! :wink: :lol:

Kép
vkbrigi

Jó reggelt!

Bori!
www.kulturkozpont.hu - de nem valami részletes program.

Steffi!
Mi volt CTG-n?

Brigi!
Nálam is valami állandóan szalad. Panka most beteg volt csütörtöktől, de tegnap már ment. Két napja romeltakarítok, mert amíg ithon volt, semmi. A barátnőm - saját bevallása szerint - azt sem tudja már, hol a porszívó, és csak akkor takarít, amikor a TV-ben már csak az álaltok lába látszik, és nem lehet felismerni, mik azok. :lol: Úgyhogy nem vagy egyedül. Ja, és nálam is áll a vasalnivaló, hegyekben.

Jut eszembe:
Kétgyerekesek!
ti micsináltok a délutáni altatásnál? Mert volt, hogy Panka nem aludt (de akkor estére teljesen zizzancs), mert Peti pont fönt volt és nyivákolt. De van, hogy tök jól egyszerre el tudom altatni a kettőt. Ez a ritkább.

Dorka!
Mi Pankának 9 hónaposan lövettük be a fülbevalót egy kozmetikusnál. Kicsit sírt, kb. 5 percig. Főleg a csattanástól ijedt meg. A férjem engem is próbált rábeszélni a fülbevalóra, aszonta, milyen anya vagy te, hogy a gyereknek belöveted és azt se tudod, milyen. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Aprooka!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bori!
Nekem is 6-7 évesen lőtték be a fülbevalóm és nem volt trauma :D, de egészen pici korban …..????? :roll: :roll:ű

Kriszta!
nálunk nincs gond az alvásnál. :? :D :D :D Tegnap már egy szobában is aludt a két KICSI DU-n. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
ja, úgy törést! azt hittem a fülében tört el valami..bocsesz...látjátok ez van, ha ilyen korán kelek.. :oops:

Kriszta,
köszi, megnézem!

Valentina,
hogy vagytok? elhúztak már a bacik?

Brigi,
ja, én is csak úgy szoktam, hogy 1. nem vasalok, 2. Anyu gyakran hoz kaját és el is mosogat, 3. takarítani nem szoktam... :lol: de igazság szerint nagyon is kéne...úgyhogy most el is húzok, végigszaladok a szobákon a mosómasával.
Ma is jön Anyu, és felügyel Bogira, míg teperek pár kört a TF pályán....ááááááá

Vali,
merre vagy?
Vendég

Kriszta!
Minden rendben volt ctg, holnap megint megyek 7re.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,

Aprooka: továbbra is nagyon drukkolunk, Levi nagyon ügyes fiú!!!

Bori: küldd el kérlek, akár priviben a telszámodat, mert nekem nincs meg, a múltkor egy papírra írtam és azt már sehol sem találom... :oops: Mi leghamarabb 3-ra, de inkább fél 4-re tudunk kiérni és az Árpád-híd felől támadunk, de viszek babakocsit is, így mozgékonyak maradunk. Tóth dokihoz nem tudtam menni, mert lemondta az időpontot, így egy hetet várni kell, hogy ismét lássam a Babót!

Linocs: úgy néz ki nem tudunk ma menni zenebölcsit próbálni, mert Tünde 5-kor felébredt, ami nálunk szinte soha nem fordul elő, de ami viszont tényleg soha, hogy nem is aludt vissza. Próbált, de egy idő után megunta és 6-kor ébresztő volt. Így most le kellett raknom délelőtt is, most aludt el fél órája, így valószínűtlen, hogy kiérjek az almafába 11-re. Viszont még egy jó nagyot is esett a babytaxijával és elharapta a száját, így Angelina Jolie-re nagyon hasonlít szájilag, csak a "rúzsa" lilás-bordós-vöröses... azért tud enni meg inni szerencsére.

A hab a tortán, hogy hétfőre elromlott a hűtőnk, ami nem javítható a szerelő szerint, viszont még garanciális, így kapunk majd egy új hűtőt, de hogy mikor azt nem tudja megmondani senki. Szuper minden nap annyit vásárolni, amit megeszünk azonnal... Főleg itt nálunk, hogy nincs kis közért, csak a Spar vagy a Kaisers, az is keményen túrázós vagy kocsizós... na abbahagyom, másoknak nagyobb gondok jutnak, csak most ez nem a mi napunk...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Ma is mehetünk szigetre, még jó idő van, bár a holnapit meg nem tudom...

KépKép

KépKép
snowwhite

Dori,
sok-sok gyógypuszi Tünde szájacskára :(
én is mennék ma, de pár lakó már bejelentkezett délutánra, szal maradnom kell. :( Holnapra nem mondanak túl jó időt, drukkolok!! Ha emberem is jön, akkor mi is Árpád hídnál parkolunk (de ő lefoglalja magát, fára mászik, edz, ilyesmi... :lol: ) Ha csak Bogival megyek, akkor a Margit-híd felől jövünk, de sztem előbb, így akkor 3-ra átsétálunk a szigeten. Számom: 06 20 443 9119.
Hűtő meg.... :evil:
Vendég

Brigi!

Halihó!

Itt vagyok, csak én is tartalékos olvasós üzemben :lol:

Gratulálok Chanci WT eredményéhez! HALLOTTAM!

Megnéztem az oldalad, és szerintem jó lesz, csak egy kicsit színesíteni kell még, de az ötlet jónak hangzik, csak bírjátok idővel Kristóf mellett!!

A képgalériában Fanni mellett csak nem az én büdös fekám bámul rám???? :shock:

Van rólad és Fanniról 2 képem a klub show-ról, elküldöm mailben, cukik.

Egyébként, csak hogy milyen egy gyerek fájdalom küszöbe:

Hétvégén libegőzni vittük Jankát apával és sógorékkal( még nincs gyerekük).
Szépen felértünk és elindultunk a kilátó felé, de Janka minden áron úgy akart menni, hogy közben lóbáljuk a két kezét fogva. Mivel Én és sógornőm sem vagyunk túl magasak, ez nem volt nagy kaland a csajszinak. Ment apáékhoz, hogy magasabbra!!

Hát ők megfogták a kezét jó erősen, nehogy kicsússzon, majd lendítették..............bőgve érkezett a földre :(

Átvizsgáltuk, de semmi külsérelmi nyom nem volt azon kívül, hogy a jobb karja megszűnt létezni, lógott, nem használta egyáltalán. Gondoltam mivel hamar megnyugodott, csak meghúzta egy kicsit.
Tovább kirándultunk még vagy 2 órát( persze Janka már csak nyakban, mert ha lépegetett fájt a karja)
majd kimentünk anyukámékhoz szentendrére ebédelni. Ő gyógytornász, gondoltam ha gáz van majd megmondja.
Mivel Jankus elaludt a kocsiban, nem ébresztettük föl egy kis karnyomorgatásra. 5 körül ébredt és még mindíg sírt ha hozzáértünk így irány a Madarász u. ahol természetesen az összes hétvégi futball és kirándulós balesetes gyerek sorban ült a sebészeten :)

Bejutottunk, doki bácsi pedig az esetfeltárásom közben helyretette Janka könyökét ugyanis KIUGROTT!

Szóval volt lelkifuri, hogy szegény gyereket így hurcoltuk, de hát tök jó kedve volt röhögcsélt viccelődött, csak félkarú rabló volt.

Én tuti ájuldoztam volna ebben a helyzetben, de tanulságnak jó volt, hogy legközelebb azért hamarabb a dolgok végére járjunk :oops: :oops:

Minden kukacos és kórházas babónak jobbulást!

Hugicám lassan szül Vida dokival így egy kicsit babázhatok én is :lol:

Zsófi

cooper

Sziasztok!

Borsika: Sajnos ezek a fránya bacik már engem is kerülgetnek :oops: olyan gyenge vagyok, ráadásul Viktor is nyügi ma.

Aprooka: Nagyon ügik vagytok.++++++++++++++++++++++

Steffi: Lassan elfogynak a napok :lol: :lol: :lol:

valentina

A napokban inkább olvatam, mint írtam... Ma is lyukas az agyam. már nem tudom kinek mit akartam.... :oops:

Steffi
Hogy ment egyedül az este?

Aprooka
Klasszak vagytok! Vissza fog jönni a tejcsi ne izgulj! Hazaentek, pihentek, nyugi és meglátod minden a régi lesz :wink: Drukk, hogy mielőbb othhon legyetek!

Bori
Mi anno úgy vettünk Ivánnak cipőt, hogy egy vastag kartonra körberajzoltuk a lábát, majd körbevágtuk. Ezzel furikáztunk a cipőboltokban. Még tavaly is vettem neki így cipőt, mikor ismerősék Londonban voltak és kértem hogy hozzanak valami vagesz Converse-t a kölöknek :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Cooper-Zsófi, ez a sztori Jankával jajjjjj!!! Nemrég olvastam erről viszont, hogy baromi hamar ki tud ugrani válluk-könyökük, épp ettől az emelgetéstől (mi is imádjuk ám!). Látod, irtó stramm lányod van, nagyon jól bírta... neked meg ne legyen lelkifurdalásod, végül jól végződött.

Bori, mi szívószálat vágtunk hosszában "méretre". :wink:

Steffikém, drukk nagyon. Csak nem láttatok valamit, hogy naponta mész? :D

Nekünk holnap van a Klinika. :?
vbea

Eni!
++++++++++ és DRUKKK!

Kép
Kép
kriszta36

Csak gyors benéztem ,mert bolondokháza van nálunk......Berke nem aludt délután, Letykó pedig utánozza.... :) korán kezdik.....

Eni!
Szorítok Érted és a kicsi Jankáért!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gyere mihamarabb, hogy mit mondtak!!!!!!

Steffi!!!
Gondolok rátok!!!!!! :lol: :lol: Cserélnék Veled :lol: :lol: (tudom , hogy hülye vagyok, de folyton a szülésen jár az eszem)

Cooper!
Ilyet csak a filmeken lát az ember....egyébként amerikában sunday-arm-nak hívják és a hétvégi apukákra jellemző.....ők szokták mindig kirántatni a gyerek kezét akivel ugye csak hétvégén taliznak..... :lol: Örülök, hogy nincs nagy baj...

Veronikusz!!
Pussz.....már megszoktam, hogym inidg szólok hozzád...... :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Aprooka!
Remélem otthon van a kis HŐS :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aranyos vagy! :D én meg akartam valamit kérdezni tőled, de zokni az agyam. :? :lol:

holnap ha valaki oroszlánüvöltést hall, akkor az én voltan. :oops: :? :lol: :lol: Megyek a bőrklinikára az ujjammal. :roll: :oops: :roll: (ha még addig nem esikleg lesz az egész kezem :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hali!

Ma kicsit elkeseredtem, mert nem kell nagyon kaja az úrfinak.3-4 óra után cicin 3x szív, kiköpi, játszik vigyorog, max60at szv le, aztán stopp.Majd cumisüvegből még persze könnyen jön alapon 30-40et.
Csak ez ördögi kör: ha éheztetném picit, hogy visszaszokjon cicire, nem hízna és nem jöhetnénk haza, így meg totál leszokik a szopiról.
A másik meg hogy tényleg semmi étvágya....régen 2,5 óra után magából kikelve ordított tejciért, most meg, ha nem adnánk neki, észre sem venné... :?
Most itassam béressel vagy tokaji aszúval? :shock: Szóval ez most kicsit sem tett jót, így meg mégannyi tejem sem lesz, ha 5 óránként is alig tudom fejni, szoptatni....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na itt ülök, ha nem jön egy lakó sem hamarosan, nekikezdek mosni... ("sikeresen" megetettem a csajt sütőtökpürével :lol: )

Cooper Zsófi,
nagyon a történet! :lol: És micsoda hős a lánykád!! :shock: :) Én biztos hazáig vinnyogtam volna..szerencsére a gyerekeknél a figyelemelterelés csodákra képes. :lol:

Dorka,
sunday arm :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon jóóóó!!
tudsz még ilyet? az ilyen gyöngyszemekért érdemes bekukkantani!!

Veronikusz,
gondoltam ma rád, le akartam söpörni vmi szöszt az összedrótozott parkettáról és ügyesen keresztbevágtam a tenyerem... :roll: elég körülményes egy kézzel ügyködni otthon...

Reni
igen, ezt a trükköt mi is alkalmazzuk néha (ha egymásnak veszünk cipőt a családban) de sajna a neten bogarászva nem működik.. De asszem, mivel nem kell még cipő, megpróbálom magam tartani magam a 'kevesebbet de jobb minőségűt' elvhez.. csak úgy megvennék minden kis cipőcskét, ami az utamba kerül... :oops:
Converse csuka? jól hangzik!!!

Eni,
szívószál ötlet is jó, köszi!
Drukk holnapra!!
Vendég

Cooper Zsófi,
szóval azt akartam írni, hogy nagyon JÓ a történet... :lol: :lol:
Vendég

Aproo,
hát én ebben nem tudok tanácsot adni :oops: Gyerekorvosok mit mondanak? Lehet, hogy most hagyni kéne, lényeg, hogy mielőbb otthon legyetek és rendbejöjjön, végül is ha 90-100-at eszik az nem rossz, nem? Te meg fejsz, mint gép, aztán lassan visszaszoktani.. de igazán nem tudom. :oops:
Vendég

Közben beszéltem lll-es hölggyel, szte egyértelműen cumizavar....szóval nem nyugtatott meg és nagyon haragudott a kórházra, hogy nem ajánlottak fel alternatív etetési megoldást, meg miért teáztatták.
Na mindegy, én is gondolhattam volna erre, de az elmúlt napok zombiállapota nem jutatta eszembe a fecskendőt és társait.
Így most ha hazajöttünk ki kell iktatni a cumisüveget totál és ha lehet a játszócumit is (ez lesz a dúrvább, mert csak azzal hajlandó elaludni :? ) gondolom nem sok alvást remélhetek az elkövetkezendő napokra ha ezt a módszert választom. Szegénykémet meg jól megkínzom, mert hát azért nagyon megszokta a cumikáját... :cry: :cry: :cry:
annyira jó lenne újra sínen lenni, azt hittem, ha végre hazajövünk minden ok lesz, de ezek szerint csak most kezdődik a java, ha tényleg cumizavar, mert arról nagyon gáz visszaszoktatni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka, akkor otthon vagytok? Ez nagyon szupi. :roll: Nekem az volt az első gondolatom, hogy már nem fáj a Levipoc, és így talán jobban hasznosít, talán ezért is a kevesebb evés. Benedek irtózat szélsőségesen evett, volt, hogy 5 perc alatt 130-at, de sokkal gyakoribb volt, hogy fél óra alatt 50-et. Havi 1 kilókat hízott a kistök. :wink: Bár értem, hogy nálatok más is bezavarhat, de sztem nyugiiiiii, vissza tud most még "szokni" cicire, elvégre csak anyatejet kap. +++++++++++

Na, én kizártam a negatív energiákat... :D
vbea

sziasztok, csak gyorsan atfutottam az utolso par oldalt, bocsi, ha nem reagalok mindenre...
EDA: mikor mi a szuleselokeszito tanfolyamra jartunk, volt rola szo, h itt a Kutvolgyiben nem nagyon vallalja egyik anesztes sem..Linocs, neked biztos azt adtak csaszarnal? mert en sztem spinalist kaptam, a kulonbseg, h a spinalt egyszer adjak be, az EDA-t meg folyamatosan kell adagolni, ezert is nem nagyon vallaljak, mert akkor ott kell lenni vegig a vajudasnal-szulesnel, ami jo sokaig is eltarthat...a gumilab erzes megvolt egyebkent nekem is, mikor tettek at a mutoasztalrol..:)
Aprooka, hajra, ne add fel a szopitemat, remelem, Levi hamar meggyogyul!
Zsofi is szereti, ha a karjanal fogva logatom, hu, vigyazni fogok vele ezutan!
Margitsziget holnap, en nem mondok biztosat, majd csorgok, ha megyunk, remelem, holnap szep ido lesz!
fulbevalo, en 15 eves koromban magamnak szurtam ki tuvel, hehe, ma mar nem tennek ilyet...
takaritas: en ujabban szombatra hagyom, mikor apa elmegy Zsofival setalni egy kort, gyorsan korbeszaladok a porszivoval meg a felmosoval, meg megcsinalom a furdot, kb ennyire futja nalunk... vasalni nem szoktam, csak nagyon ritkan...Zsofi mar azt is rossz neven veszi, ha egy gyors mosogatas urugyen magara hagyom..
Kriszta, nem tudom meg a szombati programot, lehet, h lenezunk majd!

banana

Bori!
jaj szegénykém! :cry: :oops: jobbulást a kezednek!!!

Aprooka!
Ügyesek vagytok! elmúlik ez a cumizavar! kitartás!

gyerekbaleset:
tegnap Katával mi is majdnem ügyeletre mentünk. :oops: Oviban megrugták a fülét. :oops: (bár pontosan nem tudjuk mi volt) De végül - nagy nehezen - itthon megnyugodott. Most lelkiismeretfurdalásom van hogy lehet rosszul tettük, hogy nem mentünk. Ha nem lenne másik két gyerekem, én biztos elviszem, de így, hogy minimum Zsófit is cipelhettem volna magammal és Kata is csak karban volt el .... :oops: :oops: :oops: férjemre ilyenben se számíthatok!!!! :oops: :cry: :oops: :cry: :evil: :evil: :evil: mostanában annyi minden rosszat olvasok itt, hogy meghalok ha utólag kiderül, hogy baja lett! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni - ezerrel drukkolok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Délelőtt nem leszünk itthon, de 1 után jövök! Remélem addigra jó hír vár!

Steffi? Jött a front........

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni! minden +++++energiámat felétek küldöm, remélem megnyugszol és jó hírekkel jössz :D

Cooper: a bnőm is így járt anno a kislányával, lóbálták a szülök ugye, és megnyúlt a váll-szalagja vagy mi? de aztán helyrejött, csak furi volt a gumikezű gyerek :lol:

csajok a hányás-hányinger meddig tart? mert már nagyon rossz ,hogy nemcsak reggel hanem szinte egész nap öklendezek, ha vmi olyan szagot érzek.... :? nem beszélve arról,hogy elég nehéz így elindulni pl.oviba is...kész tortúra :?

Gyuzso! Borsának azért lesz még netje ugye???

Úgy eltünt Barbi, Ancsa, de Lilluska is!!! Ő is már a végén járhat....
és Hajni????

Kép
gablaty

Gabi,
ált. 12 hét, de van akinél addig, amíg meg nem mozdul a baba 15-16.hét, de pl. a sógornőm az egész 9 hónapot végigszenvedte.
Válassz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miért nem csinálsz vonalzót?

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni!
mi is sok +++++++++++++++++++++++++++++++ küldünk!!!! Remélem mielőbb megnyugtató választ kapsz!!!

Gabi!
nekem mind a 3-nál a 15. hétig volt :? :D
vonalzónak én is örülnék! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Először is:
ENI!!!++++++++++++++++++++++++ Minden rendben lesz!!!!!

Én még itt, bár éjszaka vagy 3órán keresztül fájdogáltam, aztán nagy nehezen elaludtam, de fél 6kor keltem is, 7re mentem kórházba. Készülődik a bébi, de azt mondta a doki még elég hosszú a méhszáj, de most már finisben vagyunk. Én iszom a tonicot, szedem a homeot. Mit csinálhatok még, hogy elinduljon kifelé? Szülni szeretnék!

Gabi!
Hát nem hiszed el, de én kb a 26. hétig szarul voltam! Kávét meg kb a 32. hét után tudtam inni meg egyáltalán a szagát elviselni... De már jó, bár néha most is tudok öklendezni egy két szagtól...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi!
Nekem is nagyon sokáig volt iszonyú hányingerem, addig tuti mint Veronikusznak, emlékszerm "együtt" szenvedtünk.....kitartás, ez pozitív rosszullét :lol: :lol: :lol: irígy.........

Eni!
nagyon Veletek vagyok :!: :!: :!: izgulok, gyere .........+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Steffi!!
merre csavarogsz???emlékszem te is izgultál, hogy korábban jün majd Myrtill......tudják ezek a csajszik a dolgukat.Szorítok értetek is :lol: :lol:

Veronikusz!
minidg van valami :oops: ne aggódj bizti nem lesz baja.....
egyébként én is kivagyok a páromra.tegnap este 9-kor ment jégkorongozni az én kocsimmal és kereste a forgalmit...nem volt meg, persze minden lámpát felkapcsolt és hangoskodott úgy ,hogy a letti a cicimen lógott és segítettem neki keresni...mondanom sem kell sehol nem volt.olyan ideges lettem ,hogy nem tudtam aldni egyátalán.....1-kor jött haza én addig virrasztottam. mondanom sem kell én voltam a hibás szerinte...belenéztem a tárcájába és beene volt...végig ott volt nála....kiakadtam.......nem aludtam 3-ig :twisted: :twisted: :twisted: HULLA vagyok.......jah és a hurok a "k"-án Berke tiszta takony....köhög egész éjjel.Balázs most hívott a dokitól azt mondja mind a 4 szemfoga egyszerre jön.. :oops: Még valami???
ti hogy vagytok?????Szofi bébi meggyógyult?????
Alvási problámák!
Valakinek szülés után voltak alvási nehézségei??????????????nekem Berke után is volt egy időszak, hogy virrasztottam a gyerek meg aludt és azt hiszem most is kezdődik.....iszonyú :twisted: mit kell tenni?????

Aprooka!
Mizujs??milyen volt az éjszaka????Levi hogy van???A tejci visszaáll, de nagy gond tuti nincs ha 100-at tud eszizni :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Itt egy hűtlen egykori csapattárs. Hahóóó!

Nem tudom megmondani, mikor írtam nektek utoljára. Szép.
Sok minden történt velünk az utóbbi időben, blablabla, nem akarok mentegetőzni. Megvagyunk, élünk, néha virulunk is. :D

Ami(aki) miatt "tollat ragadtam", ENI és A BABA ott a pocakban.
Eni, elkezdtem mindenféléket olvasni a vesetágulatról, és szerencsére azt tudom írni, hogy negatívba forduló sztorival nem találkoztam. Persze könnyű kívülről ilyenekkel vigasztalni, én tudom, de akkor is tudnod kell, hogy nagyon sokat gondolok rátok, és egyszerűen NEM TÖRTÉNHET SEMMI BAJ. Pont.

Örömmel olvasom Gabi, hogy rosszullétekről panaszkodsz! Gratulálok! Minden jót!

Hihetetlen, mennyi baba megszületett, amióta nem dugtam ide az orrom, és mennyi van útban!

Steffi, jól gondolom, hogy most ti vagytok a következők?
Emlékszem, amikor Martinnal mentél szülni. Akár tegnap is lehetett volna.

Gratulálok mindenkinek a szép babákhoz, és üdvözlöm azokat, akikkel még nem 'találkoztam' itt!

sziasztok!
ENI nektek:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabbóka!!!! de jóóóóóóóóó. igen régen voltál.....jó hallani rólad is.... Képeket nem rax fel????

hú csajok ez biztató....mármint a hányásos korszak. A patikus azt mondta B6 vitamint lehet rá szedni... szedett vki??? és használt?

ja, mindjárt csinálok vonalzót :oops: :oops:

Kép
gablaty

Én szedtem. Nem sokat használt... :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Emano? Memme? ti is merre ? Vica?

Kép
gablaty

sziasztok!

Én is eltűntem, mint szürke szamár a ködben.....

De hát a lányok lefoglalják minden percem.... sokat vagyunk játszótéren (Rékának valahol ki kell engednie a fölös enerdzsit :lol: ) Lili jól van, már ezerrel gügyög, mosolyog... a legjobb az amikor Réka szórakoztatja. Sajna a BCG oltásunk nem pirosodott be, úgyhogy majd kap egy ismétlőt!

Eni,
SOk++++++++++++++++++++-t küldök, tuti nem lesz gond Jankával.

Steffi,
LÁtom még mindig egyben! :lol: Nem baj, nem sokára már 4-esben lesztek! Martin várja már a hugicát?

Gabi,
Szerintem én még nem is gratuláltam.... Úgyhogy nagy gratula!!!! :D Sajna nekem is mind a két csajjal a 13. hétig volt hányingerem... Lilivel brutál volt, éjjel nappal hánytam :cry: :cry: Ja, a hányingerre van homeopátiás bogyó is! Csak nekem a védőnő már későn mondta, kérdezz rá! :wink: Enci jól van?

Gabboka,
Hello!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :D De jó, hogy újra benéztél!!!! Sári hogy van? És a gyönyörű szemű Zsombi?

Aprooka,
SZegény Levi baba, de már túl vagytok a nehezén! A tejci visszafog jönni.... Búj sokat a nagyfiúhoz!

Kriszta,
Lili is egyre kevesebbet eszik, már én is aggódni kezdtem... Nem tudom, hogy miért de úgy vagyok vele, hogy nem sír, sőt mindig mosolyog.... szóval nagy baj nem lehet.

Hihetetlen, hogy szalad az idő... Letti is már 1 hónapos, sőt mindjárt Zsófi is.... Öregszünk :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Dori,
nemtom, benézel-e, én most elszaladok Bogival a kerületi dokinénihez, valami ragya van az orrán és már a szeme felé indul, ha nem fertöző vagy ilyesmi és nem esik az eső, akkor lehet, hogy kimegyünk, ha a Ti is.

De ha nem jön senki ma a szigetre, akkor mi is inkább lustizunk itthon :lol: :oops:

Na üdv,
majd este visszaolvasok.
Vendég

Sziasztok!

Gabi
, a MÁV eléggé EDA párti, ott ugye 24-órában lehet kérni, bármikor, és sokszor a szülés lefolyását is segíti szerintük, bizonyos esetekben persze. Szóval ahány kórház, annyi elmélet...

Bori,
sajnos minden számozás más. :( ezért ha mázlid van, és ki tudod venni a cipő talpbélését, azt le tudod mérni és összehasonlítani az otthon mért adattal. Ha próbálod a cipőt, akkor ha rááll, hátul a sarkánál még be kell férjen az ujjad.
Bizonyos cipőknek a talpán van segítség, hogy mikor jó, másoknak meg a taplbélésük olyan (adidas) Az elephanten cipőknél a deichmanban meg van egy mérőtalp, amire rá tudod rakni Bogi lábát. Szóval van bőven választék és megoldás. Én sokszor vettem vakon is cipőt nekik, ha már volt egy olyan márka, vagy tudtam a belső hosszt.

Hányinger: nekem vbevált a b6, ha rendesen, sokat szedtem. Hányásra nem volt jó, de émelygésre igen.

Bocsi lányok, hiányos vagyok, de kaptam munkát, és azt is nyomni kell...

mtunde

Ja, és Brigi, totál igazad van, nekem is megkönnyebbülés, hogy csak egy mandulaműtét kell Benének!

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?